176876
banner
  • rambuu
    Ja és persze mennyiért veszed??!
  • rambuu
    Honnan veszed két játékkal és Flashelve??
  • peter31
    Ezek voltzak az első működő sémák mivel javultak a firmware-k így csökkentek a beolvasási problémák minden boxnál. Így egyre kevésbé számít a lemez típusa az íróé vagy akár az égetőé is.
    Én az első sémát használom minek kísérletezgessek ha ez tutkó... ???

• gyzoli1
    720p!
  • kill3r21
    jah én is ezen gondolkodtam 720i lesz belöle
  • Jak16
    ja, DVD Decrypter is ki lehet irni...
  • tejföl
    Nyugodtan használd az ImgBurn-t. A rétegváltás helyét beírod és működni fog. Kicsit túl van misztifikálva a CloneCD-vel való írás.
  • Jak16
    de a pio 110d-vl is ki lehet irni.
  • Szeszmester
    Kérlek, mielőtt legközelebb felteszel egy kérdést, próbáld meg te magad megválaszolni!

Azért írjuk, hogy CloneCD, mert az biztos, de legalábbis mi azzal szoktuk és működik. Ja, te nem ezzel szoktad. Mi igen. Mi nem használunk ImgBurnt. Biztos ki lehet vele írni. Valszeg működni is fog, próbáld ki. Max nem.

A DVD író is rengetegszer meg lett válaszolva. LG nem túl jó, próbáld ki, hátha. Pioneer 111-D.

De most komolyan, milyen kérdés ez? Nem azzal az íróval és nem azzal a programmal írod, amit mi ajánlunk. Csak saját felelősségre!
  • arty
    mert rosszul allitottad be a boxodat... a hdtv-d felbontása 90% h 1366x768 és a boxodat inkább 1280x720ban érdemes beállitani, kevesebb a feleslegesen oda-visszakonvertálás miatti veszteség :) - jobb lesz a képe valszeg!

(a tv-d azt irja ki, hog milyen jelet kap, nem azt, hogy milyen felbontásu lcd panel van benne)
  • Szeszmester
    Nem éppen, a .dvd tárolja, h mikor kell a rétegek közt váltani. A DoaX2 mellett egyébként volt .dvd. Szerintem a 000-t ki sem tudod írni.

Mindegy, hozz létre új filet, neve: IMAGE.dvd

Tartalma (össz 2 sor, 2. sor végén nincs sortörés):

LayerBreak=1913760
    IMAGE.000
  • Me0w
    Proba cseresznye.
  • athlon7
    Ja és LG DVD Íróm van, ez is jó kiírásra?
  • athlon7
    Azt írtátok, hogy CloneCD-vel ajánlatos kiírni a 360-as játékokat. Ez ok is.
    De én a képfájlokat (DVD Filmeket, amik ISO-ban vannak általában) az ImgBurn-nel szoktam kiírni. Esetleg ezzel a progival is ki lehet írni a játékokat??
  • kill3r21
    Sorry skacok! csak én hittem hogy HDMI :D Tipust emvágom mert bátyám a tv mágus! Samsung LCDTV de a felbontás az télleg 1920*1080 mert ifoban kiirja mikor valamivel jáccok
  • Jak16
    igaz, ha nincs a tömörített állományban .dvd fájl, akkor az be van építve a képfájlba? ( nem találtam erre vonatkozóan információt az nfo-ban) a DOA Xtreme 2 müködő verziójáról beszélek.

.000 képfájlt tudok majd kicsomagolni, ezt gond nélkül ki lehet irni CCD-vel?
  • Scotty99
    Lentebb írták, hogy 5-15k között van a flashelés, attól függ hol csináltatod.
  • Me0w
  • ptoma
    Lehet az X360-on DVD-t nézni?
  • Jak16
    ááá, szóval ez ilyen nagyobb adathordozó értem...de akkor vajon melyik fog elterjedni? A Blu-Ray vagya HD DVD?
  • ajem kisa
    Én azt hallottam, hogy a 360-nak késöbb lesz olyan, amiben benne lesz a hd dvd is, nem kell külön csatlakoztatni, mint most! A hd dvd lemez sem kicsi (gb)!
    Pl ez!
  • gabeszovicska
    mennyibe kerül a flasheltetés a géphez? mert ha mégis iksz-bokszháromhatvanatveszek akko jó lenne tudni mire számítsak.

