176877
banner
  • Lizardman
    ezt már télleg neked kell megkérdezned, nemtudom... Szerintem a nagyobbak adnak hitelt is, de nemtom...
  • nightsucker
    de ott lehet hitelre is mert nincs most elég zsém.
  • Lizardman
    csak keresni kellene... egyébként majdnem az öszes online boltban (konzone, console corner, golemkonzol stb...) már alapbol kérheted flashelve is a cuccot... Utána kell nézni, és érdeklödni...
  • nightsucker
    Lécci Válaszoljatok.
  • Lizardman
    már bocsi, de azért részleteznéd egy picit? mert ez elég tág fogalom, hogy inkorrekt...
  • baak
    Hali!

Én vettem ott, inkorektek, szerintem ne vásárolj náluk. Kb. buktam 30000 Ft-ot az inkorektségük miatt:-(
  • nightsucker
    Hi.szeretném segitségeteket krni abban az ügyben hogy hol lehet olyan xbox360 at venii amit ki is lehet flashelni. mert a media marktos és a tescos az az ujfajta.lécci segitsetek mert nagyon sürgös.elöre is thx
  • rambuu
    Na akkor beszéljük meg!
  • ThugEdge
    hali
    vki nyomatja úgy,hogy tft-n xbox és pc?
    pontosabban:vga+dvi?egyik a box másika pc
    ez beválik?
    mert néztem ilyen vga elosztót,de hát ezek nevetségesen drágák, meg túl sok heylen nem is találtam
  • McW
    Tényleg lesz valami revizió hamarosan, ami orvosolja az első széria hibáit pl. túlmelegedés? Mintha ezt makogták volna az egyik boltban. Lehet érdemes lenne elhalasztani a vásárlást és várni egy ilyenre? Mit tudtok erről?
  • Lizardman
    Sziasztok!

KÉrdezném, hogy mi a véleményetek a golemkonzolrol? ÉS azon belül is az ö x360-jukrol... Valaki már rendelt onnan?
  • sector512
    Itt tudod megnézni milyen a drive, a gép hátuljára meg rá van írva mikor gyártották.
  • Me0w
    Az xboxnak meg teljesen mindegy, hogy router van-e rajta. Ahogy lejjebb irtak, lehetseges, hogy nyitnod kell portokat a routerben, hogy a kivulrol erkezo requestek eljussanak a boxhoz, de ha nincs pc kotve ra akkor nyugodtan berakhatod a boxot a DMZbe.
  • sztomy69
    A kérdés, a box érzékeli-e a routert, nem fordítva.
  • Me0w
    A router nem erzekel semmit, az csak halozati adatforgalmat szur es iranyit. Teljesen mindegy, hogy xboxot kotsz ra vagy mosogepet, ha halozati komunikaciora kepes :)
  • Me0w
    Kereso a lap aljan a baratod. Egyebkent nem kell szetszedned ha van olyan telekinetikus erod amivel lehuzod a driverol a sata kabelt es kitolod valamelyik szellozon :D
  • guardian hero
    Igen. Nálam így működik. Illetve bizonyos funkciókhoz be kell állítani a routeren két port forwardolását.
  • dbb
    Szevasztok,az lenne a kérdésem hogy ez a flashelés dolog ez hogyan müködik?mivel én nem nagyon értek hozzá legalábbis a flasheléshez így kén egy-két segitség kellene ugyanis nem nagyon akarom szétszedni a gépet szóval ha flashelni akarom múszáj szétszednem?A másik kérdésem az hogy már lehet valahol flashelni Budapesten??És ha esetleg megpróbálkoznék honnan tudok pontos leírást hogy miként és hogyan csináljam??előre is köszi
  • sztomy69
    Megmondanátok, ha van egy routerem, akkor az automatikusan észleli a box és megetek is a livera?
  • guardian hero
    Hát kábé :)
  • Me0w
    Teszkos dvd ^_^
  • guardian hero
    Mivel többféle meghajtóval gyártják, lehetnek különbségek... Én a héten vettem a teszkó féle akcióban. Nem tudom, milyen drive van benne, és azt se, hogy mikori gyártmány.
  • Gabe18
    Hát a meghajtóból nekem semmi zavaró hang nem jön.Pedig egy méterre vagyok töle.
  • guardian hero
    Na látod, pont így gondoltam megírni :)
    Alapból az enyém sem zavaró, vagyis nem a ventikkel van gond, viszont a meghajtó hangja az nagyon durva... mint a régi 52x-es CD meghajtók közül a rosszabbak. Pedig - természetesen - eredeti lemez van benne.
  • Gabe18
    És ezt én hogy irjam meg?Ugyanis az hogy "zug mint állat" az nem egy elfogadott mértékegység,tehát nem tudom hogy amit én hallok az neked a "zug mint állat" kategória vagy sem.
    Alapban az én gépem nem,legalábbis engem nem zavar.Van rajta egy hátsó extra hütő,na az bekapcsolva már hallható de nem zavaró (nekem).
    Viszont volt nálam egyszer egy gép,amiben a saját ventik voltak megpiszkálva hogy jobban hűtsön,na annak olyan hangja volt hogy 2 szobával odébb is hallani lehetett.
  • guardian hero
    Csak tudnám mi köze ennek az X360-hoz... inkább azt írjátok meg, hogy nektek is zúg-e a gépetek mint állat, vagy sem?
  • Gabe18
    Gondolom mert töltenek még onna sokan mások aztán nem birja a rendszer.Majd éjjel felgyorsul talán...
  • Jak16
    fuh, mire nem képes ez a Total Commander :D
  • Jak16
    én miért csak 50kb/secel ok tölteni a Play Warezről, amikor 130 kéne tépnie???? A kiirásnál minden zöld szinű...
  • Kenarf
    Szerintem csak visszafele kompatibilis ami XBOX360ra keszult az nem indul sima XBOXon ami ami sima XBOXra pl: Halo2 az meg megy nekem 360-an, bar azert nem pazarlom a penzt azokra csak kifjezetten 360ra irt jatekot veszem.
  • guardian hero
    Nekem is nagyon hangos, főleg mikor pörgeti a DVD-t...
  • suncee
    PS2 slim utan megvan a masodik konzolom is, de egy kerdesem lenne, mindenkinek ilyen iszonyat hangos a doboza, vagy en fogtam ki egy szart?

