176877

-
gabeszovicska #8041 mennyi a live sávszélessége és mennyivel lehet tölteni maxon? -
A 360on csak 1024*768as felbontás van ilyen arányban, remélem a GoWot nem nyújtja majd így is el. -
Na megvan. A TV 4:3as, szóval nekem 1280*960as felbontás kell. Remélem a monitor nem fogja nyújtani vagy ilyesmi, mert ebben a felbontásban a gépem képe nagyon trágya. -
GoW 20"os TVmen jó. Akkor ehez a 19"os LCD monitoromon milyen felbontás kéne? -
Bocs, picit elkavarodtam. Akor neked az kell amit az imént leírtam. -
Te most tulajdonképpen mit akarsz mivel összekötni? Ha 360ról beszélsz, akkor van az a media center bizé, de azt nem tudom hogy kell, viszont van egy USBs izé, amit a HDD és a box közé kell tenni. -
Sziasztok!
256kbit/s-os internetkapcsolattal majd feltudok kapcsolódni a live-ra? Úgyértem hogy nincs megszabva hogy egy adott sávszélességtől lehet csak, ugye? -
Jak16 #8034 Ja, de ez csak sima Xboxnál müködik, mivel kell Evox dashboard.... -
Jak16 #8033 a Crosslink az az ami a Boxot és a modemet köti össze igaz?
Vagy máshogy: ami a modem és a gép között kapcsolatot létesíti? -
Fogsz egy crosslink kábelt, bevágod a gépbe meg a boxba éd ftpn rá tudsz kapcsolódni. Remélem erre gondoltál. Találsz hozzá pontos leírást az xboxmekka.hu-n. -
Jak16 #8031 Ez igaz :D
az lesz, valszeg. És hogy tudom összekötni Router nélkül a gépem és a boxom, hogy média adatokat küldjek rá?
Valami USB kábel és a box a netbe? valaki vlami? :D -
Ahelyett, hogy több napja ezt kérdezgeted, már rég rendelhettél volna vmelyik shopba postán, és már rég megkaptad volna... -
Jak16 #8029 Nem fogadja el...a kártya infók nem helyesek....hol tudnék esetleg venni máshol? Itt neten aghol egyből megkapom modnju ka 25 jegyű kódot -
Jak16 #8028 értem...szal midnent adjak meg ami a kártyán szerepel, azokat az adatokat, kivéve az irányítószámot...megpróbálom. -
A modemeden keresztül, mint a számítógéped. -
pylu #8026 Xbox360-at szeretnék venni csak nem nagyon volt még konzolom amivel neteztem volna... szal azt szeretném kérdezni hogy ha megveszem csak simán ami van net előfizetésem ahhoz tudom csatlakoztatni vagy hogy működik? azt tom hogy kell hozzá xbox live előfizu csak mint keresztül kapcsolódik?
thx
-
sikerált köszi:) -
Hi!Xbox live-ra lehet 2 felhsználót reggelni?Mert nem akar sikerálni a 2.!!!Köszi! -
A címet töltsd ki valódire, az irányítószám viszont az legyen, amit a gamertag reggelésénél megadtál.
Nem foglalkozik azzal a rendszer, hogy egyezik-e a címmel, csak az irányítószámot csekkolja. -
peter31 #8022 Valaki itt azt mondta, hogy külföldi címmel is megy. -
Mr Vader #8021 Hello All! A pionir 110D iroval kilehet irni a játékokat? -
Jak16 #8020 De ott nem fogadja el a bankártyám, mert nem tudom Hungary-s címre kitölteni azt.. -
turho #8019 Milyen író? Képes DL lemezek írására? -
Hát sima 4.7 gigás lemezre rendesen megírja az adatokat Nero.-val
Ha xbox360backup lemezt akarok írni decrypterel akkor jön elő a hiba.
-
kb a 10 évvel ezelőtti tv-k már megjelenítik színesben. Zaciban 12-15e körül kapsz 72cm-es 50Hz-es tvt ami erre képes. -
Teddy: nem lehet, hogy hibás az IDE kábel? Meg van törve.... esetleg hibás az író? -
peter31 #8015 A menüben a boxon ezt meg lehet csinálni szerintem. -
RGB kábel a neve. Amikor én vettem 1800 Ft volt. Szerintem bármelyik konzolboltban kapsz. -
Unable to Recover TOC -valaki találkozott már ilyen hibával játék irásánál? TDK.-ra és Ricoh.-ra probálok irni...
-
Jak16 #8012 És hol mert én sehol sem találok iylen webshopot? (ahol kifizetem az árát és emailben vagy ott a weboldalon megkapom a 25 jegyű kódot -
Szeszmester #8011 Milyen jó játékok jönnek a közeljövőben? Már izzítom a sávszélt :) -
peter31 #8010 a "z" kimaradt -
peter31 #8009 ellenőrid az iso nevét a dvd fileban. -
tomeck01 #8007 Hello
Miért van az hogy a clone cd azt írja ki miután megmutattam neki a kisebbik filet, hogy hiba layerbreak=1913760 megnyitásakor a rendszer nem találja a megadott fájlt?? a fight night 3 -at akarom kiírni.
-
Ha kell vkinek töltsetek, bár már nem sokáig jó:(
ftp://cec433:[email protected]:1000/ -
peter31 #8005 Persze tudsz venni. -
peter31 #8004 Mi van srác elmaradt a szex? Mit hisztizel itt? -
Az iro szoftver frissitése semmilyen garanciavesztéssel nem jár, csak akkor van bibi, ha valami gubanc van a frissités közben (nem szokott lenni) , mert akkor asszem ilyen esetben nem él a garancia... -
tomeck01 #8002 Hello
Most vettem pioneer 111D Dvd írót és azt szeretném kérdezni, hogy megéri feltenni a frimewiret vagy nem lényeges? És ha felteszem akkor ez garancia vesztéssel jár?
Köszi! Csá! -
gyzoli1 #8001 Fight night 3 szerintem (is) igen kidolgozott!A hátteret játék közben meg nem nagyon figyeli az ember:)