176876

-
-
Nekem is először csak a masinára volt pénzem. Aztán jó fél évvel később lett LCD kijelző. Addig monitoron ment. -
Áruld már el nekem légyszi milyen acc-ot emlegetsz folyamatosan :) -
Andrásss #5954 Hi mindenkinek!Hercules-hez hasonlóan én is meguntam a számítógépen nyomulást. Több oka is van miért lehet jobb az XBOX 360:
1:megveszed durván 100000 FT körül. Sokkal gyorsabb mint egy mai csúcsszámítógép.
2:drága a számítógépbe a hardver (lásd kétmagos CPU) a BOX-ban viszont rögtön hárommagos van (több mint elég:D)!
3:valahogy összességében nagyobb élmény konzolon játszani (pl:haveri multipartik) -
Hát remélem! Meg ugye TV-t is venni kellene de azt valószínüleg a szüleim fogják részletre venni, én meg az X-et, vagy eladom a PC-t vagy gyűjtöm a pénzem és ha összegyűlik veszek -
Sokoal valószínűbb, hogy nem lesz. -
Jó neked, de remélem ha majd veszek azzal sem lesz semmi gond. -
Nekem első generációs gépem van, 2005-ös gyártmány és soha semmi baja nem volt. -
Na nekem most lett elegem a PC-ből, meguntam a Gothic 3-mat, felidegesített az egész meg stb, és ez azt jelenti hogy veszek valszeg 360-at. Csak az előbbi hsz-ek elbizonytalanítottak, a 360 hibáival kapcsolatban. A mostani Mo.-ra hozott gépeknek már nincs semmi bajuk? -
Olcsi2 #5948 HDTV fix 1080p-hez meg par optimizalas (fejhallgato-kezeleshez meg a jateklistahoz), semmi kulonos. -
Jak16 #5947 Lol, ez ott volt :D -
Jak16 #5946 Eladtam az accountom, megvan a pénz az Xbox 360-amra :D
YUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :D -
peter31 #5945 Csak nehogy sütő ajtót vegyél!
-
Kenarf #5944 Az en gepem 2006.08.10-ben keszult is csak fektetve hasznalom is ugy hogy kap levegot. Bar en csak napi kb 2 orat tudok jatszanyi vele. Livet csak akkor fogom hasznalni ha megvszem hozza a wlan cuccot. Ajanlom a 356 online magazint vannak ott jo infok de ez a forum jobban tetszik. Most szolt valaki hogy lehet LCD-tv venni 50ezer darabja ha 10db veszek utana nezek bar gyanitom hogy nem lesz ra garancia 

annyit tudoh hogy Panasonic meg hogy kb80 centi. -
Ha csak a fifa-val csinálja, akkor a lemez is szar lehet. Vidd vissza, nézesd meg esetleg egy másik gépben, ott is produkálja-e a hibát. -
Vladis #5942 Sziasztok! Ma egy hete vettem egy x360-at. Csak eredeti játékokkal hajtom, de a Fifa07-nél már többször csinálta, hogy lefagyott, vagy kiírta, hogy tisztítsam meg a lemezt, mert koszos, holott semmi piszok nem volt rajta. A kérdésem az lenne, hogy ezek "normális hibák", vagy lassan számíthatok rá, hogy feladja a harcot, vagy karcolni kezdi a lemezeket. Válaszaitokat köszönöm. -
Attila 007 #5941 Hali, megint frissitett valamit a dashboard, nemtudja valaki hogy mit? -
Ha a tv 16:9-es kaparanyu, akkor a tv adasnal ami ugye meg mindig 4:3-ban jon, lesz fekete csik. Ha a magassaghoz allit akkor ket oldalt lesz csik, ha szethuzza, hogy kitoltse a kepet, akkor pedig levag alul-felul. -
Az enyém szintén tavaly novemberi. Ha állítva használják, azt nem szereti. -
peter31 #5938 Én januárban vettem. A gép ha jól emlékszem 2005 11. havi és még soha nem volt vele probléma. Se karcolás, se melegedés. Persze lehet hogy csak szerencsém volt. -
sajnos a szervízem is megerősítette hogy sokkal több a korán meghaló nem működő gép mint ami normálisan megy kb 1 évig....lassan nem mernek garanciát vállalni rá!
szarul vannak összerakva....(nem kiforrott-rossz konstrukció)
pedig én is szeretnék egyet venni, de most elbizonytalanodtam....csak a környezetemben van kb 20 emberke, ebből 7-nek behalt a gépe...
na ekkor néztem utána hogy mi is a helyzet.... -
És mi a helyzet a Projektorral, azon érdemes XBox360-ozni??? -
Az idén junius után gyártott gépekbe már nem. -
Kenarf #5934 Hat en is, az a kerdesem hogy mindenkepen kell hozza + hutes? -
Az LCD-t illetően korrigáltam magam. DE a 4:3 az nem HD!! Namost, hogy olvastál egy topikot, ahol sok olyan bejegyzést láttál, hogy meghalt az X360, az nem azt jelenti, hogy mindegyik. Akinek jó a gépe az értelem szerűen csendben őrül neki.
-
Kenarf #5932 Kabeltv szolgaltato vagyok 56 csatorna + internet + telefon mivel hogy kicsiben csinalom en vegzem a bekotesek tobseget is ugy merem allitani hogy tobb tv tipust lattam mint TE de azert tevedhetek. Ami 4:3 LCD-tv illeti pedig tevedsz nem veletlenul emlitettem a SONY-t. Csak erdekessegkepen elarulom hogy bejelentesek 80% tv problema ugy hogy 10 ev alatt kialakult mar velemenyem a tvkrol. Tegnap pedig betevedtem az 356 nevezeto oldalnak a forumaba ott nagyjabol mar mindenkinek majus ota megadta magat az XBOX:(. -
azér kéne egy (új) faq :p -
Tényleg nem cseszegetésből, de ha vissza tudnátok olvasni pár oldalt, egy csomó olyan dolgot is megtudnátok, ami pár nap múlva kérdésetek lesz, mert, hát sajnálatos módon ez a 360-as téma is egy folyamat, és egy kérdés megválaszolásával három másik keletkezik. Peter és Tejföl urak még szorgosan próbálnak válaszolni, de rajtuk kívül, úgy látom, minden régebbi guru menekül ettől a topiktól.
-
peter31 #5929 Akkor csak, hogy kíméljem magunkat a vissza nem olvasóknak a segítség a #5928-as hozzászólás lesz. 

-
peter31 #5928 -
Akkor legalabb egy hozza szolasi sor szamot mondjal mar PLZ -
Tudod baromi fárasztó beírni ugyanazt többször. Olvass vissza! -
Akkor mán PLZ az enyémre is válaszolhatnátok.
-
lehet
-
most miért kell ezt újrakezdeni? ma már válaszoltak rá. -
Andrásss #5922 Légyszíves válaszoljatok a lejjebi kérdésemre PLS!!! -
Na akkor most mi az igaz? Télleg be lehet állítani hogy ne legyen fekete csík, mert akkor semmi gond nem lenne -
"bar 3500 elofizetovel a hatam mogot "
Ezt meg egyszerűen nem tudom mit akar jelenteni, de sebaj!
Majd csak rájövök. -
Csa a Flashelést akkor kb most mennyiért csinálják? És van mán olyan valaki aki elvitte az övét Flasheltetni és garanciát is válalnak rá? -
Nekem mondod....