176876
banner
  • Jak16
    szép így a nevem:D
    A PayPal fórumba kicsit berágtam valakire és... :D
  • Theodoric
    Megoldás érdekelne, nem vélemény. Az van nekem is... :)
  • peter31
    Szerintem hagyjál fel ezzel a tuneres marhasággal. Már ha élvezni is akarod a játékot.
  • guardian hero
    XBox Live accountot még mindig nem lehet magyar címmel csinálni? És ha valami kamu angol címet adok meg, később tudom majd módosítani, ha esetleg valaha lesz itt is hivatalos Live szolgáltatás?
  • carterx
    ?????

nem tudtok akkor??
  • carterx
    kibontottam ahogy a többit és ez mellett nem volt a DVD fix.
    nem keresgettem semmit,általába kibontom és fogom oszt kiirom.
    mit keressek és hol?
  • sector512
    az utolsó rar-ban nem volt egy dvd file? ha nem, akkor ssmergerrel rákerestél?
  • carterx
    Project_Gotham_Racing_3_PAL_XBOX360-PI

ilyen, azon belöl ilyen: Prg3.360
  • Jak16
    Project_Gotham_Racing_3_PAL_INTERNAL_XBOX360-RoME

Nem ilyen a játékod? Mert akkor ehez nem kell.
  • carterx
    Hi

Project Gotham Racing 3 PAL

ehhez a játékhoz kellene Fix.
    hol találnék?Lécci segítsetek mihamarabb

thx
  • Me0w
    Az ilyen ovodas szintu kerdeseket nem lehetne mellozni mar? Szerinted attol, hogy kicserelik a dvd firmwarejat attol ingyen lesz neked a Live elofizu? Most ez megis hogy kombinaltad ossze az agyadban?
  • sector512
    Értem. Te tudod.
  • Theodoric
    azért, mert tvt nem veszek, hanem kilövöm a számitógép monitorra.
    Gondolotam egyértelmű, mire való egy pcben a tv tuner és ha a közelébe kerül egy xbox. Nem, nem tft. És azért tuner, hogy ne kelljen mindig átdugdosni és jelváltót se akartam venni.
    Igy egyértelmű? :)
  • sector512
    Én még mindíg nem értem minek az egészhez tuner :)
  • peter87
    pedig küldtem:)
  • sector512
    Peti megint nem kaptam PÜ-t :)
  • Theodoric
    No, a kép megjavult attól, hogy friss drivert szedtem hozzá, de még mindig olyan mintha tv-n nézném... nemtom, ezt kéne hogy lássam, még nem volt dolgom tunerrel. Viszont a "lag" még mindig megvan. kép és hang egyszerre késik, remélem csak a tuner hibája...
  • Bence9292
    Ez teljsen komoly. Szóval nem lehet csak, ha előfizetek?
  • teddymac
    Ja azt nem irtam,hogy kislányom van :D
  • sztomy69
    Gears of War :D
  • s73
    Viva Pinata, Lego Star Wars, Sonic, Cars.
    Biztos van még, csak nem jut több az eszembe hirtelen.
  • teddymac
    Létezik valami gyerekjáték xbox360.-ra? Megvesszük a konzolt a gyereknek karácsonyra, aztán kiderül, hogy nekem lesz. Valami Mario féle nagyon egyszerűre gondolok
  • SHADOWEYES7
  • Zetorg
    Full_Auto_REAL_PROPER_USA_XBOX360-Goomba

van egy ilyen nevű cuccom...gondolom ez ntsc.
    viszont van hozzá egy pal security sector, ami egy bin file.hogy kéne ezt kiírni, hogy működjön a PAL boxon?
  • Theodoric
    1 méter a táv a konzoltól.
    Ez egy viszonylag komolyabb tunerkártya ráadásul, szval eléggé durva lenne, ha ilyen szarul venné a kompozit jelet. Mert eddig félig lecsuszva, zajosan látom a képet. Az xbox beállitásainak változtatása se változtat pozitivan a képen...
    Lehet mind2 cuccot vihetem vissza boltba, mert hibás? O.o
  • guardian hero
    Mi van, ha nem is az irányító laggol, hanem a kép késik? Mondjuk a tunerkártya miatt...
  • peter31
    távolság?
  • Theodoric
    2 pár elemmel lett kiprobálva, az egyik amit adtak hozzá, a másik egy feltöltött akksi elempár... :\
  • peter87
    sector PÜ ment!!!
  • peter31
    elem v. akku állapota???
  • Theodoric
    Azt valaki meg tudná mondani , hogy wireless kontroller miért "laggol"?
    Lenyomok egy gombot és a hatása 1-2 mp-el késöbb jelentkezik.
    Azt meg se merem kérdezni hogy vajon az ati sapphire theatrix tuner kártyán miért csuszik el a kompozitról szedett kép és miért zajos...
  • CSOki444
    aha, köszi.akkor nem kell bele plusz venti..értem a geci flashelös gyerek azt mondta rak bele +ventit 3500-ku*va annyát
  • peter31
    Íme Backup lista...
  • sector512
    Szerintem plusz venti nem kell, elég ha megcsináltatod hogy a gyáriak olyan 8V-ot kapjanak. A NYKO szerintem hulladék :D
  • CSOki444
    mi a véleményetek a NYKO külsö ventiröl amit lehet rendelni 360 hoz külsöleg??? jobb mintha berakatnék egy plusz ventit és felhuzatnám öket nagyobb wattra??? vagy mit szoktak csinálni a hütéssel h jobb legyen? köszi
  • donmateo
    http://www.console-news.org/v3.php?id=91
  • klastrom
    Tud vki adni linket ahol meg lehet nézni milyen backup jelent meg és hogy megy-e Palos vason ?
  • öregharcsa
    semmi....max nincs rajta a hologram (artisjust)(remélem jól írtam) és az irreálisan nagy nyereség+áfa....
    legalábbis ahol én veszem ott nincs különbség, DE!! belefuthatsz hamisítványba is....a legtöbbször a mediakód alapján lehet azonosítani a lemezeket.....
    igaz a hamisítás eddig(lekopogom)a 4.7-es lemezekre volt jellemző, DL-es lemezben még nem találtam....(így is elég szar 1-2.)
  • Boconadi
    ték
  • Szeszmester
    Csak az orig. fut.
    Olvastam egy olyat is, h a 360-nal rippelt is jó.