176876
banner
  • carterx
    honnan veszed hogy tré.
    kb 5 fajta DL létezik egyelőre forgalomban és max 3 helyen gyártyák és még nem hamisítják.
    nem arita és princo gyártmányok.több mint 1 éves traxokat beteszek bármikor és 100% futnak,akármiben.

te döntesz,árban majnem egyformák.nekem bevált,írótól is függ!!!
  • öregharcsa
    thx
  • Sund
    kurvára, mert az Überkonzolban Premium+GOW 108 ezer. És csak Budapestig kell utaznod.
  • zsolt2800
    köszi
  • karel71
    Nekem a premium systemet ingyen flashelték. Így volt 105 ezer.
  • james69holden
    mindegyik flashelhető szvsz
  • zsolt2800
    Holnap szertenék boxot venni, amik a Tescoban vannak azok flashelhetők?
  • tobias88
    Hell, nemtudjátok mennyi joyt tudonk hozzá "csatlakoztatni" a gépemhez max??
  • Me0w
    Nekem pestrol az ut miatt kb a + kontroller lenne a nyereseg benne, es ha barmi baja van, akkor meg szoppantok, mert 8k/ut aron viszem vissza hozzajuk.
  • Andrásss
    csak 109000 körül van (amugy sokkal jobban megéri ott megvenni mint itthon)pl:GEARS OF WAR + még egy joystick
  • Tony Montana
    Mivel irjatok ki a gameket ? Melyik DVD a legjobb sztetek ? Traxxdata nagyon tre ? :)
  • Me0w
    Remek, garis gondokkal meg 3 naponta jarsz hozzajuk, mi? A 434 juro meg 115 penz :P
  • Gabe18
    Vagy pc-re már...Hülye vagyok. Monitor az a pc.
  • Bence9292
    Hát ja. De azért megnézem, ha már ott járok, hátha valami csoda folytán...
  • Gabe18
    Szerintem Tescoban nem fogsz kapni olyan kábelt amivel a 360-at pc-re kötöd.Mivel annak a Xbox-ba menő része elég speciális.Kifejezetten konzol boltban keresd.
  • Bence9292
    Bejött, köszi,de már nem kell! ;)
  • Bence9292
    A link sajna rossz. Kérlek linkeld be újra a jót vagy tedd fel külön a képet valahová, mert nem látom. Az XBOX gamecard regisztráció jön be helyette.
  • Bence9292
    Thx. Megyek a tecsóba és, ha van akkor veszek is.
  • sector512
    Ilyen A lényeg hogy olyan legyen a vége mint ami belemegy a videokártyádba is a monitorból.
  • Bence9292
    Kérlek írd le, hogy mi a kábel neve vagy valami, hogy ismerném meg, mert fater ért a kábelekhez, de ő most nincs itthon és mennék a TESCO-ba és vennék egyet. Csak a neve kéne vagy, hogy miről ismerem meg, hogy néz ki. Bocsi az amatőr kérdés miatt. Köszi!
  • Andrásss
    Emberek, most fogok Ausztriába menni PREMIUM pakkért, 2 joy-jal, GEARS OF WAR-ral csak 434 EURO!!!!! CSAK MENJEN A RÉGI VIDEOTON TV-men!!!!!!!!!!!
  • Banano007
    Húhú jöttem vitatkozni
  • Röfikapitány
    Hi!Eddig nem sikerált feltennem a media centert(livera simán reggeltem routeren keresztül csinálom) valahol olvastam hogy nem a hozzá adott kábellel kell a routerbe dugni hanem patch kábellel vettem is és ezzel van összekötve.Ha valaki tudja hogy kell feltenni a media centert irja meg nem látja a x360 a gép ezt irta az a progi amit fel kell tenni.
  • B@ldrick
    picit rákattantam én is a témára, ha vki vett a győri saturnban, rámprivizne, érdelekne milyen drive-os, esetleg errefele hol lenne "célszerű", köszi
  • sector512
    Persze, lehet hozzá kapni kábelt.
  • peter31
  • Bence9292
    A monitorra rá lehet valahogy kötni?
  • sector512
    Na neeeeeeee
  • gabeszovicska
    én is most szeretnék x-boxot venni de nem nagyon értek hozzá így lenne pár kérdésem ,remélem ti mint nagy x-boxosok feleltek:

1. van -e különbség x-box360 és x box 360 közt? (gondolok itt arra hogy mindegyik be tudja -e olvasni a pluszos,minuszos, újra írható,kétrétegű dvd-ket

2. ti mit kezdtek a 6gigás játékokkal? kiírjátok 2 rétegű dvd-re? egyáltalán beolvassa az írott 2 rétegű dvd-t? vagy arra szolgál a20gigás vinyó amit adnak hozzá?

3. lehet már chipeltetni x-box 360-ast? és mennyibe kerül?

4. ha megveszem a gépet mire fighyeljek esetleg? miylen tartozékok legyenek benne mindenféleképpen a alapcsomagba? gondolok itt memóriára pl meg hogy hány megás legyen meg adnak hozzá 20gigás vinyót stb.

5. ha a 20gigás vinyóra másolom a netröl letöltött gamet
    akkor is ki kell chipeltetni a gépemet? vag yaz csak ha dvd-röl akarom futattni a játékot akkor érvényes?
  • Bence9292
    Majd írjatok időpontot, hogy mikor mentek GoW CO-OP-ozni. Én vasárnap délután ráérek. Akkor nyomhatnánk egy GOW-ot. Üdv a suliból
  • Me0w
    Azert sok szerencset!
  • öregharcsa
  • peter31
    Igen hallottam, hogy ott forró a hangulat...
  • öregharcsa
    az tele van khm.. "más" emberekkel....én meg azt kihagynám
  • peter31
    Gondolom akkor nem az RTL-ben. Ne add fel harcsa!
  • öregharcsa
    jah...világosító vagyok...

tejföl:
    köszi...én is remélem..
  • tejföl
    Sajnálom. Őszintén remélem, hogy megmarad a munkahelyed. Én két évvel ezelőtt hasonló cipőben jártam, megszünt a munkaviszonyom.
  • peter31
    médiába melózol?
  • öregharcsa
    erre egyenlőre nincs esély
    a cégnél leépítés lesz a "jó" nézettség miatt...ki tudja kit nyomnak ki...(kb 120 embert)
  • tejföl
    Vegyél egy gépet! Egy hónap ingyen live-ot kapsz, felveszel a barátlistádra néhány embert, és ott élőben biztos segít neked valaki.