176875
banner
  • ajem kisa
    A második joy majd megy "elemér"!
  • Jak16
    :D
    de most komolyan...hova megy majd a második joy?
  • ajem kisa
    Vegyél vezetéknélkülit akkor!
  • Jak16
    Csak oylan fura, hisz egy lyuk van neki....
  • Attila8805
    Óóó az kira lenne jobban hozzá vok szokva
    [Még nem is játszott konzollal]
  • Tomo15
    Természetessen bele LEHET 2db. 360 kontrollert dugni.
  • Jak16
    kérdésem:
    van ugye, ahol lehet 65k-ért kapni ezt a Core Packot: ha ott veszek hozzá még egy joystickot azt biztos egybe tudom majd dugni? Szal kettőt majd fogok tudni hazsnálni egyszerre? Vagy miylen vége van enek a X joynak? Mert nem ngyon értem hogy USB-be....
  • Banano007
    Majd lesz xbox360 játék is:p

Ezt
    a monitort nézzétek meg egy ilyen már jó lenne az xbox360-hoz :)
  • sztomy69
    Nagyon, 5 játék van rajta.
  • carterx
    PÜ. ment !!!
  • Banano007
    Csak reklámozom..mért tetszik?:D
  • sztomy69
    Figgy, ami msnen van kiírva személyes üzinek veres sárkányos oldal az a tied, vagy reklámozol?
  • Lizardman
    tessék, itt mindent lerinak, mit hogyan kell, és mivel, RÉSZLETESEN! ;)

http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=3&news_sub_action=full_news&news_nid=54
  • Banano007
    Mert így díszesebb a nevem ...csak 1 felkiáltó jelet szereztem itt..a másik 3t meg az ,,autó-motor" részlegben:D
  • sector512
    Sima X-es játékok csak akkor mennek a gépen ha van vinyó. Utána csinál egy update-et és kész. Nem mindegyik játék fut, de a jobbak igen. A xbox.com-on van egy lista hogy melyik játékok mennek.
  • sztomy69
    Akkor megosztanád velem, hogy megye-e? Mert te olyan jó szívű vagy. Úgy nekem sem kell a gúglin keresnem:D Naés banano mé van má 4 felkiáltójeled?
  • Banano007
    1hetes hír :D..
  • Zsoltika 007
    Hoppá! Lehet mégis megoldják a bill+egér párost?
  • klastrom
    Egy kis érdekesség:
    http://www.fo.hu/cgi-bin/start.cgi/termek.html?termek.id=101004
  • Banano007
    www.ricgame.hu itt a legolcsóbb a core
  • Lizardman
    sorry a kérdésért, csak 2 percbe telt, mig utánanéztem google-n
  • Lizardman
    ok, még egy kérdés, aztán abbahagyom: a sima xboxos játékok mennek 360-on rendesen?
  • s73
    Nagy lelkesen direkt a te kedvedért összeszámoltam, a Gamespot oldala szerint eddig 96 játék van, ami egy egy éves konzol esetén nem olyan rossz, mint ahogy te azt gondolod. De ha meg a japcsi játékokat szereted, vegyél P2-t, vagy várj a Ps3-ra. Nem véletlenül bukik a Microfos Japánban, nem túl sok keleti ízlésnek megfelelő játék van rá.
    Máskülönben meg szerintem nem mennyiség alapján mérjük egy gép szórakoztató értékét, mert úgy lehet ezer játékkal is játszani, hogy puding easy fokozaton végigrohansz, és az egyéb extra dolgokkal nem foglalkozol. Én pl: a Phantasy Star-ral még egy fél évig biztos elleszek.
  • ajem kisa
    Nem kell, hogy szimpatizálj a konzollal, várhatsz még pár hónapot egy másik konzolra, csak azt ide ne monnd, mert megint elszáll a topik egy másik irányba!
  • Lizardman
    Remélem igazad lesz...
  • Lizardman
    Ekkora egy degeneráltat!:D:D

KEzdjük ott, hogy én nagyon szimpatizálok a 360-al, söt szerintem fogok is ilyet venni, csak keveslem rá a játékok mennyiségét, ennyi. Nem tudom miért kell ezt ennyire leszolni, ahelyett, hogy mondtál volna egy értlmes választ, csak kötözködni tudsz...
  • ajem kisa
    Ugyan már! Kis idő, és nem tudsz majd választani...
    Tudod! Jön a karácsony...Játékok...Télapó...De ha rossz gyerek voltál..!?Hááát!??
    A dragonball inkább a másik konzol párti! De ki tudja? "4 évesen is lehet egy jó napod"!
  • klastrom
    Na most ha neked olyan igényeid vannak amit egy 360 nem tud kielégíteni akkor javasolni tudom neked a LEGO típusú gammákat...
  • Lizardman
    Lehet, hogy neked baj lenne, de nekem nem. Sajnos a gta-kbol is csak a 4 lesz xbox360-on, de ahogy nézem a san andreast csinálták xboxra. Viszont amit hiányoltam, az a dragonball tenkaichi 2. Nah mindegy...
  • klastrom
    Ha meg túl sok lenne akkor meg az lenne a baj.Különben meg a mai gamák olyan terjedelműek hogy 1 hónapig vagy tovább el lehet velük lenni...
  • Lizardman
    Hi ujra!

Most azt szeretném töletek kérdezni, hogy ti tudtok játéklelöhelyet x360-ra? Meg inkább föleg azt kérdezném, hogy sok helyen már megnéztem (zárt ftp-ken, smsweben, stb...) , de egyszerüen én ugy látom, hogy alapbol, nagyon kevés a kinálat játék terén x360-ra. Vagy csak én látom igy? Vagy ez majd a jövöben változni fog? Kérlek mondjatok vmit, mert igy nem akarok venni egyet, hogy utána "nem tudok majd mivel játszani"
  • Lizardman
    A konzone konzol shop az aproneten hirdeti:

...Új xbox360 flashelve core 84990ft,premium 109990ft...

Szerintem ez elég jo ár...
  • peter31
    Van de ennél is lehet jobb.
  • kirol
    Az X-Box 360 System Premium -hoz milyen tartozékok vannak?
    Én ennyiért láttam: Ár: 98.125 Ft + Áfa (Br. 117.750 Ft)
    Van ennél olcsóbban?
  • peter31
    usb-be
  • teddymac
    Fízetéskor úgy nézz ki én is megveszem :D
    72cm.-es Samsung tv.-n fogom nyomni :D ,de nem érdekel.
  • Jak16
    egy kérdés: ebbe hogy lehet két vezetékes joxt bedugni?
  • Jak16
    na nekem a jövő hét folyamán meglesz :D
    eladtam az accountom :D
  • teddymac
    Fhlashelt xbox360.-on játszhatók xbox os játékok?
  • kill3r21
    ki mondta ezt a hülyesgéet hogy élvezhetetlen? monitoron jobb mint tv-n az igaz a felboti miatt-de sima tv-n is fasza sztem