176876

-
szintén zenész:)
azzal a különbséggel,hogy ez az első konzolom
és őszintén megmondom,elég agresszíven ágáltam ellene,de hát a világ az megy előre,aki le akar maradni lemarad:) -
DJ BP #6997 ilyesmid van, csak 4-esben? -
Attila 007 #6996 hangfal megosztásához erősitő kell!!! -
DJ BP #6995 köszi, és a hangfalat is meg lehet osztani? vagy van hangfalad géphez és boxhoz is, külön?
szted a nyomtatóhoz való ilyen tekerős megosztó jó monitorhoz is? -
Gabe18 #6994 Hát annyit hogy tv tunerral nehogy rákösd a monitorra,mert az a gép megcsúfolása lenne.Annál még egy méretesebb normál tv is jobb akkor már.(szerintem)
Nekem ilyen elosztó van a monitorhoz.De nem olyan mint amit te belinkeltél képen,hanem ez kb még a szovjet megszállásból maradhatott itt ,legalábbis a kinézete azt a kort idézi.Egy ilyen doboz,hátulra 4 monitort lehetne dugni,aztán elöl van egy ilyen tekerő (az a leg nevetségesebb az egészen) és akkor azt 4 állásba tekerve lehet váltani melyik képet rakja ki a monitor.Szóval csúnya de használható.
De ismerösömnek van valami sima kábeles megoldás erre és a pc billentyüzeten lehet váltani a képet,de nem tudom annak mi a neve.Valami olyasmit keress. -
Hol lehet kapni azt a kütyüt amivel egér és bill köthető az xbox360.-ra? -
DJ BP #6992 és ehhez a monitoros dologhoz nem tudsz hozzászólni valamit? :) -
DJ BP #6991 Közben rájöttem :)) -
Gabe18 #6990 Most hova lett a kérdés amire válaszoltam?
-
Gabe18 #6989 Nem,de a Xbox gamepad böven van olyan jó mint bármelyik pc-s gamepad. -
az a music amiröl beséltek engem is érdekelne :D -
Köszi
-
Nem teszed rosszul elhiheted! én elvakult Pc-s voltam, istenért em beszélt volna rá senki a konzolra! (Ps2 öt is csak a DBZ gamék miatt vettem) azt most is a Gow miatt vettem 360at és ledöbbentem! húú ez télleg ilyen? és nem akad és etc.etc.!4 szal érted -
DJ BP #6985 ilyen eszközre lenne szükségem? -
DJ BP #6984 Akkor jó, oké, még elgondolkodom kell-e box, de venni fogok sztem :), annyi jót hallok ezekről az új konzolokról :) -
peter31 #6983 Persze azt is meglehet csinálni hogy két pc, de egy egér egy billentyűzet és egy monitor.
A pc tuneres megoldás szar a vga kabel a monitoron sokkal szeb képet tud adni. -
DJ BP #6982 és ez a tv tuneres megoldás hogy van pontosan? mit hova dugsz? :) -
DJ BP #6981 milyen kütyü? mint pl. nyomtatót két gépen használtunk emlékszem, és egy kapcsolóval át tudtunk váltotani, akkor ez monitorral is működik? külön lehet kapni monitorhoz is, vagy hogy van ez? bocs, ha láma kérdés :) -
Theodoric #6980 Jelváltóval megoldható, a másik módszer amit én probáltam, hogy tv-tunerrel probálom, de most a 2. kártyát viszem vissza. Elsőn a kép volt a szar és késleltetett, ezen szép, kicsit zizis és recseg a hang. Tuner ejtve, veszek tv-t... :P -
Piko888 #6979 nem kell kikapcsolni, hanem megnyomod a xbox gombot (középen a nagy) és utána Y gomb és yes. -
peter31 #6978 Van olyan kütyü amivel átlehet váltani a képet a monitoron... -
Csak eddig kellett volna visszaolvasnod!
-
olvass vissza -
DJ BP #6975 egyre jobban gondolkodom ilyen gép vásárlásán. PC monitort és hangfalat is rá lehet kötni? Ha igen, hogy lehetne azt megoldani, hogy a számítógép és az Xbox egyszerre rá legyen kötve? Úgy értem, hogy pl. dogozok a gépen, internetezek, befejezem, és egy mozdulattal áttérhetnék Xboxozoásra. Ezt hogy lehetne megoldani? Sehogy? -
Cubemaniac #6974 Lenne egy nagy bajom!
Aki látta az XBOX 360-as gears of War reklámot az tudjamiről van szó!
Nekem a Reklám zenéje kéne (Előadó, Számcím)
Ha valaki tudja az írja már le me naon bejön!!!!!!!!!!!! -
Ha játszok valami játékkal mindig ki kell kapcsolni a gépet vagy van másik módszer másik játék indítására? -
úgy raktam :)
Sima 72 cm samsung tvn .- próbálom szerintem így is überkirály a grafika , semmi szaggatás... KIRÁLY
Eddig még egy normális pofont se vittem be Final Night Round 3.-ban :D
-
Fekve tárold, egészségesebb...
-
Bence9292 #6970 Egyébként szerintem ennél nagyobb hülyeséget is kérdeztek már. És ez amúgy sem volt hülyeség. Aki nem akar az ne reagáljon rá. Írtam is, hogy aki vett az írja már meg, hogy milyen, aki nem az NE írjon... -
Bence9292 #6969 Miért? Hogy jössz te a képbe?
-
Fekve vagy állítva kell tárolnia gépet? Minden képen állítva látom, de nekem fekve jobban tetszik
és a lemezt is könnyebb kicserélni. Fekve használom nem lesz baja ?
-
Nevezzük át 'BENCE TOPIKRA' ezt a XBOX360asat -
PÜ. ment!! -
igen ez a magyar hangos!! -
Viva Pinata PAL MULTI XBOX360-WAR3X véletlenül nem ez az???
-
magyar viva pinata pontos cime mi? linket köszi -
Piko888 #6962 Srácok a gamertagnak úgye semmi köze a xboxos nickedhez?
-
Gabee667 #6961 Oké, köszi megtalátam 
-
En meg azt latom, hogy egy idiota vagy, es minden szart megkerdezel feltunesi viszketegsegbol. -
Sund #6959 XBOX Premium pack külföldi beszerzés, 1 éves garanciával + Gears of War
108900.- Ft.
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[cat_id]=10