176876
banner
  • revolit
    mind1 nem mintha venni akartam volna:P vagyis akarnék.. de inkább lene egyk érdésem.. kábelnetem van amihez kaptam ugyebár egy modemet, amit gépre lehet kötni usb-vel ill nagyraméretezett telefonkábellel (ez a 10/100-as lan kábal?), na xboxnak ez a modem is jó? erre rákötném az xboxot és menne is a live?
  • Sund
    Pedig nagy bőszen hirdették a szórólapjukban.
  • revolit
    pontosítanék, csütörtök éjjel, de ez sztem lényegtelen de azért leírom mert miért ne... szófosásom van... unatkozom... nincs xboxom... nem tehetek róla... nem az én számaimat húzták a lottón... ja nme játszottam... afene...
  • revolit
    mellesleg én péntek éjjel voltam tacskóban, és egyáltalán nme volt az áhított premium 2 teljes játékkal 105ért, sőt! játék nélkül 110-ért volt...
  • aaatttika
    En is ott lakom, es nezd meg a Tesco-ban lehet kapni gepet, most 105 ezer a premium 2 jatekkal.
  • CSOki444
    kocsit választottam de az x emet meg eladtam ugyh gép nélkül örülök meg ( 2 hete nem nyomtam) de kocsi meglesz :D:D nyomok egy kis burnout-ot , kötöttem rá casco-t:D
  • Ioles
    eladnád=eladnám
  • Ioles
    Hát én simán az autót, aztán eladnád 2.900.000 FT körül, abból vennék X360-at meg HDTV-t a többi zsét meg megtartanám
  • CSOki444
    ::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( ÖHÖM böhöm tökön bökön magamat

ZSír Új Suzuki Swift FULL EXTRA (-bör) 3.100.000ft

vagy

X360 premium + flash + 10.000ft +( lehet lcd 250.000ft??nem biztos)

MIT VÁLASZTANÁTOK ????????? MERT NEKEM VÁLASZTANOM KELLETTTTTT!!
    ???????????????????????????????????????????????????????
  • carterx
    értem,igen Premiumom van,de karácsonykor aktiválom a LIVE cuccot.
    még majd az is egy művészet lesz,azután amit ma műveltem az összekötéssel
    majcsak összejön,de sztem addig meglesz mind teljes játékban.
    na majd nézek roluk képeket.
    a Lost Planetről itt van 3 fasza Trailer.Ismeritek?

ITT
  • Gabe18
    Hát ha premium gépet vettél akkor legegyszerübb ha a LIVE-ról leszeded a demoikat,mind a 4 játéknak van demója fent.
    Kicsit hosszadalmas,de akkor legalább látod magad.
  • Ioles
    Hát ha szereted az illegális, tuningolós autóversenyes játékokat akkor nincs kilőve.
  • sector512
    Ez is nézőpont kérdése, szerintem pl a carbon szebb mint a pgr3 meg a burnout is :)
  • carterx
    a Carbon kilőve?
  • Ioles
    Akkor Test Drive Unlimited vagy a PGR3
  • athlon7
    Hello xboxer!

