176876
banner
  • Andrásss
    A képminöség sokat romlik a nem HDTV-tévéken?
  • peter87
    milyen moncsi kábelt használsz?
  • peter87
    te figyelj! Én már láttam 720p-ben moncsin a box-ot és elvileg ennek a moncsinak is simán vinnie kéne ezt a minőséget, és csak arra akarok rájönni, hogy miért szar az enyémen a kép!
  • teddymac
    Milyen HDTV-t vásároltál?
  • Gabe18
    Ja a Vegas nagyon szép lett a rengeteg neonfényel,tükrözödéssel.
    Én egy LG monitoron játszom és szintén meg vagyok elégedve.
    Nyilván egy LCD TV már a méretekből adódóan is más az egésznek a hatása.
  • ThugEdge
    figyu,te mit nevezel szép képnek?neked honnan indula limit?mert nekem dettó ue a moncsim van és bár fingom nincs milyen lehet nagyfelbontású tévén,de én tök elégedett vok,gow-al tolom most,bár állítólag r6-vegas nagyon színes lehet azt is meg kéne néznem
    mindenestere nem mind1,hogy a moncsi volt 70k egy alég nagy tv,mert akkor már ki az a hülye aki 82-est vesz,az már 300k-ról indul
    szvsz
    biztos van különbség,de áldozatokat mindig kell hozni ha nem végtelen a keret
  • Szeszmester
    Egyenlőre erre nincs lehetőség.
  • arty
    nem lehet h a boxod kimenetével van gond? (vagy mégis kábel probléma?)
    ha van ismerősödnek boxa, akkor ki tudjátok tesztelni, egyébként nehéz lesz rájönni :(

sector512: a méret ellensulyozza a felbontásbeli hátrányt :)
  • sector512
    Hát én láttam már gyengébb projektoron, szerintem elég szar. Nekem monitoron sokkal szebb.
  • peter87
    s73: erre nem vennék mérget!
  • shenmuedc #7269
    Na én is xbox 360 tulaj lettem! Én ugyan egy sima 16:9-es sd tvn nyomom(samsung slimfit 32" sima nem hd-s) de így sem rossz! Lenne egy kérdésem ha régi xbox játékokkal szeretnék játszani akkor hogy kell megírni a lemezt hogy fusson hallottam valami pacshról de ennek mi a menete vagy hol van olyan oldal ahol ezzel foglalakoznak. Az az igazság, hogy magyarítani szeretném az xbox játékokat (mint a régi xboxon) de míg ott felmásoltam az akár gyári játékokt a gépree és sima filecserével ezt meg lehetett oldani itt ugye erre nincsen lehetőség. Ha mégis van kérem valaki segítsen ha mással nem egy linkel privátban. Nagyon megköszönném.
  • aaatttika
    Sziasztok! Regota olvasgatom a forumot 1-2 eve, de nekem is lenne par kerdesem.Keszulok venni X360-at, es latom, hogy a 22-es monitorok ara kezd eleg elviselheto lenni 85-90 ezer,na most az erdekelne, hogy ugye ezeknek a nativja 1650, a box ugye 1280-720p-ba adja le, es igy eleg nagy a kulonbseg a nativhoz kepest ami ugye rontja a kepminoseget.Milyen lehet a kepminoseg egy ilyen monitoron, es ugye ez 16:10-es, a box 16:9-es, mekkora fekete savot tesz ra es hova, ha nem tesz ra akkor menyire nyujtja meg a kepet, es menyire zavaro ez? Azert kerdeznem ezt, mert ebbol a 90 ezer-bol az afat visszatudnam igenyelni, de a 160-200 ezres tv-bol nem.Elore is koszi!
  • s73
    Semmit nem tudsz csinálni, monitoron sosem lesz olyan jó a kép, mint egy 720 p-s tv-n, fogalmam nincs, ez miért van, de már láttam többször is.
    Még egy 480 p-s projektoron is jobb a kép, mint egy monitoron. Technikai paradoxon, vagy nem tudom, mi lehet, de nem a kábel.
  • peter87
    arty: 1360x768-ban, 1280x768-ban valamint 1280x720-ban is kipróbáltam, de mindel szar a kép.(nem annyira de közel sem 720p)
    fakóak a színek, stb ..., pedig ennek a Samsung-nak igen szépek a színei!
    Egyébként Dragon VGA kábellel van összeköve a gép!
    Már több embertől is megkérdeztem és mind azt mondták, hogy semmi különbség az MS és a Dragon VGA kábel között! Szerinted?
  • arty
    mi az h nem szép ? mert ez igy elég tág fogalom :D
  • Synit HUN
    Gondolom te sem a Test Drive miatt kérdezed ezeket... :D
  • sacano1
    hali hibás 360ast keresek ha valaki esetleg tud az jeleze pu ben köc
  • Sland
    Jólvan, azért köszi
  • james69holden
    az összes kérdésed már korábban meg lett válaszolva (vagy 1000szer), tessék viszaolvasni vagy használni a lap alján található keresőt...
  • Sland
    Sziasztok!

