176877

-
peter31 #8281 Naja, de ha a 2megabit es csomagomat felnyomják 8-ra az hasít majd rendesen. -
Már kínál néhány szolgáltató telefon nélküli ADSL-t, persze annál jobb, minél több ilyen lehetőség van. -
peter31 #8279 EZ zsír lenne! -
Olcsi2 #8278 Hivd fel oket, nem az a legegyszerubb? Itt a szam:
http://www.konzone.hu/modules.php?name=Contact -
www.kiskerarak.hu -
aaatttika #8276 Sokhelyen neztem de mindenhol 12V 800MA, esetleg 12V 1A-1.5-ost talaltam, most meg vettem mar itthon egy masik szettet.Biztos lehet valahol kapni, de nem erte volna meg a sok utanajarkalas, utana meg lehet, hogy nem is ugy mukodott volna ahogy kell,mivel amit hoztam hozza, azon mindketton volt zavarszuro, es magneses vedelem is/vagy, hogy hivjak ezt/ es megis alapzaj is volt es recseget is. -
Tisztázzuk : az áram nem lehet erős. Az hogy egy adott terhelésen mennyi áram folyik, az függ a rákapcsolt feszültségtől és a terhelés ellenállásától (impedanciájától). Magyarul, ha te egy 24 voltos 100 ampert leadni képes tápegység két pólusát megfogod nem fog megrázni. De ez már tényleg off. -
Dancen #8274 pio 111 mennyibe kerül ?? -
De bedugtak átalakitoval csak erős volt az áram és kifüstölt -
peter87 #8272 Sector! Kaptál Pü-t? -
Egyszerű! Veszel egy 12 V-os stabilizált tápegységet. Ez nem hiánycikk Magyarországon, pláne nem 3A terhelhetőségű. -
aaatttika #8270 Viszont hoztam egy PS2-ot valakinek, es az azota mukodik aram atalakito nelkul, csak atalakito dugasz kellett hozza, nem ertem hogyan, de mukodik. -
aaatttika #8269 Igaza van,nem eri meg a veszodest, en Canadabol hoztam pld. egy 2.1-es hangszoro szettet es hiaba hoztam hozza atalakitot 2 felet is, sisterget, nagy volt az alapzaj meregbol radugtam a 220-ra/ra lehet dugni/ es elfustolt az aramatalakito.Szetneztem itthon es nem talaltam olyan atalakitot ami 220V-bol csinal 12V 3A-ert, sokfele van, de 3 A-ost nem talaltam.Ugyanigy elfustolt egy PS1-esem is. -
nem egyszerűbb ha felhívod őket? -
Itthon a házimozink is kintról lett hozva, van hozzá egy adapter, azzal be tudom dugni és megy rendesen. Most akkor az N64 lehalt vagy be se lehetett dugni? :D -
Mi az az 'aromot'? Egy, a 220V az feszultseg, ketto, masfajta a csatlakozo es eselyed sincs bedugni a 220-as aljzatba. -
Hali!
Ha valaki tudna válaszolni erre a bejegyzésre, azt megköszönném!!!!!!!!!!!
"Azt nem tudja valaki, hogy a KonZonE csinál-e flashelést??? Ha valaki már vásárolt vagy rendelt náluk elmondhatná röviden a véleményét, meg az árakat: mennyi a flash, ha van, meg van-e munkadíj. Köszi!" -
Na ez az amit nem ajánlok senki nek sem, mert amit ott megveszel vagy Amerikában tök mind1 azt itt nem bírod használni!! Egyrészt azért, mert más az árom itt nállunk 220v-on dolgozik Amerikában meg 110en és ugy is gyártották a gépet szóval az itteni árom rögtön kifingatná!
Mert nekem Kanadában van az unokatestvérem és attól kérdeztem hogy kb mennyibe kerül nálluk és kb 200euróba jött ki! HÚÚ mondom akkor valahogy hozzátok mán el és akkor mondta hogy hiába.
Mert van egy gyerek aki onnan hozott Nintendo 64et és az ahogy bedugta rögtön kifingott sőt még nem is lehet csak ugy bedugni, mert másképp néz ki az ottani dugasz.
