176876
banner
  • Attila 007
    köszi, megtaláltam, csak mikor beirtam jobb felül csak az áras dolgokat mutatta, de belépem a betükhoz, azt úgy tényleg megvan, danke sehr:)
  • sector512
    Mondd meg az ostoba haverodnak hogy vga kábellel van rákötve a boxom a monitorra, és NEM 640x480-ba futnak a játékok. Van ahol rak fekete csíkot alulra meg felülre, de pl a carbon meg a cod3 fut teljes képernyős módban is. És nem 640x480. Nem tudom miért kell bizonygatni ezt a hülyeséget.
  • peter31
    Te meg fejezd már be, ha nem vetted volna észre a fórum nem egy verbális koomunikáció, így elképzelhető, hogy nincs most itt olyan arc aki tudja a kérdésedre a választ. Ezért felesleges percenként beírni pláne, hogy nincs is boxod.
  • sztomy69
    Akko felvilágosítanálak, hogy cdcoversen nagyon is van fear bori.
  • Banano007
    xD..de TV n meg csúnya.:lol
  • Attila 007
    jah és én meg egy bárban hallottam ahol halk zene szólt:)
  • peter31
    Jó kis stílus úgy látom megtaláltad a barátodat. Gratulálok hozzá jó dumcsi-t.
  • sztomy69
    Igen lesznek áááááááááááá!!!!!!!!!4 Fejezzed má be az ökörségeket, mit érdekel téged, hogy vane csík vagy nincs, a filmeket is csíkkal együtt nézed, szentem sokkal jobb 16.9 es aránnyal tolni mint 4:3assal! Amu is rábaszod a tvre oszt nem kell ennyit szenvedni!
  • Attila 007
    a 4.2 es a vagy b t a b halkabb és lassabb mint az a , köv kérdés:hitachit nemvágom, a scart kábellel kapcsolatban meg annyi meg az rgb ről, hogy mind a kettő analog tehát a minőség nem különbözik szerintem.
  • Banano007
    Nem én szenvedek xD hanem msn egy partner:P..az ő nevében írok holnap ő is feljön xD
  • deep
    Atyaúristen nem bírom tovább. A jó isten áldjon meg, kicsit , csak icipicit utánanéznél a dolgoknak...
    Hogyafaszba ne lennének csíkok egy 4:3-as képarányú kijelzőn, amikor a box 720p-ben nyomja a játékokat. Ez pedig 1280×720 pixelt jelent, ami meg 16:9-es arány. 640x480-ba akkor kapcsol, ha hagyományos TV-re baszod rá a 360-at. Fejezzed már be ezt a szenvedést.
  • Banano007
    hát TFt n tolta 19 colloson és 1280*1024 ben..de voltak csíkok alul és felül..

akkor most az én 17collos moniromon amin 1024*768 a max felbontás azon is lesznek csíkok????
  • Jak16
    ááá köszi :D akkor visszavonva
  • Jak16
    nah, látom ide felesleges kérdéseket feltenni, gyse segít senki...ennyit az SSG forum - X360 topikról
    egy utolsó próbálkozás: #5373-ra valaki?
  • s73
    1. 4.2 vagy újabb, 3.3 vagy régebbi ( A debreceni Intercity-n hallottam)
    2. elvileg igen ( 6-os villamoson hallottam)
    3. Igen, ugyanaz. A premiumhoz jár component kábel
    4. Június óta ilyen Samsung meghajtókkal szerelik a 360-at
  • s73
    Ha nem egy ezeréves crt monitorra kötöd a boxot, vígan nyomja 1280*720-ban, 60 Hz-en, és nem lesz alul-felül fekete csík.Tavasz óta szinte minden formátumon láttam már a 360-at működni, nekem van egy rangsorom a megjelenítőkre, ami a következő (szerintem):

1. 720 p képes Lcd tv
    2. 720 p képes plazma tv (aki plazma párti tegye ezt nyugodtan előre)
    3. 480 p képes plazma, projektor
    4. Tft monitor
    5. Normál crt tv
    6. Normál crt monitor
  • Attila 007
    Hali, lenne egy kérdésem, mégpedig hogy a FEAR hez hol találhatok boritot 360ra? ccCovers en nincs, jah meg a Supermanhez?Köszi előre is a válaszokat
  • Banano007
    Gábor7 üzenete:
    a hülyegyerekeknek leirnád hogy 4:3-as képarányú monitorokról volt szó!
  • Jak16
    valaki itt tényleg informálodni szeretne, és én oylan vagyook, hogy nem akkor akarok kapkodni amikor már megvan a gép, mert akkor már az agyamat elönti hogy Játék-játék és már oylankor nem tok gondolkodni (így volt PSX-PS2) saz lelőre megtervezek midnent, hogy csak csinálni kelljen akko, nem pedig akkor kérdezősködni !!!!!
  • deep
    "minden konzol 640*480 felbontásban dolgozik" - Azért hülyeségeket te se mondj:)
  • öregharcsa
    a barátod jobban tenné ha olyan monitort vett volna ami fel van készítve wxga felbontásra...magyarán ezeket a szélesvásznú anamorfikus képeket csak ilyeneken lehet hiánytalanul megjelenitetni(az összes többin megjelenik alul felül a fekete csík mint a hagyományos tv-ken...ezeket nem erre találták ki)..... ezért ilyen formájúak a plazmák és az lcd tvk képernyői
  • Jak16
    menjetek a kurva tökömbe, hagyátok már abba ezt a felbontást, minden konzol 640*480 felbontásban dolgozik !!!!!!!!!!!

most pedig:
    1.Samsunghoz melyik FW-t érdemes felrakni?

