176876
banner
  • teddymac
    Digital audio optical bemenet van a Házimozim hátoldalán ilyen zsinor van a premium packhoz vagy külön kell megvenni ?
    Ha igen kb mennyibe kerül egy ilyen zsinór ?

Samsung HT-UP30
  • sector512
    Rosszul fogalmaztam bocs, szóval nem attól hogy crt, plazma vagy lcd.
  • sector512
    Nem a képcső miatt lesz egy tv HD-s, hanem mert tudja fogadni a nagyfelbontású digitális jelet.
  • s73
    műszerés=műszerész
  • s73
    Hát szerintem azért a normál katód fénycső, és a folyadékkristályos, vagy gázos kijelzők közt van némi technológia különbség, mert ilyen alapon már akkor a 480 p-s crt tv-ket, vagy projektorokat is belevehetnénk a Hd tv-k közé.
    Mellesleg nekem tökmindegy, nem vagyok egy elektro műszerés, csak amiket olvasgattam itt-ott.
  • guardian hero
    Csak a felbontás és az interface (DVI/HDMI) más. A technológiához semmi köze. HD = High Definition = magas felbontás.
  • Jak16
    Ha meglesz a boxom, FW belekerül, akkor nyugodtan felmehetek az Xbox Live-ra nem fogja tönkre vágni az FW-t?

Mert azé csak kellesz az az Internet, nem véletlenül vinyósat veszek...és valaki elmondani mik az első lépések? Szal, megvan a Box, először bekapcsolom, kell vlamit variálni, regisztrálni, vagy azonnal nyomhatom a betett játékot?
  • Piko888
    Köszi
  • s73
    Teljesen más technológiával működnek,más a max. felbontás, színkezelés, fényerő, képfrissités stb.
  • peter31
    Csatlakozz és frissíts nem probléma megy utánna is. Ha még se akkor vidd vissza oda ahol megbabrálták a gépet.

Én megírtam neked rögtön utána, hol lehet olcsóbban venni de ez is volt már rengeteg alkalommal...
  • s73
    Azt nem kifejezetten a Live-on kapod, hanem ahogy játszol a játékokkal, azok nyitják meg az archievements-eket(szintek végigjátszása, különböző feltételek teljesítése), és azok megnyitásáért jár különböző pontszám, játékonként 1000.
    Ez egy nagyon jó összefoglaló a játékonkénti megszerezhető pontokról
  • peter31
    Amennyiben pio az Asus-od belseje ez nem gond csak ebbe már bele se mertem kezdeni őszintén szólva.
  • Piko888
    Srácok a Liveon hogy tudok pontokat szerezni?
  • gyuri12
    valaki itt letudja írni,hogy mi a különbség a HD tv és a sima tv között?
  • shenmuedc #6463
    Hadd kérdezzem megy hogy plusz hűtés kell a gépbe feltétlenül? Mert ahol venni szeretnék ott azt mondták hogy elviselhetetlenül hangos lesz tőle a gép. És ajánlottak külső hűtést de ahogyan elnézem ezen meg több venti van akkor elvileg ennek kéne hangosabbnak lenni nem? És még egy kérdés a konzone.hu-n láttam egy ilyet:

Az új Talismoon Whisper Xbox 360 hűtő 58%-al több levegőt mozgat mint a gyári hűtő és igen 7%-al halkabb is.

DC Power: 12V (at 5v)- Original Fan: 12V (at 5v)
    Current: 160mA - Original Fan: 250mA
    Speed: 4100RPM - Original Fan: 4600RPM
    Air flow: 46CFM - Original Fan: 29CFM
    Loudness: 38d(B)a - Original Fan: 41d(B)a

Ez mennyire használható?
  • teddymac
    igazából nem kábel,de értitek mire gondolok remélem :)
  • teddymac
    Valaki már vásárolt már átalakító kábelt, amivel bill. és egér köthető a gépre?
    Vagy még nincs forgalomban ?
  • Keresztapa24
    Hogyan lehet XBOX360 on MSN ezni? Mert a régi sima boxon lehetett.Ha valaki tudja,akkor írja meg,plííízzz
  • balu
    nah jo 70%-ban :)
  • balu
    de te sem olvasol vissza.... megoldodott a problemaja
  • Bendy
    Ha lusta vagy visszaolvasni akkor itt van a megoldás a számodra:

-Normális dvdírót veszel ami duplarétegű lemezt is ír (pl: pioneer 109,110,111)
    -Normális alapanyagra írsz (pl verbatim, ricoh) 800 Ft alatt kapható Mistralban országszerte
    -ISO illetve 000 file tartalmazza a játékot. Mellette van általában egy dvd file. A dvd file hivatkozik az ISO-ra vagy 000-ra. Tehát a pici dvdfileból kell kiírni az ISO-t
    -Clonecd-ből valami friss verziót használj: 5.2.8.1 vagy frissebbet.

