176877

-
Ha veszel hozzá egy HD lejátszót 55000-ért, és ha veszel hozzá filmet. Az xbox live-ról lehet letölteni HD filmeket, de azok angol nyelvűek, és megtekintés után törlődnek. -
Megértem. Bár ez itt off, de mi szükségünk van nekünk átlag felhasználóknak arra, (már ha nem akarunk a PC-vel a legújabb játékokkal játszani)hogy kidobjuk az eddig használt gépünket alaplapostul, memoriástul, stb? Amire én használom a PC-t, még a mostani konfigurációt sem használja ki. -
Kenarf #7438 360-nal lehet HD-DVD nezni? -
Me' mi sem tudjuk. -
Me? -
MÉ'? Egy sor már van.
-
Szeszmester #7434 Ja, a FAQba tényleg bele lehetne írni pár sort. -
Mostanában nagyon sok cimborám gondolkodik xbox360 vásárláson, köztük én is, köszönhetően a hatalmas váltásoknak a pc terén (pcie, 64bit, duocore, sli) fúj. De mind tele vagyunk kérdésekkel.
Viszont ha abba a faqba ott fent beleírná valaki csak ezt az egy címet: http://xboxlive.uw.hu/ amit peter31 adott -nagyon köszönöm- tényleg minden kérdésére választ találna mindenki és nem kéne kérdezni.
Ez csak egy javaslat. További jó játékot! -
Juszt se mondjuk meg!
-
Nem tudjátok hogy Jak16 honnan veszi a boxot mert nem képes írni a válaszomra?! -
Szeszmester #7430 http://www.clevermod.com/index.php?article=12 -
Áhh király köcce
-
Csak az az email cím kellene, meg a hozzá tartozó jelszó, amit megadtál a live beüzemelésekor. Azt hiszem valahol tárolja a gép. Talán később megnézem. -
peter31 #7427 jah ez nem kérdés volt sorry -
peter31 #7426 igen a kábelen találsz. -
Szeszmester #7425 Van optikai kimenet a boxon. -
peter31 #7424 Nem tudm már, hogy reggeltem be márciusban. pass stb... :O) -
peter31 #7423 Clonecd, Beolvasás lemezképfileba, Kiírás lemezképfileból ennyi... -
Ja ténleg azt valahogy meglehet oldani hogyha én a monitorra kötöm majd rá és hogy az 5.1es hangfal szettet rá lehet valahogy kapcsolni vagy csak majd az ő alapjával szól?? -
A decrypterrel be tudod rippelni a már kiírt játékot. -
peter31 #7420 Szeszmester a gamertag-od is? Akkor nem kell. -
Szeszmester #7419 Hát, kicsit bonyi másolni, azt ajánlom, ne is kezdj hozzá, barátom. -
Kössz az infót! -
tomeck01 #7417 Hello!
A már kiírt játékokat át lehet másolni valahogy, mert nekem nem lát semmit a dvd olvasóm. Van ehez valami progi, vagy csak iso-ból lehet kiírni játékot?
Ja és ha valakinek sikerült kiírni LG dvdíróval játékot az írja már meg, mert akkor nem veszek másik írót.
kösz. csá -
PC-ről is megteheted.
xbox.com. Csak ne Magyarországot válaszd, mert az tré. United KIngdom.
Itt mindent látsz a PC-ről is. -
peter31 #7415 Van Gold és van silver pack.
XBOX LIVE
Ezt olvasd át!!! -
Az online játékért fizetsz, a demo letöltések, frissítések ingyenesek. Vannak fizetös cuccok is pl. plusz online pályák, erre valók az ún. micrsoft pontok. -
Szeszmester #7413 Az én gamer tagomban nincs benne, hogy HUN...
Azért remélem majd felismersz :) -
peter31 #7412 Ha nincs benne a hun a gamertag-odba ez elképzelhető akkor csak egy szót hogy te vagy. Olyan van hogy nem jutok a géphez napokig. -
Aham. És miért fizetek? Pl online játékért kell? Mármint nem MMORPG hanem csak multi valamiben. A frissítések gondolom nem fizetősek... -
Egyszer már küldtem, de két nap múlva sem fogadtad el. De küldöm megint. -
Szeszmester #7409 Játékért fizetsz, letöltésért asszem nem. -
peter31 #7408 van amiért fizetsz van amiért nem... -
Hello! Srácok hogy működik az Xbox Live? Elő kell fizetni a frissítésekért meg az online játék lehetőségért vagy elég egy internet elérés? -
peter31 #7406 kűdj majd majd nekem is...
-

-
Szeszmester #7404 Mert nagyon béna vagyok és mindig lelőnek :) -
Azért ez nem semmi! Nyomulsz a GOW-val, közben ide is írsz!
-
Szeszmester #7402 Biztos, hogy nem. Asszem azt írta a srác, hogy az olvasóra van gari, nemtom, mit jelent, talán kicserélik az olvasó fejet.
Tudod, ez úgy működik, hogy a feketepiacon nem igazán ismerik a minőségellenőrzés fogalmát. Keress olyan embert, akinek nem érdeke, hogy átbasszon, és valószínűleg ért is a dologhoz. -
Szeszmester #7401 DVD+R DL, márka szerintem mind1. Lehet neten rendelni 600ért lemezt, én inkább megveszem vmi boltban 2 ropiért darabját, nem bízok abban a 600as cuccban, de állítólag a rendelhető Verba tökéletesen megfelel.
Kiírni egyáltalán nem nehéz, főleg CloneCDvel. A legnehezebb az egészben beüzemelni a DVD-írót.