2.Alul ott van, a kimásolt rész a Hitahci meghajtó esetében: úgy kell elinditnai az alkalmazást, ahogy én írtam, vagy nem? #5368

3. Alapból mondtátok hogy jár a Core Apckhoz is Scartos csatlakozó, namost ennél van jobb is? Én az RGB-re gondoltam, az más vagy uyganaz a kettő?

4.mit jelöl az MS28???? Hol tudom majd megnézni hogy az én gépem milyen?
  • Banano007
    Ez is infó ha nem tudnád..figyelmeztetem hogy
    ,,4:3 képarányban teljes képernyös módban csak 640*480 a támogatott felbontás a többi 16:9 vagy lecsipi a kép alsó és felsö sarkát mint a mozifilmeknél vagy elég csúnyán megnyújtja a képet!
    "
    ...ez nem kis infó szentem:P
  • Jak16
    Válaszoljatok már, lehet már a hétvége után megrendelem az x-em előre akarom tudni !!!!!
  • Banano007
    Ha nem hiszitek bemásolom a beszélgetést ..ha be lehet:
    Gábor7 üzenete:
    nem vágom ezt a fórumot
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    ???
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    mert?
    Gábor7 üzenete:
    ezek se láttak még 360-at vga kábellel
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:

d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    te úgy játszottál hgoy monitorra volt kötve?
    Gábor7 üzenete:
    ja
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    háyn collos?
    Gábor7 üzenete:
    azért vettem lcd tv-t
    Gábor7 üzenete:
    19"
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    és azon mennyi a max felbontás?
    Gábor7 üzenete:
    1280*1024
    Gábor7 üzenete:
    be lehet állitani a felbontást
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    és levágta az éleket?
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    igen
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    és csúnya volt?
    Gábor7 üzenete:
    nem az éleket
    d1gy|Mrs.Banano üzenete:
    hát akkor?
    Gábor7 üzenete:
    hanem mint mikor mozifilmet nézel
    Gábor7 üzenete:
    alul-felül fekete csik
  • Xtian
    még mindig nem tudod felfogni hogy ez nem cset?
    a f*szom kivan már hogy teleb*szod ezt a helyet!
    Jo lenne ha megértenéd hogy azokkal a normális emberekkel baszol ki akik informácio szerzés miatt olvassák ezt a topikot!
  • Jak16
    kimásolok ide egy sort a Hitachi hackből:
    ...Windos XP elindul A Hitachi eszköz HL-......valami néven jelenik meg. Nézzük meg, melyik meghajtó betűjelét kapta! Ezek után indítsuk el a flashelő alkalmazást, a következőképpen:

extreme.bat D

/ahol a D a D:\ meghajtó, ezt kapta a Windowstól esetünkben a Hitachi drive/

az inditást, a Start Menu->futtatásban kell elinditani?
  • Banano007
    Hát most nem én beszélek..hanem msn en egy partner..és neki votl xbox360 a de eladta..és ő meséli most nekem
  • Jak16
    juj, de bonyolult, ez a Samsung hack...de a Hitachi tök egyszerű !!!
  • Banano007
    Ez az igazság bazdmeg...hülye noob...
  • Jak16
    igen, őt hagyátok ,de neekem kérem szépen válaszoljatok :D
  • tejföl
    Hagyjátok ezt a banano gyereket, ide jár szórakozni. Ha senki nem reagál rá majd szép csendben elhúz.
  • Jak16
    de mi az a MS28? Esetleg az X verziószáma? ha igen hol tudom majd megnézni, hogy az enyém milyen?
  • Jak16
    nah, van samsunghoz, 4.0-ás fw dos lemezem :D
  • Gabe18
    Könyörgöm,nézzél már meg élöben egy gépet,mielőtt itt az egész rendszerről véleményt mondasz.Vagy már megtörtént?
  • Banano007
    4:3 képarányban teljes képernyös módban csak 640*480 a támogatott felbontás a többi 16:9 vagy lecsipi a kép alsó és felsö sarkát mint a mozifilmeknél vagy elég csúnyán megnyújtja a képet!
  • Jak16
    Olvasom a Samsung törést: mit jelöl az MS28?
  • Banano007
    És ha 640*480 ban van a game..akkor lehet az a Gears Of War vagy a Crysis vagy az UT 2007 ..csúnya lesz..nem kicsit naon..ez igaz a pc re is
  • sector512
    Akkor nekem valami speckó boxom lehet, mert az enyém 4:3-ba elfut több felbontáson is.
  • Banano007
    Mit honnan veszek..ez az igazság 4:3 ban 640×480 a max felbontása köhöm..