176876
banner
  • gdmfsob
    Akkor kicserélem az írót,de a firmware régebbi sztem,és megmondom őszintén,abba én nem is szeretnék belepiszkálni....szal akkor vagyek másik lemezeket is?
  • sector512
    Pioneer 111D író és ha újabb fw van a gépen akkor bármilyen lemez csak +os legyen.
  • gdmfsob
    ...és a lemez?
  • gdmfsob
    Miért,mit ajánlanál helyette?
  • sector512
    Lg író felejtős...
  • gdmfsob
    Ja és nagyon kerreg a gép,amikor próbálja beolvasni:S
  • gdmfsob
    Lg dualos fekete,a típust nem tudom....clonecdvel írtam a lehető leglassabban....mintha indítaná a játékot(legalábbis fekete lesz a képernyő...),amikor kihúzom és visszatolom,de utána,megin ugyanaz.Elképzelhető,hogy érdemes lenne mondjuk +os verbatimmal próbálkozni?Arról pl nálam a Prey elindult,bár azt nem én írtam...
  • peter31
    Nekem is hitachi-s de ilyen traxdata cuccom még nem volt. Milyen íróval és hogy írtad ki?
  • gdmfsob
    Hello!
    Most írtam ki egy gamet traxdata plusszos dvdre,és ezt írja ki a box:this disc is unreadable.1.clean the disc with a soft cloth.2.Restart the console.
    Mi lehet a gond?Lehet,hogy a lemez nem tetszik neki?Amúgy Hitachi romos a masina...
    Előre is köszönöm,a segítséget!
    Üdv!
  • Me0w
    Flashelni latom nem vagy lusta a gepedet, akkor arra se legyel hogy a keresot hasznald. Par oldallal ezelott valaki bepostolt 2 hosszu leirast hogy a kulonbozo markaju meghajtokat hogy lehet flashelni.
  • james69holden
    http://xbox360.blogol.hu/ ---> Archívum...

minden le van írva
  • Gabe18
    Igen...
    Itt miért legyen kedve valakinek leirni sokadszor,ha neked nincs kedved visszakeresni.Ha nem lenne a kereső,azt mondom ok.Legalább vennéd a fáradságot visszakeresni,és HA AZUTÁN van kérdésed amire nem találtál választ,akkor szerintem sokan válaszolnának,de igy...
  • ajem kisa
    Akkor igy jártál!
    Mert én csak szóltam, de vannak hirtelen haragra gerjedő emberek is itt...
  • rambuu
    DE mondom hogy nincs kedvem végig olvasni az egésszet olyan nehéz leírni!!
  • ajem kisa
    Én tudok egy tippet!
    Az oldal alján van egy olyan lehetőség, hogy keresés a témában!
    Oda beirod, hogy "flash", és enter...
    Vagy #5815
  • rambuu
    Hát én vissza néztem de nem volt idegem mindegyiket elolvasni szóval hogy és mint is kell FLASHelni?? Meg most mennyibe kerül?
  • Bence9292
    Üdv! Valószínűleg még a héten meglesz az új boxom. Tudom, hogy flashelni kell meg azt is, hogy otthon is lehet. Hol kaphatnék részletes magyar infót az otthoni flashez? Köszi szépen!
  • CSOki444
    öö h h te ien olcsón tucc premium packot??? nem vágom
  • CSOki444
    öö basszus nem vaunk rajta a top 10 en:(

• Banano007
    Kihalt ez a részleg..na mindjárt írok má vmi okosságot
  • tejföl
    "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
    Az oldal alján találsz egy ilyet.
    Írd bele : "flash"
  • peter31
    olvass vissza kicsit...
  • Crazy Mate
    Sziasztok?Mi kell ahhoz hogy xbox360-on futtatni lehessen a másolt játékokat,chip?És mennyibe kerül?
  • spatrik
    BakkerXDAszittem mákom van de mégseXD
  • ajem kisa
    A -os dvd-k kompatibilisek mindennel nem?
    Azt lejátsza a junoszty is, ugye?
  • deep
    A film DVD-ket persze hogy olvassa. A játékot nem fogja, ha nem avatkozol be:)
  • spatrik
    HI!Az létezik hogy a boxom viszi a másolt DVD filmeket és a játékokat nem?Mert DVD filmet vitt másoltat
  • ajem kisa
    Ha lejjebb viszik a gyártási költségeket, akkor remélem hűtőt hagynak benne!
  • Bravoman
    Tudtommal nem is tervezik a magyar menüt a közeljövőben...
  • Piko888
    Robbie Bach, a Microsoft Entertainment and Devices részlegének elnöke a Mercury News-nak adott interjújában elárulta, hogy hamarosan Xbox 360 árcsökkenés várható.

