176876

-
Jak16 #6397 dobbd ki, vegyél PIO 111d-et vagy mint nekem van 110d-ét...az ASUS-al bnem fogsz tuni JÓL kiirni játékot, hogy azt le is játsza az Xbox. -
NEC 3520aw íróm van ezzel írhatok-e lemezt vagy ne is fáradjak. Ha írhatok akkor mire? És még egy kérdés kapam egy ajánlatot ami szerint 1300 egy játék de samsung lemezen ez jó lemez vagy ezt is inkább haggyam? -
balu #6395 persze , hogy egyszeru, de ha vissza olvasonk 4-5 oldalt legalabb 5 ember szenvedeset lathatjuk :) -
Bence9292 #6394 Na mit is csináljak akkor az ASUS-al, hogy tudjak írni? Mit kell csinálni a firmware-el? -
Jak16 #6393 Én pont Hitachit szertnék :D
Azt könnyebb flashelni :D:D:D -
Richard90 #6392 miért szívnának :O? sztem tök egyszerű program. (clonecd) -
peter31 #6391 Persze, hogy nem.
Ez egy július 30.-i hozzászólása egy olyan embernek aki az utolsó forrasztását is ismeri a boxnak.
"Aki tudja milyen belulrol egy ilyen drive az azt is tudja, hogy mechanikailag semmiben sem kulonbozik a Hitachi es a Samsung meghajto. Tobbek kozott az olvasofej is ugyanaz mindketto meghajtoban. Ami kulonbozik az az elektronika, a processzor, stb. Mas rutinok alapjan olvassa be az SS sectorokat, stb.
DE! Mostanra eljutottunk odaig, hogy a legujabb firmware updateval Ugyanugy olvas mindenfele lemezt es ugyanolyan gyorsan inditja az elejen is, talan meg gyorsabban mint a Samsung!
Kovetkeztetes: NE fizessetek tobbet a Samsung meghajtos gepekert, innentol kezdve egy picivel sem jobbak mint a Hitachik!"
Ezek után mit mondhatnék még
2005-11-30-i a boxom Hitachi meghajtós és gond nélkül megy több különböző, még noname DVD-vel is pl a #6351-esben említett IT Media DVD+R DualLayer 2.4x ***PRINTABLE***
Nem szabad felülni minden hülye pletykának ezért is voltam kiakadva amikor te állítottad, hogy szar a Hitachi. Sorry ha eltúlloztam volna a dolgot.
De az az amatőr aki a te egyértelműen szar a hitachi véleményedet hallja ezt adja tovább és így terjed a butaság. -
balu #6390 lehet hogy van az ASUS irohoz hackelt firmware amivel lehet bitsettinget allitani. (nem tom nekem NEC irom van es ehhez talaltam atallitottam DVD-ROM-ra aztan megy a dolog) -
balu #6389 szerint a lenyeg nem az hogy pio vagy milyen iro hanem hogy a BOOKTYPE-nak DVD-ROM-nak kell lennie (legalabb is a masidik layernek) -
Bence9292 #6388 Hát persze. Meg mindenkinek PIONEER van akik másolttal játszanak? Ez egyébként is még a régi fajta. Tehát nem a TESCO-ba vett példány :D -
balu #6387 arra figyelj hogy a ha beirtad a layerbreak-et a decrypterbe akkor torold is a a leiro file-bol, abban csak az iso neve maradjon. Amugy amivel eddig talalkoztam isoval mindegyiknel 1913760 volt a layerbreak -
revolit #6386
-
Jak16 #6385 Asus iród van, nem fogja az X-ed beolvasni, mégha kiirod akkor se, ne pazarolj !!!!!! -
revolit #6384 "Híreink következnek: Kiszivárgott, hogy a Microsoft szerződést kötött a pioneer-el, ez alapján csak az ő DVD íróikkal kíírt másolt játékokkal lehet xbox360-on játszani..." -
