176876

-
Andrásss #5917 Hi mindenkinek! Úgy gondoltam kérek karácsonyra 1 XBOX 360-at:D.Az lenne a kérdésem, mivel nekünk elég régi TV-nk van, hogy lehet-e SCART-ot használni? Mert amit neten néztem képeket csak 6 kábelt láttam, SCART-ot sehol:@Remélem SCART-tal megy.Kérlek mielőbb válaszoljatok! Köszönöm! -
zsolt2800 #5916 A tv adásoknál nincs fekete csík,csak ha ugy állitod be. -
Vagy ha van, az nem HD. -
Ne haragudj, de 4:3 LCD TV nincs, legfeljebb monitor.
Az X360 a 720p-t eleve 16:9-ben jeleníti meg. -
És minden TV-adásnál van 2 fekete csík? Ugye DVD-zéskor nincsen? -
Kenarf #5912 Szerintem azert nem kotelezo se LCD sem HDTV-t venni. Akinek nincs arra penze akkor is nyugottan vegye meg az XBOX360 lehet vele anelkul is jatszanyi. Teny hogy nem lesz annyira eles a kep de jatekok attol meg teljesen elvezhetok rajta hajra emberek csak jojenek meg mar az uj gamek: Forza2, Too Human, Lost Planet, Bioshock stb.
Peter kosz a valaszt majd holnap probalkozom vele. -
Kenarf #5911 Termeszetesen mindenki szubjektiven dont hogy mi tetszik neki. Nem vitatom
reszletesebb a kep hdtvvel mert az igaz. A marka valasztasnal sem szeretnem senkit megsertenyi bar 3500 elofizetovel a hatam mogot mondhatom hogy lattam egy ket tvet, hazimozi rendszert az eletemben es azert egy bravianal meg nem lattam szebbet(az en szememnek termeszetesen). En csak 4:3 lcd tv-t vennek a te helyedben mert 16:9 "deformalja" a kepet. Igen a ket fekete csik igen zavaro. Nekem a csajammal kellet megkuzdeni es vesztettem(marad 55cm, stereo hand de akkor es elvezem). -
Richard90 #5910 hmmm. ez engemet is érdekelne :)
ha lesz időd, majd lemérnéd :) -
Ha a szüleid is azon szeretnének majdan TV adást nézni, akkor kemény küzdelmek elé nézel.
-
peter31 #5908 Rámásolni a merevlemezére szerintem csak ezzel lehet. Mp3 fénykép nézegetés a PC merevlemezén az xbox-n keresztül meg simán megy enélkül is. Ha rajta van a hálózaton mindkét kütyü akkor ÍGY MEGOLDHATÓ -
És nagyon vastag/zavaró az a 2 fekete csík? -
De pl a CoD3 meg a Carbon fut 4:3-ba is rendesen. -
Menüben lehet beállítani 1280*1024et, de csak monitoros kábelnél. Én is így hasznélom, csak nekem 19"os LCD monitorom van. A játékoknál felül-alul fekete csík van. -
monitoron igen,de 16:9 be sokkal élvezetesebb -
nemhiszem el hogy csak ezzel a cuccal lehet megcsinálni a dolgokat! -
Richard90 #5902 egy 7 colos lcd monitoron megnyúlna a kép? vagy belehet állítani a boxon belül az 1280*1024-es felbontást? -
Ha a szüleid is azon akarnak tévézni, számítsd bele, hogy az LCD tévék szélesvásznúak. Tehát ha tévéadást nézel rajta két oldalán fekete csík lesz, mert az 4:3. Ha játszom, nekem már néha a 82 is kicsi, mert 3-4 méterről nézem és elvesznek a részletek. -
zsolt2800 #5900 Szerintem elég a 66cm-es lcd,nekem is az van,de attól is függ mekora szobába és milyen mesziről nézzed. -
peter31 #5899 Így van nézz meg többet, árak, mínőség, szolgáltatás, stb. Aztán kezdheted is a lobby-t.
Nekünk a kisebbik tv egy 82 cm-es samsung én elégedett vagyok vele.
EZ AZ
Szerintem, minél többet nézz meg vásárlás előtt. Szerintem.
-
Jó, persze bemegyek én, elég hülyén írtam le:), de előtte el kellen döntenem hogy elég-e a 66cm-es vagy nem, mert deep azt mondja hogy nem elég Kenarf meg azt hogy szerinte elég, meg ugye hogy bleegyeznek-e a szüleim a vásárlásba, de ezt tényleg nekem kell megnéznem -
peter31 #5897 "Ahhoz meg be kellene menni az üzletbe hogy meg tudjam nézni."
Ez legyen majd a legnagyobb gondod. Hidd el sokan irigylik a problémádat.
-
peter31 #5896 Mondjuk egy 127-esen beszarás jó 4-5 méterről.
