176876

-
revolit #6677 nekem az a tippem hogy olyan a csatlakozója a kábelnek mint a videókarin, szal bele tudod gyugni a monitort (aztán lehet hülyeséget mondtam, de arra tanítottak h a szándék a fontos
) ->(azaz próbálok segíteni:)
-
revolit #6676 sztem=szeretem -
revolit #6675 aham.. mert akkor ha más nem silver-rel lehet neteznék... sztem a nosztalgiát (régi játékokat letölteném) goldra nemhiszem h előfizetnék, sőt biztos nem... nincs keret rá:( amúgy ha jól tudom csak az xbox szolgáltatása fizetős... persze MS-nek kell a bevétel... -
Andrásss #6674 NA szóval van ugye egy 2.1-es hangrendszerem:a mélynyomóba kell a piros-fehéret dugni a két kis hagszóró helyére? Amugy nekem a monitorombol jön ki a VGA, nem lehet kihúzni, azonkívül csak a tápkábel van. -
Pedig biztos milyen jó lenne a leleményes "kereskedőnek" update-enként legombolni pár ezrest a delikvensről.
-
Hát, ez jó kérdés.
Elvileg ha a lan kábel is adja a netet, akkor simán.
Bedugod a boxba, és go! -
"én úgy tudtam h minden egyes update után frissiteni kell a dolgon... írják is h mindig szedhetik szét az xbox-ot..."
Butaság. Nem kell.
-
A tv-be kell, vagy amin meg akarod szólaltatni a boxot(házimozi, hifi, ami tetszik). -
Andrásss #6669 Na de tényleg! Nem akarok a szar 16+++ éves tv-n játszani! A monitor jobb lenne! Hogy lehet összekötni ezzel a boxos kábellel? -
revolit #6668 ha elég erős és kitartó vagy bármit
-
Andrásss #6667 A piros-fehéret bele lehet tolni a boxba? -
revolit #6666 #6597? vki?
-
Ez is olyan! A piros-fehér az audio. A nagy bumszli feketét dugod a monitorba. -
Andrásss #6664 Láttam egy BOX-hoz készített VGA kábelt. De annak olyan a vége mint a monitoroké(tüskés). Most hogy van ez? Egyébként minden játéknál van csík? -
revolit #6663 voálá
9ropi -
xboxer #6662 Na akkor én hanyagolni fogom az updatet meg netes csatlakozást.
Elég nekem multiplayerre a cod.
A többi meg nem érdekel meg még azért is fizessek?
Elég baj ez hogy ilyen szarul élünk hogy flasheléssel meg hasonlókkal kell foglalkoznunk. -
Ennyire nem mélyedtem el jogrendszerünkben, de sajnos az ASVA, ha bármilyen bejelentést kap, akár névtelenül is, ugrik és kivizsgálja. Kívánom, senkinek ne legyen ebben része! Valóban off! Srry! -
revolit #6660 vga kábelel... ha 4:3-as a tv akkor lesz csík -
Andrásss #6659 Hi! Az lenne a kérdésem hogy egy kb. 16 éves videoton tv-n is csinál olyanokat a box, hogy jól kilóg a képből? Egyébként hogy lehet a gépet CRT monitorra kötni? -
revolit #6658 háát, ez ügyben megoszlanak a vélemények, szóval a gépek oszlanának meg? van amelyik túlmelegszik van amelyik nem? ez jó kérdés, de tény h mikor voltam a fifa játékán a pólusban, a kb 15-20 gép közül bírta mind1ik, de az egyik állandóan túlmelegedett és újra kelett indítani, pedigazok nincsenek megbuherálva... -
Nem kell, az a jó taktika, ha mindig, mikor nagy frissités van, (ez kb 2-3 havonta), addig nem engedélyezed az update-t, míg a neten nem olvastad az "eredményeket". -
xboxer #6656 Akkor tényleg ennyire melegszenek a gépek?
