176876
banner
  • Banano007
    Tudom..csak beírtam:-)..egyébként meg eldugulhatnál már végre..kibaszott nagy a pofád..
  • tejföl
    "Nem is hagyom el soha!"
    Azért ha teheted, próbáld ki a csajokat is!
  • Gabe18
    Csak most nem tudom mit akarsz bebizonyitani.Azt hogy a Samsung driveos gép jobb a warezhez,azt eddig is tudtuk,mert nem annyira válogatós a lemezekre.
    Viszont ha eredetit raksz bele,akkor még mindig mindegy milyen drive van a gépben...
  • tejföl
    Szabad.
  • tejföl
    Jobban tudja! Okoska!
  • tejföl
    és akkor most mivan?
    becopyztál egy részt bukta blogjából.
  • revolit
    Ja és h nem a levegőbe beszélek:
    "DVD alapanyagok 2/1 fejezet

Az utóbbi napokban módunk nyílt arra, hogy összevessük Sepp barátommal a Samsung olvasós és a Hitachi 46-os Xbox360 konzolok backup olvasási képességeit. Alapanyagokból a legkönnyebben beszerezhető és a fórumokban is emlegetett Ricoh-Verbatim-Traxdata korongokat válogattuk össze. A lemezeket NEC-3540 és Pio110D-vel karcoltuk ki.

Eredmények:

Samsung olvasós:

Verbatim: Ennél jobb nem is létezik a számára, akár NEC akár Pio égeti rá a warezt.

Traxdata: NEC-el írtat 7-8másodperc alatt olvassa be, Pio 3-4 másodperc

Ricoh: NEC esetében 7-8másodperc, Pio 5másodperc.

Kijelenthetjük, hogy a teszt alá vont Samsung megeszik bármit, mindkét íróval kenhetjük neki.

Fekete leves: egy másik Samsung olvasós x360 dirty disc errorral reagált a NEC által írt Traxdata-ra.

Eredmény: nem ajánlott a NEC író!

Hitachi olvasós:

Verbatim: akármivel lett írva, dirty disc error

Traxdata: akármivel lett írva dirty disc error

Ricoh: NEC által dirty disc error, Pio-val 18-20másodperc csattogás-kerregés után megy a játék szépen.

Eredmény: NEC írót a kukába, Pio kell neki"

----------- idézet egy xbox-os blogról --------------------
  • Richard90
    tehát nem szabad frissíten a dashboardot, mert ezt az error66-os üzenetet kiírhatja?
  • revolit
    Hát én mindenhol úgy olvastam, és 2 xbox-os srác is azt mondta nekem hogy samsungos jobb, de te biztos jobban tudod akkor, csak én vagy "okoska".
  • McW
    Nem fogok szenvedni! (ha működik)
    Venni fogok! (ha működik)
    Nem is hagyom el soha!
  • Ma2ska
    Az ilyen tényleg maradjon a pc jénél aztán taperolja az asztalon a klaviaturát...
  • jakewyler
    Hali
    Leírná nekem valaki,hogy miből áll a flashelés?mert nekem nincs ismerősöm aki megtudná csinálni
  • peter31
    Tök mind1 sőt a nagy update után csak a samsung modolt gépek haltak le okoska...
  • tejföl
    Játszottam, igen. De mire van itt az élő példa?
  • spatrik
    Tejföl ugye te jáccottál CoD 3-mat kontrollerrel?Akkor itt az élő példa!:D
  • tejföl
    "Végre talán nem kell ilyen lottyadt seggű amerikaiaknak való kontroller szarsággal szenvedni"
    Ne szenvedj!
    Ne vegyél!
    Maradj a PC-nél!
  • Police88
    ez nem újdonság anno xboxhoz meg ps2höz is láttam bill meg egeret ott is megoldották akkor miért lenne itt probléma? sztem sima ügy, beszerzést illetően meg sztem neten lehet rendelni vhol...
  • sector512
    Bele lehet ám jönni hamar. Ha meg belejössz, utána már tetszeni is fog. Más játékstílust igényel ennyi.
  • McW
    Én meg úgy megörültem a hírnek, hogy lesz ilyen bill-egér átalakító, hogy valszeg én is veszek egy xbox-ot ezek után, miután kipróbáltam hogy müxik-e egyáltalán. Végre talán nem kell ilyen lottyadt seggű amerikaiaknak való kontroller szarsággal szenvedni az olyan game-eknél, ami nem suprer mario szintű ugrabugra baromság. Igen, így már télleg frankó lehet az xbox...
  • kill3r21
    mért ez egérnél nincs meg? lassan huzod lassan megy és sebeségileg is lehet állitani a controllert is vagy hülye vagyok?? :D
  • sector512
    Hát nemtom én is elég nehezen tudom elképzelni hogy játszani is lehessen majd az egérrel. Viszont arra kívéncsi leszek hogy a Shadowrun-ál hogyan oldják meg, mert ugye a Vistanak meg a Live-nak köszönhetően azt már tolhatják együtt multiba a pc-sek és az xbox-osok.
  • Szeszmester
    Valószínű nem magába a játékba írják bele, ő pusztán csak a jelet kapja.
  • tejföl
    OK! Értem. És bízom benne, hogy így is marad.
  • Gabe18
    Hát az biztos hogy nagy könnyebség az egeres célzás.Valószinű a MS ezért is nem akarja ezt támogatni,mert a LIVE-on hirtelen megváltozhatnának az erőviszonyok.
    De mondom,nem tudom elképzelni hogy ez hogy müködhet.Igaz nem vagyok egy programozo tudásu ember.De az analogal ha célzok,annak van egy minimum meg egy maximum sebessége mozgásban attól függöen hogy a kart mennyire nyomom.És a játék erre van megirva.Most az egérnek az lenne a lényege hogy az olyan gyorsan mozduljon mint a "villám",csak ez a programban nincs benne,abban az analog kar mozgása van "megirva".Tehát hiába rángatom én az egeret 3x olyan gyorsan,ha azt a játék "nem tudja"...
    Na talán érthető amit irtam...
  • tejföl
    Nem azt mondom, hogy szenvedj vele, de játék közben te mondjuk egér+billentyűvel nyomod, én meg mondjuk kontrollerrel. Esélyem sincs.
  • Gabe18
    Na de nekem meg miért kelljen a kontrollerel szenvedni,ha egyszer ez müködne (ha müködne) rendessen?Mert én pl. fps-t utálok kontrollerel játszani.Lehet,megtanulható,de nem túl jó...
  • rambuu
    Na nem tom remélem azért hogy működik rendessen majd megkérdezem egy illetékestől aki mán nagyban tolja a boxot és foglalkozik is vele.
  • tejföl
    Van.
    Azt, hogy hol lehet venni nem tudom, de nem is akarom.
    Egy biztos, aki használni fogja ezt a ketyerét a live-on, azzal én soha többet nem játszom fps-t. Nekem azért van konzolom, hogy játék közben ne kelljen egy egér , meg egy billentyűzet fölé görnyednem. Ennyi erővel nyomhatnám a PC-n is.
  • Gabe18
    Igaznak igaz,de azt nem nagyon tudom elképzelni hogy az eddigi,kifejezetten kontroller-re készült játékoknál ez megfelelöen müködjön.Az egér-analog kar váltásra gondolok leginkább,mert a billentyüzet még csak-csak.De aztán lehet,nem tudom.
  • rambuu
    Hali
    Az igaz hogy van egy olyan ketyere hozzá amivel egeret és billentyűzetet lehet hozzá kapcsolni?
    Mert az nem ártana mert a FPSeket nehéz lenne megszokni joy-al.
  • athlon7
    Sziasztok!

