176877

-
Gabe18 #8081 Hát kösd ki a pc-t tv-re és indits el valami játékot ugy meg utánna monitoron,az már hasonló hatást ad,de pluszba a HDTV még szebb mint a monitor.(meg nagyobb) -
Hát 5x szebb HDTVn mint SDTVn bár én azért fogom monitoron játszani mert nincs pénzem HDTVre. -
ááááááá rosszul írtam bocs!!
akarom midani:
hy
Valaki betudna rakni 2 képet hogy hogy néz ki egy játék sima tv-n és hogy néz ki uyganaz HDTV-n?
mert haver nem hiszi el h HDTV-n jobb a kép.
-
Félreértitek....
na mind1...
azt akarta, hogy rakjatok be lécci 2 képet ugyanarról a játékról, az egyik kép SDTV-ről a másik kép HDTV-ről van fényképezve, én tudom hogy összehasonlíthatatlanul jobb a kép HD-n de az egyik barátom azt mondja hogy sima tv-n is tök jó a kép HDTV felesleges, és én így akartam bebizonyítni neki hogy HDTV-n ezerszer jobb... na mind1...
amúgyitt van egy oylan összehasonlítás amire gondoltam -
Képet nem rakok be, de sokkal jobb HDTV-n, nem is tudom te miből gondolod hogy nem. -
A HDTV nem jobb ból arra következtetek, hogy azt akarod mondani, HDTV-n ugyanolyanok a gammák mint sima tv. Akkor tévedsz. Vegyél egy csokit a haverodnak, és biztos elfelejti a butaságodat. -
Lol man nincs is ott
-
Ja meg mi az a cakk und pack?? -
hy
Valaki betudna rakni 2 képet hogy hogy néz ki egy játék sima tv-n és hogy néz ki uyganaz HDTV-n?
mert haver nem hiszi el h HDTV-n nem jobb -
Én mán húzom le a Rainbow sixet bár igaz még nincs meg a box de hogy legyen meg. Ja és amit írtam neked privibe azt tedd majd még fel plz!!
Ja meg hogy lehet azt megoldaani hogy en az osszes fajlt bejelolom hogy kell es a Flashget ahogy leszedte az egyiket fojtassa tovabb?? -
Piko888 #8071 Én az vagyok -
gabeszovicska #8070 nézem a tesco újságot... x-box360 egy deka se volt benne. (dec.24-ig érvényes az újság). ps2 van csak benne az is 40%-kal leértékelve.:D 29900ft. :D haver 1hónapja vette meg 40-ért.. ez a szívás.. :D
töltsetek a játékokat ingyen arról a címröl amit megadtam,lehet kérni is majd játékokat felteszem ha itthon leszek holnap . :D csak pls 1szálon töltsetek!! -
Sund #8069 EW-dunakesziben szintén 99ért volt egy nagy raklapnyi belőle! -
Nemtudjátok, h a Philip dvdket mennyire szereti a box? -
Inquisitor #8067 "Ár csökkenésről nem tudtok a közeljövőben a premium packnál??"
Most kaptunk "T*sc* gazdaságos" újságot, ilyen "last minute" karácsonyi hírdetésekkel.
Van benne X360 core 74.990-ért és a nagy tesó 99.990-ért. Tudom ez lenne a "normális" ára, de ha jól tudom a hivatalos magyar garis cuccok 25K-val többe kerülnek, és gondolom ez nem külföldi szürke import. :)
Hátha érdekel valakit így pár nappal kari elött ...
