176876

-
turho #6717 A kompatibilitási listán (kb. 300 cím lehet most) szerepelnie kell a játéknak, egyébként nem viszi. -
turho #6716 A PC nem ismeri a 360 filerendszerét, nem látja a lemezen. Látja viszont ezt a két általad leírt mappát. Ez egy pár másodperces filmecske, gyakorlatilag egy többnyelvű figyelmeztető felirat, miszerint a lemezt xbox360-ban kell lejátszani :) ezért látsz dvd-film struktúrát, mert ez a kis figyelmeztetés abban a formátumban kerül a lemezekre. Ha véletlen bekerül egy asztali dvd-playerbe, vagy pc-be, lejátssza ezt a figyelmeztetést. -
hogy tudok sima xbox játékkal jáccani?
berakom a lemezt és kiírja a box, hogy frissítés kell, menjek az xbox.com/games oldalra, viszont ott nem találok semmi infót erről...
live frissítés megvolt, de nem segít.
mi a teendő? -
Szeszmester #6714 Ne PCn nyisd meg. -
x360 ra irtam játékot!!! clone cd vel..stb és utána megnyitottam pc-n ez jött ki !!!!----> audio ts, video ts(video...bup.ifo.vob) még soha nem irtam de sztem nem ennek kéne lennie????? -
öö ezt nézzétek
-
ge gec gec
-
xboxer #6710 Arra leszek a legkiváncsibb ha meg lesz a gép,hogy mekkora különbség lesz a 100 hz-es thomson tv-m,meg a az lcd monitorom között ha mkettőn kipróbálom .
Gondolom óriasi. -
Andrásss #6709 az!!
bonyolult igy látatlanul ezt a szart összekötni! Amugy az ALJ-t elektronikai üzletben meg tudom venni? Mert a hanghoz akkor más asszem nem kell. -
Ha ez tuti, hogy alj, akkor igen. -
Andrásss #6707 ezek kellenek? -
Andrásss #6706 15Pin ( HD ) alj (VGA)
Snakebyte Premium VGA Kábel(XBOX360 cuccos) -
Az lesz az! -
Andrásss #6704 15Pin ( HD ) alj (VGA) ?-----ez kell az XBOX-hoz készített elosztó és a monitorvezeték közé? -
Azért kell az a nem tüskés végű toldó. Beledugod a box vga kábeljét, ami "tüskés végü", a másik végébe pedig a monitor kábeljét, ami szintén "tüskés végű". -
Andrásss #6702 a hangot már vágom -
Andrásss #6701 ez kell:15Pin ( HD ) alj (VGA) ? -
Akkor lehet, hogy oda, de fontos, hogy a kis hangfalakat ne húzd ki a mélyből. -
Andrásss #6699 de a monitoromba nem lehet semmit dugni! ez a baj. -
Így igaz! -
Andrásss #6697 ugy gondoltam a mélynyomóba. mert addig abba dudtam valami zöldet. -
A vga része pedig egy normál dugó, amit a monitorba kellene dugni, ha a te monitorodba nem lenne már benne. -
Andrásss #6695 ja nem a monitor vga-ja meg e közé kell még egy nem tüskés végű. jól mondom? -
DEe neked nem a pc-be kell dugni a hangot, hanem a hangfaljaidba! -
Andrásss #6693 Szóval az kell nekem? Mert ugy néz ki hogy rögtön rá tudom dugni a monitort, az audiohoz pedig van egy egyesítő, azt oda dugom ahová addig a pc-ből kijövő audiobaszást.Ugye? -
Mindegy. (Úgysem minden író ír egyszeresen) -
Az csak a másik vga kábel minőségibb verziója. -
gyorsan vki válaszonljon már -
Andrásss #6689 http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=198
lehet hogy erre van szükségem? -
vagy legyen 2x inkább?
-
fontos fontos ha 1x en irok x360 ra az is jo?????????????????????? -
Andrásss #6686 http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=198
lehet hogy erre van szükségem? -
Ha látnád, értenéd. Az a lényeg, hogy a box piros-fehér kábelét összekösd a hangrendszered vezetékével, azzal, amit eddig a pc-be dugtál. Csak közé kell az átalakító.
www.sini.hu
Itt találsz mindenfajta kábelt, átalakítót. -
Andrásss #6684 a hangcucchoz is van valami toldó? -
Andrásss #6683 handcuccos=hangcuccos -
revolit #6682 na ja, lassan már megépíthetem a saját xboxom annyira penge leszek a témában
-
Andrásss #6681 Köszike! A monitoros ügy már tiszta. Mennyibe kerül egy ilyen toldó? A handcuccos még nem egészen értem. -
Látod, vazz, mindig az első megérzés a jó!
-
revolit #6679 "A monitorhoz, pedig kell egy olyan toldó, amibe beledugod az egyik végébe a box kábel vga részét, a másikba pedig a monitorból kijövő kábelt."
pedik háják meg ez vót az első tippem! -
Neked akkor pár fordítóra lesz szükséged.
A hanghoz kell egy olyan,aminek az egyik végébe bele tudod dugni a box kábel piros-fehér rca csatijait, a másikba pedig a hangrendszered azon kábeljét, amit eddig a pc hangkártyájába tettél.
A monitorhoz, pedig kell egy olyan toldó, amibe beledugod az egyik végébe a box kábel vga részét, a másikba pedig a monitorból kijövő kábelt.
Szép feladat, de nem reménytelen.