176876
banner
  • Röfikapitány
    Szia!Nekem tetszik a játék!Ami gond van vele az egyedül az irányíthatóság!Azt kicsit szokni kell , nem egyszerű.De ha belejössz akkor ..krrrrrrr brutál!:)
  • tejföl
    Vedd fel a fiamat a barátlistára, ha gondolod : Barnabas95HUN. Ő többet van a live-on, mint én.
  • Mor3llo
    jóvan az ott .D
  • Ioles
    Sima TV is megy csak nem lesz olyan szép a kép mint monitoron és HDTV-n
  • Mor3llo
    tom h lami kérdés, de az Xbox csak monitoron megy, vagy a sima tv is jó ? ¢¢
  • Lizardman
    menj fel youtube.com -ra, ott ird be, hogy superman returns xbox 360 game play , és egy csomo találatot kiad, van amelyik nagyon jo minöségü, és jol meg lehet álllapitani, hogy milyen is a játék...
  • Gabe18
    Borzalmas...
  • ThugEdge
    superman returns gém milyen?
  • carterx
    tudod hogy nem kell kibontani a dátum miatt mert van a dobozon az a kis kinyitható ablakocska valahol és alatta ott díszeleg a sorozatszám és a gyártási dátum.
    az enyém 2006.06.hó
  • revolit
    nos igen, hacsak nem tudja a boltos h milyen van benne (egyébként külső jel, most jut az eszembe, van egy bizonyos dátum, nem emléxem mikor, na ha akkor gyártották akkor tuti samsungos) akkor kétlem h van választásunk nekünk szegény vásárlóknak...:( legalábbis az én meglátásom az h nem fogják a kedvünkért a raktáron lévő xboxokat elkezdeni bontogatni.:)
  • revolit
    nos igen, hacsak nem tudja a boltos h milyen van benne (egyébként külső jel, most jut az eszembe, van egy bizonyos dátum, nem emléxem mikor, na ha akkor gyártották akkor tuti samsungos) akkor kétlem h van választásunk nekünk szegény vásárlóknak...:( legalábbis az én meglátásom az h nem fogják a kedvünkért a raktáron lévő xboxokat elkezdeni bontogatni.:)
  • carterx
    persze hogy látom...hm

nem miattam kérdezgetem,hanem akik nem tudnák,azok ha elolvassák az okosságokat akkor tudják mikor odamennek a boltba.
    nekem már megvan a kicsike,lassan 1 hetes lesz.
  • revolit
    amúgy nem kell szétszedni, elég ha kicsomagolja, nem azért van kiszedve a gépből, ha megnézed a képet, láthatod h elég ha kinyitja a DVD-rom-ot és felismerhető.
  • revolit
    Sajnos nincsenek. a kedves boltost noszogatni kell hacsak nem tudja h biztosan milyen fajta van benne:(
  • carterx
    kössz,de ha a kedves boltos nnem szedi szét a kedvéért akkor,esetleg külső jelek vannak?
  • ThugEdge
    van itt olyan,aki alá tudja támasztani,hogy a splinti da x360-on más volt mint pc-n?esetleg példákkal?
    mert akkor beszerezném
  • Röfikapitány
    Pedig ezen a forumon olvastam erről!Csak nem találom sehol.No mindegy.
    A másik kérdésem is nyitott.A gépet a routererl nem a hozzá adott netes kábellel kötöttem össze hanem patch kábellel (azt olvastam ezzel kell)Lehet ezért nem tudtam megcsinálni a media centert a x360-ra?Mert nem látta a gép a x360-at!Ehez kellene help mert eleinte csak ez miatt vettem routert.Köszi!
  • revolit
    Üdv!
    Innen:
  • carterx
    csa.

azt honnan tudja a vevő hogy most samsung,avagy hitachi olvasója van e?
  • Andrásss
    Köszi GABE18! Egyébként SCART-os a tv.
  • Jak16
    egy iylen nekem is elkélne :D Megvenék egy házat akkor :D
  • Röfikapitány
    Nekem Lg dvd iróm van és simán vitte amit kiirtam vele egy philips DL-re nyomattam a Nfs carbont megy mint a huzat.

