176876
banner
  • Richard90
    Sima Xbox-os játékokat hogyan, és milyen lemzre kell kiírni, hogy fusson flashelt xbox360-on? (ha lehet)
    (peter, köszi a válaszodat, hátha vkinek itt működik)
  • Szeszmester
    Azért lehet 3-4szer, mert sóhe... szegény embert az ág is húzza.
  • tejföl
    Ez most mennyire komoly kérdés? Gondolok itt az ftp-vel kapcsolatos érdeklődésedre.
  • Szeszmester
    Van vmi különbség egy nagyobb áruházban, 2 ropiért árult DL lemezek és a 800 Ft-os Verbák között?

Honnan lehetne megtudni, h egy adott márka lemezét hol és milyen gyárban gyártották? Az a 800 Forintos Verba tuti az, ami rá van írva? Milyen programmal és hogyan tudnám összehasonlítani egy drágább lemezzel?
  • Gabe18
    Attól mert flashelt nem megy ingyen a LIVE-ra.
    Vagy veszel LIVE elöfizetést 3-6-12 hónapost,vagy regisztrálsz egy új profilt,amihez kapsz megint egy hónap ingyen gold-ot.Ezt asszem 3x vagy 4x lehet eljátszani.Hogy miért nem többször,azt nem tudom.
    De az új profilnál minden nulláról indul,az elözö profilod mentéseit sem tudod használni azzal.
  • öregharcsa
    teljesen rendben van a cucc...itt lehet kapni még tayo-yuden alapú verbákat is(sima -dvd)olcsón!
  • suncee
    köszi!
  • Bence9292
    Tejföl! Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tegyek miután lejár az 1 hónap ingyen LIVE? Állítólag fel kéne mennie ingyen a LIVE-ra, mert flashelt. Előre is köszi!
  • Bence9292
    Itt találsz részletes segítséget a LIVE regelésére. Én is ez alapján csináltam meg!
  • tejföl
    Én amerikai címmel regeltem.
  • suncee
    segitsetek plz csinalom a LIVE loginomat, kamu postal kod stb es nem enged tovabb, ti milyen cimmel regeltek ??

thx elore is
  • Röfikapitány
    Heló!Ha valakinek van türelme , legyen szives elmagyarázni nekem lépásről lépásre hogy hogyan kell megcsinálni hogy a gép vigye az divx, xvid filmeket!Kérem ne egy angl linket másoljatok be hanem magyarul érthetően az legalább használható!Elörre is köszi!!!

[email protected]
  • Zetorg
    köszi

érdekes, hogy a Burnout 3: Takedown rajta van a listán, mégsme megy nekem...pont azzal próbáltam.
  • sector512
    Egyébként még csak egy pályát csináltam meg benne, már arra is gondoltam hogy bugos a játék. Át kéne gurulnom egy fal alatt hogy meg mentsek valami kislányt a tetőn, de nem megy. Amúgy az egész játék egy rakás ..., jöhetne már valami jó platform game.
  • Jak16
    az jó, majd küldök PÜ-t ha megvettem én :D
    Nehogy má elhappold előlem :D