P.S. Ha a szokásos módon és okokból nem lesz készleten nekik, akkor ne üssetek! :D -
Valahol Budapesten -
gabeszovicska #8065 csak flashgettel tölthető, ftp-kapcsolatot nem tudom megadni mert akkor törölni is lehet a tárat . (ha esetleg lenne rossz indulatú ember lenne itt,de más fórumon is töltöttem már fel ott törölték szal nem kockáztatok jó így).
küldjetek epxy.hu.hu tárra regeket. pls regeljetek mert akkor midnen game külön tárra megy és ha sokan ráálltok törölni fognak és akkor vége a dowloadnak. de ha külön táron van mind akkor tovább kitart az odlalak mert nincs oylan forgalom. -
sleepyhead #8064 thx! -
szedd flashgettel v. v.mi hasonló letöltésvezérlővel -
Ezt nem lehet valahogy ftp progival leszedni pl flashFXP-vel ? -
Senki sincsen itt Sopron környéki? -
gabeszovicska #8060 akinek kell box360 játékok szóljon épp töltöm fel a játékokat és ingyen letölthető.
itt az első:
http://epyx.epyx.hu/
elsö két játék: fear és a Quake_4_PAL_PROPER ( a quake még most megy fel ,de ma kész lesz)
valószínűleg minden játék mostmár külön táron lesz (amiatt hogy kevésbé tudjanak törölni) és azok is ingyen tölthetök majd. ha van rá igény hogy ingyen töltsetek szóljatok és felpakolok egy rakat gamet:D csak szóljatok a ha van rá igény Pm-ben. -
Hol? -
LOOL a nagybátyám most vett egy HD TV-t azt amit reklámozni szoktak a TV-ben azt a Panasonic Viera-t 1500euró-ért!!!
-
Ár csökkenésről nem tudtok a közeljövőben a premium packnál??
Mert egyszer még volt a GameStar oldalán egy hír, hogy a MS lejjeb akarja venni az árát hogy minnél többen vegyék. -
Ezt akartam -
Esetleg még ez -
19"os 1280*1024es max felbontású LCD monitron milyen felbontást ajánlotok GoWhoz meg úgy egyáltalán 360 játékokhoz? -
Mer köcsögök. Inkább adnák ki mindenhova egyszerre. -
Szeszmester #8052 A listán nem votlak arcade collectionök. Szerintetek tervezik még ilyenek kiadását? Egy már megjelent, de elég gyatra játékokat válogattak össze. Viszont el tudnék képzelni néhány jó párosítást :)
A japókra meg nagyon ráhajtott az MS, minden jót nekik adnak először, mi meg várjunk... -
Gabe18 #8051 http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/
Szerintem a Lost Planet-ig semmi... -
Pionner 111d -
szerintem azért a fejlesztöknek is kell egy kis szabadság nemde?:)
egyébként véleményem szerint ebben az évben már nem fog kijönni semmi, és januárban is csak honap közepoe vége tájékán, ha lesz valami... -
Szeszmester #8048 Tudtok vmi jó odlalt, ahol meg lehet nézni a közelgő címeket?
Miért nem jött ki az utóbbi napokban semmi? Pedig most lesz Karácsony és volt a PS3 indulása, nem úgy volt, h majd most jönnek a fasza gamék? -
Gabe18 #8047 System-Memory-Hard Drive-Gamer Profil -
Ha gonosz lennék, eree azt mondanám: szar:D -
NZiM #8045 Hali.
Én valszeg hétfőn veszek boxot. Kérdésem: a premium packban HD AV kábel van, azzal fogom tudni használni sima TVnken a boxot? Meg, a DVDnken van ilyesmi dugalj, ilyen sok színes, ebbe ezt be tudom kötni?
-
A már létrehozott profilokat nem lehet törölni a vinyóról? Nekem nem sikerült még rájönnöm, hogy kell.... Hogyan kell, ha egyáltalán lehet? -
sziasztok lenne egy lehet h unalmas kérdésem most akarok venni egy xboxot+hozzá egy tévét!
szoval a gond csak az h 82-es lcd v 107es plazma?
mert az elado azt mondja h a plazmát tönkre vágja az xbox!
és h ö csak az lcd-t ajánlja erre a célra!
vki tapasztalt ilyet?v milyen a tapasztalat? -
Szerintem olyan a live mint amilyen a neted.