176877
banner
  • hyperblade
    sorry kétszer ment el
  • hyperblade
    hallo!!

segtítségetekre lenne szükségem skacok!!

vennék az xbox360-ra külső intercolert de mivel +áramot vesz el a táptól így nagy a valószínűsége hogy leégjen,ez mennyire igaz ez vagy csak hülye feltevés?

lécci vki segítsen és milyen hűtést ajánlotok??(vízhűtésen kívűl mert az ki** drága)

hallottam hogy az első generácios gépek szenvedtek túlmelegedési problémákkal az enyém 2006.09.09-es kiadásu, ez is szenved még hasonlo betegséggel??

köszi a helpet előre is....
  • hyperblade
    hallo!!

segtítségetekre lenne szükségem skacok!!

vennék az xbox360-ra külső intercolert de mivel +áramot vesz el a táptól így nagy a valószínűsége hogy leégjen,ez mennyire igaz ez vagy csak hülye feltevés?

lécci vki segítsen és milyen hűtést ajánlotok??(vízhűtésen kívűl mert az ki** drága)

hallottam hogy az első generácios gépek szenvedtek túlmelegedési problémákkal az enyém 2006.09.09-es kiadásu, ez is szenved még hasonlo betegséggel??

köszi a helpet előre is....
  • Lizardman
    HA 10-ért találsz játékot, az már nagyon jo, általában 16-20 körül mozog az áruk... De meglehet probálni a vaterán, hátha...

A premium a legolcsobban itt szerezhetö be (tudomásom szerint) :

ITT
  • Lammer
    skacok!44
    (vegre betalaltam enis :D)
    hol lehetne mostansag legolcsobban legalisan ujonnan premiumot venni???
    nomeg neztem dead risingot 9900ert... ez az alja az itthoni araknak? szeretnem azt is olcsobban meguszni(legalisan persze)
  • Hesha
    Sziasztok lenne egy olyan olyan kérdésem hogy az xbox360-at érdemes-e pc monitorral használni és mennyire kompatibilis vele mivel lcd tv-re nincs de egy widescreen monitorra még lenne pénzem.Ezzen is HD a felbontás?
    Előre is kösz a segítséget !
  • Lizardman
    ezt ird be a keresöbe: clonecd , vagy dvddecrypter
  • fokusz
    bocs hibás:)
  • fokusz
    használtam találtam egy oldalt ahol leírnak egy csomo jo dolgot a hobás iso-k megjavitásárol de h h lehet kiírni és h mivel arra nem térnek ki...
  • james69holden
    használd a keresőt is
  • fokusz
    sziasztok visszaolvastam de nem találtam rá normális választ h h lehet játékokat kiírni!?
    szedtem le csomo játékot és most csak ki kéne irni!
    please help
  • Gabe18
    Hát ez kb 2 hónapos hir...
  • gabeszovicska
    Nem tudom hallodtátok-e már ezt:

Halott Xbox 360-ok napja
    A halottak napja előestéjén ejtette meg a Microsoft a szokásos rendszerfrissítését az Xbox Live internetes hálózatán keresztül. Ez idáig egy érdektelen hír lenne, ám a frissítés igazi drámává fajult, miután bizonyos, a gépüket ismét bekapcsoló játékosok csak egy „ERROR CODE E71” hibaüzenetet kaptak és az Xbox 360-juk soha többé nem indult el normálisan, tehát teljesen elromlott.

Talán szabályosan meghibbantak a Microsoftnál, hogy a vevőiket szándékosan megkárosítják? Vagy csak ilyen szinten amatőrök a technikusaik? – merülhetnek fel a kérdések az emberben – különösen akkor, ha egy kárvallott Xbox 360 tulajdonosról van szó… Az ügy azonban ennél bonyolultabb… A cég ezzel azokat a játékosokat akarta kiszűrni igen kemény kézzel, akik a fél éve kijött híres firmware hackkel (a DVD lejátszóra feljutatott szoftveres csalással) elérhetővé tették, hogy ne csak pusztán kalózjátékokat futtathassanak, hanem az Xbox Live szolgáltatásait is büntetlenül használhassák. (Az első generációs chippelt Xbox-nál még nem lehetett Live-ozni.)

