176877
banner
  • Lizardman
    osztom a véleményt, azért aki nero-val probálkozik, annak sok szerencsét ;) (nem mintha nem szeretném:))
  • Lammer
    a tokmindegy szot atirhatod nemtokmindegyre nyugodtan ;)
  • NeoMaN
    Furákat írtok. Sztem az írás sosem a progitól függ, hanem a lemeztől-írótól-usertől. :)
    Tökmindegy, hogy Nero vagy Alcohol esetleg Clone...

Legalábbis nálam.
  • turho
    Hát én még ebből a sokból valahogy egyet sem olvastam...clonecd van többféle. És van egyféle, ami jó. (Slysoft)
  • turho
    111 D-m az egyik fajta Ricoh lemezt nem írja olyan szépen (megírja, de érezhetően gyengébb) mint a 109XLA íróm. Szóval nem mindig teljesen egyformák a dolgok. De neki Alcohollal megírta (ill. valamit megírt). Sztem userhiba lesz. (vagy vezérfile nélküli ISO).
  • Lizardman
    szerintem is a dvddecrypter a jo... sokan panaszkodnak a clonecd-re ...
  • teddymac
    Iró hibája is lehet ha nem jó az irás.
    Haver pioneer111d irójával nem tudtam irni.Másnap vettem egyet magamnak (irót)És lásd tőkéletesen megy az irás.
  • evid
    ImgBurn (DVD Decrypter) tökéletesen megírja a játékokat.:)
  • teddymac
    én decrypterel irtam és jó
  • Haversrác
    Hát nem tudom, de ha nem túl nagy kérés valaki leírhatná privátba hogy mit hogyan csináljak; és milyen típusú lemezre érdemes írni, vagy az tök minndegy; meg mire kel figyelni "layerbreak info" stb. mert úgy látom sík hülye vok hozzá.
  • turho
    Amikor beteszed a .dvd kiterjesztésű vezérfájlt pl. a cod3-nál, akkor megjelenik a layerbreak info jobb oldalon? Meg ilyenek....szóval tuti jól írsz és jót?
  • Gabe18
    Hát azért ha egyszer azt mondták megcsinálták akkor 99% hogy megcsinálták.Csak mondom hogy általában meg szokták mutatni hogy viszi a másoltat,hiszen ezzel aki csinálta pont saját magát biztositja be,hogy lám itt müködik,reklomácionak helye nincs...
  • Haversrác
    Tehát mielőtt visszamennék szétverni a boltot, ahol csinálták, hol tudnék szerezni ill. venni jól megírt játékot ,hogy kiderítsem mi a helyzet?
  • CSOki444
    császtok!! Vettem magamnak pioneer 111 D irót!! Az a legjobb nemde Xbox360 hoz????
  • Gabe18
    Ráadásul ha flashelik a gépet,akkor azt ahol megcsinálták,átvételkor szokták is prezentálni hogy irt lemez belerak,indit,beolvassa.
  • Gabe18
    Nem a semmiért van százszor leirva hogy clone cd-vel ird meg.Ha elrontja az nem a program hibája,mert másnak meg mgirja.
  • rambuu
    Hát én is Január első heteiben akarom venni, nem Karácsonykor szóval lehet hogy mán akkora olcsóbb lessz.
  • Haversrác
    Na meggyógyították a konzolom, elméletileg másolt játékokat is olvas DE megírtam a cod3-at alcohollal mert a slysoft clonecd 5.2.9.1-el egyszerűen nem lehetett már az 5. duplarétegű lemezt kúrja el mert szinte nem is ír rá semmit. Tehát alcohollal megírom, flash előtt azt írta ki hogy "tegyem ezt a lemezt egy xbox360 konzolba" flash után meg "the disc is unreadable" meg hogy törölgessem puha ronggyal:)Szóval most átkúrtak a flash-t illetőleg vagy én nem tudom hogy mivel és hogyan írjak játékot. PLS HELP!
