176877

-
Vectrás #7840 hali! kírtam a game-t, de ahogy rányomok az indításra, kiírja hogy nem jó a régiókód...próbáltam 60-on és 50-en de semmi..... -
peter31 #7839 Annak már ne is örülj szerintem hogy nem 16-20 k-t kell kicsengetni egy játékért. -
Még valami. Ha valakinek írsz, a fejlécben találsz egy olyan opciót, hogy "válasz erre". Ha használnád legalább tudnánk kinek címezted a kommented. -
jóvan sorry
-
Nézd meg pl. itt! -
Gabe18 #7835 500-tól felfelé. -
Na ne és mennyibe kerül most egy dupla DVD mert még sosem érdekelt? Szóval nem tudom az árát. -
Persze hogy azt csinálsz vele amit akarsz. Flashelheted, süthetsz rajta tojást, ect.. A pénzeddel is azt csinálsz amit akarsz, ha van elég vehetsz Kalasnyikovot, vállról indítható rakétát, vagy amit akarsz... Mindössze nem kell reklámozni a forrást. -
Gabe18 #7832 Nem szinte,hanem az összeset. -
Na ne mán most, hogy szétnéztem az Xbox360 játékok között látom szinte mindeggyik több mint 1DVD?!?! De akkor meg szinte mind1ik játékot dupla DVDre kell írni?? -
Gabe18 #7830 Egyet én igen pioneer iróval.Kuka... -
Gabe18 #7829 Loctusok=Locustok
-
sleepyhead #7828 tdk lemezeket próbált valaki? ezek ricoh alapúak, nem? -
Hát hallod a fene tudja én csak publikussat tudok pl. www.torrentspy.com
dehát ennél meg ugye néha szar a seed egyes torrenteknél. -
Gabe18 #7826 Pedig nehezebb fokozaton egész más élmény a GoW.Ott már valoban nem lehet csak ugy kiállni a fedezékből,mert szétlönek pikk-pakk,na meg a Loctusok erőszakossan közelednek,főleg amelyiknél shotgun van. -
Egyszer valaki okosan leirta : a gépet nem loptam hanem vettem azt csinálok vele amit akarok vagy azt csináltatok vele amit akarok. -
persze,hogy casual:)
amindig normal-t nyomok,de hát itt nem volt hc-ba meg nem mertem bele kezdeni:)
hardcore az zenében jó:)
egy gém volt eddig amit végig toltam összes módban,illetve az is csak egy demo volt a fear,ami minden volt csak hosszú nem, még pc-n, de azt sem azért mert az a leg leg
mindig normalon tolom egyszer,mert mindig van,jön más gamma és azokat is kő tolni:)
-
köszi
sajna nem vesznek fel uj emberkét
-
klastrom #7822 Milyen progival tudok eredeti DVD-t amin film van Hdd-re másolni ??
Thx! -
mi lenne ha nem reklámoznád a boltot?
ha nem tudnád igencsak illegális a flasheltetés
ez nyílt fórum, akárki beleolvashat... -
bocs a duplázásért.
konzolstudio valaki itt flaseltetett gépet mik a tapasztalatai ? Samsungos xbox360-at mennyiért csinálnak. -
Sorry, registration has been disabled by the administrator. -
Sorry, registration has been disabled by the administrator. -
http://bt.xbox-sky.com/
google csodákra képes ^^ -
az nekem is kéne
-
Nincs xbox360.-torrent oldal ? Ahova reggelni is lehet ? -
Nincs xbox360.-torrent oldal ? Ahova reggelni is lehet ? -
Jak16 #7813 Vagy akkor miért nem engddi hogy a bankkártyámmal pontot vegyek??? Lehet azért, mert Amerika címet vagyok kénytelen a bankártyára is irni, ezért nem fogadja el? -
Jak16 #7812 Valaki help me :D -
Gabe18 #7811 De min vitted?Casual-on?(asszem az az első szint)
Mert Hardcore-on már egyből más a harcok jellegge.Hát a legnehezebben meg brutális lehet. -
Gabe18 #7810 Hát ilyen balesetek vannak sajnos.2x sebességel irva átlag 35-40 perc,ugyhogy a fél peces irás az érdekes lett volna...
-
köszi,most már mind1,ki kinlódtam, madarakat gránáttal,bow-al ledobáló,sniperkedő,rohangáló módszerrel
félelmetesen jó gém volt,ez volt az első amit x360-on toltam
nem bántam meg a gépet és gondolom jövőre mega gémek jönnek még rá -
sleepyhead #7808 áh, clonecd vagy én, vagy nem tudom... de elb*szta az 1500as verbatinomat :(
szépen kitallóztam a .dvd filet, ahogy írják, rendben, írás... kb 30 mp alatt végzett az írással, és 5 percet tökölt a lemez lezárásvával... 1x sebességgel. mondom mi van? persz,e kész a lemez(de közbne nem is volt állapotcsík, pufferre n/a-t írt ahogy a sebességre is).
a dvd negyedén van adat, a többi üres, xbox persze nem viszi, gép se nagyon ismeri fel. bah. -
igen,csak én például most kezdtem magam beleélni mikorra vége lett 
-
Gabe18 #7806 Igen de ott azért számit mert az rpg,ez meg nem... 
Hát szerintem éppen elég hosszu volt.Hardcore-on igy is már van egy két kritikussn nehéz pont,Insane-en nem probáltam még.
Én pont azt nem szeretem mikor egy játékot elnyujtanak a végtelenségig. -
Gabe18 #7805
A nagy csikba lévő legkisebb fehér ponton kell ujra megállitani a töltés közben futó vonalkát. -
nem montam egy szóval se hogy ez rpg kell hogy legyen vazze.
csak azt mondtam hogy ha abba ilyen utvonal választási lehetőségek vannak akkor az számít a játék további részénél.
de akkor is túl rövid a játék,ha teccik hanem.siettek a kiadásával,valami oka csak volt.... -
gow-ban azt a profi reload.ot hogy kő csinálni?
szopó van mr raam-nál:) -
Jak16 #7802 Segítsetek pls !
Csináltam neten egy Magyarotszági Gamertagot, hozzá egy teljesen új e-mail címmel Windows Live ID (most csináltam a freemailnel a címet) és itt teljesen oksan meg is engedte neten, meg midnen él a tagom, szal szupi, de a Boxon nem tok bejelentkezni !!! Még a Gamertagot elfogadja, de a Windows ID-re azt írja ki hogy nem tud belépni, porbáljam kéősbb...most mi van ezt cisnálja délután óta !!! Help me, mivel magyarbankártyám van , ezért nem fogadja el, és szeretnék venni magamnak pontokat .... -
zsolt2800 #7801 Köszi