Collateral damage
    A Microsoft büntető szándéka azonban balul sült el... Miközben a hackkelt gépek zömének kutya baja sem lett, addig rengeteg teljesen legális, eredeti, „szűz” Xbox 360 vált teljesen használhatatlanná. Külön fintora a sorsnak, hogy az újabb verziójú firmware hackes 360-nak aztán tényleg az égvilágon semmi baja sem lett, ugyanis ezek állítólag teljesen kiszűrhetetlenek.
    De nem tapsolnak az Xbox 360-at árusító üzletek tulajdonosai sem a Microsoft balfogása miatt: állítólag volt olyan szerencsétlen vevő, aki – írd és mondd – négyszer vett új Xbox 360-at és négyszer vitte vissza utána! Ezek után már megköszönte szépen, visszakérte a pénzét és megfogadta, hogy az életben soha nem vesz Xbox 360-at...
    Ráadásul éppen most kerül majd boltokba a Gears of War, vagyis az a játék, amit a korábbi Xbox 360-as gyér felhozatalhoz képest úgy vártak a játékosok, mint a messiást – a kárvallottaknak valószínűleg a Microsoft hibájából kell várniuk még a játékra...

Tördelik a kezüket
    A cég hivatalos kommünikéjében már jelezte, hogy tisztában vannak a problémával, de ugyanakkor nem is olyan vészes a helyzet, hiszen – szerintük – csak a felhasználók 1%-ról van szó. „Természetesen teljes mértékben együttműködünk azokkal, akik pórul jártak: vagy kapnak egy másik gépet, vagy helyrehozzuk a régit. Mindenképpen meg akarjuk oldani az ügyet.” – olvashatjuk a hivatalos nyilatkozatukat.
    „A következő 24 órában pedig csak arra fogunk koncentrálni, hogy akiknél nem fordul elő ez a probléma, azoknál továbbra se legyen baj.”
    Ez az eset mindenesetre nem igazán növeli a vevői bizalmat, pont akkor, amikor a Nintendo Wii és a Sony PS3 révén a hamarosan beinduló konkurencia – az előrejelzések szerint – amúgy is igen csak megizzasztja majd a Microsoftot...

(by GameStar)
  • Gabe18
    Most azt akarod hogy teljessen kiábránduljon a gépből,ezzel a Superman-el?
  • turho
    Nincs mit.
    Talán még a Superman returns meg azn X-MEN ami eszembe jutott, illetve a live arcade cuccok....
  • okoskodó
    THX!

Nézegettem a játékokból videókat és arra jutottam hogy:
    Nagyon vadon (open season) és a Dead or Alive Xtreme 2 kell még a gyűjteménybe.
    A Sonic se lehet rossz de túl pörgős, elötte sose volt konzolunk sztem szívna az irányítással és nem is gamelne vele....
    THX a segítséget!
  • Lizardman
    ha csalt volna hidd el, hogy már rég kirugták volna, ha meg mégis csalt, és még mindig bent van, akkor grat neki... ;) Egyébként szerver seed-re gyanakszom...
  • sztomy69
    Netán az Azureus csalási lehetőségét használtad?! Szégyelld magad!
  • turho
    Huhh, akkora szükségem lenne egy (bekeretezett szövegrész) meghíjóra, hogy namég. Én vagyok a Sky-on, 6.6 a ratiom (titok, hogyan :D), de most nem látok meghívási lehetőséget :(
  • gabeszovicska
    jah az oldalamról úgy töltsetek má hogy amelyik játék kell bemész ,midnen letöltése flashgettel és töltitek.
    csak azért fontos ez mert így törölni fognak de ha leszedem a kezdöoldalt ugyanúgy lehet tölteni csak nem oylan feltünö és tovább tart az odlal késöbb törölnek le. szal a lényeg hogy 3felé leszedem a kezdöoldalt. addig tegyetek be mdinent flashgetbe. jah meg majd teszek még fel játékokat,de egyenlöre csak tesztelem az odlalt.
  • sztomy69
    Te hogy fxp-zed át?! Nekem nem engedte! A kis köcsög! Mindig átvitte az nfo-t meg az sfv-t és ennyi!
  • turho
    10 éves kislány: Open Seson, Cars (talán), Bionicle Heroes (talán), DOAX2 Extreme (hátha élvezi hogy tök nőként kell benne viselkedni meg sportolni), Sonic the Hedgehog (barátom 11 és 8 éves lányai nyomják eszeveszetten), Lego Star Wars II. (szintén ha bejön a stílus)
  • gabeszovicska
    én is a playröl töltök de 1accal én 1hónapig szedek 1pici trükkel :D így most befizettem 5napra és most 1hónapig jó. ráadásul így jó mert ingyen warezt is csinálok amiröl tudtok\tudok én is tölteni.szóval ha van dy.hu regetek szólhatnátok mert át fxp-zem és utána az egész fórum töltheti kinek mi kell:P
  • okoskodó
    WOW!

Köszi mindenki nevében az uppokat!
    A wrezért fizetni különben sztem is BŰN!
    Aki abból hasznot hajt az elrontja a warez szellemét.
    Még a nagy mega gig brutál FTPk hadján de az SMSWEB az undorító.

