176877

-
revolit #6638 igaz! a flashelésre elé annyi garancia h megnézed viszi e a másolt játékot... más baja nem lehet, max annyi h asszem ha updateled a boxot ugrik a flash (ebben nem vagyok biztos) amúgy tejföl, csak vicceltem, de olyan "összesküvés" hangulatú volt a hozzászólásod:) -
xboxer #6637 mért mennyi az esélye a megsülésnek? -
ntex #6636 Sziasztok
Érdeklődnék az Xbox360 témában.
Eddig PC-s voltam, de ez a 360-as box felkeltette a figyelmemet de olyannyira hogy már kész is vagyok megválni a PC-m től egy ilyenért cserébe. PC-s CRT monitoron mennyire szép a képminőség ill. mi a különbség a HDTV-hez képest ? Kicsit idegenkedek a konzoloktól, de nagyon megtetszett a cucc. Érdemes lenne leváltani a PC-met (most csak játék szempontjából kérdezem) ? Mert elég hülyeség lenne megint 100ezret költenem a fejlesztésre megint, mikor ennyiért már kijön az XBOX, és nem avul el fél év alatt... Aki esetleg PC-ről állt át X360-ra mi a tapasztalata ?
Köszi a válaszokat előre is -
xboxer #6635 Még annyit az ASVA dologról ha komolyan vennék igazán ez minálunk,meg persze máshol is olyan elterjedt,hgy az egész magyar rendőrség meg titkosszolgálat aparátusa nem lenne elég,hogy minden warezt,fájlmegosztást meg persze felhasználót felderítsen.
Megtelnének a fogdák 1 nap alatt. -
Ez a gáz, nem a flash-elt meghajtó fog megsülni.
-
xboxer #6633 Arra persze nincs.
-
Hát, a flash-re éppen vállalhatna 24 hónapot is.
De a gépre...? -
Halleluja! -
xboxer #6630 Pontosan így van,én se örülök neki ,hogy mindent szinte "lopni kell",mert ugye az én fizumból nem telik eredeti játékra,dvd-re,cd-re.
Amúgy találtam egy "boltot"épp az előbb akik nyíltan flashelve árulják a gépet.Végre!!!! És 12 hónap garit vállal a flashre!
Az ASVA-ról meg annyit leginkább a filmekkel meg a zenékkel vannak elfoglalava.Ismerek olyan másolt pc-s kátékokat kínáló warezt,akik már két éve csinálják és a kutya nem szól nekik!
Amúgy meg éredemes körülnézni a józsefvárosi meg a kőbányai piacon hogy árulják a filmeket,játékokat meg irható dvd-t,cd-t.No comment. -
Az idióta hozzászólásokból elég sok van itt a tieden kívül is. Inkább segíts xboxernek, ha módodban áll. -
revolit #6628 sőt, fbi ügynökök az ip-teket is tudják!! FUSSATOK!!!!!!!! -
Szűkebb ismeretségi körödben érdeklődj! Pl. ha tudsz valakit aki flashelt gépet vett, kérdezd meg, hogy hol vette! Rákényszerülnek, persze, de hogy nyíltan felvállálnák, azt kétlem. Amennyiben ez teljesen legális lenne, hidd el már tele lenne a fórum az elérhetőségeikkel. Bizonyára nem egy konzolboltos olvassa ezt a fórumot, ahogy valószínű, hogy különbözö szerzői jogokat védő alapítványok (pl ASVA) munkatársai is. -
revolit #6626 sőt! amerikában jobban ekresnek az emberek nem vitás.. na de hogy majdhongyem 2x anyiba is kerülnek a cuccok itt mint amerikában... engem ez tud idegesíteni.... -
xboxer #6625 rákényszerülnek a kisebb boltok(persze nem a tesco),hogy flasheljék a gépet mert az emberek többségének a gépre sincs rávaló nem hogy utána 17000-ért vegyen játékot,fel is kopna az álluk különben ,ez nem amerika
-
Legyen szerencséje! De aki ilyen nyíltan hirdeti, az szerintem sokat kockáztat. Zártak már be emiatt boltot a közelmúltban. -
xboxer #6623 ok de ott csak magánszemélyek hírdetnek -
mondjuk ez így nem igaz:
apronet.hu
itt keress -
Ha mondana is valaki és te felhívnád, kapásból letagadnák. -
revolit #6620 ja... ilyennel anno játszottam a media markt-ba, nem néztek ám hülyének az emberek minket:D:D -
xboxer #6619 párszor már feltettem a kérdést és tudom már mások is kérdezték meg tudom olvassak vissza/a sok faszság között nem találom/,de végra valaki mondana egy megbízható boltot ahol flashelt gépet árulnak!!!!!!!!!!!
légyszíííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
xboxer #6618 kösz a tanácsot
-
nagyon nagy köszönöm -
mindegyik flashelhető -
peter31 #6615 IGEN -
köszi,de megoldódott,rosz helyre dugtam a kábeleket és ezér nem ment jól.
thx -
6608-ra? -
link -
Ájtoj mi? Azt a másik konzolgyártó csinálja, és kis webcamon vesz téged, és a tv-n a játékban csapkodhatod a legyeket, labdákat, fethetsz, meg ilyen idiotaságokat... -
199€ a hd dvd az xbox 360-hoz! -
Persze persze ezt tudom, de késöbb tervben van, hogy ugy jön ki majd egy bizonyos idő után!Együtt a 2! -
hali
most akkor minden fajta 360 flashelhető már?
mert vennék én is,de nem akarok rábaszni,psp-nél is résen kellett lenni,szal csak ezé kérdem
köszönöm -
Haverom 100Hz-es Samsung tv-jén nem felfelé hanem balra csúszott el 60Hz esetén a kép. Szerelő garanciában megcsinálta a helyszínen a gyári rejtett menüben utánaállítva. Lehet nálad is valami ilyen gond lesz. -
ezt az egyik francia videoban már be is mutatták, szerintem nagyon jo kis dolog, attol függetlenül biztos elkérik az árát....:( -
A HD-dvd nem a konzolban lesz hanem meg lehet venni külön. Ő az -
Még nem kaptam pü-t :) -
revolit #6603 ájtoj szerű játékok? csak én nme vagyok tisztában mit is jelent ez?:) -
Ezt hallottam én is, hogy késöbb lesz hd dvd a konzolban, meg ájtoj szerü játékok is...A kamera már megjelent! -
Bence9292 #6601 Akik szoktak LIVE-ozni azok vegyenek fel barátnak. Gamertag: BeNcE007 (most a Test Drive-ot nyomom) -
peter87 #6600 sector pü ment! -
revolit #6599 olyan értesülésem van h xboxnak muszály lesz fejlődnie, ezért elkerülhetetlen hogy majd keljen hozzá külső hd dvd-t venni. ez mennyire tűnik nektek hihetőnek? vagy csak sonynak a reklámfogása? (ps3-nak már van blue ray azt nme kell fejleszteni)...