176876

-
revolit #6437 egyébként bence, úgy vetted h már ki volt flashelve? -
revolit #6436 grat:) -
Bence9292 #6435 Viszont most jön a 2. számú kérdés. Ma átadta a boltos, hogy a legfrissebb firmware van rajta és játszhatok úgy live-on, hogy a microsoft nem veszi észre a csalást és nem lesz hiba. Oké ez idáig meg is van, de amikor csatlakoznék a LIVE-ra akkor kér egy UPDATE-et. És azt meg merjem csinálni vagy elkúrja a FLASHT? Köszi a választ. -
Bence9292 #6434 Na ezt most jól megmondom és az orrotok alá döngölöm! Egy "mezei" ASUS íróval úgy megírtam a TEST DRIVE U.-t, hogy csak na. Simán a DVD Decrypter átállítottam a beállításaiba ahogy megkaptam Balutól a leírást és kiírtam. És lássatok csodát megy! És még az írás se volt 1 óra! Köszi Balu! Köszi magamnak! És köszi mindenkinek, hogy majdnem rábeszéltek egy PIO megvételére amikor az ASUS lehet, hogy még jobb! De azért tényleg köszi mindent! Mostmár maradok ennek a topicnak a lakója, amikor az időm engedi
-
Hálás köszönet , de saknos angolból még csak most kezdtem az alapfokot:(
magyar oldalon nincs erről valami vagy röviden egy mailbe ha leirnád mi a teendő azt megköszönném.
[email protected] -
balu #6432 mceDivX360 -
Köszi a gyors választ!Tényleg jó áron vannak!!!!! -
Helo!Hogy lehet megcsinálni hogy vigye a avi-s filmeked meg a divixeseket is?Elörre is köszi! -
peter31 #6429 ehh igen köszi... -
Richard90 #6428 Itmedia (javítva) :) -
peter31 #6427 Én itt szoktam... -
revolit #6426 #6351... -
Kinek van itt xbox360-ja? 
-
revolit #6424 na igen, halottam h sokszor túlmelegednek, frissitésnél bajok adódnak... na most akkor mi van?:) -
Hol lehet a legjobb áron olyan dvd-t venni amire érdemes x360 játékot irni(verbitamin) kellene leginkább azt szépen eszi a gép.Köszi elörre is!!! -
peter31 #6422 Én flash előtt mászkáltam fórumokon és mivel a NEC kivételével mindenki azt mondta hogy pio vettem 1-et és nincs gond. -
Embere válogatja, bár egy évet nem hiszem, hogy adnak, főleg, amilyen tempóban hullnak ki a boxok. -
Vazze, próbáld ki, ha annyira biztos vagy az íródba a Decrypter-es leírás alapján, és ha nem megy, akkor vegyél másik írót. -
revolit #6419 amúgy kiskereskedők akik eleve flashelve árulják, azoknál marad az egy éves garancia, úgy flashelve? vagy akkor elvész ha úgy kérem? -
revolit #6418 látod ezt elkerülendő én már előre be szeretnék szerezni egy játékot, azért kisérem nagy figyelemmel itt a dolgokat. pedig hidd el szurkolok neked h sikerüljön kiírnod egy müdödő játékot, mert megértelek... -
Így igaz
-
Bence9292 #6416 Persze, hogy nem adom fel, mert ma vettem a boxom és azért jó lenne kipróbálni. Te mit tennél? Képes lennél elrakni a szekrénybe, hogy majd hátha betoppan a jézuska holnap este és hoz nekem egy zsák eredeti játékot...
-
revolit #6415 csak fogalmakkal akarok tisztában lenni^^ -
Richard90 #6414 ricoh vagy verbatim... ti melyiket ajánljátok? (azt mondják mindkettő jó) -
peter31 #6413 oó látom nem adod fel. -
revolit #6412 nme olyan segítség kell, nincs még dupla rétegű dvd írom csak sima:P ez a sor okozott némi problémát: "keress hozza modositott firmwaret ami nel lehet booktypeot allitani"
azon belül a firmware (nagyjából tudom mi az, nagyon nagyjából) és booktype, azt se tudom eszik e vagy isszák... jó most jöhetnke a kommentek "de hülye vagyok"..... -
Bence9292 #6411 De mondom támogatja a DVD-ROM booktipe-ot az íróm! Viszont a Decrypterbe csak BENQ, LG, LITE-ON, NEC, RICOH, PLEXTOR, NU TECH van. Melyikre állítsam? -
peter31 #6410 Ha csak nem akarsz még néhány söralátétet készíteni akkor NE!!! -
És a 3520aw is jó vagy csak a 3540?
-
balu #6408 segitenek , ha tudnam pontosan milyen iroja van ..... -
balu #6407 hat ne mert csak a DVD-ROM booktype-ot eszi meg 360
Amugy nekem nec-3540 van -
peter31 #6406 Ez van nekem is csak fekete (de ne félj abból nem lesz gond) 

Már vagy 70-et megírtam igaz qrtam is el néhányat de ez benne van. -
Bence9292 #6405 az én ASUS-om is viszi a DVD-RAM-ot. Akkor sem jó? -
revolit #6404 najó fel kell világosodnam mert ez nekem kínai.. ha vki akar segíteni ad egy linket (ha tud) ha nme keresgélek guglin:P -
Bence9292 #6403 És amíg ez nincs meg addig ne is próbáljak lemezt írni?
-
Richard90 #6402 az 111 ugyanolyan jó kiírásra, mint az 111D?
mert csak az a kólönbség, hogy az egyik írja a dvd-ram-ot a másik pedig nem
ja, és kell vmit beállítani a firmware-nél, vagy alapból jól van úgy, ahogy van -
revolit #6401 szóval jó amit előbb lineltem... az jó mert egész olcsó.... de akkor még +8k ropi, te jóó ég -
Ja és supported features a dvd-rom a dvdinfo szerint akkor ez jó? -
balu #6399 google a baratod
keress hozza modositott firmwaret ami nel lehet booktypeot allitani
(gozom sincs hogy letezik-e az irodhoz ilyen)
utana mar decrypteren belul is tudod allitani -
revolit #6398 Igen hülye voltam énis ezt halottam h jobb a samsung és egyből ezt adtam tovább, no de túl vagyok rajta:)
na de ez pl jó lenne: PIONEER
Mellesleg jól hámozom ki hogy minuszos dupladvd-t nem ír? vagy az nem gond? állítólag mínuszosak jobbak... de én már nem merek semmit se mondani:D:D