176876

-
Samsungot vettem HD felbotás 1920*1080i eze megy a box HDMI re kötve! atomzsilett -
Az nem jó de remélem 1hónap múlva már kapható lessz. -
Theodoric #7317 A premium csomagban mellékelt kábelről tudok csak nyilatkozni, hogy minden gond nélkül megy sima tv-re is, ugyanis van rajta kompozit kimenet, ill. ebben a csomagban adnak hozzá egy SCART átalakitót is, ha vmiért nem lenne sima kompozit bemenet a tv-n. -
Piko888 #7316 Akkor ha nem hd a tv-m akkor ne a hozzá adott kábellel kösem a tv-re? -
Szeszmester #7315 Egyébként:
A vga digitálisan küldi a jelet, a komponent asszem nem. -
Szeszmester #7314 Mert az MS csak a javunkat akarja. Vigyázzunk, oda ne adjuk neki!!
Talán épp azért nem adják, hogy vedd meg azt is külön. Pl xbox1-hez sem adtak alapból S-Video kábelt, külön kellett hozzá venni. Meg azon volt az optikai 5.1 kimenet. Kapizsga? -
peter31 #7313 még sehol -
Megmondaná valaki, hol lehet azt a kiegészítőt kapni amivel bill.+egér kapcsolható xbox360.-hoz. -
Multi fps-re jobb, a többire nem. Szerintem. -
ingy3nfr3g #7310 szebb okosabb de nem jobb
ráadásul én ezt hülyülni akarom ha haverokkal lazulok a hétvégi házban akkor legyen mivel szórakozni (otthonra ugysem vennék konzolt gémre a pc jobb:) ) -
Még egy (lehet hülye ) kérdés. Dvd+rw dual layer lemez létezik? És ha igen viszi az x360 rendesen? -
hát nemtom mire gondolsz:D mit értesz mindenevö alatt? olyat biztos nem amin m1 a wii-s game is meg PS2/3-as is:D olyat lehet amin mennek a másolt cuccok is de ez nem public hogy merre mer énis olyat akarok és még nem vettem meg csak felhivtam öket és nemakarom hogy elöttem sétálj ki esetleg az utolsoval...:D A másik kérdésedre meg nemtom a választ médiába kint van féléve és m1 egésznap, kérdés éjjel mennyi idöközönként cseréli a takaritonö:D és box-ot veszek nem véletlen sztem:) -
HD TV-seknek meg aszem alapbol ugyis jo a VGA-HD kábel is, szal...
nemtom mér, talán ugyis tudják a microsoftosok hogy kelleni fog a VGA-HD kábel és direct ezér...mer azért az sem olcsó... -
ingy3nfr3g #7306 wii vagy xbox360 ezen filózok de nemtom eldönteni szal kérdés lehet venni mindenevő boxot valahol? :D illetve mennyire jó téjlneg döglenek halomra ? -
hát igen, mert sztem pl több embernek van normális monitora+képcsövesTV-je mint HD TV-je szal a többségnek ugyis szüksége lesz egy VGA-HD kábelre(mivel a sima TV-nél aztán télleg 100x jobb a VGA), amit még a prémiumhoz se adnak..ha máshoz nemis legalább a prémiumhoz adhatnák a másik HD kábel mellé vagy esetleg helyett is...biztos, hogy kevesebben mennének utolag HD-AV kábelért mint most VGA-HD-ért -
Nem vitatom az állításod helyességét. Én egyszerűen próbálok józan paraszti ésszel gondolkodni. Ha a vga valóban jobb megjelenítést biztosít, akkor, miért nem ilyen kábellel árulják az xbox360-at? -
a monitorod nativ felbontása 1280x1024, ha te 1024x768ban játszottál, eleve mosott volt a kép...
ennyire a 360 is képes lesz sztem :) -
hi!
épp jó a téma ebbe vág a kérdésem pont. az meg az lenne hogy ha van egy Philips 17-es LCD monitorom azon lesz olyan szép a kép egy játék közben xbox360-rol mint pl ugyanezen a monitoron az PC-mel 1024-ben GeForce 6800-al?
és ha utángyártott VGA-HD kábellel kötöm össze a fent emlitett monitort az xbox360-al az nem fog rosszabb képminöséget eredményezni mint eredetivel? -
ebből csak olyat vegyél amelyiken van egy kapcsoló amivel kiválaszthatod a csatlakozási felületet különben az összes létező csatlakozáson kiadja a jelet...az álmoskönyv szerint nem túl egészséges dolog....
én nem vennék ilyet az biztos.... -
...és ugye a legtöbb hdtv-n van vga input... a kérdés, h a 360 esetén melyik kimenet milyen minőségű ...
(de elméletben vga jobb)
-
szoval a vga jobb, mint a komponens, na, ez kimaradt :) -
"Component is not RGB (however, VGA is). It has three lines, but only two carry information about color, the third carries brightness. VGA carries more bandwith than Component (about 2x)"
azaz a vga esetén három vezeték szállit szín-infot, komponens esetén 2, ráadásul a vga jelátvitel dupla sávszélen megy ... -
egyébként élvezhető a sima tv-n is Scart/RGB kábellel kivéve a Rising Dead mert ott olyan apró betűk vannak.......:) -
xboxer #7296 hello
ha nem hdtv-d van akkor a legjobba scart csatlakozó -
hdtv-re komponens
simára RGB
monitorra VGA ezek a legjobbak........
7500 a kábel 5 in 1 ! -
ez a tv-től függ
de ugy egyébként:
(hdmi/dvi)
VGA
komponens
scart/RGB
scart/s-video
scart/kompozit -
Komponens kábel a legjobb, ami jár a premium pack-hez. Igaz ehhez kell egy HDTV. -
Andrásss #7292 Hi! Az lenne a kérdésem hogy észrevehetö-e valamilyen látványbeli különbség ha 1.SCART csatlakozással 2.komponenses kábellel 3. S-VIDEO kábellel 4.VGA kábellel kötjük TV-re? Melyiken a legjobb a vizuális élmény? Kérlek ha tudjátok növekvö sorrendben írjátok le a legjobb minőségig! Köszi! -
Jak16 #7291 Értem köszi !!!!
Végre lejött normálisan a Cod3 :D -
Normál képcsöves TV. Amilyen neked is van. A HDTV megjelenése óta nevezik így. -
Jak16 #7289 SDTV? az mit jelent? Alap? -
spatrik #7288 igen ez valószínű,nekem egys 82-es Panasonic SDTV-n gyönyörű PAL-50-ben -
Jak16 #7287 egy valamit kérdeznék:
Egy Sima 55 cm-es Philips TV-én (NTSC, 60 HZ-et is tud fogni) azért ugye szebbek lesznek az X360-as játékaim mint most a PS2-esek????? -
http://hu.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=26LC2R&model=3
Sry link lemaradt -
Menni fog. Csak állítsd át a felbontást 720p-re! -
Hali!
Vettem egy ilyen Lcd tv-t ezen fog menni minden ugye?
Mármint hd-ra gondolok elsődlegesen! -
Hello!
Nem tudjátok h kell videót vagy képet csinálni a játékokban? -
Dehogy is... :D
Ugyan... :D -
Ok! Értem! -
spatrik #7280 Tejföl nem azt mondtam hogygagyi a CoD 3(csak a vegashoz képest az és én MIND A "-vel játszottam)
CoD 3 játékmenet:Bemész egy adott térre jönnek az ellenfelek,átlépsz egy vonalat,és elfogynak.A Vegas ennél jóvel összetettebb.