176877
banner
  • carterx
    komolyan?
    nem néztem,túl gyerekesnek találtam.
    magyar nyelvű? és nem csak onlájn?
  • CSOki444
    leszedtem és most mit csináljak mivel nyissam meg?
  • peter31
    Szerintem se fog ez menni. Bakker kinek van olyan pc-je most otthon akinek a hardware-e felveszi a versenyt a 360-al?
  • CSOki444
    toom mostmár:D
  • jakewyler
    sorry az nem neked ment

priviket elküldtem,teszteljétek
  • jakewyler
    Ment egy rakat link pü-be:D
  • CSOki444
    öö csak ki akaom probálni az elöre megirt játékaimat én pl...ennyi..........na jön már az a linkecske?:)
  • revolit
    Ps2-höz meg xboxhoz éveken át nem tudtak normális emluátort készíteni, gondoljátok xbox360-ra egyből? sztem fél FPS-el mennek majd a játékok. ja mennek, ha mázlitok van... amúgy meg szép kis konzlosok vagytok:D
  • peter31
    Ez nem fake?
  • CSOki444
    lécci lécci lécci lécci küld küld küld küld már már már már el el el el a a a a linket linket linket linket .........köszi köszi köszi köszi:D
  • Richard90
    jaja, nekem is elküldhetnéd privátban :) most van pár játék fent a gépemen (előre letöltötgettem)
  • sztomy69
    Ez engem is érdekelne, link esetleg?
  • CSOki444
    küld már el a linket honnan szedted le? köszi
  • jakewyler
    törölt hozzászólás
  • CSOki444
    hol mire ???
  • jakewyler
    Egyébként ma jött ki egy Xbox 360 emulátor...
  • CSOki444
    http://www.mediamarkt.hu/termekek/szorakoztato/tv_lcd.html

Szivem elhasad:(
  • CSOki444
    nekem se válaszol senki:@ akkor beirom még 5ször:)
  • CSOki444
    nincs .:)
  • jakewyler
    erre én se kaptam választ
  • CSOki444
    :D
  • Me0w
    Szerinted ha otszor megkerdezed egymas utan, akkor hamarabb kapsz valaszt?
  • Andrásss
    Egy kérdésem lenne:az XBOX 360 bármilyen SCART-os tv-n elfut? Nincsenek olyanok hogy kilóg a képböl? Rendesen vetíti a képet?
  • CSOki444
    és 5.1 egy hangfalrendszerembe h kell bedugni a 360 at h télleg 5.1 es hangot kapjak?? mert a dvd lejátszo az okés abbol megy 6 db vezeték 3piros 3fekete a mélynyomomba... de az x vezetékeit hova kötöm akkor ????? nem értem ..:(
  • CSOki444
    Viva Pinata PAL MULTI XBOX360-WAR3X
    ez a magyar nyelvü verió ???
  • Andrásss
    Egy kérdésem lenne:az XBOX 360 bármilyen SCART-os tv-n elfut? Nincsenek olyanok hogy kilóg a képböl? Rendesen vetíti a képet?
  • guardian hero
    Jah, csak még magyar címmel nem lehet regisztrálni Live-ra... Illetve lehetne, ha nem lenne hibás az oldal..
  • Ioles
    Szerintem lesz belőle valami mert a Viva Pinata is magyar szinkron+felirattal jött ki
  • carterx
    ez a hír November 6.-án jött ki.
  • Jak16
    és ez mikortól? Mer én most fogok venni a Platinum Shopban egy X-et...
  • carterx
    A Microsoft örömmel jelentette be, hogy Magyarország lokalizált játékokat és magyar nyelvű Xbox Live-ot kap. A játékok nagy részén magyar felirat, magyar doboz és kézikönyv, de némelyiken akár teljesen magyar nyelvű szinkron is lehet. Az Xbox 360 tulajdonosok magyar nyelven nézhetik a konzol menürendszerét, az Xbox Live felhasználók pedig teljes körű magyar támogatás mellett vehetik igénybe a világ legjobb online videójátékos szolgáltatását.

ezt a kamu hazug dumát.
    ebből eddig mi igaz??
  • ThugEdge
    jó balfasz voltam:)
    új fiú vok
  • spatrik
    pl a kontrollert próbáld átdugni a másik izébe....próbáld a D-paddalmeg a bal stickkel...
  • ThugEdge
    hali
    ma vettem egy 360-at és az istennek sem tudom feléleszteni
    úgy csinálom ahogy a könyvben van:
    gép be
    kontroller be
    kis gomb megnyom itt is ott is
    körbe körbe szaladgál a fény a power gomb körül és nem reagál a kontrollerre az főmenü vagy mi
    mi lehet a gond?
  • sector512
    Itt van
  • Theodoric
    svideo kábelt még nem láttam xboxhoz, ezért kompozit, amit alapból adnak hozzá. Az hogy tunert használok elég sok kényelmi dolgot ad plusszba amuy, csak mennie kéne úgy ahogy eredetileg kéne.
    A pc táp hogy zavarhat be? Nincsenek ezek árnyékolva?
    A monitor meg crt aztán kissé nyügös a kábeldzsungelből kiszedni az ő kábeljét aztán meg majd vissza... mert ugye nála integrált a monitor felöli része, nem úgy mint tft-nél, crt viszont meg a munka miatt kell a szinhűség miatt. :(
  • dbb
    Szevasztok,Tud valaki nekem olyan oldalt mondani ahol meg tudom nézni hogy melyik sima Xbox játékok futnak Xbox 360-on.Külföldi oldal is jó.Előre is köszi
  • Me0w
    Nem tudom mivel kotod ossze a boxot a tunerral, gondolom svideo kabellel... nezd meg, hogy nem a PC tap zavar-e be neki... masra nagyon nem tudok gondolni.
  • peter31
    Szerintem a kép is szebb lenne ha direktben vga kábellel vinnéd a monitorra. Úgy érzem ezzel a pctuneres moddal sokat buksz.
  • Theodoric
    Kösz a tippet, ha hazaérek megnézem. A zajos vételre van valami ötlet?