176876

-
revolit #6317
-
Úgy, hogy besétálsz egy eredeti konzol játékokat elárusítő üzletbe és kérsz egyet. -
mulder1972 #6315 valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan lehet a magyar nyelvet előcsalogatni a viva pinata-ból?
köszi -
Én Zanussit zéztem, elég jó árom volt:) Na de most komolyan -
suncee #6313 szeva Nyau :) -
turho #6312 Igazi szakember :D -
turho #6311 Igazi szakember :D -
LOL! Valószínű:D -
szerinte a gyárakban külön futószalagon készülnek a tesconak készülő xbox-ok??? -
Andrásss #6308 De az eredetitöl nem? -
Jak16 #6307 az mondta neke aki flashelni fogja, ha én viszek gépet, ne a tescosat vigyem, mert az napi 2-3 óra játékkal fél év alatt szétfő -
Andrásss #6306 Lehet hogy akkor JAK16 csak pánikot akart kelteni....sikerült:D -
revolit #6305 komolyan: én nem halottam semmi ilyesmit, #6279 hozzászólásban értesültem ilyesmiről elöször. bár ha már vennék xbox360-at, premiumot, és adnak 2 "ingyen" játékot hozzá 105-ért, lehet énis a tescoba venném, végülis van rá garancia... -
Andrásss #6304 Amugy a FEAR XP már megjelent a boxra? -
Andrásss #6303 Bendy köszi hogy megnyugtattál:D Remélem nem fog xarakodni a box!!! -
Semmi. -
Andrásss #6301 De most kjomolyan:csak azért mondjátok hogy szar mert vmi rossz tapasztalatotok van a TESCO-val vagy tényleg hallottatok valamit roluk? -
Mi lenne a különbség? Xbox360 mind2ő. Ne fokozzátok a pánikot feleslegesen -
lehelt!
-
revolit #6298 a tescosba már csak a selejtek maradtak, a többit lenyúlták a dolgozók
-
És milyen hűtőt érdemes venni a 360-hoz? -
Andrásss #6296 Na most irjátok le:mi a különbség a Tesco-s és a más boltokban kapható közt? (mondjuk a lemezmeghajtó kivételével) -
Akkor is lehet, csak akkor garba cserélik. Nincs összefüggés az írott játék használat közt, mint a Ps2 esetében, hiszen nem az olvasófej megy tönkre. -
Hát, azt a Tesco -titok könyvet át lehetne fordítani Cora- vagy Auchan titokra is, vagy bármely más multira is. 9 éve hiperekkel dolgozom, sajnos tudom. Az a röhej, hogy a gyerek az igazat írta le abban a könyvben. -
Andrásss #6293 De szerintem én nem is tolnám másolttal. Akkor ugye nincs semmiféle probléma a géppel? -
revolit #6292 erősen kétlem h tescos lenne neki ha 1 éve vette:P -
revolit #6291 mario, te szoktad frissiteni az xboxodat? -
Andrásss #6290 MA2ska neked is TESCO-s? Nyugtass meg hogy teljesen faxa mert én ott akartam venni. -
Az a sajnálatos, hogy minden 360-ban szar a hűtés van,elég gányul tervezték, ezért hullik ki sok 3 ledes hibával. A hűtésmod roppant ajánlott, bármelyik a feszültség emeléstől a vízhűtésig, ezt szerintem mindenki csináltassa meg, aki amúgy is "más ok" miatt megbontja.
A tuskó tesco-s box-okkal más probléma van, nevezetesen elég sokban új hitachi drive van. -
revolit #6288 fogalmam sics, én se tudtam h xarok a tacskós x-boxok, deelég sok probléma van a tescóval valljuk be:P na és ráadásként én még olvastam a tesco titok című könyvet is... -
Andrásss #6287 Minden TESCO-ban szarok az XBOX-ok hütöi? -
Ez a Tesco-rossz 360 hütő összefüggés nem egészen világos nekem se, még ha régebbi a gép, a meghajtó tipusán kivül tudtommal semmiféle eltérés nincs az ujabb tipusokhoz képest /egyelőre/. Nekem pl hál'Isten tavaly év végi samsungos ennek köszönhetően kajál minden lemezt, viszont nem melegszik. -
Amúgy a PlatinumShop-ban a Premium 95900FT. Szvsz itt sem olyan drága -
Andrásss #6284 Bakker pedi ott akartam venni.... Most Wanted+Fight Night 3 jó kezdöjáték lett volna.... Mert ha játszok a Tesco-s BOX-szal akkor mi lesz?? Mondjuk 5 órán keresztül? -
revolit #6283 a tescoban mi nem szar?:D pont ezért sikeres
-
Andrásss #6282 Ez komoly hogy a TESCO-s XBOX-ok szarok? Mert mi a gond a hűtőjükkel? Amugy asszem ott a legolcsóbb. -
Ő 40 évesen mond ilyeneket ok nélkül...mert azt hiszi hogy 40évesen idejöhet a fórumba ugatni..mivel a munkahelyén senki sem halgatja meg..
-
nem a reagálással van a gond hanem annak minőségével, milyenségével... pl.:"Mert egy buzi.." meg hasonlók...
-
Jak16 #6279 Jajigen, ne vegyetek Tesco Xboxot, szar hűtő van benne !!!!!
Ki van cserélve, mert ugye már június óta olyanokat gyártanak, X-et, amibe már nem kel hűtő, de a Tescósok még a régiek, illetve ki van selejtezve, szal ne vegyetek ott !!!!!!! -
Akkor oda menj be ahol megcsinálják, ahol nem onnan meg gyere ki.