176876
banner
  • tejföl
    Játszunk. Ma a GOW-al játszottunk fél kilencig coop módban. Mivel holnap iskola, megbeszéltük, hogy holnap folytatjuk. Remélem nemsokára te is veszel egy gépet.
  • ReaL KiLLeR
    köszike mind2nek :)
    annyit tuttam hogy volt oszt.társam az xbox 1-ét csináltatta meg 5ért, nah majd meglátom attolfügg milyen drive van benne hogy kire bizom, magamra vagy az ottaniakra :) bár a gari az kell szal...:) nem azér mer ojan barbár vok:D
  • öregharcsa
    szeva!

nyomjátok a gyerkőccel???
    hol tart a birodalom??
  • MrW
    köszee
  • peter31
    Ha visszaolvasnál rájöhetnél ki a tapasztalt de ha a keresőbe beírod a flash szót akkor is kidob egy rakat hozzászólást.
  • tejföl
    Szia smile!
    Jellemző a 10 az igaz, de 5-ért is megcsinálják.
  • öregharcsa
    5-15e ft között...ki mennyiért vállalja be...
    jellemző a 10e ft!
  • rorr
    szerinted? elég hülye kérdés volt...... x360 kontroller kell hozzá más nem jó.....
  • tejföl
    Elmégy egy konzolboltba, elmondod, hogy mi a kívánságod. Ha számodra kedvező választ kapsz, (flash) akkor megveszed. Ha nem, akkor mész egy "ojan" helyre ahol vállalják.
  • Gabe18
    Gary Jules - Mad World

Ez mekkorát fogott ezzel a gears of War videóval... Lehet eddig a kutya nem ismerte (én biztos nem) de most már az egész világ...
  • MrW
    Sziasztok!

Vki meg tudná mondani, hogy mi is a zenéje az uj GOW trailernek?olyan ismerős, de nemvágom.

ha vki szeretné letölteni ---->
    http://www.gamer365.hu/_game/57/4557/media/xblm_gow_tv_lq.avi
    csak 10mb
  • ReaL KiLLeR
    azér irtam hogy ha nem public akkor jöhet a privi ha tudja vki a pontos választ, de nem kérdezhetem privibe mer nem tuti hogy akit kérdezek tudja, igy nagyobb az esélye annak hogy elolvassa egy olyan is aki télleg tudja a választ. nem irhatok csomo mindekinek privit :(
    nyilván nem örülnének...mert a dolog illegal és eféle hirük szét terjesztése nem érné meg nekik...de egy ár kéne hogy mennyi a flesselés a legtöbb hejen ahol vállalják... :)
  • tejföl
    Miért nem hívod fel öket, hogy ÁFÁS, vagy sem?? Egyébként előbbi.
  • peter31
    Hagyjátok már ezt az itt flashalnek ott flashelnek dolgot oda kell menni megkérdezni, hogy bevállalják-e. Szerintetek a boltok szervizek örülnek itt a kéretlen reklámjaitoknak. Ez lehetne privátban is nem?
  • ReaL KiLLeR
    és OTT mennyibe kerül a flashelés? mer erröl lövésem sincs mennyi lehet
    ha nem public akkor privibe plz
    és arra nemkaptam választ hogy a 74990 a core pack-ra a konzol studioban áfás ár vagy még +20% ehhez és akkor kapom meg csak azt...? nacsak azér mer médiába 89e a core...
    és konzol studioba is válallnak flesselést? mer ezis ojasmi jellegü mint amire attál linket...az a platinum shop
    megcsinálnám én mer vágom csak mivan ha ms28-as a drive ha samsung 1átalán...nekem intel chipset-es lapom van és ezzel a tipussal voltak prob.-ok vkiknél...sokaknak viszont jo volt mégis...ha meg ujfajta hitachi LG-s akkor azzal otthon még nemlet semmit kezdeni...
  • Me0w
  • peter31
    miért gondolod ezt?
  • Me0w
    Azt hiszem ma sem keltem fel hiaba.
  • peter31
    nem
  • tejföl
    Nem tudom, de ha veszel egy gépet, akkor kiderül. Ha van ilyen kontrollered, akkor ugye az nem plusz kiadás. Ha meg nincs akkor...
  • tejföl
    Kemény vagy wazze! Kökemény!
  • Piko888
    Srácok a pc-s logitech dual action-os gamepadot lehet használni a 360-hoz?
  • rambuu
    He lol akkor szerinted hol érné megvenni. Bár igaz kb én csak 1hónap mulva veszem.
  • baak
    Ha vásárolni szándékozol akkor szívesen megteszem magánban! Hidd el nem a levegőbe beszélek. Elég annyi, hogy azóta amióta volt az afférunk azóta nem látom msn-en. Már ez is jelzés értékű!
  • sector512
    Öcsém te aztán tudsz fogalmazni meg írni.
  • ThugEdge
    köszi és a kedvezőbb árú helyet nem feded fel?:)
  • peter31
    Hiányozni fogsz.
  • guardian hero
    2006. szeptember 9-én gyártott, Samsung drive-os modell.
  • nightsucker
    szidol te rohadt kis köcsög ide se jövök többet bazze baszad szájba anyádad és vele beszélj igyte parszt bunkó
  • Me0w
    Tanulj meg olvasni bazmeg, vagy vedd fel a kurva telefont es BESZELJ veluk. Tudod hogy kell telefonalni, ne adj isten e-mailt irni?
  • moizesk
    Privát üzletkötő vagyok és különféle termékeket tudok importálni, de most külön kiemelem a legjobb ajánlat XBOX 360-on van ide Magyarországra meg Szlovákiába mert mindig itt a legalacsonyabb a konzoleladás. Egy német distributor céggel vagyunk összeköttetésbe. Egy e-mailt kell küldeni nekem melyre kapsz egy válasz e-mailt melyben benne van a menete az egésznek. 59-60 ezerre jön ki az ára. Mínusz-plussz 1000 forint attól függően hogy hova kell házhoz szállítani. De e-mailen információkkal részletekkel szolgálunk. hitelkártya sem szükséges. De ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel email: [email protected]
  • Ma2ska
    Én vettem egy ilyen vga elosztót nemrégiben. 3600 pénz volt.
    Ezt a fajtát ajánlom mert viszonylag olcsó, könnyen kezelhető és korszerü / scroll lock 1-2 váltás billröl/, semmi bezavarás. De látom itt 2x annyiba került én kicsit kedvezőbb áron kaptam.Jaht
  • Bendy
    muhhaha
  • kolbi870315
    Hali.
    Tudja valaki,hogy hogy lehet xbox360-as játékokat kiírni?
    Köszi....
  • Lizardman
    nem tudnál magad utána nézni? Már bocs, hogy ezt mondom, de minden meg lett mondva, azt ne várd, hogy a szádba rágjuk...
  • nightsucker
    és hitel van
  • nightsucker
    és itt flashelik is
  • Kenarf
    platinumshop.hu
  • nightsucker
    és melyikek a nagyok
  • Lizardman
    ezt már télleg neked kell megkérdezned, nemtudom... Szerintem a nagyobbak adnak hitelt is, de nemtom...