176876
banner
  • deep
  • deep
    Nekem is először csak a masinára volt pénzem. Aztán jó fél évvel később lett LCD kijelző. Addig monitoron ment.
  • sector512
    Áruld már el nekem légyszi milyen acc-ot emlegetsz folyamatosan :)
  • Andrásss
    Hi mindenkinek!Hercules-hez hasonlóan én is meguntam a számítógépen nyomulást. Több oka is van miért lehet jobb az XBOX 360:
    1:megveszed durván 100000 FT körül. Sokkal gyorsabb mint egy mai csúcsszámítógép.
    2:drága a számítógépbe a hardver (lásd kétmagos CPU) a BOX-ban viszont rögtön hárommagos van (több mint elég:D)!
    3:valahogy összességében nagyobb élmény konzolon játszani (pl:haveri multipartik)
  • Ioles
    Hát remélem! Meg ugye TV-t is venni kellene de azt valószínüleg a szüleim fogják részletre venni, én meg az X-et, vagy eladom a PC-t vagy gyűjtöm a pénzem és ha összegyűlik veszek
  • deep
    Sokoal valószínűbb, hogy nem lesz.
  • Ioles
    Jó neked, de remélem ha majd veszek azzal sem lesz semmi gond.
  • deep
    Nekem első generációs gépem van, 2005-ös gyártmány és soha semmi baja nem volt.
  • Ioles
    Na nekem most lett elegem a PC-ből, meguntam a Gothic 3-mat, felidegesített az egész meg stb, és ez azt jelenti hogy veszek valszeg 360-at. Csak az előbbi hsz-ek elbizonytalanítottak, a 360 hibáival kapcsolatban. A mostani Mo.-ra hozott gépeknek már nincs semmi bajuk?
  • Olcsi2
    HDTV fix 1080p-hez meg par optimizalas (fejhallgato-kezeleshez meg a jateklistahoz), semmi kulonos.
  • Jak16
    Lol, ez ott volt :D
  • Jak16
    Eladtam az accountom, megvan a pénz az Xbox 360-amra :D
    YUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :D
  • peter31
    Csak nehogy sütő ajtót vegyél!
  • Kenarf
    Az en gepem 2006.08.10-ben keszult is csak fektetve hasznalom is ugy hogy kap levegot. Bar en csak napi kb 2 orat tudok jatszanyi vele. Livet csak akkor fogom hasznalni ha megvszem hozza a wlan cuccot. Ajanlom a 356 online magazint vannak ott jo infok de ez a forum jobban tetszik. Most szolt valaki hogy lehet LCD-tv venni 50ezer darabja ha 10db veszek utana nezek bar gyanitom hogy nem lesz ra garancia
    annyit tudoh hogy Panasonic meg hogy kb80 centi.
  • deep
    Ha csak a fifa-val csinálja, akkor a lemez is szar lehet. Vidd vissza, nézesd meg esetleg egy másik gépben, ott is produkálja-e a hibát.
  • Vladis
    Sziasztok! Ma egy hete vettem egy x360-at. Csak eredeti játékokkal hajtom, de a Fifa07-nél már többször csinálta, hogy lefagyott, vagy kiírta, hogy tisztítsam meg a lemezt, mert koszos, holott semmi piszok nem volt rajta. A kérdésem az lenne, hogy ezek "normális hibák", vagy lassan számíthatok rá, hogy feladja a harcot, vagy karcolni kezdi a lemezeket. Válaszaitokat köszönöm.
  • Attila 007
    Hali, megint frissitett valamit a dashboard, nemtudja valaki hogy mit?
  • Me0w
    Ha a tv 16:9-es kaparanyu, akkor a tv adasnal ami ugye meg mindig 4:3-ban jon, lesz fekete csik. Ha a magassaghoz allit akkor ket oldalt lesz csik, ha szethuzza, hogy kitoltse a kepet, akkor pedig levag alul-felul.
