176877

-
Sziasztok!
Én is szeretnék majd venni vmikor egy 360-at, és most igy föleg azokhoz szol a kérdésem, akik vettek már.
Ti egyböl flachelve vettétek? Ha igen hol, és milyen munkát végeztek? A válaszokat elöre is köszi... -
peter31 #6557 Mit hova? ERRE SZERETTEM VOLNA RÁVILÁGÍTANI A KÉRDÉSEMMEL MILYEN BEMENETEK VANNAK RAJTA... -
a TV elején ilyen feliratok díszelegnek:
Progressive,100HZ,HDTV 1080i Ready
ezek számítanak???
esetleg mit kössek hova és melyik színű kábelt?
a TV Tipusa SAMSUNG SP43 T8, HEX/XEC -
Sőt! Ezt a videot mindenkinek ajánlom, akiknek még nincs 360, ez a premium packot mutatja be, a francia tudás előny, de lenémítva is elég megnézni!
-
Itt egy rövid videó, itt megmutatja a wifi-t hova kell! -
peter31 #6553 A legolcsóbbat azt kersd meg te én annyit írtam, hogy hol szoktam venni... -
Legyszives legkozelebb ha szarni mesz azt is kozold velunk, mert mi mindannyian csak azert jarunk ide, hogy rolad mindent megtudjunk. Nincsenek barataid akiknek ezt elmondhatnad? Mert engem peldaul rohadtul nem erdekel milyen neted van, mit veszel, mit toltottel le es honnan. -
Bence9292 #6551 Tudom, hogy ezt már sokan kérdezték, köztük én is és kaptunk is választ, de azért szeretném megkérdezni még 1x, hogy háthaa tudtok jobbat, olcsóbbat. Szóval hol lehetne a legolcsóbban DVD+R DL lemezt venni? Köszi! -
Gabe18 #6550 Erre nem tudok mit mondani... -
adjál neki egy zsírkréta készletet is :D
Egyik haveromnak is volt ilyen ott leváltotta a tévét és jó lett.
Esetleg ntsc lenne a box? akkor szokott még ilyen lenni asszem... -
peter31 #6548 milyen bemenet van a tv-n? -
peter31 #6547 ezt a 360-ra ez veszi és adja a jelet. -
a Quake4 az egyetlen ami szines a tv-n és nem is ugrál a kép.
már mindenhogy összedugdostam a tv-vel,mindegyik szinű kábelt bedugtam de semmi,a legjobb úgy lett hogy a hd-s video kábelt a video aljzatba dugtam a tv-n és ugy tiszta a kép csak éppen fekete fehér.
még a Sonic is szar.
mi a fszomat csináljak,a gyereknek lesz karira,most így tegyem elé?
nincs tippetek? -
Nem!Hátra, a konzol seggére kell rárakni, és ott van egy usb csati is! -
Ezt az usb-s szerkezetet a pc-re kötni? Az 360-nál mi veszi a jelet? -
peter31 #6543 Sőt ha pontos akarok lenni tegnap előtti -
peter31 #6542 tegnapi ügy ez nem mai. -
Jak16 #6541 jujdejó 7 nap múlva meglesz a boxom :D (legalábbis 10 napon belül 100% !)
Ezeket a játékokat töltöm le addig :
1.Call of Duty 3
2.Pro Evolution Soccer 6
3.DOA Xtreme 2 (ma jelent meg, a jó verzió!)
4.Dead Rising
5.Splinter Cell: Double Agent
6.Gears of War
7.NHL 2k7
8.Rainbow Six: Vegas
Csak az a baj hogy 3-4 napra elszáll a netem mert 2 Mbitre válltok... -
PÜ ment!!!!!! -
Gabe18 #6539 És többször is próbáltad inditani?Mert én is traxdatára irok,és hát nem ez a legideálisabb az én gépemnek sem,mert nem visz el öket mindig.Van hogy 2-3 próba is kell.Aztán van hogy 5x egymás után elsőre.
