176876

-
Richard90 #6798 Sima Xbox-os játékokat hogyan, és milyen lemzre kell kiírni, hogy fusson flashelt xbox360-on? (ha lehet)
(peter, köszi a válaszodat, hátha vkinek itt működik) -
Szeszmester #6797 Azért lehet 3-4szer, mert sóhe... szegény embert az ág is húzza. -
Ez most mennyire komoly kérdés? Gondolok itt az ftp-vel kapcsolatos érdeklődésedre. -
Szeszmester #6795 Van vmi különbség egy nagyobb áruházban, 2 ropiért árult DL lemezek és a 800 Ft-os Verbák között?
Honnan lehetne megtudni, h egy adott márka lemezét hol és milyen gyárban gyártották? Az a 800 Forintos Verba tuti az, ami rá van írva? Milyen programmal és hogyan tudnám összehasonlítani egy drágább lemezzel? -
Gabe18 #6794 Attól mert flashelt nem megy ingyen a LIVE-ra.
Vagy veszel LIVE elöfizetést 3-6-12 hónapost,vagy regisztrálsz egy új profilt,amihez kapsz megint egy hónap ingyen gold-ot.Ezt asszem 3x vagy 4x lehet eljátszani.Hogy miért nem többször,azt nem tudom.
De az új profilnál minden nulláról indul,az elözö profilod mentéseit sem tudod használni azzal. -
teljesen rendben van a cucc...itt lehet kapni még tayo-yuden alapú verbákat is(sima -dvd)olcsón! -
suncee #6792 köszi! -
Bence9292 #6791 Tejföl! Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tegyek miután lejár az 1 hónap ingyen LIVE? Állítólag fel kéne mennie ingyen a LIVE-ra, mert flashelt. Előre is köszi! -
Bence9292 #6790 Itt találsz részletes segítséget a LIVE regelésére. Én is ez alapján csináltam meg! -
Én amerikai címmel regeltem. -
suncee #6788 segitsetek plz csinalom a LIVE loginomat, kamu postal kod stb es nem enged tovabb, ti milyen cimmel regeltek ??
thx elore is -
Heló!Ha valakinek van türelme , legyen szives elmagyarázni nekem lépásről lépásre hogy hogyan kell megcsinálni hogy a gép vigye az divx, xvid filmeket!Kérem ne egy angl linket másoljatok be hanem magyarul érthetően az legalább használható!Elörre is köszi!!!
[email protected] -
köszi 
érdekes, hogy a Burnout 3: Takedown rajta van a listán, mégsme megy nekem...pont azzal próbáltam. -
Egyébként még csak egy pályát csináltam meg benne, már arra is gondoltam hogy bugos a játék. Át kéne gurulnom egy fal alatt hogy meg mentsek valami kislányt a tetőn, de nem megy. Amúgy az egész játék egy rakás ..., jöhetne már valami jó platform game. -
Jak16 #6784 az jó, majd küldök PÜ-t ha megvettem én :D
Nehogy má elhappold előlem :D
(de begy szó akkor küldök ! ) -
A platinum shoppal kinek mi a tapasztalata?
ost kaptam egy flashelt gépre ajánlatot 105900ft.
A hűtés feltétlen fontos? Azt hallottam egy helyről hogy a külső hűtés csak arra jó hogy pénzt kérjenek érte a hűtésmod meg hamar megöli a ventit. elgondolkodtató a dolog pláne hogy a saját holmijukról beszéltek le. Azt mondták ha 2-3 óránkét hagyom a gépet hülni nem lehet baj. Ez nekem nem is lenne probléma mert több időm úgy sincs játszani. -
LOL mindíg tudtam hogy rendes gyerek vagy te :DD -
peter31 #6780 Ha küldesz róla egy fényképet lehet, hogy tudok segíteni... 

-
Még mindíg nem játszik senki azzal a szemét Sonic-al? Elakadtam
Vagyis nem én hanem a csajom, de tovább kéne vinni mert nem hagy békén. :D
-
donmateo #6778 jak, írd már meg püben annak a konzolboltnak a nevét/címét/honlapját, v vmi... a play amúgy megy rendesen. fix ~250kB/sec -
köszi szépen, nem tünik kinai szarnak, de gondolom ezt te már tapasztaltad:) -
Jak16 #6776 a play warezről lehet normálisan tölteni, vagy még mindig csak csigalassan? Vagy már elmúltak az ingadozások? -
Sund #6775 Garancia szempontjából van különbség a Médiás és mondjuk egy sima konzolosbolté között? Csak mert láttam az Überkonzol oldalán, hogy van 2 éves mo.-i és van 1 éves "külföldi beszerzés".
Ha flasheltetni szeretné az ember akkor mindegy, de ha nem akkor meg csak megéri azt a +10 ezret a honi garancia, nem? -
köszi,egy tft moncsi lenne -
Ha monitor akkor ok az 500:1, ha tv akkor min 800:1 -
Itt a kód amit igértem....
* Manufacturer: Verbatim
* Lead In Info: MKM-001-00
* Top Surface Colour: Silver with Verbatim logo
* Writing Surface Colour: Dark purple
* Write Speed: 2.4X ( 4x in drives capable of Over Burning )
* Max Storage Data: 8.5Gb
* Max Storage Time: 4 hours -
na sztetetek az 500:1 elég neki? vagy 700:1 ajánlott?vagy mi?hehe -
Jak16 #6770 nem...én gyűlölöm a torrenet :D
Nem nem én mondtam. -
peter31 #6769 De nem te mondtad, hogy a torrent az isten a király a leggyorsabban ott van meg minden??? -
Köszi már értem!:)
Azt hiszem maradok a evzetékesnél az jóval olcsóbb és akkor nem kell ez a wi.fi-s cucc sem.Köszi még 1x! -
peter31 #6767 nem tudom -
Jak16 #6766 Talán mert az Obliviont nem lehet sehonnanse letölteni :D -
szerintetek az 500:1 widescreen 4ms samu-n szépen döcögne? -
Ha vezeték nélkül akarod, akkor kell egy wi-fi adapter a boxba, amit a 6530-as hozzászólásban találsz. -
peter31 #6763 wifi esetén ez így néz ki. Persze kell egy wiriless adapter a boxodba. -
peter31 #6762 Te tudod de a flash az ugyebár kérdés, hogy mennyi szerintem 5k ért tuti lehet találni, már ha mindenképpen lesz flash. Ha meg lesz utánna meg minek a játék? -
hát ha ez nekem szólt akkor még 1x és lassabban:) -
peter31 #6760 Internetszolgáltató(adsl, kábel vagy egyéb => Modem => Router => innentől lehet vezetéknélküli wifi router esetén, PC vagy Xbox 360 vagy mindkettő természetesen. Ennyi. -
Jak16 #6759 de az csak alapgép...abba még nincs benne se a postaköltség, se a flashelés, és játékot se adnak hozzá...ráadásul ahol én veszem 110k-ért azt válaszom mellé amelyiket akarom. -
He!most aakrok venni routert de nem vagyok tisztába a dolgokkal:)
Ha vezetékeset veszek akkor mindig kábellel kell belevezetnem az adott eszközbe a netet gondolom ha vezeték néélkülit veszek akkor hogy képzeljem el a dolgot az xbox360 ba sem kell semmit sem bedugni:Valaki világosítson fel köszi!