176876

-
köszi:)
akkor ti honnan szerzitek be?má ha nem titkos,mert neten mindig látok ilyen reklámokat,de bezzeg most egyet se
erről van vkinek infója?jó pofa kis dolognak nézem -
peter31 #7518 Hol a legolcsóbb a kenyér? -
hol a legolcsóbb a dl dvd lemez? -
jah jah olyasmi mint a graw csak sztem sokkal jobb legalábbis nekem jobban bejön! föleg ez a fedezékböl vaktába lövés alá gears of war :D:D grafika nem üti meg azt a szitet mint a GOW de állitolag ez is ue3 és kurva jol nézki! -
Jak16 #7515 Jó ez a Vegas? Nem oylasmi mint a SWAt? Lehet hagkomunikációval irányítani benne a társakat? -
samsung driveom van! a vegas pöpecül megy a TDU meg nem mindig olvassa be! de már megoldottam kiirtam Verbára :)
és megy zsirul! az hogy LG iro egem aztán kurvára nem érdekel csak megirja és jo legyen :D:D ennyi
De endeltem 10db Ricoh-ot állitolag azt szereti :D:D -
ja,észrevettem.
remélem boldogulsz is vele. -
Vladis #7512 Melyik az a bolt ahol 83-ért kapsz Premium-ot??? És még hozzá PGR3-at??? Vagy használt volt? Mert ha nem, akkor ide a címmel és a héten milliomos leszek. -
nah ez biztato örülök neked:) nekem még nem volt idöm az irásra egésznap nem kerültem net közelbe csak info orán abba a gépbe meg jo ha floppydrive van:) de majd olyan este 8-10 között lesz idöm irogatni:)
milyen drive-od van? samsung vagy hitachi-LG?
ez különösen jo mer a fuji nem szerepelt 1ik oldalon sem az ajánlott lemezek között...és ha mégis jo legalább 1 db 100%-ra akkor ok:) föleg hogy az LG iro se:) én majd verbatimra irom meg azom van 5db pack-ban nem volt vmi egetveröen drága:) -
Köszi!!! :D Megjött a mail. -
Andrásss #7509 Végre-valahára megérett bennem a szándék hogy megvegyem a PREMIUM-ot PGR 3 játékkal 83000-ért. A boltban 3000 FT-ért adják a sima boxos HALO 2-t és a FORZA MOTORSPORTOT. Ez a 3 lesz a kezdő játékom. Majd Karácsonyra GEARS of WAR:D -
Jak16 #7508 Miért priviben küldöd el? -
na ne fárassz mán wazze!!
folyton visszajön.
szar az emailed!
megprobálom ugy hogy átnevezem másra. -
most elküldtem ujra!!!!! -
Jak16 #7505 Sehogy, csak a PS2-nél is volt, hogy USB átalakítóval lehet a soros (régebbi tiposú) csatlakozású egeret billentyűt felkötni, az USB-seket viszont simán vitte az USB portban.... -
Gabe18 #7504 Billentyűt rádugod használja,de csak szövegbevitelre.Teszem azt amikor a LIVE-ot állitgatod be vagy ilyenek akkor használható.Amugy semmi haszna egyenlőre... -
komoly ez az usb-s bill egér téma?? müködik simán? és hogy állitod be az egeret gombokat stbstb?? -
Nem jött meg az e-mail! -
gyzoli1 #7501 A régi XBOX-os játékokat is meg lehet csinálni,h eredetinek olvassa a meghajtó!Van hozzá hasonló ss.bin,mint 360-nál!(persze akkor fut ha rajta van a listán) Ezt az ss patcher nevű programmal kell megcsinálni!
