176877
banner
  • Vectrás
    hali! kírtam a game-t, de ahogy rányomok az indításra, kiírja hogy nem jó a régiókód...próbáltam 60-on és 50-en de semmi.....
  • peter31
    Annak már ne is örülj szerintem hogy nem 16-20 k-t kell kicsengetni egy játékért.
  • tejföl
    Még valami. Ha valakinek írsz, a fejlécben találsz egy olyan opciót, hogy "válasz erre". Ha használnád legalább tudnánk kinek címezted a kommented.
  • teddymac
    jóvan sorry
  • tejföl
    Nézd meg pl. itt!
  • Gabe18
    500-tól felfelé.
  • rambuu
    Na ne és mennyibe kerül most egy dupla DVD mert még sosem érdekelt? Szóval nem tudom az árát.
  • tejföl
    Persze hogy azt csinálsz vele amit akarsz. Flashelheted, süthetsz rajta tojást, ect.. A pénzeddel is azt csinálsz amit akarsz, ha van elég vehetsz Kalasnyikovot, vállról indítható rakétát, vagy amit akarsz... Mindössze nem kell reklámozni a forrást.
  • Gabe18
    Nem szinte,hanem az összeset.
  • rambuu
    Na ne mán most, hogy szétnéztem az Xbox360 játékok között látom szinte mindeggyik több mint 1DVD?!?! De akkor meg szinte mind1ik játékot dupla DVDre kell írni??
  • Gabe18
    Egyet én igen pioneer iróval.Kuka...
  • Gabe18
    Loctusok=Locustok
  • sleepyhead
    tdk lemezeket próbált valaki? ezek ricoh alapúak, nem?
  • rambuu
    Hát hallod a fene tudja én csak publikussat tudok pl. www.torrentspy.com
    dehát ennél meg ugye néha szar a seed egyes torrenteknél.
  • Gabe18
    Pedig nehezebb fokozaton egész más élmény a GoW.Ott már valoban nem lehet csak ugy kiállni a fedezékből,mert szétlönek pikk-pakk,na meg a Loctusok erőszakossan közelednek,főleg amelyiknél shotgun van.
  • teddymac
    Egyszer valaki okosan leirta : a gépet nem loptam hanem vettem azt csinálok vele amit akarok vagy azt csináltatok vele amit akarok.
  • ThugEdge
    persze,hogy casual:)
    amindig normal-t nyomok,de hát itt nem volt hc-ba meg nem mertem bele kezdeni:)
    hardcore az zenében jó:)
    egy gém volt eddig amit végig toltam összes módban,illetve az is csak egy demo volt a fear,ami minden volt csak hosszú nem, még pc-n, de azt sem azért mert az a leg leg
    mindig normalon tolom egyszer,mert mindig van,jön más gamma és azokat is kő tolni:)
  • carterx
    köszi
    sajna nem vesznek fel uj emberkét
  • klastrom
    Milyen progival tudok eredeti DVD-t amin film van Hdd-re másolni ??
    Thx!
  • james69holden
    mi lenne ha nem reklámoznád a boltot?
    ha nem tudnád igencsak illegális a flasheltetés
    ez nyílt fórum, akárki beleolvashat...
  • teddymac
    bocs a duplázásért.
    konzolstudio valaki itt flaseltetett gépet mik a tapasztalatai ? Samsungos xbox360-at mennyiért csinálnak.
  • teddymac
    Sorry, registration has been disabled by the administrator.
  • teddymac
    Sorry, registration has been disabled by the administrator.
  • james69holden
    http://bt.xbox-sky.com/

google csodákra képes ^^
  • carterx
    az nekem is kéne
  • teddymac
    Nincs xbox360.-torrent oldal ? Ahova reggelni is lehet ?
  • teddymac
    Nincs xbox360.-torrent oldal ? Ahova reggelni is lehet ?
  • Jak16
    Vagy akkor miért nem engddi hogy a bankkártyámmal pontot vegyek??? Lehet azért, mert Amerika címet vagyok kénytelen a bankártyára is irni, ezért nem fogadja el?
  • Jak16
    Valaki help me :D
  • Gabe18
    De min vitted?Casual-on?(asszem az az első szint)
    Mert Hardcore-on már egyből más a harcok jellegge.Hát a legnehezebben meg brutális lehet.
  • Gabe18
    Hát ilyen balesetek vannak sajnos.2x sebességel irva átlag 35-40 perc,ugyhogy a fél peces irás az érdekes lett volna...
  • ThugEdge
    köszi,most már mind1,ki kinlódtam, madarakat gránáttal,bow-al ledobáló,sniperkedő,rohangáló módszerrel
    félelmetesen jó gém volt,ez volt az első amit x360-on toltam
    nem bántam meg a gépet és gondolom jövőre mega gémek jönnek még rá
  • sleepyhead
    áh, clonecd vagy én, vagy nem tudom... de elb*szta az 1500as verbatinomat :(

szépen kitallóztam a .dvd filet, ahogy írják, rendben, írás... kb 30 mp alatt végzett az írással, és 5 percet tökölt a lemez lezárásvával... 1x sebességgel. mondom mi van? persz,e kész a lemez(de közbne nem is volt állapotcsík, pufferre n/a-t írt ahogy a sebességre is).

a dvd negyedén van adat, a többi üres, xbox persze nem viszi, gép se nagyon ismeri fel. bah.
  • carterx
    igen,csak én például most kezdtem magam beleélni mikorra vége lett

• Gabe18
    Igen de ott azért számit mert az rpg,ez meg nem...
    Hát szerintem éppen elég hosszu volt.Hardcore-on igy is már van egy két kritikussn nehéz pont,Insane-en nem probáltam még.
    Én pont azt nem szeretem mikor egy játékot elnyujtanak a végtelenségig.
  • Gabe18

A nagy csikba lévő legkisebb fehér ponton kell ujra megállitani a töltés közben futó vonalkát.
  • carterx
    nem montam egy szóval se hogy ez rpg kell hogy legyen vazze.
    csak azt mondtam hogy ha abba ilyen utvonal választási lehetőségek vannak akkor az számít a játék további részénél.
    de akkor is túl rövid a játék,ha teccik hanem.siettek a kiadásával,valami oka csak volt....
  • ThugEdge
    gow-ban azt a profi reload.ot hogy kő csinálni?
    szopó van mr raam-nál:)
  • Jak16
    Segítsetek pls !
    Csináltam neten egy Magyarotszági Gamertagot, hozzá egy teljesen új e-mail címmel Windows Live ID (most csináltam a freemailnel a címet) és itt teljesen oksan meg is engedte neten, meg midnen él a tagom, szal szupi, de a Boxon nem tok bejelentkezni !!! Még a Gamertagot elfogadja, de a Windows ID-re azt írja ki hogy nem tud belépni, porbáljam kéősbb...most mi van ezt cisnálja délután óta !!! Help me, mivel magyarbankártyám van , ezért nem fogadja el, és szeretnék venni magamnak pontokat ....
  • zsolt2800
    Köszi