176877
banner
  • KILLER2
    Gears of Warral kell kiállítani, azt biztos mindenki csodálná! :D
  • signs
    Az volt kiállítva. De nem értettem én sem egyébként, hogy miért FPS-t raknak ki mutatóba boxon. Szerintem sokkal nyerőbb lenne pl. Fifával, de arra ott volt a PS2...
  • teddymac
    Na ma flesltettem a gépet elméletileg jó..
    Most kéne rá írnom valami játékot :D
    1db ricoh lemezem van :D
    Nem hibázhatok
  • Attila8805
    Cfosspeed vagy valami ilyesmi nekem is megvolt.
  • Gabe18
    Helyes,sok sikert ahhoz a csodagéphez...
  • cori73
    sziasztok,

Privátba segítene nekem valaki, hogy Miskolcon hol lehet flashelt x-box 360-at venni?
    Előre is köszi
  • KILLER2
    Én leszek az, aki vesz mindkettőt :D (mindkettő megéri a pénzét, csak a Wii majd akkor,ha olcsóbb lesz)
  • Olcsi2
    Kiprobaltam a haverom trabantjat, bakker semmivel se jobb, mint a sarga busz, asszem nem veszek autot.
  • zola2000
    Igazad van sign én sem fogok boxot venni ... Mikor ott a Wii
  • rambuu
    CSA
    Hallod mi az a progi ami neked ott lent futott a kepnel az ami mutatta hogy mennyivel megy a neted??
  • KILLER2
    Ajánlom neked a Gears of Wat kipróbálását, mert ha az sem győz meg, akkor semmi. Nekem eddigi legjobb játékom. Beszartam olyan grafikája van és a történet meg az egész is kegyetlen jó.
  • guardian hero
    Lehet nem egy PC-ről átportolt játékkal kellene próbálkozni...
  • shenmuedc #7908
    Azt hadd kérdezzem meg. Advd-k kiírásához most clonecd-t vagy clonedvd-t használtok?
  • signs
    Ma kipróbáltam a Quke 4-et xboxon. Hát elég kiábrándító volt, be-beröccent, és semmivel sem volt szebb mint számítógépen.
    Igazából eddig sem akartam boxot venni , de eztuán sem fogok.
  • peter31
    Tejföl CloneCD megcsinálja a képfile-t azt meg kiírod. ENNYI.
  • sztomy69
    Én nem :D Mér nem jáccol te még mostse?! Hagyod parlagon heverni szegénykét?! Pazarlás xD
  • Jak16
    Én most irtam ki :D
  • Sland
    Nah X-BOX360 Premium Flashelve megredenelve 110ezerért :P
    Alig várom hogy hívjön a span, hogy mehetek érte :P
  • Gabe18
    Clone Cd nekem megirta.
  • donmateo
    egy alternatíva, ha jól látom...
    Xbox Backup Creator v2.2.0.180
    Redline99 released a new version of Xbox Backup Creator - a tool that will allow you to easily dump, create/patch and burn Xbox and Xbox 360 images with full support for SS, DMI and PFI.
  • donmateo
    nesze tejföl komám, sztem erre vágysz:
    CloneXB 2.3
    This is a Xbox Game Ripper/Utility, it can create xISOs, Extract xISOs, Burn xISOs, and rip xISOs directly from the Xbox DVD Drive. This is to date the best Xbox Game Ripper, it takes the GDFImage approach and literally makes it more then 10 times faster. If you want your Xbox Backups to load the fastest, this is the ripper to use.
    To create the actual ISO image from the files that are copied from the XBOX you have the option to use Microsoft's own XBOX image builder. If you choose to use this option then you have to obtain GDFImage.exe yourself and put it in the same directory as CloneXB. You will not usually need to use this as CloneXB has it's own built in image builder which is considerably faster than GDFImage. I included the rare GDFImage.exe inside the RAR if you would rather use the slower version.
  • Bence9292
    Ne haragudjatok, ha ez wrz-nek számít, de ezt szeretném megkérdezni. Nektek sikerült kiírni a DOAX2-t? Idáig minden játékot sikerült kiírni kivéve ezt. EZT a hibát írja a DVD Decrypter
  • tejföl
    Má' hogyne menne! Az eredeti játék simán megy a 360-on. De azt hiszem nem érted a kérdésem. Nem játszani akarok vele a PC-n hanem fel szeretném írni a wincseszterre, majd onnan kiírni.
  • Jak16
    első meglepődés:D

Szerintem yylat te nem fogsz tudni megcsinálni kül. Más formátumu a két célgép, nem fog menni..
  • Attila8805
    Nem akarlak elkeseríteni de szerintem sehogy.
    Mert ha lehetne szerintem mindenki azzal jáccana.
  • tejföl
    Hát tulajdonképpen nem konkrétan tőle kérdeztem. Csak ő volt aki villámgyorsan reagált.
  • Me0w
    Mit varsz tole? 16 eves kis broki :)
  • tejföl
    Megköszönöm kimerítő válaszod. Enélkül hülyén haltam volna meg.
  • Jak16
    lol :D

• tejföl
    Hello!
    Gyári xbox játékot (konkréten Halo2) hogy tudom rippelni a PC-re?
  • Gabe18
    Érdekes,a Test Drive grafikáját még nem nagyon szidták,főleg aki nagyobb felbontáson látta.
    Hát a NFS Carbon lehet külsőre jobban tetszene.
  • sleepyhead
    nem, 720p-ben. Nem a fűrészfogas textúrákkal van bajom,hanem a grafikával magával. Mindegy, vezetni jó, élvezetes és ez a lényeg.
  • kill3r21
    elvileg igen :D
  • Jak16
    na van végre lemezem: szal, CloneCD, beolvasni a .dvd fájlt, tovább, most járok a végelegesírésnél...a dvd fájl és a képfájl egy mappában van,akkor teljesen pöpecül ki fogja irni?

(jó írom van!)
  • Gabe18
    Normál tv-n nézted?
  • peter31
    Van erre néhány program.
  • kill3r21
    DVD röl sehogy! csak audio CD röl lehet rippelni sajnos
  • sleepyhead
    Köszi mindenkinek a helpet.

X 360 Hitachi 46d drive+ Pio 108 + TDK DVD + DVD decrypter nálam nyerő kombó.

Első játék amit próbáltam az a Test Drive unlimited, hát számomra csalódás. Grafikától se estem hanyatt, nagyon ps2-re emlékeztet..
  • Jak16
    De hogy lehjet zenét másoldni DVD-ről?

És ne a Dzsek007-est vegyétek fel mert az ameriaki és az nem jó: itt az európai

Jak the Hero
  • kill3r21
    hi! sorry de m,egprobálok rendesen válaszolni! Szal zene másolást tudod! játékot videot meg nemtudom hogy lehet e !