176876
banner
  • sztomy69
    Nem kell az Oblivion, Rayman Raving Rabbids povaaaaaaaaaaaaa
  • xboxer
    meg még egy:melyik az a bolt ahova bemegyek a lével kérek egy xbox 360-at és ha kérem flashelik is?na erre is mindenki mást mond
  • xboxer
    hello

még egy hülye kérdés:a premium packhoz kapható vezeték nélküli controllerbe be lehet rakni ceruzaelemet vagy ceruza aksit vagy sem?
    mindenki mást mond.
  • Jak16
    gépen*
  • Jak16
    jajaja, nekem is, bár már nagyából értem...épen szaggat, és elhatároztam hogy többé nem fejlesztem, amikor Xboxon kacagva szalad a játék és gyönyörű szépen...
  • Ioles
    Én is nagyon csípem, kedvenc játékom, csak ahhoz hogy megértsem rendesen még az angol tudásom kell fejlesztenim amúgy szerintem én is megfogom venni ha lesz 360-am.
  • Jak16
    :( Az Oblivion viszont mindenkép kell...
  • Ioles
    Az Oblivion már tavasszal megjelent, a DOA Xtreme 2-őt még nemhiszem hogy lehet kapni
  • s73
    Csak akkor, ha a telefon ugyanúgy működik, mintha usb-s háttértár lenne.Nekem pl. Nokia 6270-el nem megy, mert nem ismeri fel. Ki kell próbálni.
  • Jak16
    és ez meg lehet csinálni egy telefonnal is? ( Van egy Samsung Z400-am, hozzá ugye USB adatkábel, benne SD memória kártya, azon vannak a zenék)
  • s73
    Dugd be az Usb portra, majd a media fülnél válaszd ki amit nézni, hallani akarsz (music, pictures, video) és menj a "portable device"-ra, és már látod is a pendrive tartalmát.
    Fontos, hogy video file-okból az avi-t nem kezeli, csak a wmv-t.
  • Jak16
    Oblivion, DOA Xtreme 2.ezeket már lehet kapni eredetiben?
    (ezeket venném meg, az X360-mhoz, alapból)
  • sacano1
    oks ako léci ad meg az elérhetöséget
  • Jak16
    szerintem dugd rá az USB protba...bár nem tudom

ooo, még leglább nyolc nap...
  • Keresztapa24
    Hali!
    Van PENDRIVE-om és azon vannak zenék , képek , video.. hogyan tudom a boxra feltenni?
  • s73
    Ha jól értem, melyik három világít, akkor az hardware hiba. Vagy a Ram sült meg, vagy a gpu, mert a kínaiak, mikor szerelik össze a Sárga-folyón egy dzsunkán, rajta szokták hagyni a fóliákat.
    Ha még garanciális, hivd a forró drótot, vagy vidd vissza ahol vetted.
    Ha kell szervíz, szólj, adok egy elérhetőséget. 10-40-ig terjed, a hibától függ.
  • sacano1
    az király ha nem megy kb menyiért orvosolják?
  • Gabe18
    De amugy mindkét leirást ha megvizsgálod annyi a lényeg hogy kikapcsolod,kábeleket megigazitod,esetleg a vinyót is,vársz egy kicsit,aztán visszakapcsolod.Ha megy,jó,ha nem megy,többet nem tudsz tenni,szervíz...
  • Gabe18
    Passz...
  • sacano1
    szemben van a gép álitva bal oldarol lefele három piros egy semi?
  • Gabe18
    http://support.microsoft.com/kb/907534/hu
  • Gabe18
    Én nem,és remélem nem is fogok soha...

