176876
banner
  • gdmfsob
    Köszi a segítséget,a pio író tökéletesen működik!
  • deep
    Nem túl rossz, de nem is kimagaslóan jó GTA klón.
  • klastrom
    Frankó...
  • Piko888
    Srácok játszott valamelyikötök a Saints Row-val, ha igen milyen? Köcce
  • guardian hero
    Nézz szét a netes műszaki boltokban, bár én plazmából még csak 1024x768-asat láttam max.
  • athlon7
    Köszi a gyors választ!

Panasonic-ban melyik Plazma-nak van min. 1280x720p felbontása (ez alá a felbontás alá nem adok), mert ha LCD és Plazma között kell dönteni, akkor a Plazma Tv sokkal jobb!
  • sector512
    Ha tele vagy mint a déli busz akkor vegyél Panasonic plazmát, egyébként LCD-t, vagy ha az is drága akkor 16:9-es monitort.
  • guardian hero
    CRT felejtős, x360-hoz ár/teljesítmény/praktikum szempontjából leginkább egy LCD éri meg. 160-ért már kaphatsz 66 centis, 200-ért 82 centis modelleket.
  • dicehater
    Főleg cserélném a következőket:

Fight Night Round 3,
    NFS: Most Wanted

Xboxra: Metal Gear Solid 2 (ez egyelőre foglalva, de ki tudja), AVP Extinction, esetleg még Halo :)
  • athlon7
    Hali!

Szeretnék érdeklődni, hogy XBox360-hoz milyen Tv-t érdemes venni, ha 720p HD felbontásban szeretném élvezni? CRT Tv-t érdemes-e még egyáltalán venni? Úgy hallottam, hogy "480p" amit képes megjeleníteni, a HD felbontást már csak skálázással.
    Melyik a jobb: Plazma, LCD vagy Projektor???
  • peter31
    Igen akkor pont ezt a kábelt kaptad hozzá.
  • Röfikapitány
    Megoldottam egy rca hosszabitóval köszi!
    premium pacom van
  • peter31
    Nem tom milyen kábeled van hozzá de sárga a tv-be fehér-piros a házimoziba és kész, ha lesz később hdtv-d ott is tudod használni a komponens bemenetet.

Melyik csomagot vetted premium vagy core?
  • Vladis
    Kössz az infót. Lenne nekem is ötletem, hoyg miket vegyek csak ugye az anyagi keret... Nálam most FIFA 07 és DeadRising van. A Halo 2 viszont elég olcsó, szal megéri... És ezek szerint futni is fog. :P
  • Kenarf
    En sem okositottam. Megy rajta a Halo2 es nagyon jo, de Gears of War se semmi mas jatekom nincsen:(. Meg jo erkezo cimek hozza: Too Human, Lost Planet, Forza Motorsport2 (szerintem az mindent visz). Meg a Bioware jatekok, BioShock. Szerintem meg megveszem a PGR3 de csak decemberben:).
  • Röfikapitány
    panasonic ht 520 a házimozi neve
  • Röfikapitány
    Sziasztok!Voltam media markba és vettem egy scart elosztót amit bedugtam a házimoziba azután beledugta ma tv scartot meg az xbox 360 scart-át de csak hang van kép nincs mi a baj?Elörre is köszi!!!
  • Vladis
    Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy most vettem egy x360-at és érdekelne, hogy fut-e rajta a Halo 2. A gép nincs megokosítva. Válaszotokat köszönöm előre is.
  • kill3r21
    engem az érdekelne hogy magyaron mikor lehet ezt megvenni
  • peter31
    Milyen házimozid van?
  • tejföl
    Nem tudom milyen házimozid van, de a többségük kezeli a videojeleket is.
  • Me0w
    Egy hosszabbito :)
  • Röfikapitány
    és a sárgát meg a tévébe kellene?De tudod hogy ezek együtt vannak és nem ér ez a sárga a tévéig ha bedugom a háziba a másik kettöt!!!!Mi a megoldás?
  • tejföl
    Nem, csak a pirosat, meg a fehéret.
  • Röfikapitány
    Az is valami akkor mind a 3 szint a házimoziba igaz?
  • peter31
    Nem tudom mennyit vásároltál be a traxdata-ból, de pió írót mindenféleképpen vegyél. Utánna próbáld meg a traxdata-val. Ha nem akkor ricoh vagy verbatim, nekem itmedia is megy.
  • tejföl
    RCA-val ha összekötöd, szólni fog, de csak sztereoban.
  • Röfikapitány
    Heló sziasztok érdeklődnék hogy kell rákötni házimozira a gépet?Optikai bemenet nincs a házimozin a scartal vagy rca-kal szeretném ez megoldható?elörre is koszi!
  • arty
    http://www.avx.hu/index.php?cikkid=6112

vajon ez megy játékokkal is ?
  • gdmfsob
    Köszönöm,akkor zúzok az íróért:)!
  • sector512
    Nem tudom milyen lemezt vegyél, mert nekem az első boxom samsung drive-os volt, a mostaniban hitachi van, de már újabb fw-vel, így jó neki szinte minden fajta lemez. A régebbiekhez asszem a Ricoh, Emtec meg az olcsóbb lemezek jók.
  • Bravoman
    Hitachi drive-ok elég kényesek, legjobban akkor jársz, ha Pio-val (esetleg NEC) írt Verbatim lemezekkel eteted. Traxdatával nem érdemes próbálkozni.
  • gdmfsob
    #5837erre:)!
  • gdmfsob
    sector512,majd válaszolj légyszi,mert akkor még ma intézkedem!
  • sector512
    Mivaa? :) Bazzeg van egyrétegű meg kétrétegű dvd, mindegyikből van pluszos meg mínuszos.
  • gdmfsob
    Nincs mit,olvass picit vissza!
  • Jak16
    Neked miylen meghajtó van az Xboxodba? Saját mgad Flashelted?
  • Jak16
    értem, szal nem kell legalább két fajtát venni játékokhoz, hanem elég egy fajta, mindenhez DVD+R DL-t.

Köszi.
  • gdmfsob
    Nem ugyanaz,ha 360ast akarsz írni,Dles lemez kell,ami azt jelenti,hogy dupla rétegű, 8.5gbos,és lényegesen drágább,mint a normál!
  • Jak16
    Nekem Pio 110D-ém van, azt mondták ez iss nagyszerű a játékok kiirására...akkor gondolom nekem is DVD+R-t kell venni, cak egy kérdés: létezik sima DVD+ és DVD+R DL vagy a kettő egy és ugyanaz.?