176876

-
Játszunk. Ma a GOW-al játszottunk fél kilencig coop módban. Mivel holnap iskola, megbeszéltük, hogy holnap folytatjuk. Remélem nemsokára te is veszel egy gépet.
-
köszike mind2nek :)
annyit tuttam hogy volt oszt.társam az xbox 1-ét csináltatta meg 5ért, nah majd meglátom attolfügg milyen drive van benne hogy kire bizom, magamra vagy az ottaniakra :) bár a gari az kell szal...:) nem azér mer ojan barbár vok:D -
szeva!
nyomjátok a gyerkőccel???
hol tart a birodalom??
-
MrW #7156 köszee -
peter31 #7155 Ha visszaolvasnál rájöhetnél ki a tapasztalt de ha a keresőbe beírod a flash szót akkor is kidob egy rakat hozzászólást. -
Szia smile! 
Jellemző a 10 az igaz, de 5-ért is megcsinálják. -
5-15e ft között...ki mennyiért vállalja be...
jellemző a 10e ft! -
szerinted? elég hülye kérdés volt...... x360 kontroller kell hozzá más nem jó..... -
Elmégy egy konzolboltba, elmondod, hogy mi a kívánságod. Ha számodra kedvező választ kapsz, (flash) akkor megveszed. Ha nem, akkor mész egy "ojan" helyre ahol vállalják. -
Gabe18 #7150 Gary Jules - Mad World
Ez mekkorát fogott ezzel a gears of War videóval... Lehet eddig a kutya nem ismerte (én biztos nem) de most már az egész világ... -
MrW #7148 Sziasztok!
Vki meg tudná mondani, hogy mi is a zenéje az uj GOW trailernek?olyan ismerős, de nemvágom.
ha vki szeretné letölteni ---->
http://www.gamer365.hu/_game/57/4557/media/xblm_gow_tv_lq.avi
csak 10mb -
azér irtam hogy ha nem public akkor jöhet a privi ha tudja vki a pontos választ, de nem kérdezhetem privibe mer nem tuti hogy akit kérdezek tudja, igy nagyobb az esélye annak hogy elolvassa egy olyan is aki télleg tudja a választ. nem irhatok csomo mindekinek privit :(
nyilván nem örülnének...mert a dolog illegal és eféle hirük szét terjesztése nem érné meg nekik...de egy ár kéne hogy mennyi a flesselés a legtöbb hejen ahol vállalják... :) -
Miért nem hívod fel öket, hogy ÁFÁS, vagy sem?? Egyébként előbbi. -
peter31 #7145 Hagyjátok már ezt az itt flashalnek ott flashelnek dolgot oda kell menni megkérdezni, hogy bevállalják-e. Szerintetek a boltok szervizek örülnek itt a kéretlen reklámjaitoknak. Ez lehetne privátban is nem? -
és OTT mennyibe kerül a flashelés? mer erröl lövésem sincs mennyi lehet
ha nem public akkor privibe plz
és arra nemkaptam választ hogy a 74990 a core pack-ra a konzol studioban áfás ár vagy még +20% ehhez és akkor kapom meg csak azt...? nacsak azér mer médiába 89e a core...
és konzol studioba is válallnak flesselést? mer ezis ojasmi jellegü mint amire attál linket...az a platinum shop
megcsinálnám én mer vágom csak mivan ha ms28-as a drive ha samsung 1átalán...nekem intel chipset-es lapom van és ezzel a tipussal voltak prob.-ok vkiknél...sokaknak viszont jo volt mégis...ha meg ujfajta hitachi LG-s akkor azzal otthon még nemlet semmit kezdeni... -
#7130 -
peter31 #7142 miért gondolod ezt? -
Azt hiszem ma sem keltem fel hiaba.
-
peter31 #7140 nem -
Nem tudom, de ha veszel egy gépet, akkor kiderül. Ha van ilyen kontrollered, akkor ugye az nem plusz kiadás. Ha meg nincs akkor... -
Kemény vagy wazze! Kökemény!
-
Piko888 #7137 Srácok a pc-s logitech dual action-os gamepadot lehet használni a 360-hoz? -
He lol akkor szerinted hol érné megvenni. Bár igaz kb én csak 1hónap mulva veszem. -
baak #7135 Ha vásárolni szándékozol akkor szívesen megteszem magánban! Hidd el nem a levegőbe beszélek. Elég annyi, hogy azóta amióta volt az afférunk azóta nem látom msn-en. Már ez is jelzés értékű! -
Öcsém te aztán tudsz fogalmazni meg írni. 
-
köszi és a kedvezőbb árú helyet nem feded fel?:) -
peter31 #7132 Hiányozni fogsz. 
-
2006. szeptember 9-én gyártott, Samsung drive-os modell. -
szidol te rohadt kis köcsög ide se jövök többet bazze baszad szájba anyádad és vele beszélj igyte parszt bunkó -
Tanulj meg olvasni bazmeg, vagy vedd fel a kurva telefont es BESZELJ veluk. Tudod hogy kell telefonalni, ne adj isten e-mailt irni? -
moizesk #7128 Privát üzletkötő vagyok és különféle termékeket tudok importálni, de most külön kiemelem a legjobb ajánlat XBOX 360-on van ide Magyarországra meg Szlovákiába mert mindig itt a legalacsonyabb a konzoleladás. Egy német distributor céggel vagyunk összeköttetésbe. Egy e-mailt kell küldeni nekem melyre kapsz egy válasz e-mailt melyben benne van a menete az egésznek. 59-60 ezerre jön ki az ára. Mínusz-plussz 1000 forint attól függően hogy hova kell házhoz szállítani. De e-mailen információkkal részletekkel szolgálunk. hitelkártya sem szükséges. De ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel email: [email protected] -
Én vettem egy ilyen vga elosztót nemrégiben. 3600 pénz volt.
Ezt a fajtát ajánlom mert viszonylag olcsó, könnyen kezelhető és korszerü / scroll lock 1-2 váltás billröl/, semmi bezavarás. De látom itt 2x annyiba került én kicsit kedvezőbb áron kaptam.Jaht -
muhhaha -
Hali.
Tudja valaki,hogy hogy lehet xbox360-as játékokat kiírni?
Köszi.... -
nem tudnál magad utána nézni? Már bocs, hogy ezt mondom, de minden meg lett mondva, azt ne várd, hogy a szádba rágjuk... -
és hitel van
-
és itt flashelik is
-
Kenarf #7121 platinumshop.hu -
és melyikek a nagyok -
ezt már télleg neked kell megkérdezned, nemtudom... Szerintem a nagyobbak adnak hitelt is, de nemtom...