176876
banner
  • Police88
    mert te mit csinálsz? lököd a felesleges hülye kommenteket... ha lenne egy kis agyad meghúznád magad és nem reagálnál mindenre ilyen retardált módon... esetleg egy új nick új élet normális viselkedés... áhh de ez meghaladná a képességeidet...
  • Banano007
    Az addig oké hogy idősebb..csak pofázik jobbra-balra.
  • Gabe18
    Hardwired fórumba irta valaki egy angol idézettel együtt:

"
    Pontokat nem lehet nem US kártyával vásárolni, hogy meggátolják a Video Marketplace US-en kívüli használatát (szerzői jogok miatt), más minden marad a régiben, a profilok megmaradnak.
    "

Hát remélem igy lesz,a videóikat megtarthatják...
  • s73
    Hát rohadt nagy taplóság lenne, az tuti.Már azt sem tudná megmagyarázni, hogy mi, akik több hónapja, fél éve vettünk gépet, ugyan miért kényszerültünk rá ilyen "trükkös" lépésre (elvégre legálisan vettünk gépet, Unió, szabad piac stb. a Cocom lista már megszűnt egy ideje), de ráadásul a hivatalos forgalmazásra sem tették elérhetővé a legális regisztrálást.
    Ha megcsinálnák ezt a kitiltást, simán be lehetne őket perelni erőfölénnyel való visszaélés miatt, elvileg...
    Bár tudjuk a bíróságok a filmek, játékok régiókódolásával sem tudnek mit csinálni, hiába, a globál tőke uralkodik...
  • öregharcsa
    látom sérti az önérzeted hogy ide idősebbek is feljárnak és nem a homokozóvödör mellöl irogatnak...
  • Gabe18
    Szép baleset lenne,én is ma aktiváltam az 1 évet az amerikai cimű profilomra.
    Hát ha ezt megcsinálja a MS,akkor elmehet a ... oda...
    Nem elég hogy per pillanat csak az Ő netes szolgáltatásuk fizetős,most ilyen marhaságok miatt akarják kivagdosni az embereket?
  • Ioles
    Na, ne menjünk bele a fociba.... De most komolyan, jó képük van és megbízhatóak?
  • Me0w
    Patrick Vierarol van velemenyem.. :)
  • s73
    Mondjuk akkor megszívjuk a nagy kékerest, ha a link alatti dolog igaz lesz valaha, mert akkor az Usa, brit profilokkal egyetemben búcsúzhatunk a gamescore pontoktól és a névre feltöltött Live előfizuktól is.

Szopacs
  • s73
    Lehet, csak arra figyelj, mikor megadod a kártya adatait, (cv2 szám stb), és a címednek beírhatod a valóságost, de irányítószámnak azt írd, amit megadtál a profilnál.
    Azzal nem foglalkozik a Microfos rendszer, hogy az irányítószám nem egyezik a címmel, a bank meg leengedi venni a lóvét, ha a cím egyezik a terhelési megbízásnál.
  • Banano007
    Mert egy buzi..hozzá sem szólok..és mindenbe belepofázik..mert ugyebár ő "apuka"..neki mindent lehet..egész nap a gép előtt ülni és ugatni a fórumba hú de jó...
  • kill3r21
    mét szekáljátok egymást?
  • Banano007
    Pfú de bekakáltam..még nállad is büdösebb lettem he..illllyeeeet...
  • tejföl
    Dombornyomott hitelkártyával, kamu USA címmel lehet-e egy éves goldot vannia live-on?
  • Gabe18
    Ha meg lehet csinálni,akkor biztos hogy megy a LIVE mert eddig szerencsére semmilyen szürés nincs.Remélem nem is lesz mert ma vettem 1 éves LIVE-ot...
  • Max 36
    Sziasztok,1 kérdésem lenne,ill. 2:ha a Tescóban most veszek X360-at a családnak,ehhez léztezik már fw?A másik,hogy ez a firmware alkalmas-e Live-os játékra,vagy már sajna ki tudja szűri őket az MS?
  • tejföl
    Barátom! Én nem kínlódok torrenttel. 3 ftp-re vagyok befizetve, naprakészek. Az én sávszélemmel 1.3 giga jön le óránként stabilan. No persze szerinted én azt sem tudom, miaz a seed. Kínlódjál csak tovább a torrenttel.
  • Ioles
    Hát igazából én TV nézésre is használnám, de ahogy itthon most méregetek sztem elég ez a 66cm. Azért meg kell nézni élőben is. Amúgy egy Panasonic Viera LCDTV-ről lenne szó, 1200:1-es kontraszttal, HDMI csatlakozóval, 170/170°-os nézhetőségi szögről. Vmi vélemény a Panasonic Vierákról?
  • james69holden
    "Egyébként TorrentLeech-ről töltök ahová garantáltan elsőnek kerülnek vel a cuccok a világon! Onnan veszi át az NFOrce"

jó vicc...
  • Bence9292
    Csak kérdeztem hátha tudtok valami jót azon kívül, mert ott mindíg csak a frissek vannak fent, hogy jó legyen a seed. Feltéve, hogy tudod mi az a seed :)
  • Jak16
    nem vagy, teljesen igazad van !