(de begy szó akkor küldök ! )
  • shenmuedc #6783
    A platinum shoppal kinek mi a tapasztalata?
    ost kaptam egy flashelt gépre ajánlatot 105900ft.
    A hűtés feltétlen fontos? Azt hallottam egy helyről hogy a külső hűtés csak arra jó hogy pénzt kérjenek érte a hűtésmod meg hamar megöli a ventit. elgondolkodtató a dolog pláne hogy a saját holmijukról beszéltek le. Azt mondták ha 2-3 óránkét hagyom a gépet hülni nem lehet baj. Ez nekem nem is lenne probléma mert több időm úgy sincs játszani.
  • sector512
    LOL mindíg tudtam hogy rendes gyerek vagy te :DD
  • peter31
    Ha küldesz róla egy fényképet lehet, hogy tudok segíteni...
  • sector512
    Még mindíg nem játszik senki azzal a szemét Sonic-al? Elakadtam Vagyis nem én hanem a csajom, de tovább kéne vinni mert nem hagy békén. :D
  • donmateo
    jak, írd már meg püben annak a konzolboltnak a nevét/címét/honlapját, v vmi... a play amúgy megy rendesen. fix ~250kB/sec
  • Lizardman
    köszi szépen, nem tünik kinai szarnak, de gondolom ezt te már tapasztaltad:)
  • Jak16
    a play warezről lehet normálisan tölteni, vagy még mindig csak csigalassan? Vagy már elmúltak az ingadozások?
  • Sund
    Garancia szempontjából van különbség a Médiás és mondjuk egy sima konzolosbolté között? Csak mert láttam az Überkonzol oldalán, hogy van 2 éves mo.-i és van 1 éves "külföldi beszerzés".

Ha flasheltetni szeretné az ember akkor mindegy, de ha nem akkor meg csak megéri azt a +10 ezret a honi garancia, nem?
  • ThugEdge
    köszi,egy tft moncsi lenne
  • sector512
    Ha monitor akkor ok az 500:1, ha tv akkor min 800:1
  • öregharcsa
    Itt a kód amit igértem....

* Manufacturer: Verbatim
    * Lead In Info: MKM-001-00
    * Top Surface Colour: Silver with Verbatim logo
    * Writing Surface Colour: Dark purple
    * Write Speed: 2.4X ( 4x in drives capable of Over Burning )
    * Max Storage Data: 8.5Gb
    * Max Storage Time: 4 hours
  • ThugEdge
    na sztetetek az 500:1 elég neki? vagy 700:1 ajánlott?vagy mi?hehe
  • Jak16
    nem...én gyűlölöm a torrenet :D

Nem nem én mondtam.
  • peter31
    De nem te mondtad, hogy a torrent az isten a király a leggyorsabban ott van meg minden???
  • Röfikapitány
    Köszi már értem!:)
    Azt hiszem maradok a evzetékesnél az jóval olcsóbb és akkor nem kell ez a wi.fi-s cucc sem.Köszi még 1x!
  • peter31
    nem tudom
  • Jak16
    Talán mert az Obliviont nem lehet sehonnanse letölteni :D
  • ThugEdge
    szerintetek az 500:1 widescreen 4ms samu-n szépen döcögne?
  • s73
    Ha vezeték nélkül akarod, akkor kell egy wi-fi adapter a boxba, amit a 6530-as hozzászólásban találsz.
  • peter31
    wifi esetén ez így néz ki. Persze kell egy wiriless adapter a boxodba.
  • peter31
    Te tudod de a flash az ugyebár kérdés, hogy mennyi szerintem 5k ért tuti lehet találni, már ha mindenképpen lesz flash. Ha meg lesz utánna meg minek a játék?
  • Röfikapitány
    hát ha ez nekem szólt akkor még 1x és lassabban:)
  • peter31
    Internetszolgáltató(adsl, kábel vagy egyéb => Modem => Router => innentől lehet vezetéknélküli wifi router esetén, PC vagy Xbox 360 vagy mindkettő természetesen. Ennyi.
  • Jak16
    de az csak alapgép...abba még nincs benne se a postaköltség, se a flashelés, és játékot se adnak hozzá...ráadásul ahol én veszem 110k-ért azt válaszom mellé amelyiket akarom.
  • Röfikapitány
    He!most aakrok venni routert de nem vagyok tisztába a dolgokkal:)
    Ha vezetékeset veszek akkor mindig kábellel kell belevezetnem az adott eszközbe a netet gondolom ha vezeték néélkülit veszek akkor hogy képzeljem el a dolgot az xbox360 ba sem kell semmit sem bedugni:Valaki világosítson fel köszi!