176876
banner
  • turho
    A kompatibilitási listán (kb. 300 cím lehet most) szerepelnie kell a játéknak, egyébként nem viszi.
  • turho
    A PC nem ismeri a 360 filerendszerét, nem látja a lemezen. Látja viszont ezt a két általad leírt mappát. Ez egy pár másodperces filmecske, gyakorlatilag egy többnyelvű figyelmeztető felirat, miszerint a lemezt xbox360-ban kell lejátszani :) ezért látsz dvd-film struktúrát, mert ez a kis figyelmeztetés abban a formátumban kerül a lemezekre. Ha véletlen bekerül egy asztali dvd-playerbe, vagy pc-be, lejátssza ezt a figyelmeztetést.
  • Zetorg
    hogy tudok sima xbox játékkal jáccani?
    berakom a lemezt és kiírja a box, hogy frissítés kell, menjek az xbox.com/games oldalra, viszont ott nem találok semmi infót erről...
    live frissítés megvolt, de nem segít.
    mi a teendő?
  • Szeszmester
    Ne PCn nyisd meg.
  • CSOki444
    x360 ra irtam játékot!!! clone cd vel..stb és utána megnyitottam pc-n ez jött ki !!!!----> audio ts, video ts(video...bup.ifo.vob) még soha nem irtam de sztem nem ennek kéne lennie?????
  • CSOki444
    öö ezt nézzétek
  • CSOki444
    ge gec gec
  • xboxer
    Arra leszek a legkiváncsibb ha meg lesz a gép,hogy mekkora különbség lesz a 100 hz-es thomson tv-m,meg a az lcd monitorom között ha mkettőn kipróbálom .
    Gondolom óriasi.
  • Andrásss
    az!!
    bonyolult igy látatlanul ezt a szart összekötni! Amugy az ALJ-t elektronikai üzletben meg tudom venni? Mert a hanghoz akkor más asszem nem kell.
  • s73
    Ha ez tuti, hogy alj, akkor igen.
  • Andrásss
    ezek kellenek?
  • Andrásss
    15Pin ( HD ) alj (VGA)
    Snakebyte Premium VGA Kábel(XBOX360 cuccos)
  • s73
    Az lesz az!
  • Andrásss
    15Pin ( HD ) alj (VGA) ?-----ez kell az XBOX-hoz készített elosztó és a monitorvezeték közé?
  • s73
    Azért kell az a nem tüskés végű toldó. Beledugod a box vga kábeljét, ami "tüskés végü", a másik végébe pedig a monitor kábeljét, ami szintén "tüskés végű".
  • Andrásss
    a hangot már vágom
  • Andrásss
    ez kell:15Pin ( HD ) alj (VGA) ?
  • s73
    Akkor lehet, hogy oda, de fontos, hogy a kis hangfalakat ne húzd ki a mélyből.
  • Andrásss
    de a monitoromba nem lehet semmit dugni! ez a baj.
  • s73
    Így igaz!
  • Andrásss
    ugy gondoltam a mélynyomóba. mert addig abba dudtam valami zöldet.
  • s73
    A vga része pedig egy normál dugó, amit a monitorba kellene dugni, ha a te monitorodba nem lenne már benne.
  • Andrásss
    ja nem a monitor vga-ja meg e közé kell még egy nem tüskés végű. jól mondom?
  • s73
    DEe neked nem a pc-be kell dugni a hangot, hanem a hangfaljaidba!
  • Andrásss
    Szóval az kell nekem? Mert ugy néz ki hogy rögtön rá tudom dugni a monitort, az audiohoz pedig van egy egyesítő, azt oda dugom ahová addig a pc-ből kijövő audiobaszást.Ugye?
  • s73
    Mindegy. (Úgysem minden író ír egyszeresen)
  • s73
    Az csak a másik vga kábel minőségibb verziója.
  • CSOki444
    gyorsan vki válaszonljon már
  • Andrásss
    http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=198
    lehet hogy erre van szükségem?
  • CSOki444
    vagy legyen 2x inkább?
  • CSOki444
    fontos fontos ha 1x en irok x360 ra az is jo??????????????????????
  • Andrásss
    http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=198
    lehet hogy erre van szükségem?
  • s73
    Ha látnád, értenéd. Az a lényeg, hogy a box piros-fehér kábelét összekösd a hangrendszered vezetékével, azzal, amit eddig a pc-be dugtál. Csak közé kell az átalakító.
    www.sini.hu
    Itt találsz mindenfajta kábelt, átalakítót.
  • Andrásss
    a hangcucchoz is van valami toldó?
  • Andrásss
    handcuccos=hangcuccos
  • revolit
    na ja, lassan már megépíthetem a saját xboxom annyira penge leszek a témában
  • Andrásss
    Köszike! A monitoros ügy már tiszta. Mennyibe kerül egy ilyen toldó? A handcuccos még nem egészen értem.
  • s73
    Látod, vazz, mindig az első megérzés a jó!
  • revolit
    "A monitorhoz, pedig kell egy olyan toldó, amibe beledugod az egyik végébe a box kábel vga részét, a másikba pedig a monitorból kijövő kábelt."
    pedik háják meg ez vót az első tippem!
  • s73
    Neked akkor pár fordítóra lesz szükséged.
    A hanghoz kell egy olyan,aminek az egyik végébe bele tudod dugni a box kábel piros-fehér rca csatijait, a másikba pedig a hangrendszered azon kábeljét, amit eddig a pc hangkártyájába tettél.
    A monitorhoz, pedig kell egy olyan toldó, amibe beledugod az egyik végébe a box kábel vga részét, a másikba pedig a monitorból kijövő kábelt.
    Szép feladat, de nem reménytelen.