176876
banner
  • Bence9292
    Úgy lehet játszani, hogy USB billentyűzet + egér páros?
  • Crash88
    sajnos nem az enyémm :(((((((((((((((((((((((((((((( de ienröl álmodok én is ;)

és ténleg pöröghetne már a topic
  • Tomo15
    Enniy pörgés elég volt. Hála annak a pár bizonyos embernek
  • Attila8805
    Ha ez a tiéd akkor most naon irigyellek.
  • Attila8805
    Off:Srácok nem pörög a topik.

1. Logoműhely
    2. Football Manager
    3. '80 as évek zenéi
    4. Windows: Vista (Longhorn)
    5. XBOX360
    6. WTCC
    7. Ismerd fel a képről a játékot
    8. Need For Speed: Carbon
    9. Gothic 3
    10. A Pc-s játékoknak leáldozott
  • Lizardman
    hali mindenki...

most az lenne a kérdésem, hogyha ki van flashelve az x360, akkor az amcsi játékok is mennek rajta? (NTSC-s is lesz, vagy csak marad a Pal plusz az irott lemezek...)
  • Ray Z
    ok köszi, eddig pc párti voltam, de elegem lett belőle:P ha egy rendes játékgépet akarsz akkor az min 300 e Ft és 3 honap mulva már nem mennek rajta az uj játékok full grafon akadásmentesen...
    Amugy szerintem elő fogok fizetni live-ra is:P
    Mégeccer köszi és akkor brb a live-on;)
  • Crash88
    http://i61.photobucket.com/albums/h58/NZGamerGirl/tv2.jpg
  • Lizardman
    nah az utobbi pár napban én is kiokosodtam, szoval megprobálok neked válaszolni

1. Igen kell érte fizetned, de csak ha letelik az ingyenes 1 honapos accod. Persze vannak cselek, amikkel még 1-2 honapig huzod, de az ugy nem az igazi , 1 éves elöfizu 15 ezer Ft
    2. Ezt igazábol még nem nagyon tom, de szerintem igy van!
    3. Ezt neked kell eldöntened! Akarsz-e live-on keresztül játszani-e vagy sem, ez föleg annak a kérdése... De egyébként szerintem a premium (drágábbik) jobban megéri, mintha küólön külön vennéd meg majd késöbb a cuccokat...
  • deep
    1.Évente kb 10-15 ropi ha neten akarsz nyomulni. Demok letöltése ingyenes.

2.így van

3.Szóra sem érdemes a core pack, így a 2. kérdés értelmét veszti.
  • Ray Z
    Húúú én asszem új gép helyett egy xbox 360-at veszek :P
    Gears of War nagyon meggyőzött. De azért lenne pár kérdésem.
    1.Ha online akarok játszani akkor ahhoz fizetnem is kell? Vagy az xbox live az csak extrákat ad? (vagy kettő az egyben?:D)
    2. HDD nélkül nemtok menteni, csak ha van ilyen 64 megás memóriacuccom?
    3. Az alapcsomagot vegyem, vagy a drágábbad amihez van füllhallgato meg ilyenek?

(Má várom hogy rákössem a projektorra és 5.1-ben jáccak:D magnat omega rulz:P)
  • shenmuedc #5546
    Lenne egy (lehet hogy hülye) kérdésem. Ha veszek egy xbox premiumot akkor a hozzá adott kábelt (ami ugye komponens) Azért tudom sima 16:9-es csak euroscart bemenetes tv-n használni vagy kell hozzá valamilyen átalakító is? És még azt hogyha van egy 21"-os 4:3-as crt monitorom akkor arra rá tudom e kötni vga kábel nélkül a boxot hogy ne legyen nyújtott a kép. A monitoron a vga csatlakozó mellett van 5db rca szerű (de nem rca hanem kicsit hasonlít a kábeltévés csatlakozóra) bemenet amiken az alábbi feliratok vannak R, G , B, (gondolom ezek a színek) H+v, V. Ezekre elég valami átalakítót vennem rca csatlakozóhoz? Vagy mindenképpen vga kábel kell.