mert azert ez dobbenetes
  • Attila 007
    tényleg, miért nem olyan kérdésekkel foglalkozik a topic amivel kéne? üdv
  • Piko888
    Srácok a pc-s logitech dual action-os gamepadot lehet használni a 360-hoz?
  • Theodoric
    #1 akkor nem kell sokat várni és a konzol lesz a következő főbünös, a sátán eszköze, a társadalom korcsolulásának legföbb oka :D

#2 már másik topic témája :D
    Gondoltam nem itt fejtegetem mi mindennel játszok még az ágyban az asszonnyal, ha már leraktam az kontrollert :D
  • Me0w
    #1:

Mindig ra kell szallni valamire, amivel meg lehet magyarazni par elmeroggyant tenykedeseit. Mert azt, hogy maga a tarsadalom van elbaszva, azt senki nem vallalja fel. Ilyenkor jonnek a vadaskodasok, mint a 90'-es evekben a P&P (pen & paper) szerepjatekok ellen, hogy alomvilag meg ilyenek - rengeteg szerencsetlen gyerek lett eltiltva a barataitol, megfosztva a szorakozasatol par turbo-szulo miatt, akik bedoltek ennek, hogy a hianyos/szar nevelesuk helyett a gyerek heti 3 oras barataival toltott nagyreszt aggresszio-mentes jateka felelos mindenert. Most 2000-tol a szamitogepes jatek lett a _gonosz_, termeszetesen az online es lovoldozos jatekok vezetnek.

Egyertelmuen elhiszem, hogy ha valaki beteg, es szar nevelest kapott - vagy csak egyszeruen elhanyagoltak, vertek, megfelemlitettek, megalaztak - az agressziva valhat egy-egy jatek utan, de az isten szerelmere, a tobbtizmillio jatekosbol eddig talan 10-20 ilyen esetre derult feny. Naponta Magyarorszagon legalabb 10-en halnak meg az utakon. Elhiszem hogy ennek nincs hirerteke, mig annak, hogy valaki a "Gonosz es addiktiv jatek hatasara amokfutasba kezdett" - annak van. Majd leszoknak errol a faszsagrol is, legkozelebb mar be fogjak tiltani a Playboy channelt mert a ferfiak ettol felizgulnak es emiatt van a sok nok ellen elkovetett eroszak.

