176876

-
revolit #6517 kéne egy ilyen pack is: Xbox users choice pack: -alapgép, 20 Gb HDD, vezetékes joy, AV kábel, +ajándék flasheltetés garanicával +ajándék másolt játék -60 000 HUF

-
Azt lehet venni külön. Vagy 20 rugó, de nem tudom biztosan, de akkor már ott is vagy, mintha premiumot vennél. -
Köszi srácok, értem, premiumot fogok vásárolni! A tv-m egy 55-ös sík Hyundai ezen ugye teljessen élvezhetően fog menni a játék? -
Úgy tudom, hogy egyenlőre nem. -
revolit #6513 amúgy nekem csak a vinyó kéne a premiumból, szarok a vezeték nélküli jayra, még töltögessem is, ha elfelejtem meg szoptam.... -
revolit #6512 én még csak 10k-ért láttam memo kártyát:( -
nemrég le is írtam, hogfy mennyivel jobb a Premium és mennyivel éri meg jobban mint a Core. Én is azt mondom, hogy mindenképpen Premiumot vegyél. -
lehet valahogy hdd-ről futtatni játékokat? -
Gabe18 #6509 Core-hoz egyből venned kell egy memórikártyát,mert anélkül semmit se tudsz kimenteni.Tehát máris hozzáadhatsz 6-8 ezret.
Mindenképpen a premium-al jársz jobban,ha egy mód van rá,azt vedd. -
Silver-t válaszd, akkor ad egy hónap Gold-ot. Egy hónapnál tovább venni kell a Gold-ot, vagy csinálni egy új profilt. -
Gabe18 #6507 Lehet.Ha premium gépet veszel alapban jár hozzá a headset,ha Core-t akkor meg vehetsz késöbb. -
Hellósztok!
vásárolni szeretnék egy xbox 360-as konzolt, az lenne a kérdésem hogy szerintetek elég a core rendszert megvásárolni vagy jobban járnék egy prémium pack-al? Azért jó kis külömbség van árban is, a Live részét az elejében nem szeretném használni, talán késöbb. -
Ragnar360 #6505 Hali mindenki , most ott tartok hogy van 60 ezrem és annyira akarok már venni 360 h az nem igaz és lenne is egy kérdésem
Nos , játék közbe lehet dumálni headseten mert nem ártana , pl gears of war nál meg egy csomo gamenél . ( pc mindig ugy multizunk h közbe dumalunk) -
Bence9292 #6504 Na sikerült regelni a LIVE-ra, de most ott tartok, hogy GOLD-ot vagy SILVER-t akarsz-e regisztrálni. A GOLD a fizetős, de flashelve van a boxom. Akkor most mit tegyek, hogy GOLD legyen, de ne kelljen fizetni? Úgy csinálták meg, hogy felengedjen a LIVE-ra! -
Ez az, ami neked kell.
Sima optikai kábel, bárhol meg lehet venni,1000-1400 Ft közt de itt a legolcsóbb, legjobb tudomásom szerint.
Van kisker boltjuk is a Wesselényin. -
Bence9292 #6502 Köszi, de akkor inkább megrendelem a helyi boltba holnap. Remélem, hogy nem lesz olyan drága. Kőbányára könnyű lenne felmenni, de ha hozzávesszük a benzint akkor ugyan ott vagyok... Majd megbeszélem a helyi boltossal, hogy mennyi kedvezményt akar adni önszántából
-
nem tudom ki mennyiért veszi a DL+ lemezeket ,de én most jártam a Kőbányai bazárban és naon olcsón vettem lemezt....
ezek vannak....
