176876

-
Gabe18 #6958 A játék topikjába pont ma irtam be a szerintem használható megoldást-
-
Gabee667 #6957 Hello!
A Gears of War tolom, nagyon tetszik egy rosz szava nem lehet az embernek és idáig nem is volt semi gond de most elakadtam csunyán. A ACT 5. az 3. helyszinén vagyok a vonatos rész végén a raam nevü bosst kéne kinyirni de nem tudom hogy. elöre is köszi a segitséget. -
A component kábel azon végén van, amit a boxba dugsz. -
peter31 #6955 Nekem ilyen gondom nincs igaz budapesti a cím. Kezdésnek szerintem 20 dvd alat meg se állj. -
Bence9292 #6954 Az IT Mediával az az 1 gondom van, hogy beszéltem velük és a futár olyan nyomi, hogy nem talál ide. Tehát nem elég, hogy 5db büdös DVD kiszállítósa 2500ft még ráadásul nem is jön házhoz, hanem telefonál, hogy "nemtom az utat és itt vagyok monoron az xy úton. gyere a DVD-ért vagy tegyél rá még 1 ezrest és akkor odaviszem"
Ekkor n00b-ot. Ezzel nem fog belőlem 3500ft-ot kihúzni. Akkor inkább a helyi boltba veszem 700-ért, de az tuti, hogy jó.
-
Bence9292 #6953 Mert szerintem befogadja, de nem biztos!
Meg azt is kérdeztem, hogy valaki vett-e ezekből, mert, ha igen akkor szeretném megtudni, hogy jó-e.
ui.:Sokan mondták, hogy te szinte mindebe belekötsz, mert te állítólag apuka vagy és neked mindent szabad. Hát én ezt idáig nem így gondoltam, de látom, hogy szinte mindenhez van egy rossz szavad...
-
peter31 #6952 ez a legolcsóbb ami műxik teszteltem IT Media DVD+R DualLayer 2.4x ***PRINTABLE***
a mediarange nem jött be. -
Köszönöm. A név alapján már megtaláltam. -
Az optikai bemenetre. -
"ui.: Szerintem mindet befogadja a box, mert én most vettem 4 OMEGA nevű DL lemezt 700ft-ért is viszi (RICOH alap). Tehát szerintem ezeket is vinné."
Akkor minek kérdezősködsz?
-
egy kérdésem még lenne hova kell bedugni az optikai kábelt az 5.1 hanghoz? -
MEGVETTEM XBOX360
Annyi kérdésem lenne ,de majd holnap :D
-
Bence9292 #6946 Azokat szeretném megkérdezni, akik már vásároltak az alább DVD-k egyikéből, hogy melyik a jó és, hogy melyik éri meg:
-Bulkpaq 2,4X DVD+R DL 400ft
-Mediarange 2,4X DVD+R DL 500ft
-Memorex 2,4X DVD+R DL 500ft
-Philips Dual Print 2,4X DVD+R DL 600ft
-Ridata 2,4X DVD+R DL 600ft
-Ridisc Xtreme 2,4X DVD+R DL 500ft
-Traxdata 2,4X DVD+R DL 600ft
Szerintetek melyiket vegyem? Tudom, hogy most egy-két ember nekem fog jönni, hogy szarokat meg ne tegyél a boxba, de most vagy megveszel 1000ft-ért egy TDK-t vagy VERBATIMOT és tuti jó vagy veszel ebből és, ha jó akkor 1 verba vagy TDK árából 2-t tudsz venni. Na szóval aki már vett valamelyikből az legyen szíves és írja le, hogy jó-e. Köszi!
ui.: Szerintem mindet befogadja a box, mert én most vettem 4 OMEGA nevű DL lemezt 700ft-ért is viszi (RICOH alap). Tehát szerintem ezeket is vinné.
HONLAP, árlista -
Csatlakozom s73 kollegához, szerintem is a Pioneer 111D a megfelelő választás. -
jöhet -
revolit #6943 Pont most láttam a reklámot, na de hogyan!!!:D olvasgatok, megy e tv de oda se figyelek egszer csak hallok vmi qva jó számot, megfordulok és na mi ment?:) szóval ha jól tippelem abban a pü-ben aszám címe volt, ha szépen megkérlek engem is megdobsz vele?
-
Pio 111. A tapasztalatok szerint azzal biztos nem lesz gondod. -
PÜ ment. -
gondoltam
akkor egy kérdés maradt:
milyentet vegyek???? -
Ahogy utánaolvasgattam ez az író sajna nem ír DL lemezeket -
Linket adjak?? -
Gary Jules - Mad World
Ez az a lírai zene -
hali
van vkinek ilyen writere?
hl dt st dvdram gsa 4082b?
létezik,hogy nem tud dl-t?
mert a clone cd csak vizsgálja-vizsgálja-vizsgálja -
Bence9292 #6935 Legalább valami GoW vagy TDU lenne magyar. Azok a legjobbak (számomra).
-
Nem tudja valaki véletlen, hogy az Xboxos Gears Of War reklámban, amit szoktak a tv-ben adni, milyen zene szól? -
nemtudom,még jön lefelé a játék,csak beszéltem egy pesti cimbivel akinek megvan és tőle kérdeztem hogy magyar e,innen tudom,én leghamarabb holnap tudom kiprobálni,nincs üres lemezem. -
És jól megcsinálták a szinkront? -
Igazad volt, magyar szinkronos s pinata játék,de abszolút bugyuta kertészkedős stratégia szerű őrület.
de a szinkron miat megéri,nemsok x360 van hun hangal.
hátha lesz.nemtudom hol írnak ezekről a jövőben megjelenő magyarított játékokról. -
Mondjuk eszeveszett különbség nincs 720p és 1080i közt, de hát a tudat...
Meg a nagyfelbontású szemű egyének öröme. -
Be lehet, de csak wxga-s tv-ken, amik kezelik a 480p-től 1080i-ig. -
Dehogy lehet! Ez nem PC!:) A konzolnak pont az a lényege hogy egy fix hardver van és erre optimalizálják a játékot, vagyis kihozzák belőle a maximális teljesítményt, ezért teszik full grafikára, a legtöbb esetben ezért nincs a konzolokon szaggatás. -
Andrásss #6927 Richard 90 szintén régi tv-d van??:D -
Richard90 #6926 hhát ez nagyon gáz 
-
Richard90 #6925 ugyanez nálam is :( -
Andrásss #6924 és az igaz hogy be lehet állítani hogy milyen grafon fussanak a játékok? Mintha valahol ezt írták volna. -
megy -
Richard90 #6922 KÖsz -
Andrásss #6921 Akkor most megy rajta vagy nem? -
Jak16 #6920 hát, 16 évesen..... -
Andrásss #6919 Akkor egy 16 éves tv-n is elfut lógás nélkül? Még pár hónapig kibírom rajta aztán ha újra lesz pénzem megveszem a monitorrakötő kábelt. Tehát megy hagyományos tv-n is. Kösz!