De én az utóbbi két hónapban, a "fantasztikus újjítások" miatt megutáltam a játékot, s jó pénzért eladtam lényegében egy Xbox360-ért
  • Gabe18
    Nálam ez a dolog már ott érthetetlen hogy egy ilyen on-line játékban,mi a jó abban hogy valaki,egy más által "létrehozott" karaktert továbbvisz.
    Mikor szerintem pont az lenne a lényeg hogy a játékos maga jusson egyre jobb szintre.Ehelyett vesz egy karaktert,nem is kis pénzért...
    Hát lehet én már ehhez hülye vagyok...
  • Jak16
    hát ja...te meg sem érdemled az X360-at...

• tejföl
    De most őszintén. Egy más fórumon, ha ezt beírod, a legkevesebb amit írnak neked, olvass vissza! Nem megbántani akarlak, de ha beírod a gugliba, hogy XBOX360, hány találatot kapsz?
  • Sund
    Nem nevetek...ez számomra hihetetlennek tűnik, hogy valakik képesek ennyit fizetni ilyesmiért. Érdekes, na.
  • tejföl
    Látod pont erről beszéltem. Te ezt egy poénnak veszed. Tudsz letölteni, mégis érdeklődsz "érdekességből". Őszintén! Akkor mi értelme az ilyen beírásoknak?
  • jakewyler
    Sziasztok
    Milyen csatlakozása van a xbox360-nak,scart?
  • Bence9292
    Csak érdekességből mondtam bevallom, gondolván hátha tudtok valami forradalmit. :)

Egyébként TorrentLeech-ről töltök ahová garantáltan elsőnek kerülnek vel a cuccok a világon! Onnan veszi át az NFOrce
  • tejföl
    Hát, ha hirdetik magukat, akkor ugye semmi probléma. Egyszerűen válaszolj a hirdetésre.
  • Jak16
    hát, most kacagod, de azé így venni egy Xbox-ot nem semmi, azé vald be ! :D

játszottam vele 3 évet, elbaxták a gamet, eladom s lesz belőle xboxom :D

tiszta rím :D
  • Bence9292
    OMG! Ezért hirdetik magukat, mi?
  • Sund
    adjál el még 1-2 tápos buckalakó accountot aztán hajts rá az LCD-re is. :D
  • tejföl
    A szűkebb ismeretségi körödben próbálj meg fizetős ftp után érdeklődni. Itt ugye nyilván sokaknak van ilyen hozzáférése, de örülnek annak, hogy működik. Nyilván tartanak attól, ha neked megadják címet, akkor te pl. továbbadod egy-két igazán jó barátnak, akik szintén ezt teszik. Onnan már csak egy lépés, hogy felkerüljön egy ilyen nyilvános fórumba, hogy "na én innen töltök". Túl azon, hogy az userek számára nagy csapás, ha egy ilyen oldal megszűnik, DE az adott ftp üzemeltetői lebukás esetén kőkemény pénzbírsággal, elkobzással, sőt letöltendő szabadságvesztéssel számolhatnak.
  • Sund
    szerintem igen.

Mindenesetre az idő a CRT tulajdonosoknak dolgozik, szépen megy le az LCD-k ára. Ha nekem nem lenne pénzem mind2-re, akkor először én is a gépet venném.
  • Bence9292
    Valaki küldene privátba olyan oldalt ahonnan lehet xbox360 játékokat tölteni? Lehet ingyenes és fizetős is. Csak ne a Play wrz legyen, mert azt ismerem és mostanába elég lassú. Előre is köszi!
  • Jak16
    ez lehet :D

De szerintem még azén TVmen is mérföldkövekkel jobban fog kinézni az X360-as splinter Cell Adouble Agent, mint a mostani PS2-es nem?????
  • Jak16
    Igen de én Nyíregyházi vagyok...
  • Sund
    De majd ha elmész később egy HDTV+360 kombó mellett, akkor rakd fel a szemellenződet erősen, mert még a végén kiszórod az ablakon azt a Philipset a francba. Szóval az a 10% amit említettél, inkább 200%.
  • sector512
    A Console Cornerben elég jól cserélnek. 1-3 ezer forintot kell ráfizetni ha viszel be valamit, attól függően hogy mit viszel be meg mit akarsz elhozni.
  • Sund
    Hallod a Tecsó nem szeretetszolgálat, hogy a 105e-s gép mellé majd jól kiválaszd a GOW-ot meg még valami húzócímet. De az a kettő játék, mait most adnak, pont jó kis cserealap lehet a megfelelő konzolos boltokban vagy a neten.