176877

-
He!most aakrok venni routert de nem vagyok tisztába a dolgokkal:)
Ha vezetékeset veszek akkor mindig kábellel kell belevezetnem az adott eszközbe a netet gondolom ha vezeték néélkülit veszek akkor hogy képzeljem el a dolgot az xbox360 ba sem kell semmit sem bedugni:Valaki világosítson fel köszi! -
peter31 #6757 Multiformat-nál 95k -
peter31 #6756 Konzolstudióban a premium 100k -
Jak16 #6755 szerintetek jó árnak számít ez:
Premium Pack Samsung
Flashelve
Postaköltséggel
Egy "ajándék" játékkal
110k. -
Andrásss #6754 AHoz, hogy én a CRT monitoron nézhessem, a 2.1-es hangrendszeremen pedig hallgathassam a BOX-ot, ugye ezek kellenek:
Snakebyte Premium VGA Kábel
15 tűs VGA toldó kábel, aminek mindkét vége lyukas
Jól mondom?
-
egyébként a traxdata nekem bevált,már kb 1 éve ara írom a filmek biztonsági másolatait
-
ja -
pl.ul én -
pech....
-
akkor mivan ha nem mindenki pesti ?
-
persze, örömmel venném;) köszi... -
teljesen rendben van, én arra írom a dolgaimat.....
ha gondolod majd írok médiakódot ahogy hazaértem...(este 8 után)
márha érdekel egyáltalán.... -
Heló!Az imént akartam rádugni a számítógépre a x360-t de akkor tudatosult bennem hogy nincs hozzá kábel csak a netes.Hogy lehet összekötni hogy kokunikáljun a számítógéppel?Milyen kábel kell?Szeretném megcsinálni hogy lejátsza az avikat is!Köszi annak aki segít! -
az a verba 650 nagyon szimpinek tünik:) -
peter31 #6744 Volt itt aki hirdette is magát, csak kicsit kreatívabban kellene használni alul azt a qrva keresőt. Bár ti egyáltalán nem használjátok.
Pedig tök érdekes lenne megnézni mit dob ki ha rákeresel az "átalakítás" szóra. (gyengébbek kedvéért idézőjel nélkül, -ha mond ez egyáltalán valamit)
-
#6501 hsz de beírom mégegyszer.....
""nem tudom ki mennyiért veszi a DL+ lemezeket ,de én most jártam a Kőbányai bazárban és naon olcsón vettem lemezt....
ezek vannak....
Verba-650ft tokos
Traxdata-550ft tokos
Traxdata 10/cs-4800ft henger
Princo :)-500ft tokos
Ricoh-jelenleg nincs "" -
dvd-ből milyet érdemes venni? tökmindegy? mert az árak eléggé különböznek, pl Verbatim-ot 1600ér vesztegetnek darabját ahol néztem, de van olyan DL is ami csak 800...hol/mit érdemes venni? -
Magad, Uram, ha szolgád nincs.
-
Azokat csak venni lehet.
Vagy üzletben, vagy a neten. -
nekem sajnos semmi ismerősöm,aki flashelne
-

szerintem nemtudom,megse mertem kérdezni.
én vásárlás előtt már ezt a kérdést megoldottam.
megvettem itt,vittem a helyre és hoztam haza kiokosítva.
és egy nagyobb whirpool hűtőszekrénnyel kiegészítve. -
Tv tunerral valami nagyon 360 gyalázó kép lehet rajta. Sok értelme nincs. -
Mért mondtad meg neki, így csökkennek az esélyeim az x360ra :( -
flashelést is csinálnak? -
én itt vettem a premiumot,itt a legolcsóbbak sztem -
Sziasztok
Legolcsóbb helyen mennyibe kerül a core csomag?linket... -
Jak16 #6732 XBox Live Marketplace pontok
uygebár ezekből lehet vásárolni a Piactéren mindenféle cuccokat: ezt csak venni lehet (pontokat) vagy játékkal kapok ilyeneket? Mert vanak ezek az archivement pontok vagy, mik ezek azok? -
peter31 #6731 ITT -
De hát akkor nem lesz arányos a kép te. Nem is olyan zavaróak a csíkok szerintem. Kb annyira mint ha dvd-t nézek 4:3-as tv-n. -
Jak16 #6729 hogy en csússzon szét a kép monitoron:
Hagyjuk az X360 képarányát 16:9-en, a monitoron pedig nyomjuk össze képet függőlegesen: ellenkező esetben vastag feket csíkok jelennek meg fent és lent. -
7-8 hozzászólással lejebb:) -
Miért kell a TV-tuner? -
és hol van az a lista?
-
Theodoric #6725 Szevasztok!
Lehet volt már róla szó, de nem találom a rengeteg hozzászolás között:
Van olyan aki TV-tunerrel pc-n használja az xboxot?
Mik a tapasztalatok? A monitor felbontásával és képarányával nincsenek gondok, ill. milyen tv kártyát ajánlotok és a hangot miképp hozzátok ki, hogy a pc-re kötött 5.1en pl megszólaljon(stereoban persze, mivel ha jól tudom az 5.1 csak optikán jön ki belöle :P )?
Ha megy a rendszer akkor énis beruházok egy xbox360ba :) -
turho #6724 Akkor kettes válasz, a kvíz írójának meg shotgun :D -
olyan nincs is a felsorolásba:) ez egy kviz játék valahol nem én játszom csak segitek valakinek!De a felsoroltakba van a megoldás! -
turho #6722 Tudtommal XBOX NEXT. -
Jak16 #6721 De akkor nem csak a sima alapkábellel fogom tudni csak bedugni? Mert az szart sem ér...akkor már veszek egy iylet:
RGB Kábel -
adnak hozzá scart átalakítót -
Heló aki tudja milyen fantázia néven készült eredetileg az x-box 360 irja meg köszi!
1. Xbox Two 2. NexXbox 3. Xe n 4. Xbox GO