"itt pedig egy leirás, h a zöld kör pirosra szineződése milyen hibára utal :)
    Az óramutató járását alapul véve:
    - ha csak az első negyed zöld, minden más piros: általános hw hiba, kábelek, winyo kihuzása, reboot - kicsi az esély a gyógyulásra
    - ha a második negyed a zöld: tulmelegedés. gép kikapcs, kihűl, tovább játszol
    - harmadik negyed: szintén általános hw hiba, eljárás azonos az elsővel
    - negyedik negyed(azaz minden negyed már zöld/piros): AV kábel nincs jol bedugva
    "
  • sacano1
    tapasztaltál már ilyet?
  • Gabe18
    Ott már azt hiszem csak a szerviz fogja a help-et adni...
  • sacano1
    haj mi van ha csak vilognak a piros ledek de se kép se hang ? pliz help!!!!!!!!!!
  • Sund
    Hidd már el, hogy tényleg hiányzik belőled az a hangyafasznyi alázat, ami ahhoz kellene, hogy ne nézzenek kis süvölvénynek. De majd 5-6 év múlva rájössz úgyis, addig is hidd azt h tied a világ.
  • Bendy
    Nem torrentre kerülnek fel a cuccok először.Ftpre. Ne sg.hu fórumokból szedd a téves ismereteidet.
    Nforce-ra azért került fel később a játék megjelenése, mert az Nforce lassú.
  • Bendy
    Nyíííííhhaaaaha, mi is az az AV? :) Audio-Video, úristen
  • Banano007
    CSakhogy ő 40 évesnek mondja magát..ez a külömbség..egyébként ha neked is több eszed lett volna akkor nem reagáltál volna a kommentemre..na hoppá
  • revolit
    ja ok, de egyébként nem te vagy az első aki 10 megásat emlegetett ha jól emléxem, mondom biztos lemaradtam:) amúgy amit a core-hoz adnak kábelt : Microsoft Xbox360 Av kábel -> ezzel kell tv-re kötni? mi a fene az Av ? bocs hülye vagyok ehez..
  • Gabe18
    Bőven elég.
    Ráadásul ahogy nézem a legtöbb játék ugy dolgozik hogy egy profilhoz egy játékon belül egy mentés tartozik,amit folyamtossan felülír.Tehát nem lesz hatszáz külön mentési pontod egy-egy játékhoz.
  • xboxer
    bocsi 64 megásat akartam mondani
  • revolit
    hol a fenéba láttok ti 10 megás memóriakártyát xboxhoz? és csak a 20gigás vinyoról meg a 64es kártyáról tudok.
  • xboxer
    HELLO
    A 10 megás memóriakártya mennyi játékmentésre elég ha mondjuk 2-3 játékkal játszom?
  • revolit
    Miért, ti nem bíztok benne hogy hamarosan lemegy az xbox 360 ára?:)
  • Lizardman
    Hidd csak el nekem, hogy elöször minden ftp-re kerül, de mivel szinte pillanaok alatt ftp után felkerül torrentre, ezért feledkeztek el roluk... Az, hogy meg az nforce mit csinál és mit nem a torrentleechel az engem nagyon nem érdekel... Soha nem nézem nforce-t, nem is érdekel... HA magyar cuccot keresek, akkor megyek ftp-re, ha külföldi, akkor torrentleech... De ha lenne külföldi ftp-m, akkor oda mennék:D
  • Bence9292
    Hát én szinte mindenütt az olvasom, hogy először torrentre kerülnek fel a cuccok. És azt is olvastam, hogy az nforce előszeretettel szedi át a cuccokat torrentleech-ről! És ezt BitHUmen-en is mondta egy feltöltő. És ez gyakorlatba is működik, mert a Carbon asszem olyan 9felé került fel torrentleech-re és éjfélkor jelent meg az első magyar oldalon.
  • Lizardman
    Elhiheted, hogy az Nforce nem a torrentleechröl "informálodik" , mint minden külföldön is az ftp-kre kerül fel elsöként a cucc, amit utána tesznek fel torrentre... Az viszont egy másik dolog, hogy a torrentleechnek nagyon jo a kinálata, de ez sem rajtuk mult, hanem a feltöltökön, akiknek szintén biztos van ftp elérésük nagy helyekre... Ennyi...
  • Bence9292
    Amcsiknál jó a net. A TorrentLeech-en csak a friss cuccok vannak és a seed mindíg kb. 1500 és jóval kevesebb a leech. Ezzel ellentétbe a warez elég értelmetlen. A torrent a jövő. A 3 warez jó dolog, mert így 3x-os a lebukás esélye. Nem 1 emeber sírt, hogy visszakeresték WND wrz-en a telcsiszámát. És a magyar torrenteken jó a társaság is. Nekem az minden wareznál többet ér, hogy tag vagy EL-SL-en, BH-n, Majomparade's Room-on, BitGate-en, TorrentLeech-en (ahol a carbon 4órával előbb fenn volt, mint a magyar warezeken) és holnaptól a Pretorianson is. A kicsi oldalakat meg fel se sorolom
  • Bence9292
    Tán nem igaz? Tag vagy? Mert ha az lennél akkor tudnád, ha meg nem vagy az akkor nem tudod és feleslegesen beszélsz...