176837
banner
  • darkSectorxxx #160021
    Ez igaz, de ettől még többre értékelem....
  • Totti5
    Holnap 15:00 24 óra Lömáni futam!

Ennek örömére, és, mert, hogy! MS bemutatott 3 egyedi festésű kontrollert ami a 3 legendás autó színeiben és rajtszámában pompázik!

+ mai nap bemutatták az újgenerációs Lömáni Ford GT-t ( biztos ez is debütálni fog a Forza 6ban )

És ahogy láttam végig van reklámozva a pálya Forzával és Xboxal. Jó lenne a Forza 6ba ha már lesz éjszaka, akkor egy masszív Lömáni autó settet felvonultatnának... LMP 1-2, GT kategóriából jó pá modellt.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.12. 19:35:43
  • Kongy
    Aztán a sztoris játékot végigviszed 5 óra alatt, és mehet a kukába, de egy SF4 pl végtelen játékórát biztosít ha haverokkal vagy online tolod. Csak ahhoz ugye előbb haverokat kellene szerezni :)
  • darkSectorxxx #160018
    Hát izlés az hogy melyik verekedős a jobb, de azért gondolom megvan mire gondoltam. :)

Ahol egy játékban haladni kell területről területre, van történet, folyamat változatosság, nekem sokkal többet ér, nem tudom egy lapon említeni ezeket. :)

COD és BF-et sem venném meg ha nem lenne single része.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.12. 19:09:13
  • Zavarodott
    Ízlések és pofonok... q;)
  • darkSectorxxx #160016
    Mármint nem eladásra, hanem a játék maga, nekem az ilyenek, verekedős, meg foci meg mittudomén mi ami arénás játék, nem ér sokat a szememben...bármikot szó nélkül becserélem egy mászkálós story-s játékra.
  • Totti5
    "SF5 nem egy nagy cím,"

SF4-ből 8 millió ment el. Bár ki honnan nézi hogy mi a "nagy" cím.
  • darkSectorxxx #160014
    Ja ha az így szerzetteket külön számoljuk akkor van 1-1.
    De arra értettem, hogy szerintem a SF5 nem egy nagy cím, szerintem annak ellenére hogy biztos sokan elverekedtek vele, engem pl nem izgat hogy a sok SF4 után nem juthatnék hozzá.

A TR más tészta, azt nem lehet elbaszni, sokkal több értéke van szerintem...Bár az meg ugye csak egy ideig lesz exclusive elvileg.

Én egy másik TPS játékért 10 SF részt adnék.
  • Totti5
    Dicsőséges Sony odatolta azt az összeget hogy ne legyen Xre. Ha rosszmájú akarok lenni, akkor azt mondom hogy szereztek egy exluzív verekedőst, így MÁR van nekik is egy, vagyis lesz. Ez van, mit tudsz tenni, semmit. Én csak a reakciót nézem hogy akik a Tomb Riader miatt a sárba döngölték az MSt, azok most ezen kapcsán mit mondanak. Érdekes megfigyelni.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.12. 18:15:06
  • darkSectorxxx #160012
    "A Street Fighter V érkezik PC-re és PS4-re, de az Xbox One most kimarad. Ez nem egy Rise of the Tomb Raider eset, ahol csak időszakos exkluzivitásról van szó: egyszerűen nem készül el erre a konzolra a játék."

Gondolom most mindenki sírva fakad.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.12. 17:42:51
  • darkSectorxxx #160011
    Ja hogy a tudat, akkor előtted majd titkolni fogom. :)
    Remélem jó olcsó lesz mire veszek. :)
  • darkSectorxxx #160010
    Naneee!

Majd jatekaim.hu-n meg proghardveren lesz 30%-os kedvezménnyel ne aggódj! :D
  • Moby
    Deazé az oldalon továbbra is kintvan LOL
  • Moby
    Most, hogy minnyá megjelenik, végre vettem a fáradtságot, hogy kipróbáljam a win10 bétát. Eléggé meggyőző, főleg az xbox app. Fog sincs, hogy a mostani rencerszoftverrel kéne-e látnia a boxot, mindenstre innen az irodából nem ltta sajnos (de máig nincs publikus ip-m, szalé lehet az a szopó).
    Mindenestre várós státuszba lépett :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 15:17:48
  • Moby
    Ma reggel beárazta az 576 a watchdogs vigilante edition-t one-ra 3990-re LOL
    Mire felhívtam őket, már sehol nem volt természetesen. Gondolom 1 perc alatt vásárolták fel a megélhetési ebayezők. A guta kerülget :(((
  • Harlekin
    Igen a tudat is éppen eléggé aggasztó!
  • darkSectorxxx #160005
    Miért a te szemszögedből változna valami? :P
  • Harlekin
    Hála az istennek!!!Addig se lesz x1 ed...
  • Macccy
    szingli? nem, gruppi ... demo? ááá, homó!! :D
  • Moby
    Ez miez? Halo5 demo? Szingli? :)
  • Macccy
    persze, hogy felmenjek aztán kutyulsz valami Gina-colada koktélt és másnap ébredek fel sajgó segglyukkal ...??!
    :D XD