Most készülök X-BOX360-at venni, de jóformán semmit sem tudok róla. :(
    Ezért kérem a TI segítségeteket.

Első kérdésem az lenne, hogy mi van a másolt játékokkal? Vinyóra kell őket felpakolni, vagy ha kiírom duplarétegű DVD-re a játékokat, akkor minden akadály nélkül lejátsza? Vagy itt is kell valamit babrálni, mint PS-nél a chipelés?
    A Mentéseket memória kártyán tárolja, vagy vinyón?
    Milyen kiszerelésben érdemes megveni? Alap, vagy Premium vagy vmi más?
    Avi fájlokat le tudja játszani az olvasó?
    Feltétlenül TV kell hozzá, vagy a monitor is megfelel? Gondolom mivel nincs akkora felbontása a monitornak mint a HD TV-nek ezért lényegesebben rosszab a képminőség...
    A HD-DVD meghajtót mennyiért lehet megvenni?
    Vannak vmi ismert hibái? Pl hogy itt ott lefagy, akkor mi a teendő, vagy ha gyári hibás akkor mit kell csinálni vagy vmi más?

Összességben ennyi, remélem valaki válaszol. És ha van még valami fontosabb tudnivaló akkor azt is légyszi osszátok meg velem!
  • Synit HUN
    Hali! Milyen kiegészítők kaphatók a géphez, vagy mik várhatók? Előlapot leszámítva :) Kormány, bill., egér ilyesmikre gondolok.
  • peter87
    Miért nem szép a 19" wide-os Samsung TFT-n(940BW) az X360 képe?:(
    Meg sem közelíti a 720p minőségét, pedig minden beállítással próbálkoztam:(
    Please help!
  • arty
    milyet vettél, mennyiért?

MMben láttam 66centis LCD-ken, ott tényleg kontrasztos, szép képe volt... PGR3 pedig, hát, eléggé kedvcsináló a 360hoz :D
  • kill3r21
    Hát gyereket meglett a boxhoz a HDTV-m! Nem gondoltam volna hogy ilyen brutális lessz!! durva
  • teddymac
    FINAL NIGHT ROUND3 főnök ellen a legjobb. Minden menetben padlóra küldtem.Ell is ment a kedve :D nekem annyira nem :D
  • rambuu
    Áhh csak legyen meg nekem is a box én is fogom nyomni az száz az egy klasszis játék.
  • matiszG
    Elszállt a samsung meghajtó E66-al.Egy 3.3 flash volt rajta.Mehet fel az új flash vagy előbb frimguardolni kell az isoval?
  • Szeszmester
    Van egy kis gondom, a controllerem állandóan diszkonnektál a géptől és ez elég idegesítő. 2 kontrollerrel is ezt csinálja, akokr is, ha be vannak dugva az USBs töltőbe. Elemmel még nem próbáltam. Ilyenkor mi az öregördög kóchengeres f*sza van?
  • ThugEdge
    jaja
    bf modern combat milyen?,gondolo gyengébb,mint pc-n,de mégis?
  • Scotty99
    Golemkonzolban csinálják, ahogy láttam az oldalukon.
  • peter31
    igazi hülye...
  • gabeszovicska
    mennyibe kerül a "flasheltetés" a x-box360-asomhoz? mert én mediába veszem meg és így kell egy fajta kapcsolat aki foglalkozik vagy tud valakit aki MISKOLCON csinálj ilyesmit.
  • ThugEdge
    minden sport játék lószar,muhahaha
  • peter31
    ez így van...
  • tejföl
    Kinek mi tetszik. Én tartózkodom a mások által játszott játékok minősítésétől. Már csak azért is, mert azt a legkönnyebb leírni ebbe a fórumba, hogy gagyi. Érvek nélkül legalább is. Szóval : szerintem az általad említett játékok gagyik.
  • spatrik
    MA kaptam Madden NFL 07-et és Rainbow 6:Vegast(kár hogy azzal nem jácchatok Dec. 24-ig[a CoD 3 AHHOZ KÉPEST gagyi])
  • tejföl
    Köszönöm! Ő most is játszik a COD3-al.
  • peter31
    Legközelebb nézd meg, hogy van-e rajta régiókód és milyen ez nem mind1.

Ami mind1, hogy ntsc vagy pal. Figyeljetek már erre oda vázze!
  • peter31
    Söralátétet csináltál hányszor kell elmondani neked?
  • rambuu
    LOL ez tetszik. (nem baszogatásnak gondolom csak szép hogy így játszotok)