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • peter31
    nem
  • Cafu
    Tudsz ajánlani párat ha irnál típust megköszönném!
  • Piko888
    Srácok ma vettem x-et,a menüt nem lehet magyarra állítani?
  • Zsoltika 007
    Inkább szélesvásznút vegyél ha már direkt ennek veszed.
  • peter31
    Gyerekek tényleg nézzétek már meg live-ban a cuccot, ha már nem ismeritek a google-ban a képek keresésére adott lehetőséget. Ha használnátok ILYEN sok képet lehet látni a dobozról.
  • sztomy69
    Sose figyeltem mi van ráírva.
  • deep
    Akkora lóbaszó betűkkel van rajta hogy memory unit...Nem látod?
  • s73
    Hú, vazzz, ezt most komolyan kérdezed, vagy csak hülyülsz?
  • Cafu
    Hello szerintetek ez a moncsi jó az x360-hoz?
    TFT Samsung 19 940BF 2ms
  • sztomy69
    Úhh én aszittem oda mem kártyát kell majd dugnom, nem mondanád meg azt hova kell? :P
  • rapsicka
    Ha egy játéknál találkozom egy security patches könyvtárral,akkor a benne lévő fájlokkal mit kell kezdeni?Segitsetek,előre is köszönöm.
  • peter31
  • peter31
    Embörök az elején van kis ablak rejtett és mögötte bármilyen hihetetlen is két usb port. Gondolom azt már többen fel sem fogjátok, de igen, ide lehet bedugni két controller-t.
    Bakker hihetetlen, hogy még nem mentetek el egy bótba közelebről is megvizslantani...
    USB
  • Attila8805
    Gears of war 4 Úgy látszik nincs megállás
  • sector512
    Ha van hozzá .dvd file akkor nem kell patchelni. Egyébként a mostani játékok 90%-a patchelt.
  • Jak16
    hát, ez lenne a lkegjobb...PS2-nél is így volt: 5 óra letöltés, kicsomagolás, kiirás (mondjuk én Ahampoo Burning Studiót hazsnáltam eddig, de mind1)
  • Lizardman
    passz...

ha kivan már flashelve a gép, akkor csak simán ki kell irnod lassan dvd-re és menni fog... szerintem legalábbis...
  • Jak16
    de nekem beszéltek valami .dvd kiterjesztésről is !!!! Meg patchelésről.
  • Lizardman
    iso-t se irtál még ki?:D:D:D

Egyébként ugy kell, hogy elinditod a clonecd-t, betöltöd az iso-t, és azt irod ki, minöségi dvd-re 2x-es sebességgel...
  • Jak16
    ááá látom köszi :D

És most násik kérdés: még életembe nem hazsnáltam iylen CloneCD-ét...ha letöltök egy játékot, gondolom .iso lesz, készítek hozzá egy .dvd fájlt, akkor ezt a kettőt a kiirás lemezképfájlból menüben írhatom ki? vagy hogy?
  • ajem kisa
    A bekepcs gomb mellett van egy kis ajtó(?) , mögötte rejlik a nagy titok!
    Itt meg néhány reklám!
  • Jak16
    lol ekkora égést ember :D::D:D:D:D Ökör vagyok :D

De akkor hova megy a joy?
  • Jak16
    lol ekkora égést ember :D::D:D:D:D Ökör vagyok :D

De akkor hova megy a joy?
  • deep
    Csakhogy az nem lyuk, hanem a DVD távirányító infra vevője. Mr. Nagyokos.
  • Jak16
    lenne egy nemide, de nekem ide vágó kérdésem:D

Szal, PayPal-ról hogy lehet credit cardra utalni a pénzt (mastercardra kéne)
  • Keresztapa24
    Hogyan tudok képet,zenét feltölteni az x360 ra??? Van PenDrive om is de nem vágom...
  • ajem kisa
    Egy kis optikai tuning
  • Jak16
    tessék ott csak egy lyuk van neki :D
    X360