176876

-
honnan veszed hogy tré.
kb 5 fajta DL létezik egyelőre forgalomban és max 3 helyen gyártyák és még nem hamisítják.
nem arita és princo gyártmányok.több mint 1 éves traxokat beteszek bármikor és 100% futnak,akármiben.
te döntesz,árban majnem egyformák.nekem bevált,írótól is függ!!! -
thx -
Sund #7197 kurvára, mert az Überkonzolban Premium+GOW 108 ezer. És csak Budapestig kell utaznod.
-
zsolt2800 #7196 köszi
-
karel71 #7195 Nekem a premium systemet ingyen flashelték. Így volt 105 ezer. -
mindegyik flashelhető szvsz -
zsolt2800 #7193 Holnap szertenék boxot venni, amik a Tescoban vannak azok flashelhetők? -
Hell, nemtudjátok mennyi joyt tudonk hozzá "csatlakoztatni" a gépemhez max?? -
Nekem pestrol az ut miatt kb a + kontroller lenne a nyereseg benne, es ha barmi baja van, akkor meg szoppantok, mert 8k/ut aron viszem vissza hozzajuk. -
Andrásss #7190 csak 109000 körül van (amugy sokkal jobban megéri ott megvenni mint itthon)pl:GEARS OF WAR + még egy joystick -
Tony Montana #7189 Mivel irjatok ki a gameket ? Melyik DVD a legjobb sztetek ? Traxxdata nagyon tre ? :) -
Remek, garis gondokkal meg 3 naponta jarsz hozzajuk, mi? A 434 juro meg 115 penz :P -
Gabe18 #7187 Vagy pc-re már...Hülye vagyok. Monitor az a pc. -
Bence9292 #7186 Hát ja. De azért megnézem, ha már ott járok, hátha valami csoda folytán...
-
Gabe18 #7185 Szerintem Tescoban nem fogsz kapni olyan kábelt amivel a 360-at pc-re kötöd.Mivel annak a Xbox-ba menő része elég speciális.Kifejezetten konzol boltban keresd. -
Bence9292 #7184 Bejött, köszi,de már nem kell! ;) -
Bence9292 #7183 A link sajna rossz. Kérlek linkeld be újra a jót vagy tedd fel külön a képet valahová, mert nem látom. Az XBOX gamecard regisztráció jön be helyette. -
Bence9292 #7182 Thx. Megyek a tecsóba és, ha van akkor veszek is.
-
Ilyen A lényeg hogy olyan legyen a vége mint ami belemegy a videokártyádba is a monitorból. -
Bence9292 #7180 Kérlek írd le, hogy mi a kábel neve vagy valami, hogy ismerném meg, mert fater ért a kábelekhez, de ő most nincs itthon és mennék a TESCO-ba és vennék egyet. Csak a neve kéne vagy, hogy miről ismerem meg, hogy néz ki. Bocsi az amatőr kérdés miatt. Köszi! -
Andrásss #7179 Emberek, most fogok Ausztriába menni PREMIUM pakkért, 2 joy-jal, GEARS OF WAR-ral csak 434 EURO!!!!! CSAK MENJEN A RÉGI VIDEOTON TV-men!!!!!!!!!!! -
Húhú jöttem vitatkozni -
Hi!Eddig nem sikerált feltennem a media centert(livera simán reggeltem routeren keresztül csinálom) valahol olvastam hogy nem a hozzá adott kábellel kell a routerbe dugni hanem patch kábellel vettem is és ezzel van összekötve.Ha valaki tudja hogy kell feltenni a media centert irja meg nem látja a x360 a gép ezt irta az a progi amit fel kell tenni. -
picit rákattantam én is a témára, ha vki vett a győri saturnban, rámprivizne, érdelekne milyen drive-os, esetleg errefele hol lenne "célszerű", köszi -
Persze, lehet hozzá kapni kábelt. -
peter31 #7174 #5928 -
Bence9292 #7173 A monitorra rá lehet valahogy kötni? -
Na neeeeeeee
-
gabeszovicska #7171 én is most szeretnék x-boxot venni de nem nagyon értek hozzá így lenne pár kérdésem ,remélem ti mint nagy x-boxosok feleltek:
1. van -e különbség x-box360 és x box 360 közt? (gondolok itt arra hogy mindegyik be tudja -e olvasni a pluszos,minuszos, újra írható,kétrétegű dvd-ket
2. ti mit kezdtek a 6gigás játékokkal? kiírjátok 2 rétegű dvd-re? egyáltalán beolvassa az írott 2 rétegű dvd-t? vagy arra szolgál a20gigás vinyó amit adnak hozzá?
3. lehet már chipeltetni x-box 360-ast? és mennyibe kerül?
4. ha megveszem a gépet mire fighyeljek esetleg? miylen tartozékok legyenek benne mindenféleképpen a alapcsomagba? gondolok itt memóriára pl meg hogy hány megás legyen meg adnak hozzá 20gigás vinyót stb.
5. ha a 20gigás vinyóra másolom a netröl letöltött gamet
akkor is ki kell chipeltetni a gépemet? vag yaz csak ha dvd-röl akarom futattni a játékot akkor érvényes?
-
Bence9292 #7170 Majd írjatok időpontot, hogy mikor mentek GoW CO-OP-ozni. Én vasárnap délután ráérek. Akkor nyomhatnánk egy GOW-ot. Üdv a suliból
-
Azert sok szerencset! -

-
peter31 #7167 Igen hallottam, hogy ott forró a hangulat... -
az tele van khm.. "más" emberekkel....én meg azt kihagynám -
peter31 #7165 Gondolom akkor nem az RTL-ben. Ne add fel harcsa! -
jah...világosító vagyok...
tejföl:
köszi...én is remélem.. -
Sajnálom. Őszintén remélem, hogy megmarad a munkahelyed. Én két évvel ezelőtt hasonló cipőben jártam, megszünt a munkaviszonyom. -
peter31 #7162 médiába melózol? -
erre egyenlőre nincs esély 
a cégnél leépítés lesz a "jó" nézettség miatt...ki tudja kit nyomnak ki...(kb 120 embert) -
Vegyél egy gépet! Egy hónap ingyen live-ot kapsz, felveszel a barátlistádra néhány embert, és ott élőben biztos segít neked valaki.