176877
banner
  • dinomano
    az uj Colin idén semmikepp sem fog megjelenni, gondolom... :-|
  • peter31
    Colin Mcrae nincs véletlenül?
  • Jak16
    Most írtam ki egy DVD-ét 2 GB zenével. hogy tudom felmásolni gépre????
  • tejföl
    Van.
  • rapsicka
    Van olyan valaki akinek nem fagy kb félóránként az irt COD3?
  • rapsicka
    Cod3-mal is megy 3-órát egyfolytában nálad gép?
  • Theodoric
    Néha nekem is begörcsöl a box vmin (1 bő hét nyüstölés alatt vagy 3x), de nem hiszem hogy melegedés miatt. Bár illő volna ilyet nem csinálnia, de nem vészes, talán majd vmi frissités alkalmával orvosolják, ha belső ütközés miatt pukkan el.
  • Attila 007
    Sok játékot megcsináltak 360 as kompatibilitásra "olyan" oldalakon van jópár:)
  • CSOki444
    mennyi?? télleg de nem a külsöre gondolsz ugye az intercoolerre mer az 9000 asszem.
  • rambuu
    És mennyi az a plusz hűtő??
  • Szeszmester
    Nekem is van benne plussz hűtő és nagyon faszán megy, lényegében napi szinten megy, most pl legalább 3 órája folyamatosan (képernyőkímélő és zene :)), semmi baja.
  • Vectrás
    KÖSZÖNÖM AZ INFÓKAT!!!!:)
  • Gabe18
    Hát mint irták lentebb a CoD3 másoknál is lefagyott,nem hütésprobléma miatt.Inkább valami más játékal teszteld,ha teheted.Ha ugy is lefagy 30-40 percenként,akkor meg ha garanciális vidd vissza,mert az nem normális.
  • Gabe18
    Igen,duplarétegü DVD-re.
  • donmateo
    tudtommal ez meg lett okosítva úgy, h x360ra ?is? jó. de mondom, én még nem próbáltam. mindenesetre létezik.
  • rapsicka
    Ja és nincs zárt helyen a gép és Verbatim DVD-re lassú sebességgel karcolt lemeznél kb 2 héttel ezelött flashelt géppel történt mindez.
  • rapsicka
    Teljesen hideg géppel 40 percet játszottam most COD3-mal és megint lefagyott,hűtőmodositással és plusz Intercooler hűtővel.Ez nem hülyéskedés!Ma ez kb 5-ször fodult elő, igaz eddig csak eredeti játékokkal játszottam pl: Cod2 akkár 8 órát még pluszhűtés nélkül,de azelött nem volt semmi gond.
  • Vectrás
    Ok, köszi...még annyit, dupla rétegűre kéne írni? csak mert olvastam mindenfélét, és nem vok benne teljesen biztos.Előre is köszi
  • kill3r21
    hát jah de csak ha eredeti nem?
  • KILLER2
    GTASA xboxra jelent meg, cask kompatibilis a 360al is.
  • kill3r21
    de nem x360 nem? vagy mi?
  • kill3r21
    én mondom ne higyy az ilyen hülyeégeknek! akiknek fagy az biztos az ö hülyeégük!!!! e rakd zárt helyre meg ne jácc fojamatosan 12-16 orát
  • KILLER2
    Tök jó, nekem még talán jobban tetszett mint PCn.
  • kill3r21
    GTA_SAN_ANDREAS xboxon ne röhögtess
  • Gabe18
    Igen.
    2x sebességnél ne ird gyorsabban szerintem.
  • peter31
    Ezeket még nem láttam te hol lelted fel?
  • donmateo
    mondjuk kíváncsi volnék az esetleges minőségjavulásra/romlásra ilyen játékok esetén - az eredetihez képest természetesen.
  • donmateo
    Comandos2 pal SPA/ITA/FRENCH sky-360 BENANCIOxtreme softworks X b
    House_Of_The_Dead_III_Pal-Xbox360
    Rainbow_Six_3_Black_Arrow_Multi2_DVD9_NTSC_XBOX360
    GTA_SAN_ANDREAS_PAL_XBOXDVD9_STEALTHY_&_TESTED_SICC
    Halo.Combat.Evolved.PAL.XBOX360-NEO
    én ezeket találtam pl. de biztos vagyok benne, h van még több is.
  • gabeszovicska
    hát én is majdnem megvettem már a boxomat amikor elolvastam hogy a gamek befagynak, a gép melegszik,teletömítek a masinát hűtő ventikkel ,eg ki tudja mikkel,fagynak még a gyári dvd-k is,ezek utánmost megint elbizonytalanodtam megvegyem-e vagy inkább még várjak a ps3-ra vagy a x-box360 javított kiadására. elsö generáció mondjuk a ps2-ben is trágya volt ha jól emléxem.. :(
  • Vectrás
    Hello! Most írnám első 360 játékomat, szeretnék biztosra menni:) Leszedtem a Clone Cd-t, a tallózásnál csak a kis file-t kell beolvasni és akkor írni fogja a nagyot is? Kezdő vagyok:))
  • peter31
    Pl melyiket még csak a Halo2-őt láttam 360-ra???
  • donmateo
    megcsináltak ám már elég sok sima boxos gémet. főleg, nyilván ugye a jobbakból. mondjuk nekem még nem volt szerencsém hozzájuk. már kijátszottam őket régebben.
  • peter31
    Leszedem megnézem ha már így bereklámoztátok.
  • Gabe18
    Ja én a Darkwatch-ból láttam ilyen "összetákolt" verziót.Hát akkor fene tudja,lehet a Fable-t is megcsinálták.
  • donmateo
    Igen, csak xboxra jött ki. De megcsinálták 360on működő verziónak is dvd-dl-re. egyébként csak osztani tudom james69holden fórumtárs véleményét. a fable az egy kibebaszott jó játék. jön a fable 2 jövőre. ha jól tudom x360only-ként. na buenos dias
  • Gabe18
    Ezt per pillanat nem lehet megmondani még.A legtöbb játék valószinű mindkettőn lesz.Persze a legnagyobb "exclusive" cimek mindkettőn meglesznek.Teszem azt HALO 3 biztos nem lesz PS3-on,de Grant Turismo rossebtudja hanyadik rész se X360-on.
  • peter31
    Mint a Halo 2 lehet hogy ez is olyan mutáció?
  • Gabe18
    Igen,de a Fable csak "sima" Xbox-ra jöt ki,nem?
  • james69holden
    fable az egy kurva jó game!! én ajánlom bár végig nem sikerült vinnem :p

képz
  • gabeszovicska
    igaz amúgy az a híresztelés hogy ps3-ra több "jó játék " lesz? jó persze kinek mi számít jónak ... de ha megnézem ps2-x-box párviadalt ,ps2nek sokkal több játéka volt, és attól félek megveszem az x-boxot de a jobb játékok csak ps3-ra jelennek majd meg és lemaradok a nagy gamekról:(