#2: En az agyban a felsegemmel szoktam jatszani, igaz az nem vezetek nelkuli, de szerintem kiralyabb ;D
  • Theodoric
    Nagyon elkanyarodott a topic a témájától :)
    Annyit azért hozzáteszek, hogy a sima rablógyilkosok, pervez, meg élvezetből ölőknél mit tartanak elsödleges indoknak, ami miatt tette? Mert ahogy mondtátok akkor mozit,tv adókat stb. be kéne záratni, hogy ne legyen esély, de persze akkor meg feketén virágozna fel mindez.
    Nem birják felfogni, hogy félre- vagy egyáltalán nem nevelt gyerekeknél fordul elő ez, hogy nem képesek reálisan gondolkodni, nem ismerik a szociális normákat. Egy értelmes ember tudja fiatalon is hogy az csak egy játék, ott szabad tombolni, és azt nem akarja az életben is véghezvinni, hiszen a gépen kiélheti magát... De ha az ilyen kölyköknél mint ez, szarnak rá, akkor nesze... a hülye gyökér nem tud magával mit kezdeni és ez lesz. Csak könnyű ráfogni a játékokra. Az már nehezebb, hogy a családok figyeljenek már a hülye gyerekükre, nehogy ilyen agybeteg legyen belöle...

És a topichoz: Megvettem a tv-t is... 100hz-es 72centis, de a monitor után szokatlan ez a felbontás meg képponttávolság, meg hogy a feliratok a felbontás miatt kissé homályosak a monitor képéhez képest :D
    De az ágyból játszani vezeték nélkül vmi nagyon király :)
  • sector512
    Azt nem tudom hogy akkor az erőszakos filmeket miért nem tiltják be. Attól hogy nem interaktív ugyanolyan rossz hatással lehet mindenkire. Beteg aki ezt kitalálta. Biztos valami vén fasz lehet. Előbb-utóbb csak kihalnak az ilyenek :)
  • ReaL KiLLeR
    nemazér de csak nem gondolják azt hogy a hardware és szoftver gyárto cégek egy ijen hüje idiota törvény miatt mennyenek csödbe? ezek a gamek átalába nem a 10év alatti korosztálynak készülnek és pl fps-ek azok amikben a graf.ra leginkább gyurnak a fejlesztök másba nem de ha ugy lenne akkorse érdekelné a 10év alattiakat ez hogy hogynézki a game szal 1 p2 is jo nekik gumimacizni, a 10éven felülieket meg már nem k5né le az adott játék...
    ha mindenhol ez a törvény lenne akkor 5éven belül annyi lenne a pc-s/video game piacnak
    ésakkor a filmek? asse szabad nézni? ottis ölnek... és mind1 hogy én csinálom vagy nem, ha nem ártok a képernyön levö embernek uccse semmit mer az nem él...végigvittem a CoD2-t mos tömeggyilkos vok?
    sok fogyatékos elborult agyu 10en éves gyilkos miatt meg nem mondok le semmiröl...mer ez ojan mintha pl. nem árulnának görkori-t mer a bénákra meg vakokra veszéjes...dehát nem azoknak van...agybeteg gyilkospalánték is mennyenek javitoba ne a kárunkra szürják öket...
    ugyis mind1 mer a család + törödés és nevelésen mulik hogy ijen lex a gyerek vagy nem...
    szal filmeket se nézhetünk mer lehet hogy elöhozza a hajlamokat eggy véres jelenet a betegagyu selejtekböl
    az összes szorakoztato elektronikai cikket be kell tiltani, a cégeket meg bezáratni akik ijet készitenek...
    rádio van azt kész, meg politika
  • ReaL KiLLeR
    jah :D:D:D:D:D oan szánalom plussz
    nemazé de tök norm. dolog ijen gameket késziteni mér csak sims-ek l1enek? vagy The Fighter GumiMaciZ-ek? köszi nemakarok gumibogyokkal dobálozni
    GTA se szabad meg ijenek hát bazz akko ha vki ijennek 6ására gyilkol akkor az enélkül is agybeteg volt annakmeg ugyis elmegyogyban a heje alapbol
    engem kapjon el a rendör azt majd meguszom mer öt agyonverem és nemtuti hogy emberszerü mer gerinctelen és a többit is
    quakezzünk azér nembántanak
    nemazér deaz eggy virtuális világ mos tökmind1 hogy embereket ölök vagy Csörikéket mer fegyverem az igyis lenne igyis "ölnék" és igyis élvezném csak nem mesélnék rola másoknak...vagy bántalmazásnak hiszik? jaj hát könyörgöm hova fajul ez a társadalom...annyira önmagát korlátozo feleslegesen hogy az nemigaz