176876
banner
  • revolit
    nekem az a tippem hogy olyan a csatlakozója a kábelnek mint a videókarin, szal bele tudod gyugni a monitort (aztán lehet hülyeséget mondtam, de arra tanítottak h a szándék a fontos) ->(azaz próbálok segíteni:)
  • revolit
    sztem=szeretem
  • revolit
    aham.. mert akkor ha más nem silver-rel lehet neteznék... sztem a nosztalgiát (régi játékokat letölteném) goldra nemhiszem h előfizetnék, sőt biztos nem... nincs keret rá:( amúgy ha jól tudom csak az xbox szolgáltatása fizetős... persze MS-nek kell a bevétel...
  • Andrásss
    NA szóval van ugye egy 2.1-es hangrendszerem:a mélynyomóba kell a piros-fehéret dugni a két kis hagszóró helyére? Amugy nekem a monitorombol jön ki a VGA, nem lehet kihúzni, azonkívül csak a tápkábel van.
  • s73
    Pedig biztos milyen jó lenne a leleményes "kereskedőnek" update-enként legombolni pár ezrest a delikvensről.
  • s73
    Hát, ez jó kérdés.
    Elvileg ha a lan kábel is adja a netet, akkor simán.
    Bedugod a boxba, és go!
  • tejföl
    "én úgy tudtam h minden egyes update után frissiteni kell a dolgon... írják is h mindig szedhetik szét az xbox-ot..."
    Butaság. Nem kell.
  • s73
    A tv-be kell, vagy amin meg akarod szólaltatni a boxot(házimozi, hifi, ami tetszik).
  • Andrásss
    Na de tényleg! Nem akarok a szar 16+++ éves tv-n játszani! A monitor jobb lenne! Hogy lehet összekötni ezzel a boxos kábellel?
  • revolit
    ha elég erős és kitartó vagy bármit
  • Andrásss
    A piros-fehéret bele lehet tolni a boxba?
  • revolit
    #6597? vki?
  • s73
    Ez is olyan! A piros-fehér az audio. A nagy bumszli feketét dugod a monitorba.
  • Andrásss
    Láttam egy BOX-hoz készített VGA kábelt. De annak olyan a vége mint a monitoroké(tüskés). Most hogy van ez? Egyébként minden játéknál van csík?
  • revolit
    voálá
    9ropi
  • xboxer
    Na akkor én hanyagolni fogom az updatet meg netes csatlakozást.
    Elég nekem multiplayerre a cod.
    A többi meg nem érdekel meg még azért is fizessek?
    Elég baj ez hogy ilyen szarul élünk hogy flasheléssel meg hasonlókkal kell foglalkoznunk.
  • tejföl
    Ennyire nem mélyedtem el jogrendszerünkben, de sajnos az ASVA, ha bármilyen bejelentést kap, akár névtelenül is, ugrik és kivizsgálja. Kívánom, senkinek ne legyen ebben része! Valóban off! Srry!
  • revolit
    vga kábelel... ha 4:3-as a tv akkor lesz csík
  • Andrásss
    Hi! Az lenne a kérdésem hogy egy kb. 16 éves videoton tv-n is csinál olyanokat a box, hogy jól kilóg a képből? Egyébként hogy lehet a gépet CRT monitorra kötni?
  • revolit
    háát, ez ügyben megoszlanak a vélemények, szóval a gépek oszlanának meg? van amelyik túlmelegszik van amelyik nem? ez jó kérdés, de tény h mikor voltam a fifa játékán a pólusban, a kb 15-20 gép közül bírta mind1ik, de az egyik állandóan túlmelegedett és újra kelett indítani, pedigazok nincsenek megbuherálva...
  • s73
    Nem kell, az a jó taktika, ha mindig, mikor nagy frissités van, (ez kb 2-3 havonta), addig nem engedélyezed az update-t, míg a neten nem olvastad az "eredményeket".
  • xboxer
    Akkor tényleg ennyire melegszenek a gépek?
    Ejnye -bejnye Bill Gates.Majd dobok neki egy mailt,hogy figyeljenek már oda a dolgokra......lol.......