  • Szeszmester
    Star trek legacyről tud vki mondani vmit (aki próbálta)?
  • Bendy
    Meg van törve ez új hitachi is végre
  • Ewergo
    Az biztos hogy karikor nem viszik lejebb az árakat...tugyák hogy igyis-ugyis megveszi a jónép. Jövö év elején meg jön hivatalosan a PS3 ami jól lenyomja majd az x360 árát...na majd akkor veszek én! :D
  • ThugEdge
    mert ahogy a beharangozások voltak,képek,vidik a pcsben igen sok minden nem volt benne,de lehet,hogy a többibe sem,nemtom
  • ThugEdge
    figyuzzatok
    nem tudja vki,hogy a splinter da pc-s és 360 verzsün közt van vmi pályabeli különbség?
  • evid
    Nekem ~40 fok 6-7cm-re a boxtól. Ez jó vagy rossz.
  • rambuu
    Nem tom vane valami igaz abba hogy a nagy Karácsonyi vásárlás után majd lessz a leárazás. Tegnap ahogy néztem a Magellánt a TV2-n ott volt hogy mondta egy vásárló, hogy ő ilyenkor csak ilyen kisséb dolgokat vesz Karácsonyra ha meg majd vége lessz a nagy szezonnak akkor meg majd lessz a leárazés és majd akkor vesz nagyobb ajándékot.
    Nem tom ebbe van-e valami igazság bár nem lenne rossz. :D
  • evid
    Nektek kb. mennyire meleg a hátul kijövő levegő?
  • Lizardman
    köszi a linket, akkor ennyi eröböl a sima beépitett hütö még a legbiztonságosabb:D:D
  • rambuu
    Aham hát na mind1 mert nincs kedvem még arra is költeni így is mán amióta itt beszéljük a boxot mán sokkal többet kell hogy költsek rá mind amennyit gondoltam.
  • Lammer
    jahigen kosziekh, neztem mar korabban is, akkor marad a platinum shop ;)
  • Gabe18
    Cikk+hütö verziok:

http://winportal.net/?id=573
  • Gabe18
    Hát most én erre nem teszem le neked a nagyesküt.
    A 2006 március utáni gépeken elvileg változtattak valamit amitöl azok már jobban birják a dolgokat.
  • Lizardman
    szoval van olyan hütös ami simán a hátuljára csatlakoztathatos, és onnan kapja vhogy az áramot, meg van az usb-s? hm... És olyat hol lehet megkukkolni hogy hogy is van ez?
  • Gabe18
    Asszem a MS adott ki valami közleményt hogy nem ajánlja ezt a gép hátuljára rakható hűtöt,mert bizonyos meghibásodások és eközött valami összefüggést vélnek felfedezni.
    Merthogy ez a géptől vesz el áramot a müködéshez,és hogy akkor az már ugy nem jó magának a gépnek.
    Viszont érdekes módon az a hütöverzio meg jó szerintük ami az USB-ből kap áramot.
    Mikor ezt olvastam nekem már joideje rajta volt,ugyhogy mostmár marad is.Ha a hireket nézzük ennek a gépnek ugyis a szénné égés a végzete igy is ugyis...
  • rambuu
    Szóval ha én kb Január közepén veszem meg akkor mán azzal sem lessz ilyen gond?
  • rambuu
    Hát ja érdekel de honnan lehet szerezni??
  • Lizardman
    ettől függetlenül télleg leéghet? ha igy van, akkor miért? :O
  • Gabe18
    Hát a tiéd már nem első generácios az biztos.Ugyhogy talán az már jól birja magát.
    Az enyémen van külső hütő vagy 2 hónapja,eddig még nem égett le.Gyorsan lekopogom kopp,kopp,kopp...
  • evid
    ITT alatta van :)
  • hyperblade
    és nem tudok ingyen tőlteni ez is csak átbaszás lenne vagy vmit még csinálni kell ezenkívűl mert sms hülyeséget kér
  • Lammer
    jook en 100K alatt gondoltam... ;)