jah amúgy ahogy nézem neten már rengeteg helyen van x-box kategória vagyis lehet tölteni,de minek,hisz a 2rétegű dvd meg még 800ft (gagyibb dvd-k már 5-600ft) így úgyis csak a jobb gamékat írnám ki. gondolom nincs az a hülye aki kiad érte majdnem egy ezrest hogy meglegyen neki a játék és porfogó legyen
  • Jak16
    Mi az a HD DVD lejátszó???
  • s73
    Igazad volt, vazze, még olyan sincs. Mikor beírt a srác, nagy lelkesen elkezdtem keresgetni, és fórumokon pár beírásban írták, én meg csesztem végigolvasni az egészet, csak most, hogy leírtad, hogy miért nem lehet. Vettem a fáradtságot, és végigolvasva a fórumokat, minden mértékadó helyen (hdtvsupply, hdtvoice) leírják, hogy ilyen jelenleg nincs.
    Bassza meg, jól felültem...
  • spatrik
    Valakinek eladó VEZETÉKES Xbox 360 kontrollere(használt)????
  • sacano1
    nekem eröl az a véleményem hogy ugyebár a 360-ba cserélhetö a lejátco ugyis kifogják ide is találni a blue ray lejátcot is ugyanu mint ahogy kitalálták bele a hddvd lejátcot is
  • gabeszovicska
    nekem még az nem világos teljesen hogy a ps3 ugyebár támogatja majd a blu-ray cakk und packot ami már most 3600ft-tól kezdödik (bár a másolására meg ha bejön a hologramm izé nagyon kiváncsi leszek hogy fogjuk vagyis fogják másolni /én ártatlan vagyok/),szóval azt akarom kihozni ebböl ,csak elkanyarodtam ,hogy hogy ps3 majd tud 20-25gigás játékokat is kihozni mivel támogatja a blu-rayt ,de az x-box nem tudja ezt a technológiát akkor vele mi lesz? jön a köv generáció? vagyis magyarul a ps3-nak nagyobb lesz az élettartama ezek szerint?! x-boxnak meg Xéven belül jön az új generációja hogy tudjanak nagyobb terjedelmű dvd-s gamekat csinálni ?!
  • Jak16
    Én is most adtam fel :D

Kedden jö na gépem flashelve két játékkal :D
  • sztomy69
    3 hét? Az egész jó xD
  • spatrik
    Jól tetted tomy nekem 1 hónapos és 3 hét múlva vegasozhatok:)
  • teddymac
    Jól ám !! Az én gépem is már vagy egy hetes,de nem bántam meg...
  • ThugEdge
    jól tetted:)
    én sem bántam meg,imént veszekedtem r6-vegas pc-s topikjában:)
  • sztomy69
    Most adtam fel a rendelést, nemsoká én is x360 tulaj leszek:P
  • arty
    a vga analog jel, a hdmi digitális... linkelj már be nekem egy ilyen "forditot" ... (nem a dvi<>hdmi átalakitora gondolsz)
  • s73
    Hát, én sem tudom, hogy mennyi az igazságtartama a kijelentésnek, mert idáig még csak olyat találtam, ami vga-ról fordítja át hdmi-re, de olyat, ami közvetlen hdmi még nem. Persze lehet, hogy van, csak én nem fedeztem még fel, ezért várom epekedve az infókat.
  • arty
    1.) nincs 1920x1080i felbontásu TV (max 1920x1080), de egy tipusszám többet mondana mindenkinek
    2.) hdmi-n te a mostani boxodat biztosan nem küldted be a tvbe
    3.) amugy biztos atomzsilett :D
  • teddymac
    pontosabban milyen samsungot ?
  • tejföl
    Hali! Engem is érdekelne, hogy hoztad össze, mert a boxon nincs hdmi kimenet. Esetleg valamilyen kábel?
  • athlon7
    XBox360-hoz HDMI csati?? Ilyen is van már?? :D Pontosan mi a tipus száma a Samsung-nak? Plazma vagy LCD Tv??
  • s73
    A HDMI kábel mennyi volt hozzá, és honnan szerezted?