Verba-650ft tokos
Traxdata-550ft tokos
Traxdata 10/cs-4800ft henger
Princo :)-500ft tokos
Ricoh-jelenleg nincs -
peter31 #6500 Valamilyen kamu US vagy UK címmel próbáljátok majd meg. -
https://www.euras.com/kabel/aswo_kabelkonfigurator_hu.asp?kdnr=GAST
Ezek közül melyik kell pontosan xbox360+házímozi párosításhoz :)
-
Jak16 #6498 minjá kipróbálok egy UK-s prooxyval regisztrálni -
Jak16 #6497 jaja nekem is pont ez a gondom ! -
Bence9292 #6496 Oké elindult a LIVE, de kéri, hogy csináljak accot. Azt hol kell? Lehet neten is? Mert amit boxon csinálok azt nem figadja és amit a gépen azt se fogadja el, mert nem lehet a születési adatokat kitölteni... -
Ja, és vendégként lépj be (jobb oldal, lap alján) -
Teddy, próbáld meg ITT. -
Jak16 #6493 akkor igen az kell ! -
Richard90 #6492 midegy, mert a képfájl kiterjesztése .000 tehát azt hagyom bent, amiben ez van benne IMAGE.000 -
Jak16 #6491 nem tudok regisztrálni GamerTagságot a neten...az xbox eboldalán..miért? -
peter31 #6490 igen igen menj rá fel, volt már 100x előtted is pát hozzászólással...
-
OFF
A magyarországon kapható Samsung Slimfit tévék valóban leskálázzák a jelet, nem képesek valódi HD megjelenítésre. Külföldön viszont kaphatók valóban HD felbontást tudó CRT tévék is. De elég csak a monitorokra gondolnod, azok is tudnak HD felbontást képcsöves technológiával. Projektoros tévéből pedig kapható itthon is HD felbontású tudtommal. Az viszont tény, hogy ár/teljesítmény arányban az LCD éri meg legjobban az X360-hoz.
/OFF -
Jak16 #6488 #6471-re valaki? -
Jak16 #6487 szerintem azt amiben a .iso van csak az IMAGE-t írd át arra ami az iso neve. -
http://www.sini.hu/ hibás az oldal -
nagyon szépen köszönöm a választ -
Minden tiszteletem a tiéd, de attól függetlenül, hogy ezek a tv-k (elvileg) tudják a 480 p-t, szerintem még nem adnak igazi Hd élményt (hú, bazz, most mekkora sznob voltam). Mondom ezt arra alapozva, hogy az egyik ismerősöm (Hitman36 a live-on) pont most vett egy 19" colos monitort, mert a 82 cm-es Hdready crt-s Samsung-ja nem adott igazán olyan képet, ami elvárható.
Nálam okosabb emberek már ebben a topikban is, meg máshol is megmagyarázták, hogy miért nem (felskálázza csak a jelet, vagy mi).
Csak attól akartam megmenteni a srácot, hogy rádumáljanak egy ilyen tv-t, mondván, hogy már ez is jó, mert ez Hd, holott szerintem azért a minőségért kár váltani, inkább egy kicsit tovább spórolni egy 720 p képes készülékre. Bár lassan ugye nyakunkon az 1080 p. Éljen a fogyasztói társadalom.
-
a .dvd-t, csak írd át az image file nevét hogy egyezzenek, mert különben nem találja majd -
Jövőre már az állatkertben fogják osztogatn ia belépő mellé. -
revolit #6481 Inkább azt mondja már meg vki hogy mikor lesz olcsóbb az xbox360 
-
Van projektoros és CRT HD(-ready)TV is. -
Richard90 #6479 HAli! LEnne egy kérdésem. LEtöltöttem a Gears of Wart. kaptam egy iso, meg egy .dvd fájlt. de egy másik mappában is volt egy ugyanilyen .dvd fájl.
különbség: a tartalmukban. az egyikben ez:LayerBreak=1913760
IMAGE.iso
a másikban pedig ez: LayerBreak=1913760
IMAGE.000 van.
na akkor most melyiket írjam ki?? -
Külön veszed, vagy 500 pénz a sini.hu-n. A kimenet az ott van a component kábelen, amit kapsz a premiumhoz-