176877

-
Valaki nem akar összedobni egy faq-ot? Megoldom hogy kint legyen. Csak a legfontosabb dolgok legyenek benne. Mert ez így nem állapot. -
peter31 #8240 pl.
ricoh
pio 111 d
clonecd
-
aaatttika #8239 Miert de? Ezekben az osszehasonlitasokban egyertelmuleg az X360 a szebb. Nem tudom ti elgondolkoztatok-e azon, hogy a tonkrement boxok nagy resze nyaron adta meg magat, es mindenki azt hajtogatja, hogy mivel elso szeria volt azert, de mar az ujjak azok jokk.Hat en nem igy lattom szerintem meg jovo nyaron ugyanez lesz, mindegy, hogy elso vagy masodik generacios a gep, sot szerintem meg tobb mivel az ujj jatekok sokkal jobban igenybeveszik a hardvert, a Sony-nak meg ez eppen jolfog jonni, ha szeptember-ben lesz az europai indulasa.Nem vagyok box ellenes sot en is azt akkarok venni,de tenyleg csinalhatnanak valamit a hutessel. -
Dancen #8238 hi lenne 3 kérdésem ( nagyon fontos válaszoljatok mihamarabb )
- milyen dldvd-re kell kiírni a játékot
- milyen író meghajtó kell ( ha ez fontos )
-milyen program kell hozzá
(nagyon fontos válaszoljatok mihamarabb )
-
jah én is igy vok! game dönt de veszek ps3 mat is! mgs4 meg valami über Dragonball nextgen game miatt ha lecc -
Hali!
Azt nem tudja valaki, hogy a KonZonE csinál-e flashelést??? Ha valaki már vásárolt vagy rendelt náluk elmondhatná röviden a véleményét. Köszi! -
Én sem fogom megbánni ha megveszem, remélem :D -
Szeszmester #8234 Meg a Final 13. -
PS3-ra amit eddig láttam hogy naon überfasza az a Eight Days lesz. -
Én majd veszek PS3at, de 3 év múlva. Van pár cím, azok miatt az egész, meg mert PS2es gémeket is futtat. 360ra jobb játékok jönnek egyenlőre. 360ra itt van a GoW, aminek még elsz pár része, meg a Dead Rising, perfect Dark Zero és még sok más jó játék. -
hát azért éedekes a külömbség de énnem bántam meg az x360at!! ps meg joval drágább ahhoz hogy ugyanazt a szinvonalt nyutsa! majd ha jöünnek a gamék akkor talán lessz vmi -
zsolt2800 #8230 Most ez a nyko hütő tényleg tönkreteszi a gépet vagy ez csak hülyeség? -
Szeszmester #8229 Szerintem is tök hülyeség, hisz szavak nélkül is annyira nyilvánvaló, hogy mennyivel jobb a box :) -
Gabe18 #8228 Ja,már irta más,sorry... -
Gabe18 #8227 Biztos,az első képen nézd meg a controller gombokat. -
Szerintem tök hülyeség már ez a 360vsPs3 vita, ráadásul mindíg ugyanazok hangzanak el mindenhol :) Az exclusive játékok miatt bármelyik gépet érdemes megvenni, ami meg mindegyikre megjelenik az szerintem ugyanolyan élvezhető lesz mindegyik gépen. Ennyi grafikai eltérés nem igazán számít, játékélmény szempontjából pedig semmit. -
Asszem, mert a ps-eken nincs x,y,a,b, gomb!
-
De érdekes hogy pl a fight night is rondább ps3-on. És nem is kicsivel. Főleg a másodiknál szembetűnő. -
Az van odaírva. -
Ennyi különbségért nem éri meg Ps3-mat venni ha meg világosabb képet akarok állítok a tv-n
-
Hát most nem azé de ez elgondolkottató!
Bisztos hogy az első az xboxé és ami alatta van az a PS3? -
Hát néhol nekem úgy tűnik hogy csak a Brightness több. -
Nekem is olyan íróm van ember, és én is írtam vagy 2 játékot olyan lemezre! Remélem nálam nem lesz gond:D -
Gabe18 #8218 Nem. -
Bár azért MGS4es videók elég ütősek néhol. Amúgy lesz 360ra MGS4? -
Hát ha ez nem kamu, akkor libafosnyi különbség sincs. PS3on részletesebbek az árnyékok és erősebbek a fényeg, valamint nem pixelesek a modellek. Amúgy semmi. Picit részletesebbek a modellek és élethűbek a textúrák, valamint jobban ki vannak dolgozva a fák. Szeriten ennyi grafikai különbség nem ér meg 70000 Ft árkülönbséget. -
sleepyhead #8215 azért hozzátenném, hogy ezek első genes játékok ps3-ra. még szinte nem is ismerik a hardvert.
majd pár hónap múlva jobb képet kapunk arról, hogy mire képes a ps3. -
Folyékony nitrogént lehet valahol venni? 

-
360 vs ps3 képek
az alap kép mindig a 360, ráhúzod az egeret a képre 1 mp töltés és utána ha huzogatod az egeret váltja a két konzol képét
hát ha ez valóban így van akkor ökör lettem volna ha várok az európában sohanapján megjelenő ps3-ra -
Hát, az én htésmodom valamivel diszkrétebb. hangos, de hatásos és nyoma se látszik. -
Egy 220/12V-os adapterre. -
xboxer #8210 Nem 380-ra úgy jobban hűt!
LoooooooooooooooooooooL -
turho #8209 Így hogy tudjuk a márkát, csak 78 - 89 százalék közt van az esélye :D -
nekem is LG irom van/volt,de le kellett cserélnem pio.-ra -
Mire van rákötve a ventillátor? 220v? -
xboxer #8206 A 180 ezer forintos gép lenyomja az árát,ami ráadásul egyenlőre nincs feltőrve?
Komolyan gondoltad?
-
lehet,hogy az iró megirja csak éppen a BOX nem olvassa be és ugye ez a lényeg. -
turho #8204 Az az író tud már egyáltalán DL-t? :) Bár valszeg tudhat, esetleg a booktype-állítás nincs benne (fw-függő), de a legnagyobb baja sajna az hogy LG :( (Konzolokhoz általában nem javasolt, X360-hoz GC-hez meg pláne). -
Egy kis hűtésrásegítés: KÉP, KÉP
-4-5 fok javulás a beállított fordulaton.:) -
Haversrác #8202 Nekem egy LG GSA-4160B íróm van és RIDATA lemezre írtam.