176875
banner
  • Gabe18
    Van amiben olyan,van amiben nem...Ezt a kérdést kicsit pontositani kéne.
  • kill3r21
    Quake 4 elmehet a hadd ne mondjam hova!!
    Tejföl: igen beszéltem, minden OK
  • kill3r21
    én még cooperativeben akarom kiproaszálni majd valakivel!
  • tejföl
    Csabival tudtál beszélni?
  • Banano007
    Olyan multiban mint a Quake 4???
  • tejföl
    Én ma a COD3-at nyomtam a haverokkal.
  • kill3r21
    jah kérdés hogy meddig müködik!! mondjuk én eleve az alap profilomat nem tudtam létrehozni :D vagyis már igen!
    Tejföl: jah marha kiru volt csak még nagyon bele kell jönnöm az irányitásba, 5 évig billenytüztem egereztem szal nem kis feladat...de ma még akarok gowozni! aztán ha már több gamém lesz elszabadul a pokol :D:D
  • Gabe18
    Jó is a GoW multiban.A 4-4 ember kevésnek tünhet,de ennek ellenére igen intenziv csatákat lehet összehozni.
  • tejföl
    Ezek szerint tetszett.
  • Gabe18
    Elhiszem,de nekem megfelel a havi profilcserés megoldás is...
  • kill3r21
    Én a mai Gow party után ugyérzem megéri a 15 ezret az éves elöfizu :D:D
  • Banano007
    Höh egy 16:9 es monitor 60k ba kerül
  • Gabe18
    Az kellemetlen lenne...
  • Lizardman
    hát nemtom... Akkor lehet még várok egy kicsit, és veszek egy 360-at:) (addigra talán az ára is lemegy egy csöppet...
  • tejföl
    Értem én de volt egy-két ismerős akinek ez negyedszerre nem sikerült.
  • s73
    Így igaz!
  • Gabe18
    Hát elvileg nem,mert minden regisztrál profilhoz kapsz 1 hónap free Gold-ot.
    Én most azt csináltam hogy van egy off-line "fő" profilom.Azon nyomok minden játékot off-line,igy a mentéseim,stb megmaradnak.Az már lement Silver-be.
    Meg csináltam egy "netes" profilt,multiba azzal megyek.Ha lejár a 1 hónap törlöm,csinálok egy másikat.
  • tejföl
    És a telefont is kikapcsolod!!!!
  • tejföl
    Nem kell semmi egyéb. PS3-at még nem láttam fogalmam sincs.
  • s73
    Amik Tejföl Mester írt, azok a 1000 %-os élvezethez kellenek. Mondjuk ha megvannak, akkor elzavarod otthonról az asszonyt, a gyerekeket elküldöd a nagyszülökhöz, össze-vissza hazudozol a főnöködnek, csak azért, hogy senki ne zavarjon, mikor őrült Eger-Miskolc háborút vivsz a társaiddal a Battlefield véráztatta csatamezején.
  • Lizardman
    Ok, köszi a válaszokat, még egy kérdés, hogy akkor a HDTV-s televizo mellé még kell valami az xbox-hoz, hogy olyan képminöséget is produkáljon?

Ja és még egy dolog: Tudom , hogy ezt végképp nehéz lenne megmondani, de mi a véleményetek a ps3-rol? Az "jobb" mint ez a konzol?
  • tejföl
    Van ugye a torrent, az ingyenes, meg vannak fizetős ftp-k, de erről többet itt nem szeretnék írni.
  • tejföl
    Igazad van, de úgy tudom csak 3 hónapra tudod ingyenesen megoldani.
  • Lizardman
    Igazábol nekünk HDTV-s plazma tévénk van...

+ Akkor a live az ilyen online-os dolog?

A játékos ügyre viszont még nem válaszoltatok.
  • Gabe18
    Hát ha HDTV-n akarnád játszani,az még extra kiadás.Mert azon a legszebb.De ha neked jó a sima tv-n is akkor nincs extra kiadás,vagy ha rákötöd egy monitorra akkor szintén csodás képet kapsz,csak ugye kisebb,de az kevesebből kijön.
    LIVE a netes játékokhoz-demókhoz kell.Meg lehet oldalni ingyen is (jelen pillanatban még legalábbis).
  • tejföl
    Nem kell elmegy az szépen sima crt-s TV-n is csak ha egyszer kipróbálod egy HDTV-n, rögtön olyanra fogsz vágyni. A live az ahol összeállunk, mint a pite, és öljük egymást ész nélkül.
  • Jak16
    még egy kérdés: valaki tudna küldeni egy oldalt ahonna x360-as játékokat lehet leszedni (pv-ben) (nekem már van egy, magyar, direct nem linkelem be, csak ha kéri valaki)
  • Lizardman
    Hát én azt vettem ki a szavatokbol (föleg tejföl) , hogy az xbox-ra, még utána is, miután megvettem sokat kell költeni. Miért van ez? Mi az a live? A Hd-n valo játszást hogy érted? (a házimozi van, azt azért nem kérdem:D)
  • tejföl
    Attól függ mennyid van rá. A box ugye egy százas, előbb-utóbb HD-n akarod játszani, akkor az még két kiló, plusz egy 5.1-es házimozi hangfalakkal még száz. Egy éves live 50 dolcsi, vagy boltban 15 ezer.
  • deep
    A 360 minősége magasan a PS2-é felett van. Azon is múlhatm hogy milyen kijelzőn használod majd. Ha van LCD, vagy plazma tévé, vagy nagyobb monitor otthon akkor egyértelműen 360. Ha nincs és nem is tervezel venni akkor ps2, bár szerintem inkább akkor is régi xbox, de ahogy érzed.
  • tejföl
    Én már mondtam, hagyni kell az idiótát, nem kell hozzá szólni. Két kis szánalmas pöcs még, gépűk sincs. Sector feladtad a gépkönyvet? Nem nógatlak, cak kérdem, amúgy a TV fasza.
  • Lizardman
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Szerintetek hogy érdemes konzolt vásárolnom?

1. Most veszek egy ps2-öt (még karácsony elött)
    2. Még várok 1-2 honapot, és egy 360-aT?

Nemtom eldönteni melyik érné meg jobban. Most ugy áll a helyzet, hogy neten letölthetö cuccként sokkal több ps2 game van mint 360, de gondolom ez meg fog változni. De igazábol azt is kérdezhetném, hogy melyik éri meg jobban? A válaszokat elöre is köszönöm (ha nagyon beszolnél, hogy miért vagyok ilyen hülye, kérlek tartsd magadban)
  • öregharcsa
    hagyd a fenébe...nem érdemes foglalkozni vele
  • deep
    Akkor minek bizonygatsz saját igazadként olyan baromságokat, amit mások állítanak, és nem vagy biztos benne? Beszarok komolyan rajtad...
  • sztomy69
    És kit érdekel, amikor jáccol, nem a pixeleket nézed!
  • Banano007
    Attól még hogy 100cm-es a kép átló nem 100 hz -s :D
  • sztomy69
    Amu nem tudna vki küldeni nekem privibe olyan oldalakat, ahonnan sok x360 játékot tunék tölteni?
  • sztomy69
    Ha a lenti tvtekre kötöd nembiztos.
  • Banano007
    Hát én nem tok semmit hozzászólni..mivel én még nem láttam..ő mesélte..

És neked 1280*768 a max felbontásod?
  • Attila 007
    köszi, megtaláltam, csak mikor beirtam jobb felül csak az áras dolgokat mutatta, de belépem a betükhoz, azt úgy tényleg megvan, danke sehr:)