  • tejföl
    Az enyém szintén tavaly novemberi. Ha állítva használják, azt nem szereti.
  • peter31
    Én januárban vettem. A gép ha jól emlékszem 2005 11. havi és még soha nem volt vele probléma. Se karcolás, se melegedés. Persze lehet hogy csak szerencsém volt.
  • öregharcsa
    sajnos a szervízem is megerősítette hogy sokkal több a korán meghaló nem működő gép mint ami normálisan megy kb 1 évig....lassan nem mernek garanciát vállalni rá!
    szarul vannak összerakva....(nem kiforrott-rossz konstrukció)
    pedig én is szeretnék egyet venni, de most elbizonytalanodtam....csak a környezetemben van kb 20 emberke, ebből 7-nek behalt a gépe...
    na ekkor néztem utána hogy mi is a helyzet....
  • athlon7
    És mi a helyzet a Projektorral, azon érdemes XBox360-ozni???
  • tejföl
    Az idén junius után gyártott gépekbe már nem.
  • Kenarf
    Hat en is, az a kerdesem hogy mindenkepen kell hozza + hutes?
  • tejföl
    Az LCD-t illetően korrigáltam magam. DE a 4:3 az nem HD!! Namost, hogy olvastál egy topikot, ahol sok olyan bejegyzést láttál, hogy meghalt az X360, az nem azt jelenti, hogy mindegyik. Akinek jó a gépe az értelem szerűen csendben őrül neki.
  • Kenarf
    Kabeltv szolgaltato vagyok 56 csatorna + internet + telefon mivel hogy kicsiben csinalom en vegzem a bekotesek tobseget is ugy merem allitani hogy tobb tv tipust lattam mint TE de azert tevedhetek. Ami 4:3 LCD-tv illeti pedig tevedsz nem veletlenul emlitettem a SONY-t. Csak erdekessegkepen elarulom hogy bejelentesek 80% tv problema ugy hogy 10 ev alatt kialakult mar velemenyem a tvkrol. Tegnap pedig betevedtem az 356 nevezeto oldalnak a forumaba ott nagyjabol mar mindenkinek majus ota megadta magat az XBOX:(.
  • james69holden
    azér kéne egy (új) faq :p
  • s73
    Tényleg nem cseszegetésből, de ha vissza tudnátok olvasni pár oldalt, egy csomó olyan dolgot is megtudnátok, ami pár nap múlva kérdésetek lesz, mert, hát sajnálatos módon ez a 360-as téma is egy folyamat, és egy kérdés megválaszolásával három másik keletkezik. Peter és Tejföl urak még szorgosan próbálnak válaszolni, de rajtuk kívül, úgy látom, minden régebbi guru menekül ettől a topiktól.
  • peter31
    Akkor csak, hogy kíméljem magunkat a vissza nem olvasóknak a segítség a #5928-as hozzászólás lesz.
  • peter31
  • rambuu
    Akkor legalabb egy hozza szolasi sor szamot mondjal mar PLZ
  • tejföl
    Tudod baromi fárasztó beírni ugyanazt többször. Olvass vissza!
  • rambuu
    Akkor mán PLZ az enyémre is válaszolhatnátok.
  • tejföl
    lehet
  • tejföl
    most miért kell ezt újrakezdeni? ma már válaszoltak rá.
  • Andrásss
    Légyszíves válaszoljatok a lejjebi kérdésemre PLS!!!
  • Ioles
    Na akkor most mi az igaz? Télleg be lehet állítani hogy ne legyen fekete csík, mert akkor semmi gond nem lenne
  • tejföl
    "bar 3500 elofizetovel a hatam mogot "
    Ezt meg egyszerűen nem tudom mit akar jelenteni, de sebaj!
    Majd csak rájövök.
  • rambuu
    Csa a Flashelést akkor kb most mennyiért csinálják? És van mán olyan valaki aki elvitte az övét Flasheltetni és garanciát is válalnak rá?
  • Ioles
    Nekem mondod....