-
Pont most akartam írni hogy én meg 3-4m-ről nézem a TV-t. Mert most van egy 51cm-es SDTV-m, de már le szeretném cserélni, szüleimnek is van egy nagyon régi 51cm-es TV-jük és jobb lenne a házba egy rendesebb és szemkímélőbb TV, meg ugye ami jó a 360-hoz. Hát nemtudom mi legyen. Nemtudom hogy az 51cm-estől látszatra mennyivel nagyobb egy 66cm-es LCDTV. Ahhoz meg be kellene menni az üzletbe hogy meg tudjam nézni. -
#5884 -
Szerintem a 66 kevés. 82 cm minimum kell, hogy 3-4 méterről jól lehessen látni... -
peter31 #5892 Ez ugyebár attól függ milyen távolságról nézed. Ezek a kérdések nem könnyűek, az alap dolgok legyenek meg hd ready stb. Ezentúl meg azt vedd meg ami neked tetszik a kép és a hang igen szubjektív tényező. Lehet, hogy nekem nem tetszene neked igen a harmadiknak elmegy, szóval ez nem könnyű kérdés. Neked kell döntened. Ráadásul nem biztos, hogy itt mindenkinek jár az említett reklám újság így ha ide linkelsz egy oldalt talán könnyebb több emberből véleményt kicsikarni.
üdv -
Kenarf #5891 Minnel nagyobb a kepernyu onnal jobban faraszt a jatek bizonyos meret utan
Persze hogy jo meg szep csak kevesbe praktikus. Szerintem a 66cm pont eleg
nagy. Meg mindig nem volt senki szives segiteni nekem abban hogy hogyan masoljam a zeneimet xboxra vagy hogyan kossem ossze a PCvel. Egyebkent vicc hogy a vasalohoz es reszletesebb leirast adnak mint xboxhoz. Sajatomat Becsbol hoztam nemetul meg nem komalom a dolgokat. Csak a kepeket ertem:). -
Várom a véleményeket!:) -
peter31 #5889 Röfikapitány #5862
Azért ez így nem igaz, ahogy te mondod. Nem az optikai bemenettől lesz házimozi rendszered. Ez butaság. -
Sziasztok!
Most nézem az új ElektroPont-os újságot, van benne 66cm-es Panasonic Viera LCD TV 179999FT-jért. HD Ready, HDMI csatlakozó, 1366x768-as képfelbotás, 1200:1 kontrasztarány, 170/170°-os látószög. Sztem elég jó kis TV, csak nemtom hogy a 66cm az elég nagy-e. Szerintetek? -
Kenarf #5887 LCD jobb nem lesz gond a DVD-vel, LG vagy SONY-t vegyel penz kerdese. De hogyha igazi feketet(szint) szeretnel latni akkor SONY. Egy 2,8m atmero utan tu eles keppel egy kicsit faj a fejem. De mar ugyis vissza kellet koltoznom a "dolgozo" szobamba. Peter: melyik berendezesbe nincs optikai csatlakozo? Mert ha hazi moziban akkor az nem hazi mozi az xboxon pedig van. -
Hát én láttam már HD-s plazmán 360-at, meg láttam több LCD-n is, a plazma tv-n egyértelműen szebb volt. Mondjuk drágább is, amit érdemes megvenni az szerintem 500-nál kezdődik. -
Megkérdezhetem, hogy miért jobb az LCD Tv a Plazma-nál XBox360-hoz? Ha esetleg LCD Tv-t vennék nem lesz gond vele, ha DVD filmet nézek rajta? Úgy értem, hogy nem lesz túl monitoros a kép? Amúgy a Projektorról mi a vélemény, milyen lehet rajta játszani XBox360-nal? -
peter31 #5884 Szerintem EZZEL megtudod oldani. -
peter31 #5883 Sajnos nem tudja, mert nincs optikai bemenet a berendezésében. -
Kenarf #5882 Nekem egy 55 cm LG lcd teven megy teljesen jo nem kell nekem tobb. Egyebkent a hazi mozival optikaval kene osszekotni mert a rca csak stereo.
Az osszekoto kabelben benne van optikai csatlakozo.
Meg mindig nem tudom hogyan masoljan a XBOXra zenet vagy kepet. -
klastrom #5881 http://www.hwsw.hu/hirek/32235/felvezeto_lezer_Novalux_Necsel_Mitsubishi_lezeres_televizio.html -
elszomoritalak! mi plasmát akartunk venni és kérdezte az elado hogy mire kell!! modtuk hogy az xboxhoz aztmondta felejtsük el a plasmár! aztmondta LCT-t ajánl hozzááá! nem vettünk egyenlöre de kiprobáltam a gépet "sima" plazmán,,,utána meg keresztanyám hatalmas LCD tévéjén!4 hát engem meggyözött az lcd TV! ha veszek kizárolag ojat!!! -
Sund #5879 Szolgálati közlemény:
Tecsóban most 105e a prémium, 2 játékkal: NFS:MW + Fight Night R3. -
Xbox prémium eladó 50é kéne mi?