Sok gyökérláma megint megkérdezi majd ezeket 3 hozzászólás után, mert lusták visszaolvasni. Többet nem írom le
  • Gabe18
    Ez meg a másik.568x le volt már irva hogy leginkább Ricoh,vagy Verbatim lemez a jó.Esetleg Traxdata is pl. nekem. Most ilyen rosseb tudja milyen lemezről ki tudja jó lesz-e?Életbe nem halottam még ilyen HP vagy milyen lemezről...
  • Gabe18
    Prsze hogy lehet flashelt géppel LIVE-ra menni,ha ezen héten ez nem volt leirva 10x akkor egyszer se...
    Egy olyan Update volt ami bizonyos gépeket kinyirt.De azt is tudtommal azóta már javitották.De tegnapelőtt is jött egy frisités,lehet azt akarja neked most rátenni.
  • Bence9292
    És ha már ennyire belemerültem a kérdezgetésbe akkor megkérdezném, hogy mi a különbség a DUAL LAYER és a DOUBLE LAYER lemez között? Melyiket érdemes venni? Én erre gondoltam. Szerintetek jó minőségű, beolvassa, megéri?
  • Bence9292
    Egyébként, ha tényleg fikázzátok, hogy milyen drága 1500-ért egy lemez akkor mondjatok plz egy helyet ahol olcsóbb! Köszi! :)
  • Bence9292
    Flashelt géppel lehet a LIVE-ra csatlakozni? Nekem állandóan frissíteni akar olyankor és félek, hogy elállítja a flasht. Ha meg nem frissítek akkor nem enged föl...
  • Bence9292
    Na most megint megkérdezem: Tudtok valami jó helyet ahonnan játékokat lehet leszedni? Aki nem akar ne válaszoljon, de most ne rohanjatok le azért, mert ez meg mertem kérdezni. Jöhet privibe is, de ne rapidshere-os meg haonló legyen. Köszi!
  • Bence9292
    A garancia elszállt és a flashelésre adott csak garanciát, de nemtom mennyi idő.
  • xboxer
    hello

hol vetted mert én is gép vásárlás előtt állok
  • revolit
    hdtv, xbox360, kb fél millás konfig.... hmm, hhogy nme eredeti játékokat veszel hozzá:P na egyébként vállalt rá garanciát flashelés után a kereskedő? és ha igen mennyi időre? teljes körű garancia volt?
  • Piko888
    Srácok a Liveon hogy tudok pontokat szerezni?
  • revolit
    itt lényegében mindent leírnak
  • Gabe18
    Proci:Pentium 2-es processzor a helyi ócskatelepről.
    Winchester: az hol van benne,hol nincs...
    Memória: nem emlékszik ez semmire...
    Irányitó: C64-es időkböl kimentett joy,valami jó recsegös fajta kell hozzá...
    Monitor-TV: monochrom monitor ajánlott,esetleg a szovjetektől ittmaradt junoszt tv

Igy jó lesz?
  • balu
    es neki Gears of War es akkor leesik az allad :)
  • sector512
    Ezt a kérdést meg el se hiszem
  • balu
    nuh kiraly hogy sikerult...
  • sector512
    Jah, a Rainbox Six tényleg beszarás :D
  • Bence9292
    Egy nappal előtte odaszóltam a csávónak, hogy szombat délbe mennék és egy boxot vennék flashelve. Bementem kiszedte a dobozból odavitte az LCD TV-hez és megmutatta rajta a Rainbow Six Vegast. Majdnem besz*artam olyan szép volt. Azóta itthon tolom a TDU-val HDTV-n és nagyon gyönyörű. Aki gépfejlesztés előtt van az mindenképpen boxot vegyen, ha játszani akar
  • laci 700
    hali!
    elolvastam a FAQ-t:D
    nincs kedvem visszaolvasni. elmondanátok erről minden fontosat?
    pl ami érdekel: proci wincsi és egyéb ilyen adatok... köszi
  • revolit
    mmint az xboxot ermsézetesen, szóval odamentél, kérek egy kiflashelt xboxot, és voálá?