176876
banner
  • sector512
    Most Wanted és Fight Night3-at adják, mást nem lehet választani sajna.
  • Jak16
    Nekem Philips 55 cm-s van, és én teljesen meg vagyok vele elégdve..Scartos hátul, megyrjta a 60 HZ oszt kész, nem érdekelnek ezek a Plasma, meg CD TV-ék.

Nekem a gép a fontos, nem pedig hogy most 10% (persze ez túlzás) szebb képet kapjak
  • Ma2ska
    Az enyém 78 centis, kb 3 méterröl jó a nézési távolság, kisebbnél nyilván közelebbröl nézed vagy ahogy neked megfelelő, sokan játszanak monitoron pl és teljesen élvezhető. Fél méterröl akkora képet látsz monitoron is mint 3 méterröl egy nagy tv n.
  • Jak16
    Lehet választani hozzá a két játékot?
    Vgay ez fix két játék? Mert PONT két játék kellene hzzá....
  • sector512
    Szeva Suncee :) Szerintem is a tescos verzió a legjobb, kapsz két eredeti játékot, azokat el is cserélheted. Pl a gamer365.hu-n van kifejezetten ilyen fórum, én is cseréltem már ott egy csomó gamét. Mondjuk GOW-ot találni lehet hogy problémásabb lesz :)
  • Jak16
    hoop, nem a Konzol Studióban, hanem a KonZoneban...
  • Jak16
    nekem olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a Konzol Studióban csnálnak Flashelést? (szal ha onnan rendelném a gépen lehet-e eleve flashelten kérni) mert ahogy olvasom a fórumot, PS2-t bizony lehet chippel kérni...
  • Ioles
    Sziasztok!
    Akinek 66cm-es LCDTV-je van az leírhatná hogy elég nagy-e, élvezetes-e rajta játszani és TV-t nézni/DVD-zni, tudom hogy nekem kell megnéznem, csak már nagyon kíváncsi vagyok. Köszi!!!
  • Jak16
    furi lesz vezeték nélküli joyyal játszani...de már alig várom...kb két hét még :(
  • s73
    Szerintem jobb a tölthető elem. Energizer, elég jó, és nem is túl drága (mondjuk nem is a legolcsóbb).
  • Me0w
    Haj suncee
  • Örm
    Hello!
    Ezt a Charge kit-et megéri megvenni? Vagy jobb a tölthető ceruza elem?
  • Örm
    Hello!
  • Örm
    Hello!
  • guardian hero
    Én tegnap voltam teszkóban, és két játék + prémium pakk 119000 volt.
  • Lizardman
    sorry a netes hozzászolásért, elfelejtettem, hogy nem akarsz flasheltetni... A játékokat google-n keress rá, és online boltokben vehetsz olcsobban... Plusz ott a vatera.hu ...
  • Lizardman
    A premiumot a legolcsobban itt kapod meg:

http://konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1543

A játékokat meg töltsd le a netröl... ennyi
  • Piko888
    Szerintem vedd meg a Tescoban, mert ott 105000 és kapsz vele egy NFS - Most Wantedet és Fight Night 3-at. Hogy Gears of Warral hol adják ezt nem tom.
  • spatrik
    Hát PL a Saturnban a Premium pack és egy Fifa 07 109990...és ahhoz még vehecc egy GOW-ot is...
  • suncee
    na hallow mindenki

plz segitsetek hol lehet a legjobb csomagban megvenni a premiumot (marmint premium pakk + jatekok) ? csak mert nem szeretnem flasheltetni ...

es plusszba egy jatek van ami erdekel az a GOW

segitsegeteket elore is koszonom!

haj
  • Lizardman
    egy idö után (1-2 év után) biztos... Márha Mg.-on el fog terjedni annnyira az x360...
  • Jak16
    azt tudom, hogy van néhány Xbox játék magyarosítva, vajon beindul az X360-soké is?
  • Jak16
    én majd 10-e után kapom meg a cuccosom :D
  • Ma2ska
    Természetesen szól, ha scarton kötöd rá hagyományos tv re persze a HD felbontás nem lesz meg, ha komponenssel kötöd egy HD képes, vagy komponens bemenetes megjelenitőre akkor se kell erősitő.
  • Me0w
    Bazz, te is kemeny egy ember vagy. Megveszed 100k-ert a boxot, es nincs penzed 4 darab 2800mAh-as toltheto elemre meg egy gyorstoltore...
  • Bence9292
    Ez engem is érdekelne. Holnap megyek a boxomért. :)
  • Andrásss
    HI!
    Az lenne a kérdésem hogy ha közvetlenül tv-re kötöm a BOX-ot ha megkapom akkor a tv-böl is szolhat a hang? Nem kötelező a házimozi? Egyébként ugye SCART-tal lehet tv-re kötni?
  • peter87
    hy sector! hol vagy? sehol se lehet elérni!!!
  • sector512
    http://dvdr.atw.hu/
  • Bence9292
    Tudnátok valami jó online boltot mondani, ahol lehet double layer lemezeket kapni? Köszi!
  • Ma2ska
    4 ceruza akku az ócsóbb fajtából töltővel együtt 2 khufért kapható bárhol. / jó hentesüzletbe nem/
  • Zetorg
    nem tölthető.
    én sima energizer-t kaptam...
  • Jak16
    a gyári elem tölthető? Szal amit adnak hozzá tölhető elem, nem eldobható?
  • Zetorg
    én szombaton vettem és azóta napi 2-3 órát játszok a gyári elemmel!még sose töltöttem!
  • Jak16
    Nem midnekép DL lemez kell...és nem midnen játék engedi hogy vinyóra felmásold.

Az csak akkor éri meg, h a mondjuk oylan játékot irtál ki, amit fel lehet rakni, illtve szar minőségű lemezen van és nem akarod tönkre rakni a DVD olvasó fejet.
  • Bence9292
    És, ha ki akarok írni valami játékot akkor ahoz DL lemez kell vagy be lehet valahogy tömöríteni?

Vagy esetleg, ha flashelt akkor el lehet indítani a játékot vinyóról is?
  • Jak16
    jó neked...meddig bírja sima ceruza elemmel oylan napi 4-5 óra játékkal?
  • Bence9292
    vagy megy simán elemmel? mondjuk van itthon ceruza akksi vagy 20db :)

• Jak16
    de mükdöik, de valamivel üzemeltetni is kell :D

És az elem drága...ez az egy bajm van a prmiummal csak.
  • Bence9292
    szóval, ha vezeték nélküli joy van hozzá akkor az még nem működik, hanem akksit is kell bele venni? :/