balu #6383 ott a tutor képekkel illusztralva. -
Bence9292 #6382 Ahh köszi Balu! Te vagy az Isten, ha ez működik! Ha nem akkor jövök vissza sírni. :) És Balu még az is érdekelne, hogy itt is csak annyit kell tenni, mint a CloneCD-nél? Köszi még 1x! -
balu #6381 hagyd a francba az ocska cloneCD-t ott a dvddecrypteres megoldas -
Bence9292 #6380 Mi az, hogy csak a PIONEER a jó? Ez az ASUS is támogatja a DL lemezeket. Nehogy már ezért írjon hibát a CloneCD. Valaki legyen szíves és küldje el a működő CloneCD-je verziószámát. Köszi! -
balu #6379 ezzel a cloneCD-s dologgal tobben szivnak, de van egyszerubb megoldas
dvddecrypter
egyszerű és sima ügy -
peter31 #6378 5.2.9.1 az enyém. -
revolit #6377 najó... hol lehet másolt xbox játékokat venni?:D -
revolit #6376 értem, köszi! és akkor nem érdemes samsung drive miatt szórakozni az eladókkal?:P -
peter31 #6375 az asus író nem ok pioneer kell. a file elméletileg így jó. -
Bence9292 #6374 Esetleg lehet köze hozzá a CloneCD verziószámának? -
Bence9292 #6373 Megcsináltam ahogy mondtad, de még így sem jó. KÉP -
Bence9292 #6372 ASUS az író... -
peter31 #6371 Nyisd ki notepad-al a dvd kiterjesztésű filet és mutasd az a lényeg hogy az iso pontos neve legyen benne a rétegváltás alatt... -
peter31 #6370 Az nem mind1, persze, sohanem is volt az, csak is pioneer ad megnyugtatóan jó munkát.
Az, hogy samsung vagy hitachi drive már régen tök mind1. -
peter31 #6369 egyértelműen szar a filenév.
IMAGE.DVD.dvd
ez nem jo
image.dvd
a helyes
-
revolit #6368 pio íro? mmint pioneer vagy mi? nehogy már az se legyen mind1
-
peter31 #6367 ügyes... -
Jak16 #6366 Az Image.dvd.dvd fájlnak ugyanannak kellene lennie mint az isonak...szal ha az isonak mondjuk cod3.iso a neve akkor ennek pedig cod3.dvd-nek kell lennie..szerintem -
Miért ne? Gyere! -
Jak16 #6364 én is mehetek majd? :D -
Bence9292 #6363 Francba! Ezt a hibát írja: HIBA
Valaki help! :(
MSN: [email protected] -
Gyere! Mi is golyófogók vagyunk! -
Bence9292 #6361 Rájöttem.
Ugye így kell:
"De ha nincs esetleg ott ez a "filenév.dvd" file ezt te is megtudod írni.
Kinyitod a notepad-ot és beírod a következőt:
LayerBreak=1913760
filenév.000
Elmented filenév.dvd az iso mellé és a clonecdbe ezt a file-t kell betallózni." ??? -
Bence9292 #6360 Kérlek vegyél fel MSN-re és ott írd le, mert nem akarok még egy 1500ft-os lemezt elrontani. Címem: [email protected] Köszi! -
Bence9292 #6359 Kiírtam az image.000 file-t Clone CD-vel, de nem olvassa be a box. Azt írja, hogy Unrecognize disc. Egy 1500ft-os Verbatim DL DVD+R-re írtam. A DVD-re felírodott kb. 7gb, de amikor beolvasom a gépbe akkor csak 6mb-ot jelez ki és csak egy VIDEO TS és AUDIO TS van rajta. Az IMAGE.DVD file-t nem lehet kiírni, mert nem nyitja meg a CloneCD. Vagy mind a kettő ISO-t ki kell csak írni simán? Vagy azt kell kiírni amit az ISO tartalmaz? Valaki írja le részletesen. Köszi! -
Jak16 #6358 oksa már szereztem is :D