Az iró témában a NEC is működőképes!Eddig egyetlen egyet sem rontott el!(kb.10 db lett megírva) -
Vladis #7500 Nagyon nem vágom ezt a play warezt. ma regeltem és eleinte is szarul jött (kb 75-80KiB/s), de mostanra végképp behalt (15-20KiB/s). ezt hívják FTP-nek??? M-m-m-m-m-monsterLOL... -
Jak16 #7499 igen, ez lehet hogy megoldás, mivel a PlayStationoshoz is van iylen PS/2 port átalakítos, de mivel nekem rendes USB billentyűm van, bedugtam a portba és ment..szal lehet hogy csak a soros portos billentyűhöz kell az átalakító... -
Én úgy tudom, hogy ahhoz kell egy külön kis dobozka, de akkor is olyan érzés lesz az egérrel való irányítás, mintha PCn játszanál XBOX-os átiratot :) -
Akinek van man xbox360ja az már próbálta rákötni az egeret meg a bill. mert most gondolkozom hogy ugye ott van rajta az usb port akkor elvileg ha oda begyugod mennie kellene!?
Na szóval akinek van az próbálja mán ki PLZ -
Jak16 de te honnan veszed akkor a boxot?? -
Jak16 #7495 És midnent lehetlezs a gépel csinálni? Frissités vagy valami nem nyírja k ia meghajtó flashét? -
Gabe18 #7494 Ha jön ki patch és fent vagy a LIVE-on akkor amikor inditod a játékot automatikusan felajánlja mint frissitést. -
Jak16 #7493 Engem még az érdeklene, hogy szoktak-e kiadni patchet a játékokhoz...ondolom egyik se hibamentes, van vinyó is, net is ..... vagy iylen még nincs? -
Gabe18 #7492 De a DVD file tartalmát is érdemes szerintem minden alkalommal ellenörizni.Én már jártam ugy játékal hogy hülye adat volt benne megadva,el is rontotta a lemezt... -
köszi -
Jak16 #7490 igen. -
hi
nekem a cod3 isoban van,de van hozzá dvd file is,akkor ugyanúgy a dvd filet tallózzam a clonecd-vel? -
Szeszmester #7488 Patrik, véletlen nem Simon Patrik? :) -
spatrik #7487 NziM csinálok neked egyet ha adsz MSN-t(privbe) elküldöm... -
Szeszmester #7486 Lehet.
NZiM: túl van misztifikálva ez a HDTV. Persze, nagyobb a felbontás, így élesebb és részletesebb lesz a kép, de sima TVn ugyanúgy élvezhető a dolog. Legalábbis én nagyon élvezem :) -
LG-vel nekem annyi a tapasztalatom (amiért kérdeztem is), hogy haveromnak számtechboltba raklapszám hozzák vissza, garanciális cserére, mert tönkremennek.
Gagyi tesco-s dvdolvasók nem vagy csak szaggatva olvassák az LGvel írt filmeket, playstation2 és xbox360 (régebbi firmware-vel) nem vitte az LG-vel írt játékokat.
Árban megegyezik a Pio-val. Szóval akkor PIO -
NZiM #7484 Hali. Valaki fel tud tölteni egy képet, ami normál TV-vel készült? Csak mert vételen eszelek, de azért szeretném látni milyen egy normál TVn a kép, csak provizorikusan. -
Email Ment!! -
Jak16 #7482 110d-vel is lehet X-eseket irni? -
Szeszmester #7481 Az LG írók általában nem szarok, nekem is van egy pár éves LG DVD írom és meg vagyok vele elégedve. Rendesen és megbízhatóan égeti a dolgokat, nekem ennyi elég, tök mind1, hogy milyen márka.
Az más kérdés, hogy spéci feladatokra annyira már nem jó, de ezért van 111D :) -
Szeszmester #7480 Szerintem ez egy elég bonyolult művelet, érdemes csak ezért venni egy külön olvasót (mivel szét kell szedni).
Egyébként asszem léteznek hackelt fwk PCs olvasóhoz is, amit ha feltöltesz, olvasni fogja a 360 lemezeket, inkább azon a vonalon kéne elindulni (ekkor is kell új olvasót venni). Ezt az xbox360.blogol.hu oldalon olvastam.
De legjobban akkor jársz, ha előfizetsz egy FTPre.