Viszont ha egyáltalán nem megy,azt nem tudom mitől van.Főleg ha van olyan ami meg megy,mert akkor gondolom a GoW is igy lett megcsinálva. -
Én Szekszárdon lakom, megyeszékhely, idáig úgy néz ki hogy csak a photo hall-nál lehet beszerezni a gépet, itt adnak hozzá ajándékba HALO triple pack-ot, de ezek véletlenül nem sima xbox-ra készültek?:) -
aha értem,ott nem nyulkáltam még mer az a helyzet hogy karira lesz a gép és ha ithon a gyerkőc akkor elvan dugva,leghamarabb holnap délelőtt tudom elővenni 

meg kiirtam 1-2 játékot és ahogy elkezdte írni,a lemez elején kb 1 centis sötétebb sávot írt,aztán végig rendesen,ezek nem is indultak el,csak kattog töltés közben és vége.
Pio111D íróval nyomtam Traxdata DL-re.Ez mitöl volt?
thx -
Gabe18 #6536 Nem.Hanem a gépen állitani felbontást.Console Settings-Display részen (asszem...). Mert én ugyan monitoron nyomom,de ott volt olyan hogy egy bizonyos felbontásban marha szép volt,mert kirakta teljes képernyőre,meg minden szuper volt csak épp elcsuszott a kép ballra+fel.A monitoron kellett utánnaálitani. (akkor meg persze a többi dolog csuszott el) -
peter31 #6535 most nem, mert ez már régen volt, de akkor 3k volt. De ott már nem készül ilyen munka. -
revolit #6534 6-10ezer forint között mozog az ára... legjob tudomásom szerint -
és azt véletlenül nem tudod hogy mennyiért csinálják ezt meg? -
ahogy betettem a gow-t egyböl upgradelnem kellett hogy elinduljon,aztán kiirta hogy álíccsam át a systemben 60hz-re és így indul el,el is indult csak ugy ahogy írtam.
Erre gondoltál??? -
peter31 #6531 Ez így van én láttam, hogy csinálják kétszer is. Egyszer se próbálnám meg. -
peter31 #6530 Lehet nekem is így van megoldva hibátlanul megy egy wifi routeren keresztül.
Ezzel...
-
revolit #6529 mellesleg elvileg otthon is ki lehet flasheltetni, csak az már nem annyira biztonságos
-
köszi :)
-
revolit #6527 érvek mind2 melett:) az a lényeg h 1 forintal nme adnék többet rádiósra..:P de ha azt adnák végülis azis jó^^ -
peter31 #6526 Biztonságos van ahol ugrik a gari van ahol nem van aki hajszárítóval lekapja a cimkét... :o) -
Gabe18 #6525 A 360-at próbáltad más felbontásra állitani? -
peter31 #6524 Azért otthon mindig lehet 2 db AA ceruza elem arra az időre. Én meg inkább nem lógok pórázon ha nem muszály. Amikor meg tönkre megy a kábel jön a barlács... -
szevasztok.
az mér van hogy a bazinagy projectoron az NTSC Gears of War 60hz-en elindítva olyan hogy a kép felcsúszik vagy 30centit.
nem birja a TV a 60hz-et?
az lehetetlen,eddig kb 100 NTSC játékot nyomtam le rajta Xboxon és Ps2-n.
Ki tudja?
thx -
Hello!
Vezetéknélküli hálózaton keresztül szeretném használni a Live-ot. A kérdésem a következő lenne ezt, hogy lehet megoldani?
1.A 360-ban beépített WI-FI vevő?
2.Hogy tudom a gépet a netre kötni ha a számitógép és a box külön szobában található?
3.Milyen eszközöket kell ehhez beszerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ez a flashelés mennyire biztonságos és mennyibe van egy ilyen műtét? Gari az biztos ugrik... -
Az elég nagy csoda lenne, ha esne aqz ára. Szeritnem idén már max 10el fog lejjebb menni. -
kár, thx.