176876

-
gdmfsob #5877 Köszi a segítséget,a pio író tökéletesen működik! -
Nem túl rossz, de nem is kimagaslóan jó GTA klón. -
klastrom #5875 Frankó... -
Piko888 #5874 Srácok játszott valamelyikötök a Saints Row-val, ha igen milyen? Köcce -
Nézz szét a netes műszaki boltokban, bár én plazmából még csak 1024x768-asat láttam max. -
Köszi a gyors választ!
Panasonic-ban melyik Plazma-nak van min. 1280x720p felbontása (ez alá a felbontás alá nem adok), mert ha LCD és Plazma között kell dönteni, akkor a Plazma Tv sokkal jobb! -
Ha tele vagy mint a déli busz akkor vegyél Panasonic plazmát, egyébként LCD-t, vagy ha az is drága akkor 16:9-es monitort. -
CRT felejtős, x360-hoz ár/teljesítmény/praktikum szempontjából leginkább egy LCD éri meg. 160-ért már kaphatsz 66 centis, 200-ért 82 centis modelleket. -
Főleg cserélném a következőket:
Fight Night Round 3,
NFS: Most Wanted
Xboxra: Metal Gear Solid 2 (ez egyelőre foglalva, de ki tudja), AVP Extinction, esetleg még Halo :) -
Hali!
Szeretnék érdeklődni, hogy XBox360-hoz milyen Tv-t érdemes venni, ha 720p HD felbontásban szeretném élvezni? CRT Tv-t érdemes-e még egyáltalán venni? Úgy hallottam, hogy "480p" amit képes megjeleníteni, a HD felbontást már csak skálázással.
Melyik a jobb: Plazma, LCD vagy Projektor??? -
peter31 #5867 Igen akkor pont ezt a kábelt kaptad hozzá.
-
Megoldottam egy rca hosszabitóval köszi!
premium pacom van -
peter31 #5865 Nem tom milyen kábeled van hozzá de sárga a tv-be fehér-piros a házimoziba és kész, ha lesz később hdtv-d ott is tudod használni a komponens bemenetet.
Melyik csomagot vetted premium vagy core? -
Vladis #5864 Kössz az infót. Lenne nekem is ötletem, hoyg miket vegyek csak ugye az anyagi keret... Nálam most FIFA 07 és DeadRising van. A Halo 2 viszont elég olcsó, szal megéri... És ezek szerint futni is fog. :P -
Kenarf #5863 En sem okositottam. Megy rajta a Halo2 es nagyon jo, de Gears of War se semmi mas jatekom nincsen:(. Meg jo erkezo cimek hozza: Too Human, Lost Planet, Forza Motorsport2 (szerintem az mindent visz). Meg a Bioware jatekok, BioShock. Szerintem meg megveszem a PGR3 de csak decemberben:). -
panasonic ht 520 a házimozi neve -
Sziasztok!Voltam media markba és vettem egy scart elosztót amit bedugtam a házimoziba azután beledugta ma tv scartot meg az xbox 360 scart-át de csak hang van kép nincs mi a baj?Elörre is köszi!!! -
Vladis #5860 Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy most vettem egy x360-at és érdekelne, hogy fut-e rajta a Halo 2. A gép nincs megokosítva. Válaszotokat köszönöm előre is.
-
engem az érdekelne hogy magyaron mikor lehet ezt megvenni -
peter31 #5858 Milyen házimozid van? -
Nem tudom milyen házimozid van, de a többségük kezeli a videojeleket is. -
Egy hosszabbito :) -
és a sárgát meg a tévébe kellene?De tudod hogy ezek együtt vannak és nem ér ez a sárga a tévéig ha bedugom a háziba a másik kettöt!!!!Mi a megoldás? -
Nem, csak a pirosat, meg a fehéret. -
Az is valami akkor mind a 3 szint a házimoziba igaz? -
peter31 #5852 Nem tudom mennyit vásároltál be a traxdata-ból, de pió írót mindenféleképpen vegyél. Utánna próbáld meg a traxdata-val. Ha nem akkor ricoh vagy verbatim, nekem itmedia is megy. -
RCA-val ha összekötöd, szólni fog, de csak sztereoban. -
Heló sziasztok érdeklődnék hogy kell rákötni házimozira a gépet?Optikai bemenet nincs a házimozin a scartal vagy rca-kal szeretném ez megoldható?elörre is koszi! -
http://www.avx.hu/index.php?cikkid=6112
vajon ez megy játékokkal is ? -
gdmfsob #5848 Köszönöm,akkor zúzok az íróért:)! -
Nem tudom milyen lemezt vegyél, mert nekem az első boxom samsung drive-os volt, a mostaniban hitachi van, de már újabb fw-vel, így jó neki szinte minden fajta lemez. A régebbiekhez asszem a Ricoh, Emtec meg az olcsóbb lemezek jók. -
Bravoman #5846 Hitachi drive-ok elég kényesek, legjobban akkor jársz, ha Pio-val (esetleg NEC) írt Verbatim lemezekkel eteted. Traxdatával nem érdemes próbálkozni. -
gdmfsob #5845 #5837erre:)! -
gdmfsob #5844 sector512,majd válaszolj légyszi,mert akkor még ma intézkedem! -
Mivaa? :) Bazzeg van egyrétegű meg kétrétegű dvd, mindegyikből van pluszos meg mínuszos. -
gdmfsob #5842 Nincs mit,olvass picit vissza! -
Jak16 #5841 Neked miylen meghajtó van az Xboxodba? Saját mgad Flashelted? -
Jak16 #5840 értem, szal nem kell legalább két fajtát venni játékokhoz, hanem elég egy fajta, mindenhez DVD+R DL-t.
Köszi. -
gdmfsob #5839 Nem ugyanaz,ha 360ast akarsz írni,Dles lemez kell,ami azt jelenti,hogy dupla rétegű, 8.5gbos,és lényegesen drágább,mint a normál! -
Jak16 #5838 Nekem Pio 110D-ém van, azt mondták ez iss nagyszerű a játékok kiirására...akkor gondolom nekem is DVD+R-t kell venni, cak egy kérdés: létezik sima DVD+ és DVD+R DL vagy a kettő egy és ugyanaz.?