176876
banner
  • Dancen
    Sziasztok Én kedden veszek egy xbox360ast de csak 24 játshatok vele addigis nagyon várom :
  • Jak16
    Nem lehet itt neten keresztül venni pontokat és Live-ot hosszabítani??? vgay valahol online kártyát venni? szal csk kódot.
  • Jak16
    Dzsek007 vegyetek fel :D

Ja hogy tudom kitöröln ia megadott kártyaszámom mert seholsem találo ma törlés opciót....és merevlemezre hogy lehet másolni dolgokat DVD-ről (játék, kép, zene,videó
  • Szeszmester
    Gondolj csak bele.
    Lehet mobiltelefont venni 5000 Forintért és lehet mobiltelefont venni 100.000 Forintért.
  • Jak16
    nah, nem értem mi van a Live-al hiszen itt neten simán bejelentkezek meg minden...irányítószámot, neten való reg-nél nem kötelező !!!!

A boxon egyzserűen nem megy, megtalálja a gamertagom, de mikor be akarok jelentkezni (mostnár hotmail-es címmel) nem enged...azt írja ki hogy maga a Live most nem képes fogadni...

Na mindegy, marad akkor a régi gamertagom, a lokalizácíója annak is magyar, csak a cím nem, ezért nem fogdja el a kártyámat...akkor marad a feltöltőkártyás megoldás????
  • Szeszmester
    Bágyazott memória, asszem vmi Finn cég (talán Bitboys?) próbálkozott vele vmi videókártyánál, de nem jött össze nekik. Mind1, a lényeg, hogy elég az a 10 mega. De ha nem adatokat néznél, hanem a tényleges teljesítményt, erről te magad is meggyőződhetnél.
  • peter31
    nem tök mind1
  • quack
    tökmindegy higy milyen dvd-t veszek? mert ezért elég nagy árkülönbségek vannak, egy Verbatim 1300 körül van de vannak 7-800 forint körül is...
  • guardian hero
    Ennek az embedded RAM-nak durva (kb. 10x-es) sávszélessége van a GPU és a system RAM felé, ezért alkalmas framebuffer-műveletek (antialiasing, egyéb poszt-effektezés) elvégzésére csekély teljesítménycsökkenés árán. Azért csak 10Mb, mert az extrém teljesítmény miatt nagyon drága. Egyébkén 720p-hez 30Mb lett volna ideális, így sajnos trükközni kell a használatával.
  • guardian hero
    Engem az érdekelne, hogy milyen irányítószámot adtál meg, mert nekem semmit nem fogadott el...
  • tejföl
    Add meg neki a szolgáltatói mailt.
  • Jak16
    Na, szóval regeltem egy új gamertagot, Magyar-t választottam országnak, csinálktam hozzá egy teljesen új mail címet is...minden müködik itt neten simán bejelntkeztem az Xbox oldalon a gamertagommal...na akkor iány az Xbox, gamertag lekérés, beeírom a tagot, ok, most jön uyge a mailcím és jelszó, és ERRE irja azt hogy nem érhető el a szolgáltatás, próbáljam késbb...ezt írja ki tegnap délután óta

A live ID-m @freemail.hu-s ha ez számít....
  • Me0w
    Nem mindegy neked hogy mi van benne? A lenyeg, hogy mukodik :) Jatssz :)
  • tobias88
    Hell, lenne egy kérdésem:
    500 MHz 10 MB daughter Embedded DRAM a videókártya, ez mit jelent?? hogyhogy csak 10mb??
  • luckyboi
    Help!

Hogy kötöm össze a pc-t az xbox360-al? nem találok guglin használható leírást. A pc-n tárolt zenét ezáltal le lehet majd játszani?

Köszi
  • KADARKA
    Egy kérdés!Ha le regisztrálom a konzolomat nem lessz semmi baj?
  • Jak16
    De azzal reggeltme, rendes magyar címmel....csak most ezzel a GamterTaggal nem tok bejelnetkezni a Xboxon, mert az azt irja ki hogy a Windows Live ID (amikor azt kll beirni) nem tud bejelntekzni jelegel és próbáljam később...tegnap óta ezt írja ki....
  • guardian hero
    De azt írtad, hogy nem magyar címmel regisztráltál.
  • Jak16
    Én itt neten regisztráltam Magyarországon, neten beis tok jelentkezni meg minden, de boxon nem enged a Live-ra felmenni...azt irja ki hogy a Windows Live ID bejelntkezés nem müködik próbáljam később...
  • guardian hero
    Igen, ez lehet a gond. Tegnap próbáltam magyar címmel regisztrálni, a születési idő már működik, most az irányítószámot nem fogadta el az istennek sem... Írtam a supportnak, hogy a UK-s profilomat rakják át Hungary-ba, mert az országadatot nem lehet editálni, de azt írták, hogy ilyesmit csak telefonon lehet intézni. Úgyhogy majd ma betelefonálok nekik...
  • Jak16
    Engem is vegyetek már fel, főként most GRAW-zok.
    GamerTag: Dzsek007

egy kérdés: miért nem fogadja el a hitelkártyámat? MC és midnen MMO-s ooldalon ezzel fizettem, mindig jó volt...most lehet az a hiba, hogy a akártyatulaj címére csak Amerikait tudok beírni, holott magyar lakcímen van???
  • öregharcsa
    ajándékba jöhet...úgyis itt a karácsony
  • Zetorg
    nem kell valakinek 1 hónapos, flesselt + hűtés moddolt premium edition pgr3-mal és 5 írott játékkal?
  • öregharcsa
    nem létezik ezekre olyan patch amivel módosíthatom a régiót??(vagy csak átverje a gépet?)
    mint ps2-re a pal-ntsc selector...vagy valami ilyesmi...
  • Örm
    Ezen az oldalon tudod megnézni, hogy melyik játék milyen régió független.
    ABGX
  • Vectrás
    hibából tanul az ember...csak sajna nem 70ft-os DVD-kről van szó
  • rambuu
    Ja ok na de még van kb 1hónap még nekem lessz addig majd elválik még.
  • tejföl
    Legbiztosabb módja, hogy csak PAL verziót töltesz le.
  • zsolt2800
    Légyszives vegyetek már fel a liveon ismerősnek,mert egy ismerösömnek sincs xbox-a és egy ismerösöm sincs a livon. Gamertag:K Zsolti
    Köszi
  • Vectrás
    az első játékom igencsak megszivatott......:((
  • rambuu
    És azt hogy lehet elkerülni hogy ne legyen ilyen Régió kód hiba?
  • tejföl
    Na ez volt a baj. Én is leszedtem egy játékot : The History Channel Civil War by vortex, az infóban az volt hogy region free, aztán mikor kiírtam, régiókód hibát kaptam én is.
  • Vectrás
    Need for speed carbon collector Edition NTSC XBOX360 vortex-ez a neve annak amit leszedtem
  • Gabe18
    Hát ha te találtál ntsc verziót,akkor valószinű az a baj.
  • Gabe18
    Hát abból csak PAL verzio látok pedig,annak meg ugye alapból mennie kéne.Hát hacsak nem NTSC géped van,amit kétlek...
  • Vectrás
    Asszem megvan a gikszer, most nézem hogy NTSC a carbon....én meg csak hazaestem melóból, elindítottam....és nem figyeltem
  • james69holden
    a pontos release neve?
  • Vectrás
    carbon
  • Gabe18
    És mi lenne az a játék?
  • Vectrás
    hali! kírtam a game-t, de ahogy rányomok az indításra, kiírja hogy nem jó a régiókód...próbáltam 60-on és 50-en de semmi.....