amúgy kösz, de nem az az 1-2 hét a "baj", hanem azok a hónapok ami még hátra van novemberig :)
  • Firerock
    attól félek nekem sem lesz addig ilyen kormányom :(
  • Totti5
    AC jövőre lesz csak, h mikor nem tudni.
  • darkSectorxxx #159998
  • Firerock
    Úristen! Beleszerettem! Valakit nem érdekel G27 drágán? :D
    Most jön az Assetto Corsa és az F1 2015... Váááá.
  • darkSectorxxx #159996
    Ebből a pénzből ha még nem lenne, vennék inkább egy ps4-et 1-2 játékkal. :)
  • Moby
    Vajon mér nem tudja leszinkronolni a játékokat a box? 100-ból 100 hiba
  • Totti5
    "A 920 az a kormány, amit a rajongók az Xbox One-hoz kértek" - mondta el Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának vezérigazgatója. "A korábbi generációkra építettünk, valóban magával ragadó élményt biztosítunk Xbox One játékosainknak. Személy szerint alig várom, hogy kipróbálhassam a kormányt az új Forza Motorsport 6-tal."

"Mindez igazán jó hír az Xbox One rajongók számára, akik korábban is Logitech kormányt használtak és már régóta várják az új kiegészítőt" - mondta el James Hunter, az Xbox Accessories üzleti és stratégiai igazgatója. "A Forza Motorsport 6 őszi megjelenésével, valamint az új kormány birtokában a játékosoknak igazán magával ragadó élményben lehet részük."

A G920 kormány Xbox One-hoz és PC-hez is használható lesz. A kormánykeréken a teljes Xbox One gombkiosztás helyet kapott, és persze minden kényelmi funkcióval fel lesz szerelve: spirális hajtással a minimális holtjátékért, 900 fokos forgással, tartós golyóscsapágyakkal, minőségi anyagokkal. Opcionálisan a Logitech saját H-váltója is beszerezhető lesz hozzá.

127 ezer + 19k a H váltó.

Akárhogy is nézem, jelenleg ez az ultimate Xbox One kormány, szóval aki komolyabban akar nekiesni pl Forzáknak Xboxon ( meg akár PCje is van ) ez egy jó deal, még ha drága is, de a TH 100ért adja a gagyit a Fana meg 600 ezer.... -.-

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.11. 19:02:35
  • orichalcos
  • TDC Geronimo
    Most toltam le. 20 perc körül volt és poén az egész. Érdemes letolni :D

Videó legelején lehet látni hol lehet felvenni a questet

• orichalcos
    Na szóval kinek mennyit ér meg hogy premier előtt játszon a Halo-val? :D (Hülyülök csak persze, de aki pesti, annak majd szívesen megmutatom)
  • darkSectorxxx #159989
    Nézzétek majd meg a Modern család 06/16 részét. :)
  • Totti5
    Kialakítottam a menetrendet. Hétköznap 1-2 óra kérdőjel irtás és felfedezés, hétvégén pedig story nyomatása :) ( Skellige elhagyása leghamarabb pénteken várható :D )

Mondjuk most éppen egy mellékes story küldibe botlottam tök véletlen az egyik szigeten.
  • TDC Geronimo
    Halo 5 online co-op WILL require XBL Gold

múltkori elírás volt...
  • TDC Geronimo
    Skellige utáni rész beszarás jó lesz majd. Lesznek olyan dolgok hogy visítottam rajta :D

Többet nem mondok
  • Totti5

• Totti5
    Szóra érdemes izé, amit kivágtak. Majd ha valaki letolta, mesélje el, hogy érdemes e rákattintani. Én addig nem vagyok hajlandó.

Új küldetés –„Bolondok aranya”
    Geralt és aktuális pártfogoltja, a falu bolondja, együtt kelnek útra, hogy megfejtsék egy elhagyatott település titkát, ahol csak malacok élnek.

• Macccy
    én kivertem miközben ezt olvastam ...

dejó hogy XONE-t vettem, kurvajó Wicser, lesz Forza 6, HALO5, ... kapnék egy alan wake 2 ígéretet és a földhöz verném a seggem
  • Harlekin
    Arra bőségesen elég az 500 is és rakjál rá 2 terás külsőt!
    Ez miatt ne várj semmire.Nekem ennyi helyem van úgy,hogy jelenleg 112 játék található azonnali indítással a vinyókon...
  • Botond #159981
    Azt szeretném, hogy asszony kinectes őrületei elférjenek kényelmesen, arra jó lesz a tera, az én cuccaim meg mehetnek a külsőre. :)
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.10. 06:38:20