176876

-
gdmfsob #5837 Akkor kicserélem az írót,de a firmware régebbi sztem,és megmondom őszintén,abba én nem is szeretnék belepiszkálni....szal akkor vagyek másik lemezeket is?
-
Pioneer 111D író és ha újabb fw van a gépen akkor bármilyen lemez csak +os legyen. -
gdmfsob #5835 ...és a lemez? -
gdmfsob #5834 Miért,mit ajánlanál helyette? -
Lg író felejtős... -
gdmfsob #5832 Ja és nagyon kerreg a gép,amikor próbálja beolvasni:S -
gdmfsob #5831 Lg dualos fekete,a típust nem tudom....clonecdvel írtam a lehető leglassabban....mintha indítaná a játékot(legalábbis fekete lesz a képernyő...),amikor kihúzom és visszatolom,de utána,megin ugyanaz.Elképzelhető,hogy érdemes lenne mondjuk +os verbatimmal próbálkozni?Arról pl nálam a Prey elindult,bár azt nem én írtam... -
peter31 #5830 Nekem is hitachi-s de ilyen traxdata cuccom még nem volt. Milyen íróval és hogy írtad ki? -
gdmfsob #5829 Hello!
Most írtam ki egy gamet traxdata plusszos dvdre,és ezt írja ki a box:this disc is unreadable.1.clean the disc with a soft cloth.2.Restart the console.
Mi lehet a gond?Lehet,hogy a lemez nem tetszik neki?Amúgy Hitachi romos a masina...
Előre is köszönöm,a segítséget!
Üdv! -
Flashelni latom nem vagy lusta a gepedet, akkor arra se legyel hogy a keresot hasznald. Par oldallal ezelott valaki bepostolt 2 hosszu leirast hogy a kulonbozo markaju meghajtokat hogy lehet flashelni. -
http://xbox360.blogol.hu/ ---> Archívum...
minden le van írva -
Gabe18 #5826 Igen...
Itt miért legyen kedve valakinek leirni sokadszor,ha neked nincs kedved visszakeresni.Ha nem lenne a kereső,azt mondom ok.Legalább vennéd a fáradságot visszakeresni,és HA AZUTÁN van kérdésed amire nem találtál választ,akkor szerintem sokan válaszolnának,de igy... -
Akkor igy jártál!
Mert én csak szóltam, de vannak hirtelen haragra gerjedő emberek is itt...
-
DE mondom hogy nincs kedvem végig olvasni az egésszet olyan nehéz leírni!!
-
Én tudok egy tippet!
Az oldal alján van egy olyan lehetőség, hogy keresés a témában!
Oda beirod, hogy "flash", és enter...
Vagy #5815 -
Hát én vissza néztem de nem volt idegem mindegyiket elolvasni szóval hogy és mint is kell FLASHelni?? Meg most mennyibe kerül? -
Bence9292 #5821 Üdv! Valószínűleg még a héten meglesz az új boxom. Tudom, hogy flashelni kell meg azt is, hogy otthon is lehet. Hol kaphatnék részletes magyar infót az otthoni flashez? Köszi szépen! -
öö h h te ien olcsón tucc premium packot??? nem vágom -
öö basszus nem vaunk rajta a top 10 en:(
-
Kihalt ez a részleg..na mindjárt írok má vmi okosságot
-
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
Az oldal alján találsz egy ilyet.
Írd bele : "flash" -
peter31 #5816 olvass vissza kicsit...
-
Crazy Mate #5815 Sziasztok?Mi kell ahhoz hogy xbox360-on futtatni lehessen a másolt játékokat,chip?És mennyibe kerül? -
spatrik #5814 BakkerXDAszittem mákom van de mégseXD -
A -os dvd-k kompatibilisek mindennel nem?
Azt lejátsza a junoszty is, ugye?
