176876

-
s73 köszi az infot, teddy köszi a linket. -
http://www.xboxklub.hu
itt vannak jó kis infok
-
A pal-osak mennek, az ntsc-k nem mindegyik, csak az, amelyik nem region locked. -
Üdv ujra!
Mint már azelött kérdeztem, és Teddy is, hogyha ki van flashelve a gép, akkor mindegy, hogy PAL avagy NTSC a szabvány? Vagy csak marad a PAl plusz a házilag irott lemezek... Válaszokat elöre is köszönöm... -
peter31 #5593 DVD+R DL-re tudtok írni! -
Tehát 48,26, nem is rossz, lehet veszek egyet az olcsóbbik fajtából:P -
CéZé #5591 1" = 25,4 miliméter -
360-ra nem jött ki olyan játék, ami egy sima dvdre ráférne, kell a dupla réteg. amu nem tudná vki megmondani, hogy egy 19"-os monitornak az átmérője centiben mennyi? -
remélem erre nem kerül sor :) alig várom,hogy kiprobáljam
-
Találtam valakit, aki megcsinálja és a „szervízre”1 év garanciát add, ha nem mennek a dolgok és ő a hibás hát...nem lesz jó neki ha nem tudja megoldani a problémát
Valami chippről beszélt 10k mondtam neki nekem mind egy csak jó, legyen...
Max a visszaviszem neki az xbox.-ott plusz elhozok ezt, azt 115k-ért a boltból maximum lesz új videokártyám-alaplapom stb.
-
Ez nem biztos én is most gyűjtöm az infokat mert gépet, veszek :)
Majd valaki aki igazán ért hozzá úgy is lehülyéz ha nem így van :)
-
Jak16 #5586 és itthon fogom meglashelni, mivel a gyerek 20k-ért csinálná.... -
Jak16 #5585 értem köszi. -
azt irják 4.7 gigás --ra is lehet irni nem kell a duplaréteg -
Jak16 #5583 milyen DVD-re kell kiirni? +-os vagy -ra? -
Játék alatt át lehet konfigurálni az irányító gombjait?
-
Milyen márkás DVD-re érdemes írni? Úgy nézz ki az xbox360 amit veszek
Samsung dvd-vel jön :) NTSC vagy PAL játékot kell leszedni ? Vagy ez nem számít? -
Bence9292 #5580 Hát úgy néz ki, hogy olcsón összejön egy 360 vétel, de még nem 100%. Mindenesetre megírom, ha már a kezembe tarthatok 1-et.
-
Esik az xbox 360 ára:D..mert már németo.-ban is lement az ára 65 k ra:P..ez jó hír^^ -
Nincs egyébként csak tervezem :D...
A TV-t meg nyugodtan megveheted nekem karácsonyra xD -
Pont erről beszéltem! -
De most mi van? Neked már van x360-ad? Vagy ez csak egy kérdés?
Vegyél 16:9 est vazze!Legalább ilyet, ezalá neadd!!!
-
Ilyet veszek az xbox360 hoz szentetek jó?:D -
Nem baj,akkor is! 
Lehet, hogy többen vásárolnak xp-t, de szerintem sokkaltöbb "kalóz" xp van!
Xboxban meg nemtudsz venni kalózt!Na hagyjuk!Ezt felsleges kivesézni!
-
Mint mondottam, lesz magyar dashboard. Nem kell idegeskedni. Egyébként XP-t kicsit többen vásárolnak, mint 360-at. -
Én akkor is azt mondom, hogy ez bunkóság!
"Vedd meg hülye kelet európai, és ha nem tudsz legalább Angolul, akkor menj a fenébe!"
Nem világnyelv a Magyar, de ha az xp is van, akkor...
Na mindegy, még jó, hogy lehet kapni! Mi? Pffff....
M$
-
Amerikai kocsmában igen... -
Sztrájkot?Magyarokkal? Az soha nem megy! Mindenki olyan befásult, hogy csak.....De ez nem ide tartozik!
Ha idétlenül nézne ki, akkor remélem a sört is Angolul kéred ki!
-
És lehet róla tudni valami pontosabbat mert itt csak képek vannak?
-
hát max ki leszel innen körbepörgőrúgva :D -
Szervezz sztrájkot:D
Én örülök, hogy nem magyar, mert idétlenül festene. -
Nekem nem kell, de ha már Mo-n van képviselet, meg forgalmazó, azért ha ennyibe kerülnek a játékok, akkor ennyiért legyen is Magyar! Azért az tény, amikor pc-n megcsinálja valaki a Magyaritást, akkor az van amikor sokat segít(nem a nfs sorozatra gondoltam)! Jó, az is igaz, hogy nem kell nagy angolosnak lenni a menühöz, de akkor is! -
Később lesz magyar. De mi a fasznak neked magyar menü?
-
De most komolyan! Nem úgy volt, hogy amit Mo-n veszel konzolt, az Magyar menüs?
Azért ez minimum nem?Ha már a játékok nem azok vazze! De gáz!
-
Visszatértem..mindjárt lesz itten pörgés...
-
Rádughatsz USB-s billentyűzetet és működni is fog de cask szövegbeviltelre. Én azzal csináltam az acc-ot meg a live beállítást :) -
Én nem emlékszem hogy lett volna az enyémben kábel, bár nem egy nagy összeg:D Jelenleg épp töltök le a 360-ammal router mögül, úgyhogy ez nem így van. MP3-akat lehet rá nyomni, egy kis megosztó progit kell feltenned a PC-re és a hálózaton keresztül eléred, tehát nem a 360-ról, hanem a PC-ről megy a zene a 360 audió kimenetén. Egyelőre ez nem a legjobb megoldás. -
Bence9292 #5560 Aha, de ha USB-s a bill. akkor sem lehet? Vagy hogy pl. csak egérrel? Akkor csak a kontroller miatt van rajta az USB? -
peter31 #5559 Elméletileg nem, de most vannak rá törekvések ITT!!! -
Piko888 #5558 Mire való az ethernet kábel a csomagban, a liveos oldal azt írja azzal nem lehet a routerhez kötni a boxot. Ja és hogy tudok számítógépről mp3-akat násolni a gépre?