Az úriember szerint a Microsoft vezetői nagyon büszkék az egy éves előnyükre, de szeretnék is megtartani a nextgen piacon szerzett vezető pozíciójukat. Jelenlegi elsődleges céljuk, hogy minél alacsonyabbra nyomják a gyártási költségeket, hogy a terméket ezáltal olcsóbban tudják továbbadni a vásárlók felé. Az Xbox 360 konzol Magyarországon teljes hivatalos támogatás mellett, lokalizált menüvel november 3-tól kapható, átlag 100 ezer forintos áron.

Itt azt írják hogy lokalizált menű, ehhez képest amit én vettem szombaton azon nem lehet magyarra állítani.
  • Bravoman
    Nem tudom érdekel-e valakit - HD TV kontra SD TV témában - de azért elmondom:
    Én most egy LG 72-es 100Hz-es TV-re kötöm az X360-at. A korábban olvasottak alapján attól tartottam, hogy nem lesz túl szép a kép SDTV-n, de kellemeset csalódtam.
    Scart-on is élvezhető a dolog, de ennek a TV-nek van VGA bemenete is (640x480), azon pedig kimondottan gyönyörű a kép, tűélesen látszik minden részlet. A scart-hoz képest óriási a különbség.

Elvileg jövő héten érkezik a nagyfelbontású plazmám, majd csinálok egy kis összehasonlítást, képekkel...
  • Bravoman
    Köszi a válaszokat!
  • sector512
    Megkapod, és amikor csatlakozol legközelebb a live-ra feltölti az ms szerverére is.
  • Szeszmester
    Szerintem gépen. Akkor is megkapod, ha nem vagy csatlakozva.
  • Bravoman
    Bocs, ha nagyon láma kérdés (csak nemrég vettem X360-at), de az achievement-eket akkor is megkapom, ha nem vagyok live-ra csatlakozva? Ezeket az adatokat (achievements, gamerscore, stb.) HDD-n tárolja a gép vagy az MS szerverén?
  • SD456
    Hy all!

Mennyibe kerül most egy Xbox 360? És ha szabad ilyet kérdezni mennek rajta a irot/kiírt játékok? (Bocsánat ha nem szabadott volna ilyet kérdezni!)

Előre is köszönöm!
  • Crash88
    oké, akkor minél elöbb gyüjjünk és vegyetek msn re :P
  • Scotty99
    Hopsz, Crash88-nak akart menni a válasz, bocsi. A kkor Crach88: NEKEM MOST!!!!! Majd MSNre felveszlek és majd beszélünk, ok? Engem meg egy havert érdekelne 1-1 darab... :D
  • Scotty99
    NEKEM MOST!!!!! Majd MSNre felveszlek és majd beszélünk, ok? Engem meg egy havert érdekelne 1-1 darab... :D
  • Crash88
    NA GYEREKEK MEGJÖTT A MIKULÁS BÁCSI

XBOX 360 PREMIUM PACK ,BONTATLAN,GARANCIÁLIS, BÁRMENNYI MENNYISÉGBEN ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINÉL TÖBB A JELENTKEZÖ ANNÁL OLCSÓBB LESSZ. (kb 10 jelentkezönél már 78 e)
    SOHA VISSZANEMTÉRÖ AJÁNLAT ,SEMMI ÁTBASZÁS,SZÁMLÁVAL EGYÜTT.

TOVÁBBI INFORMÁCIOK ÉS EGGYEZTETÉSEK MSN/EMAIL: [email protected]