a kérdésem még mindig az hogy mi annak a proginek a neve amivel electronikus bankártyát hozhatunk létre persze kamut és azal lehet tölteni a live-on
  • Gabe18
    Az off-line játékhoz egy profilt kell csinálnod (ahoz nem kell net).A LIVE-os játékhoz persze be kell állitgatni a netes dolgokat.
  • Gabe18
    Menni fog a tv-n ha van megfelelö bement rajta.Most hogy egy miliméter se fog lelógni arra én nem esküszöm meg,mert mit tudom én.De biztos be lehet állitani ugy hogy használható legyen.
    Azért ne essünk már álomvilágba nem rohan mindenki a 360 mellé új tv-t is venni...
  • Jak16
    Én is Xbox vásárlás előtt állok, hétfőn rendelem meg és még aznap megjön futárral, flashelten 2 játékkal: (premium)

Na most a kérdésem, miután összeszerltem, beüzemelem, már tolhatom is a játékokat, vagy előtte mindenképp muszály először megcsinálni a Live Accountot?

• Andrásss
    Helló! Végre összejött a pénz, BOX vásárlás előtt állok. Az lenne a kérsésem, hogy ugye ez nem jár azzal hogy uj tv-t is vegyek a 16 éves helyett? Még kibírom vele 1 kicsit, aztán ha lesz pénzem megveszem a monitorrakötő kábelt. Tehát:bármilyen SCART-os tv-n futtathatóak a játékok? Úgy hogy nem lóg ki a képből? Mint írtam egy hagyományos, régi tv-m van.
  • sleepyhead
    üdv, asus dvd íróm van, aminek a belseje egy pio 108-as. ez jó x360 játékok írására?
  • Röfikapitány
    hi!Mi annak a proginak a neve amivel lehet e-card-ot csinálni majd azzal letölteni a xbox livon?
  • bolha1
    A safaris játékról lenne szó a gyereknek szedtem volna le a grafikája miatt tetszett volna neki nagyon biztos.Nem tudtok semmi tippet?

• Gabe18
    Ha not working van mellette akkor az kiprobáltan nem megy pal-os gépen,és azzal nem lehet mit csinálni.Ha van belöle PAL azt kell beszerezni.
  • Gabe18
    Samsung. A kevésbé problémázik a lemezekkel. Bár mostmár azt mondják a Hitachi-ra is van olyan flash ami után az se válogat.Mindegy ,ha lehet választani Samsungosat szerezz.
  • bolha1
    Tehát a not working ott van mellette.Hallottam egy infot hogy lehet konvertálni,igaz ez vagy csak kacsa?Egyébként köszi..
  • athlon7
    Üdv!!!

Egy gyors kérdésem lenne: a Hitachi vagy a Samsung meghajtó jobb XBox360-hoz?? Flashelni melyiket célszerűbb, melyik a megbízhatóbb??

Köszi előre is!
  • Gabe18
    http://www.dvd-secrets.co.uk/xbox360/

Itt megkeresed a játékot amit leszedtél,és megnézed mit irnak rá.Valószinű azt hogy "not working"... Akkor annak annyi...
  • bolha1
    Köszi a sok segitséget de elolvastam az infoját a játéknak és abba az van hogy ntfs usa.Már töltöttem le ilyet és az megy ez meg szarakodik.Ha ez fontos leirhatom pontosan mit is ir ki a gép
  • carterx
    nekem is van pár NTSC játékom de mind Regió Free és semmi bajom velük.
    esetleg az indításnál kell átálítani a menüt 60Hrz-re a gépet és mennie kéne.én ezt tapasztaltam.
  • peter31
    Berakod a söröskorsód alá alátétnek és legközelebb figyelsz, hogy mit töltesz le. Ennyi.
  • carterx
    nem NTSC-t akartál írni véletlen? mert azok lehetnek régió kódosak,de ha az info fájlt megnézed előbb,ott írják a régiókódot vagy azt hogy RegionFree.
  • peter31
    wifivel 4-et + kábelen még 3-at ha jól emléxem, de akkor ugrik a wifi network adapter...
  • bolha1
    Na Hali!Legyetek szivesek és segitsetek.Ntfs-be jött le egy játék és azt irja a konzol hogy error regio code.Mit lehet tenni?Köszi-köszi