Ennyi -
Már nem tudom hogy ki is mondta, hogy ő csak majd azért veszi meg a PS3at mert csak arra lessz a MGS4!! Na annak mán nem kll hogy megvegye, mert van egy hír a GameStaron hogy megcsinálják xbox360ra is!! -
cunamee #8262 Tudja valaki, hogy az Xsata nevű kiegészítővel fel lehet e másolni játékokat az x360-ra? Jó lenne mert nem kéne problémázni a dvd írással. Elméletileg szerintem működhet, de a gyakorlatban még nem láttam ilyet. -
aaatttika #8261 Korrekt harc volt, szeretem az ilyet
-
-
aaatttika #8259 Ugylegyen! Es
-
A ps3 még csak most jött ki nemrég, várjunk, annak mi lesz a hibája!? -
Ha ennyire zavar ugorj ki Kanadába egy Ps3-ért, annak a hűtése szerintem zseniális lett. A box-é nem lett a legjobb, ez van. Az új gépek nem fognak elromlani olyan nagy számban, ezt elhiheted nekem. -
aaatttika #8256 Ezt az apukast nem en kezdtem, nem a box-al van bajom, hanem, hogy az MS minnel nagyobb vasarloreteget akkar magaenak, ami szep is, meg jo is, de ezt az aranylag kis befektetessel megoldhato nagy hibajat a gepnek azert minelelobb orvosolni kene.Meg nem eppen jo dolog az ha tonkremegy visszavinni/ foleg ha az ember videki/ varni ra 1 honapot stb.Amugy a gep jo, es semmi bajom nincs vele ezen kivul. -
Szeszmester #8255 Nyilván fejlesztik folyamatosan, apróbb javítások is lehetnek, amiről nem kell tudnia a felhasználóknak, egyébként sincs hozzá semmi közük. Egyébként a termék olyan, amilyen, nem értem, mi a bajod ezzel. Az MS garanciát vállal a termékeire, ha baj van a gépeddel, kicserélik. Nem mindegy neked, hogy mi van a belsejében, ilyen feltételek mellett? Ha meg már a harmadikat viszed vissza a boltba és korrekt helyen vetted, talán megtérítik az árát.
Meg ne játtszunk már kinek nagyobb pilóta az apukáját, tisztára, mint az óvoda. Már egy éve kint van a gép, kit érdekel már, hogy te egy hónappal előbb már kipróbáltad? Le vagy maradva, most a PS3 a nappaliban a nagy szám -
Szeszmester #8254 Én összedobom, privátban írj egy címet, este átküldöm.
Sima txt jó lesz? -
aaatttika #8253 Azert irtam, mert te mar szetszedted jujj.. es az igaz, hogy az elso szeriaban sokszor rajtamaradt a folia, de kerdezem en toled, hogy ennyivel jobb a masodik, hogy most nem marad rajta? Mert mast nemigazan csinaltak a jobb hutes erdekebben, es most ne gyere a kiegeszitokkel, mert azt nem adjak a geppel egyutt.Mondj egy par dolgot, amit alakitottak a jobb hutes erdekeben! Pedig megtudnak csinalni ventik ford. emelesevel nagyobbitasaval gyarilag/persze ettol hangosabb lenne a gep/ vagy a haz atdolgozasaval stb. Nyaron ujra lesznek problemak, es azert 2007-ben ugy venni egy szorakoztato, kikapcsolodasi gepet, hogy talan kifogom es jo lesz, de talan nem, azert ez elege gyartasi hanyagsagra utal, es nem valami bizalomgerlyeszto dolog. -
xboxer #8252 köszi,akkor magyarul:ahol nem két év a gari ott nem hivatalos importból van a gép? -
Jak16 #8251 Bocs hogy waerzolós, de a CloneCD-t hogy tudom kiértékeltetni? -
én is saturnba vettem! Piko te hova valosi vagy?: -
Nem tudom hogy jön ez ide, hogy te mikor láttál először 360-at, de jó neked. Az unokahúgom meg Foridában él, ő is játszott vele mikor még csak a neten nézegettem, mégis teljesen hülye hozzá, szal ezt nem is értem miért írtad. Én már szedtem szét gépet, nem egyet, tudom hogy az első széria szarabb volt, rajtamaradt többször is a fólia a GPU alján meg ilyenek, ezek miatt is behalt sok gép. -
aaatttika #8248 Szoval azt mondod, hogy volt egy ara /csak pld. keppen/ $499, utanna levittek csak pld./ $42..X-re, es utanna /csak pld./ megint $499-re. Ez hulyeseg.Azzal meg ugy vagyok, hogy en meg mar akkor jatszottam a geppel Canadaban amikor te meg csak az interneten nezted rola a kepeket.De nem szeretnek vitatkozni, valaki igy tudja, valaki ugy. -
Piko888 #8247 Én a Saturnban vettem, ott is két év 1 gari, 110.000 volt egy Fifa 07-tel. -
xboxer #8246 Valaki válaszolna a kérdésemre mert a héten akarok venni egy gépet,flashelni nem akarom,hol vegyek kis boltban,ahol lehet nem hivatalos a gari vagy nagyobb áruházban drágábban,ahol hivatalos garit adnak talán 2 évre????????????????????????????????????????? -
Te járjál utána a dolgoknak kicsit, és pont hogy nem az itthoni árakat nézem. Mikor kijött a második széria sok helyen levitték az első árát a meghibásodási arány miatt. A másik hogy nem egy 360-at láttam már szétszedve, nem tudom te hogy vagy ezzel... -
aaatttika #8244 Mirol beszelsz? Nem volt olcsobb, mint most! Ne az itthoni arakat nezed mar, meg a szurkeimportot!Kicsit jarjal utanna a dolgoknak! -
Ja biztos azért adták olcsóbban az első szériás gépeket mert nyár volt. -
xboxer #8242 hello
Szerintetek a hivatalos magyarországi megjelenésű gépekre valóban 2 év a gari vagy ez kamu?
Vagyis ahol 1 év garit adnak azt külföldről hozzták be?