Viszont mivel én most lettem friss 360 tulaj és 1 játékom sincs kénytelen voltam szakítani elveimmel és befizetni a PLAYre mert az általam ismert free oldalakon vagy halottak voltak a linkek vagy a torrentoldalakon már nem volt seed. :(

Különben mondanátok 1-2 ütős címet? (aminek nem csak a hírneve nagy hanem a játékélménye is!)
    Eddig ezek vannak meg:
    GoW, Viva Pinata, Dead Rising, NFS:C, CoD3, FEAR
    Kipróbálni még nemtudtam őket mert még noflashes a gépem. Még melyik gamekat ajánlanátok letöltésre?
    Kifejezetten érdekelnének olyanok is amivel egy 10 éves kislány is tud egy jót játszani. Erre a célra szedtem le a Viva Pinatat, de több 5letem nincs.
    Elölre is kösz!
  • Me0w
    Szerinted komolyan van ertelme valakit lebaszni mert beirt egy infot? Ha nem tetszik, atugrod es kesz, nem kell velemenyezni mindent.
  • gabeszovicska
    borítót innen töltöttem:

http://www.galaxisnet.hu/xbox360.php

ez egész jó van elöl és hátsó borító is. vanank iylen programok amikkel be lehet tenni a 2képet az elsö és hátsót az elöre méretezett dvd-borító készítő progiba. nyomtatás után az csont akkora mint amekkorának lennie kell. ilyen pl a nero cover edit progija. én is azt használom ajánlom figyelmedbe. ezt csak azért mondom hogy ne szenvedj vele hogy kinyomtatod a 2képet külön és ugy teszed be a dvd-tokba mert az atom csúnya lesz:D

van még egy oldal ahonnan én leloptam a borítókat:

http://www.576.hu/teljes_platform_termeklista.php?id=2
    ha ott sin cs amit keresel google.
    fizetős warezeket meg sztem ne rekizzetek má itt baxod van ezer belöle a neten akinek kell úgyis talál ezret. nem itt kell élösködni meg hajtani a 20forint részesedésért b**zd meg.

jah oldalam újra él lehet tölteni. kérjetek játékokat és felteszem ÉS INGYEN TÖLTHETTEK!!

http://epyx.epyx.hu/
  • arty
    csocso: szted komolyan szükség van fizetős warez reklámozására b+ ??
    csak mert te ostoba vagy, h ingyen tölts, mért butitod itt is a népet?

fizetni eredeti játékért kell(ene) :(
  • xboxer
    Hello
    Én nem látok semilyen akciós gépet az EW-ben!
  • s73
    Nincs állandó meghívó, csak időszakonként feloldják, és akkor lehet hívni, és szabad a reg is.
  • ThugEdge
    n3 jó?
    ha jól látom olyan dmc/dynasty w keverék?
  • Lizardman
    szerintem oda magyarországrol vagy 5 ember van regelve, de szerintem sokat mondtam... Nem lesz könnyü oda bejutnod (de ha sikerült mindenképp szolj :D)
  • teddymac
    xboxide van valakinek meghivója ?
    spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    cserébe adok bitu.-t
  • Inquisitor
    Vicces, tegnap este tévedésből elírtam, az EW helyett Tescot jelöltem meg ahol akciósak a gépek, erre visszejelezte valaki, hogy a Tesco szép készleteket tart X360-ból ... szóval ott is lesz akció, csak még nem hírdették meg? Lol.
  • Lizardman
    Akkor erre a legalkalmasabb egy ftp szerver... Vagy egy magyar, vagy az, amit csocso irt... Vagy ott a kreditweb... Ott is vannak x360-as játékok...
  • teddymac
    2db játékom van :) 2hete van konzolom 1 napja pioneer iróm.Szóval van mit leszedni :)
  • Lizardman
    Szerintem még seholsem nagyon kaphato, mert azon az oldalon sincs egyetlen egy link se... Szerintem ez még ilyen teszt státuszban van, persze nyugodtan javitsatok ki, ha nem ;)

A torrentröl meg annyit, hogy seholsincs "sok" x360-as játék, ahol még nyitva van a regisztráció, szoval erröl is tegyél le...
  • teddymac
    Engem érdekelne a dolog csak sajna a képeken kivül semmit nem tudok róla.Gondolom még nem kapható magyarországon?
  • teddymac
    xbox360 torrent oldalt nem tudd valaki,de olyat ahonnan tölteni is lehet ?
  • ThugEdge
    akit érdekel az egér+bill:
    lehet volt már ez
    egyenlőre ennyit találtam, ha télleg jó úgy is elterjed
  • CSOCSO
    fent van 1-2 jatek.. de nem hiszem hogy tudsz vele vmit kezdeni..