A nagyfelbontású Philips Tv-ről (32PW9551/12): a Házimozi magazin egyik régebbi lapszáma szerint a Pixel Plus technológia megnöveli a képpontok számát 2048x833 sorra. Ezt a felbontást, ha jól emlékszem az alap felbontás Pixeleiből számolja ki. Ebből persze az következne, hogy a képcső natív felbontása nem több, mint a másik Tv-ké.

DE! A végeredmény szerint halandó ember valósnak látja a nagyfelbontást (mivel alkalmaz Pixel többletet, meg persze sormentesít), és a hasonló kategóriás (32") LCD Tv-k nagyon elbújhatnak mellette. HD 720p-t meg 60Hz-en képes megjeleníteni, ilyen jellel táplálják legtöbben (akik megtehetik) az LCD Tv-jüket.
    Egy barátom pedig aki, sokáig a fehérvári Philips-nél dolgozott (pár hete jött csak el), azt mondja, hogy az LCD-knél jelenleg nagyságrendekkel jobb ez a Tv.

Talán még a geometria és a konvergencia hibákat lehetne megemlíteni, egy német teszt szerint a geometriája közel tökéletes, ha ez igaz, márpedig ott a tesztkép, akkor végképp nem kell nekem LCD.

Philips 32PW9551/12 Tv Teszt: http://www.areadvd.de/dvd_reviews/2006/Philips_32PW9551_02.shtml

Mielőtt megint a Projektor kerülne szóba, van, akinél a kis szobaméret miatt (pl. nálam is) gondot jelent, meg a szobám amúgy is túlzsúfolt…
  • Jak16
    Pedig lassan akár ezt is megtehetnék :D
  • Gabe18
    Az most mindegy,de a MS nem fogja neked ráirni a dobozra hogy "ebben Samsung drive van,warezhoz jobb,ezt vegyed..."
  • Jak16
    Nem szeretem a sok PC-st aki csak egér+billenytyűzet, meg monitoron él..annak TÉNYlEG nem kell konzol...
  • tejföl
    "Nem lehet midnent egyszerre, a lényeg, hogy nem kell meglátni a HD TV-est..."
    Ez így igaz!
  • tejföl
    Inkább gyüjtögess egy HD-ra. Ha csak ezért vennél LCD monitort, én lebeszélnélek róla. Az LCD TV-k ára egyre lejjebb megy és más dolog egy 19 collos monitoron játszani, mint egy 32 collos TV-n.
  • Jak16
    ooo, mit vagy tok oda ezzel a TV dologgal: Ha van egy Scartos TV-d, amibe alapból oylat kell dugni, az jó és kész:

Nem lehet midnent egyszerre, a lényeg, hogy nem kell meglátni a HD TV-est...istene mit szarakodtok ezzel, látszik csak PC-sek tudnak iylenen filózni.
  • tejföl
    Ugyanúgy beolvassa.
  • tejföl
    Ne vegyél! Szar! Olyan, mint a sima box.
  • tejföl
    Most kivételesen nem. De annyira megszoktam már, hogy : "hova dugjam a piros rca-t? stb..."