Ejnye -bejnye Bill Gates.Majd dobok neki egy mailt,hogy figyeljenek már oda a dolgokra......lol....... -
revolit #6655 én úgy tudtam h minden egyes update után frissiteni kell a dolgon... írják is h mindig szedhetik szét az xbox-ot...
jóvan, csak úgy jött le mintha itt terveznénk valami puccsot v tudomisén, és a bigbrother figyelne minket:P mind1, ne offoljunk
-
Szeszmester #6654 1 bejelentésre ugranak? Nem kell ahhoz mondjuk 2, független bejelentés? -
Csak annyiban helyesbítenék, hogy a zene meg a film letöltése nem legális, de nem büntetendő, ha anyagi haszonszerzést nem szolgál. A megosztás már az.A játékok, programok szintén.
Két lépcsőben büntetnek, először büntetőjogi per, birság az állam bácsi részéről, majd ha ennek meg van az ítélete, polgári pert indít az Asva a kiadók nevében. És itt is lehet fizetni egy kicsikét, az igazságügyi szakértő kárértékelése alapján. -
Andrásss #6652 Hi! Az lenne a kérdésem hogy egy kb. 16 éves videoton tv-n is csinál olyanokat a box, hogy jól kilóg a képből? Egyébként hogy lehet a gépet CRT monitorra kötni? -
xboxer #6651 Persze ezt én is tudom,ezért nem is szoktam a homlokomra írni,hogy....... -
revolit #6650 pontosan! -
revolit #6649 a világon, meg meremm kockáztatni, nincs olyan ember sztem aki ne töltött volna le legalább egy nyamvadt mp3-at életében... ha dúsgazdag akkor is, akkor kényelmi okokból... talán van kivétel.. de a lényeg h mindenkit le lehetne csukni szinte:P -
Nem feltétlenül eddig még csak az őszi nagy update-nél voltak gondok bizonyos flash-ekkel, de akkor még original gépek is elmentek az "e66"-ba. 
Nem annyira összeesküvés szagú, amit Tejföl ír, de erről többet nem nagyon lehet írni egy nyilvános fórumban. Nem tudom, milyen idős vagy, de valószínüleg elég fiatal (és/vagy naív), hogy ezt gondold. Már bocs, nem cseszegetni akartalak ezzel. -
xboxer #6647 http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=122
Erre gondoltál? -
Ha téged bárki feljelent, legyen az rossz indulatú szomszéd, haragos akkor az ASVA bizony ki fog menni hozzád a rendőrséggel és a VPOP-val karöltve. Épp a filmekkel nem foglalkoznak, mert azok letöltése a jelenlegi magyar jogszabályok alapján legális. A megosztás (torrent) nem. De ha csak egyetlen illegális szoftwert találnak, viszik a PC-d, és olyan bírságot szabnak ki rád, hogy évekig fizetheted. Illegális továbbá a zene és a játák letöltés is még saját részre is. -
revolit #6645 egséz sokat tudok már az xboxról, annyit néztem utána... már csak be kéne szerezni egyet:D -
Haszépen megkérlek, elküldenéd nekem PÜ-ben a címet, ahol így árulják? Engem is érdekelne.
Előre is köszi. -
xboxer #6643 na egyre gondoltunk
-
revolit #6642 ha lehet ne azt az intercoolert v mi a neve, amit hátulra kell rakni, és 3 ventilátoros:D olyan hangos mint vmi motor, és gyakorlatilag semmivel nem hűt többet... van egy ún silencer, 2 ventilátoros, és világit is, na szóval azt ajánlgatják... az 5ezer, még olcsóbb is mint az intercooler!!!! -
xboxer #6641 Gonolom azért ha veszek rá egy coolert az sokat számít az élettartamot illetően?
-
Vazzz.
sajnáj=sajnálj -
Szerintem még egy hütésmod-ot ne sajnáj belőle. Bármelyik jobb, mint a semmi. -
revolit #6638 igaz! a flashelésre elé annyi garancia h megnézed viszi e a másolt játékot... más baja nem lehet, max annyi h asszem ha updateled a boxot ugrik a flash (ebben nem vagyok biztos) amúgy tejföl, csak vicceltem, de olyan "összesküvés" hangulatú volt a hozzászólásod:)