  • revolit
    én úgy tudtam h minden egyes update után frissiteni kell a dolgon... írják is h mindig szedhetik szét az xbox-ot...
    jóvan, csak úgy jött le mintha itt terveznénk valami puccsot v tudomisén, és a bigbrother figyelne minket:P mind1, ne offoljunk
  • Szeszmester
    1 bejelentésre ugranak? Nem kell ahhoz mondjuk 2, független bejelentés?
  • s73
    Csak annyiban helyesbítenék, hogy a zene meg a film letöltése nem legális, de nem büntetendő, ha anyagi haszonszerzést nem szolgál. A megosztás már az.A játékok, programok szintén.
    Két lépcsőben büntetnek, először büntetőjogi per, birság az állam bácsi részéről, majd ha ennek meg van az ítélete, polgári pert indít az Asva a kiadók nevében. És itt is lehet fizetni egy kicsikét, az igazságügyi szakértő kárértékelése alapján.
  • Andrásss
    Hi! Az lenne a kérdésem hogy egy kb. 16 éves videoton tv-n is csinál olyanokat a box, hogy jól kilóg a képből? Egyébként hogy lehet a gépet CRT monitorra kötni?
  • xboxer
    Persze ezt én is tudom,ezért nem is szoktam a homlokomra írni,hogy.......
  • revolit
    pontosan!
  • revolit
    a világon, meg meremm kockáztatni, nincs olyan ember sztem aki ne töltött volna le legalább egy nyamvadt mp3-at életében... ha dúsgazdag akkor is, akkor kényelmi okokból... talán van kivétel.. de a lényeg h mindenkit le lehetne csukni szinte:P
  • s73
    Nem feltétlenül eddig még csak az őszi nagy update-nél voltak gondok bizonyos flash-ekkel, de akkor még original gépek is elmentek az "e66"-ba.
    Nem annyira összeesküvés szagú, amit Tejföl ír, de erről többet nem nagyon lehet írni egy nyilvános fórumban. Nem tudom, milyen idős vagy, de valószínüleg elég fiatal (és/vagy naív), hogy ezt gondold. Már bocs, nem cseszegetni akartalak ezzel.
  • xboxer
    http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=122

Erre gondoltál?
  • tejföl
    Ha téged bárki feljelent, legyen az rossz indulatú szomszéd, haragos akkor az ASVA bizony ki fog menni hozzád a rendőrséggel és a VPOP-val karöltve. Épp a filmekkel nem foglalkoznak, mert azok letöltése a jelenlegi magyar jogszabályok alapján legális. A megosztás (torrent) nem. De ha csak egyetlen illegális szoftwert találnak, viszik a PC-d, és olyan bírságot szabnak ki rád, hogy évekig fizetheted. Illegális továbbá a zene és a játák letöltés is még saját részre is.
  • revolit
    egséz sokat tudok már az xboxról, annyit néztem utána... már csak be kéne szerezni egyet:D
  • Scotty99
    Haszépen megkérlek, elküldenéd nekem PÜ-ben a címet, ahol így árulják? Engem is érdekelne.
    Előre is köszi.
  • xboxer
    na egyre gondoltunk
  • revolit
    ha lehet ne azt az intercoolert v mi a neve, amit hátulra kell rakni, és 3 ventilátoros:D olyan hangos mint vmi motor, és gyakorlatilag semmivel nem hűt többet... van egy ún silencer, 2 ventilátoros, és világit is, na szóval azt ajánlgatják... az 5ezer, még olcsóbb is mint az intercooler!!!!
  • xboxer
    Gonolom azért ha veszek rá egy coolert az sokat számít az élettartamot illetően?
  • s73
    Vazzz.
    sajnáj=sajnálj
  • s73
    Szerintem még egy hütésmod-ot ne sajnáj belőle. Bármelyik jobb, mint a semmi.
  • revolit
    igaz! a flashelésre elé annyi garancia h megnézed viszi e a másolt játékot... más baja nem lehet, max annyi h asszem ha updateled a boxot ugrik a flash (ebben nem vagyok biztos) amúgy tejföl, csak vicceltem, de olyan "összesküvés" hangulatú volt a hozzászólásod:)