176877

-
Most már olcsóbb: 7000Ft. :D -
KADARKA #7759 Szevasztok!Van egy hónapos hozzáférésem a live-hoz.A 3 csillag helyett 4,5 van.Ez hogy van? Ha nem hiszitek,GI JOE HUN -
Átlag 16.000ft .-ért már lehet magyar nyelv vagy felirat a játékon.
Ja és ne azzal gyere,hogy tanuljak meg angolul.....
-
Valoban. Te meg csak kopkodjel tovabb, meg dugasd fel masok seggebe a jatekot, mert nem magyarul beszel. -
Bunkó! -
Akkor most mondok valamit mindenkinek!
7 éve vagyok külföldön, beszélek annyira idegennyelvet, hogy megértsek egy összetettebb játékot is!
De ha ti nem értitek miről beszélek, akkor nem is érdemes erről beszélni, meg nem is itt fogom kitárgyalni!
Ki hőbörög vazze???!!! -
Akkor takard le a boxodat egy arpadsavos lobogoval, tegyel melle egy turulmadaras soralatetet, es egy arany aszok kortyolgatasa mellett melyedj el benne, hogy hol basztak el a magyarok, hogy mindenki angolul beszel... -
De attól függetlenül, hogy te (mint senki más) beszélsz Angolul, vagy nem, szerintem ha van már Magyarországon is képviselet, akkor igenis én elvárom, hogy amennyibe kerül egy játék, legyen is Magyar, függetlenül attól, hogy mit kell átírni, milyen fájlokat! Én erre köpök!
És ha te ezt nem érted, akkor sajnálom, ez más topiktéma lenne kifejteni (nem baszogatni akarlak!!!)!
Mindegy befejeztem!
-
Széllel szembe is lehet pisálni, csak nem érdemes. Aki a mai világban nem tud angolul, az eláshatja magát. Én nem kis részben a játékokból tanultam meg, legyen ez követendő példa másnak is hőbörgés helyett. -
Magyaritani a jatekot?! Ja igen, az osszes szoveget + az fmv reszeknel a szinkront stb. Egyertelmu, hogy mivel a magyar a vilagnyelv, az MS kezet labat osszetori majd, hogy magyarul jelenjenek meg a jatekok.
Ittal vagy alapbol vagy ilyen? -
Szerintem, meg ha a M$ b@szik Magyarítani a játékokat, akkor adja vagy olcsóbban, vagy dugj@ fel!
Miért is kéne valkinek alpfokut letenni angolból? Mert te mekegsz egy keveset??
"Hülyeség mellett..." Pffff -
Jo lenne ha a hulyeseg mellett legalabb az alap angol szavakat elsajatitana mindenki... -
De jó lenne Magyarul játszani nem carterx? 
-
én nem is gondolkoztam ezen csak futottam :D -
sikerült köszi!
probáltam először de annyian lőttek rám hogy kimúltam,de most bukfenceztem is mint 1 hülyegyerek.
thx -
APC az az auto amivel jöttettek szar le mindent fuss oda a kocsihoz -
eddig 10 dögcédulám van,mi értelme van ha összejön?
sok van még hátra a játékból? -

10-én volt az utolsó hozzászólás,gondoltam a kutya nem fog válaszolni ott,itt meg ugy is a játékok a téma.
thx,megnézem -
Gabe18 #7742 Látod ha most ahelyett hogy ide irogatsz a GoW-ról,megnéznéd a saját topikjában,máris meglenne a megoldás.#82,#83.#84-es hozzászólás. -
rémlik valakinek ez a rész?? -
kb 20x kezdtem ujra de fingom sincs mi a szart csinájjak,ha kirohanok meghalok,ha letelik az idő meghalok,ara sincs idő hogy kinyírjam őket.
az a műholdas fegyver meg épp nincs nálam amivel eddig nyírtam az állatokat.
???????????? -
különben meg azért kérdeztelek a gow-rol mer épp szopok vele annál a baromnál akinek a hátán egy baszott nagy ágyú van és jön feléd,közbe meg van 20mp-ed hogy megcsinálj valamit.APC-röl beszélnek de közbe lőnek ezerrel -
Hát én Január közepén veszem remélem azzal sem lessz mán gond. -
jó,akkor fére értettem,nem lényeg,lezárva. -
nem szoltam én be senkinek csak válaszoltam Jak nak! nem értelek :S
Gow ot már majdnem lenyomtam :D szerintem semmi beszolás nincs abban a mondatban csak egy értelmes válasz! sztem.. -
Gabe18 #7735 Természetessen az aktiválástól számitott egy hónapod van hogy te mennyit játszol az alatt,az nem számit.
CoD3-as kirohanásodat meg egyáltalán nem értem.A gép melegedésével-fagyásával kapcsolatban került szóba,nem tudom mi bajod van vele... -
jóvan nem érdekes,csak ahogy beszóltál a jak16-nak
"sehogy! csak audio lemezt lehet rippelni!! Amugy Cod3 téma -
mind1,nem lényeg csak beszóltál a jak16-nak:
"sehogy! csak audio lemezt lehet rippelni!! Amugy Cod3 téma"
azt hittem itt már másról nem lehet beszélni wazz.
nem olvasgatok semmit,felbaszott a gow.
lenyomtad már?? -
figyi okoska!
azt mond meg nekem ha aktiválom a live-ot akkor az egy hónap gold onnantól ketyeg ha jáccok hanem vagy számolja a lejáccott időt és abból adódó 1 hó után jár le? -
áááálj mért egem ugatsz le? hát én kérdeztem? olvass vissza kicsit mielött lebaszol! -
azt hittem ez az xbox360 Topic és nem cod3 wazze.
mérnem nyicc egy topicot annak és ott csak arol regélnél vazze
-
aha -
luckyboi #7728 haver vett egy premium pakkot, frissítették neki a ware-t. megy így is a live? -
engem érdekelne pár régi xbox game de ugyhallotam csak eredetit v isz azt sem mindet :( -
peter31 #7726 Ott vettem anno júniusban megkérdeztem a flash mókát 10k ért vállalták volna de találtam jobbat. -
peter31 #7725 Sajnos nem ezért gondoltam, hogy hátha megcsinálták a 360-on működő verziót. Mint pl. HALO2 vagy Fable -
Állítólag a február után kiadott xbox360.-ok hűtése már sokkal jobb.
Lehet, hogy nem így van, de ezt hallottam.
-
Globalgame
igy könnyebb :) -
http://www.globalgame.hu/index.php csináltatott valaki itt már gépet
Van valakinek tapasztalata? -
sehogy! csak audio lemezt lehet rippelni!! Amugy Cod3 téma: én multkor 3 órát jáccotam vele és a gép csak langyos levegöt fújt ki semmijen hütömodositás nem volt!! lehet ez a hütésmod többet árt neki mint használna