-
A film DVD-ket persze hogy olvassa. A játékot nem fogja, ha nem avatkozol be:) -
spatrik #5811 HI!Az létezik hogy a boxom viszi a másolt DVD filmeket és a játékokat nem?Mert DVD filmet vitt másoltat
-
Ha lejjebb viszik a gyártási költségeket, akkor remélem hűtőt hagynak benne!
-
Bravoman #5809 Tudtommal nem is tervezik a magyar menüt a közeljövőben... -
Piko888 #5808 Robbie Bach, a Microsoft Entertainment and Devices részlegének elnöke a Mercury News-nak adott interjújában elárulta, hogy hamarosan Xbox 360 árcsökkenés várható.
Az úriember szerint a Microsoft vezetői nagyon büszkék az egy éves előnyükre, de szeretnék is megtartani a nextgen piacon szerzett vezető pozíciójukat. Jelenlegi elsődleges céljuk, hogy minél alacsonyabbra nyomják a gyártási költségeket, hogy a terméket ezáltal olcsóbban tudják továbbadni a vásárlók felé. Az Xbox 360 konzol Magyarországon teljes hivatalos támogatás mellett, lokalizált menüvel november 3-tól kapható, átlag 100 ezer forintos áron.
Itt azt írják hogy lokalizált menű, ehhez képest amit én vettem szombaton azon nem lehet magyarra állítani. -
Bravoman #5807 Nem tudom érdekel-e valakit - HD TV kontra SD TV témában - de azért elmondom:
Én most egy LG 72-es 100Hz-es TV-re kötöm az X360-at. A korábban olvasottak alapján attól tartottam, hogy nem lesz túl szép a kép SDTV-n, de kellemeset csalódtam.
Scart-on is élvezhető a dolog, de ennek a TV-nek van VGA bemenete is (640x480), azon pedig kimondottan gyönyörű a kép, tűélesen látszik minden részlet. A scart-hoz képest óriási a különbség.
Elvileg jövő héten érkezik a nagyfelbontású plazmám, majd csinálok egy kis összehasonlítást, képekkel... -
Bravoman #5806 Köszi a válaszokat! -
Megkapod, és amikor csatlakozol legközelebb a live-ra feltölti az ms szerverére is. -
Szeszmester #5804 Szerintem gépen. Akkor is megkapod, ha nem vagy csatlakozva. -
Bravoman #5803 Bocs, ha nagyon láma kérdés (csak nemrég vettem X360-at), de az achievement-eket akkor is megkapom, ha nem vagyok live-ra csatlakozva? Ezeket az adatokat (achievements, gamerscore, stb.) HDD-n tárolja a gép vagy az MS szerverén? -
Hy all!
Mennyibe kerül most egy Xbox 360? És ha szabad ilyet kérdezni mennek rajta a irot/kiírt játékok? (Bocsánat ha nem szabadott volna ilyet kérdezni!)
Előre is köszönöm! -
Crash88 #5801 oké, akkor minél elöbb gyüjjünk és vegyetek msn re :P -
Hopsz, Crash88-nak akart menni a válasz, bocsi. A kkor Crach88: NEKEM MOST!!!!! Majd MSNre felveszlek és majd beszélünk, ok? Engem meg egy havert érdekelne 1-1 darab... :D -
NEKEM MOST!!!!! Majd MSNre felveszlek és majd beszélünk, ok? Engem meg egy havert érdekelne 1-1 darab... :D -
Crash88 #5798 NA GYEREKEK MEGJÖTT A MIKULÁS BÁCSI 
XBOX 360 PREMIUM PACK ,BONTATLAN,GARANCIÁLIS, BÁRMENNYI MENNYISÉGBEN ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINÉL TÖBB A JELENTKEZÖ ANNÁL OLCSÓBB LESSZ. (kb 10 jelentkezönél már 78 e)
SOHA VISSZANEMTÉRÖ AJÁNLAT ,SEMMI ÁTBASZÁS,SZÁMLÁVAL EGYÜTT.
TOVÁBBI INFORMÁCIOK ÉS EGGYEZTETÉSEK MSN/EMAIL: [email protected]