Ha viszont rám hallgatsz, akkor nem veszel semmilyen Samsung Slim Fit Tv, főleg nem 308P-t!!! Helyette inkább a Philips 32PW9551/12 HD ready Tv-t veszed meg. Ez az egyetlen HD ready CRT TV, amit Mo-on kapni lehet. A Samsung Tv-je marketing-es átb*szás!!! A Philips Tv-je a Pixel Plus technológiának köszönhetően az 1280x720p HD felbontást VALÓS(!) felbontásként jeleníti meg!!!! És oda ver bármilyen LCD Tv-nek!!!!!!!!!! ÉS EZ NEM VICC!!! A Pixel Plus technológia megnöveli a képpontok számát 2048x833 sorra, egy kis matek és máris ott az 1280x720p felbontás.
    Itt kaphatod meg a legolcsóbban: http://www.argep.hu/product_385562.html
  • carterx
    kössz,de mindenki mást mond,szeretem a törős versenyeket is de inkább valami szép és látványos autós kéne amivel felvághatok ha megnézi valaki.
    melyik ez??
  • Gabe18
    Szerintem meg a Test Drive Unlimited ha normál verseny akarsz,de ha törés-zuzást akkor Burnout.
  • ajem kisa
    Majd a forza 2...
  • Jak16
    szerintem Burnout Revenge...szerintem ez mindent üt...bár ez magánvélemény, én utálom az NFS-t, mást nem próbáltam igazán...
  • sector512
    Szerintem a Carbon meg a Burnout. Mások biztos a PGR3-at mondják majd de nekem az nem jön be annyira :)
  • carterx
    aki tudja mi a jó az mint a messiást,én legalábbis mint a GoW-t.eddig.
    Melyi a legtutibb autós játék most 360-ra??
  • sector512
    Ja, szerintem mindenki nagyon várja :)
  • xboxer
    hűha ha volna rávaló ilyet vennék az xbox 360-hoz:

http://www.samsung.com/hu/products/tv/directviewtelevisions/slimfit/ws_32z308p.asp
  • carterx
    van neki régi xbox-a és van ara is sonic,majd 1 héten 1x odaengedem a 360-ra amíg ebédelek a GoW közben.
    mer ha rákap akkor mikor nyomom le azt is meg a Quake4-et.

Lost Planet

én ezt a cuccot várom még marhára.Ismeritek??
  • peter31
    Na akkor örülhet a gyerek. Bakker hány apuka van aki ilyen ürüggyel veszi meg a nextgen konzolt?

Azért ha már így segítettünk néha engedd a gyereket Sonicozni.
  • peter31
    google wireless router aztán nézelődj a pénztárcád szerint.
  • carterx
    Sikerűlt!!! Megy a Gears of War és van szine is,pedig már azt hittem fekete fehérbe kell lenyomnom.
    HD 480i-n bírja a tévé.
    Elfelejtettem hogy a tv-n hátul is vannak aljzatok és én az RCA aljzatba dugtam szimplán,ez volt a gond.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!!!

(úristen..piros a vér a játékban...)
  • peter31
    Ez jó kérdés nagyon sok van és nagyon változnak az árak.
  • Örm
    Hol lehet ilyet venni és mennibe kerül? Egy WI-FI-s router mennyibe kerül?
  • Attila 007
    szép estét mindenkinek, egy apró kérdésem lenne, mégpedig az hogy mindenképp 2,4 szeres sebességgel kell megirni a gammákat, vagy lehet azért nagyobban is?
  • carterx
    annyira azér nem vagyok lama
  • peter31
    ha van olyan hogy out akkor ne oda ha lehet.

componens IN-be
  • carterx
    a komponensből 2 sor van,mind1 melyikekbe dugom,de szín szerint
    ?
  • carterx
    igen eről van szóó
  • peter31
    Akkor a componens kell ahogy s73 mondja ennyi...
  • peter31
    Erről beszélünk???
  • carterx
    AV-IN, S-VIDEO, 2DB SCART, L-AUDIO-R, KOMPONENS BEMENET-480i/480p/576i/576p/1080i

ENNYI.
  • s73
    Ha jól látom, van rajta komponent (három szin, kék, zöld, piros), a hang pedig a normál piros-fehér. Elvileg így éred el a legjobb minőséget.
    Ha fekete-fehér, az attól lehet, hogy Ntsc-s a játék, amivel próbálod, és a tv csak Pal-t kezel (ez elég valószínütlen, de mást nehezen tudok elképzelni.)
  • Lizardman
    Sziasztok!

Én is szeretnék majd venni vmikor egy 360-at, és most igy föleg azokhoz szol a kérdésem, akik vettek már.

Ti egyböl flachelve vettétek? Ha igen hol, és milyen munkát végeztek? A válaszokat elöre is köszi...